sir charles כתב:
פלאש, קודם כתבת "הקליפרס בנויים על פול נטו למרות שהוא לא שוס התקפי כמו נאש או רוז" (האחד בן 40 והשני לא שיחק מעל שנה) ואח"כ השקעת עוד 2 הודעות בהן המעטת בערכו של פול כאשר השוות אותו לנאש של לפני כמה שנים טובות, כנראה בנסיון לטשטש את היתרון הברור שיש לפול על נאש כיום.
נובמת אחד גדול. אומרים לך שלא השוויתי בין נאש בגיל 40 לפול ואתה מתעקש שכן? אתה אמיתי?אין שום קשר להשוואה בין הלייקרס לקליפרס, להשוואה בין פול לנאש בשיאו שנועדה לומר שאני לא מחזיק מכריס פול כשחקן ששווה 55+ נצחונות כל עונה,או גמר פלייאוף, ושמונה השנים שלו בליגה מגבים את מה שאני אומר. וכיוון שאתה מתעקש להכניס לי מילים לפה-חד משמעית פול עדיף על נאש בגיל 40 אבל את הצמד קובי ונאש אני מעדיף על פול וקרופורד בכל יום.
sir charles כתב:
חוץ מזה, אי אפשר להתווכח אתך כשאתה כל כך מגזים ומטעה. כמה דוגמאות:
1)
ציטוט:
כשגל הפציעות המטורף מן הסתם לא יחזור על עצמו, כשאין את כל הלחצים והציפיות, וכשהפרימדונה שמתלוננת שסטיב נאש לא מוסר עפה מכאן
- נאש יהיה בן 40, קובי בן 35 וגאסול בן 33, כך שמן הסתם לא מופרך לחשוב שיהיו פציעות. לא יהיו לחצים וציפיות? האם הלייקרס עברו חזרה למינסוטה? הפרימדונה אאל"ט התלוננה בעיקר על קובי.
הפרימדונה התלונן על קובי, אבל זה אומר יותר על הפרימדונה כשנזכרים שהוא התלונן גם שסטיב נאש (!!) לא מוסר. שנית ללייקרס אין ציפיות אליפות העונה, ושלישית גם אם יהיו פציעות (מן הסתם גאסול יפצע וכמה רולפליירס, ואולי נאש בקטנה, שחקן שחוץ מהפציעה בעונה האחרונה, הפסיד מעט מאוד משחקים ב11 העונות הקודמות),סיכוי קטן מאוד שגל פציעות היסטורי יחזור על עצמו עונה שניה ברצף, אבל תמשיך לפנטז.
sir charles כתב:
2)
ציטוט:
הקליפרס נתנו עונה רגילה טובה מאוד כי קרופורד שיחק ברמת אלסטאר שסביר שלא תחזור,
- למה לא סביר שקרופורד, אחד מהשחקנים השישיים הטובים בליגה בשנים האחרונות, ימשיך להיות בכושר טוב בגיל 32 אבל הגיוני לחלוטין שקובי בגיל 35 ואחרי פציעה קשה יקלע 25 למשחק?
כי זה קובי? אתה באמת שואל? כאמור אין לי בעיה להודות שסביר שקובי ירד ל25 למשחק, באותה מידה שקרופורד יחזור להיות שחקן של 14-15 למשחק.
sir charles כתב:
3) שוב, בארנס חתם מחדש. הם אמנם איבדו את בלדסו (8.5, 3, 3), אחד הגארדים המחליפים הטובים בליגה, באטלר (בן 32, 10.4, 2.9, 1) המזדקן, אודום הנוראי (בן 33, 4 נק' ב-40% מהשדה ופחות מ-50% מהקו), בילאפס (בן 36, שיחק סה"כ 28 מש' וקלע ב-40%), היל (3.2 נק', פרש בגיל 40) וטוריאף המיותר (1.9 נק' למשחק). מצד שני הם קיבלו את רדיק (בן 29, 14.1, 2.2, 3.8 ) אחד הקלעים הטהורים הטובים בליגה, דאדלי (בן 28, 10.9, 3.1, 2.6) שכיום יותר טוב מבאטלר, מאלינס (בן 24, 10.6, 6.4) שאמנם קלע באחוזים רעים בקבוצת פח אבל כנראה יתרום יותר מאודום, קוליסון (בן 26, 12, 5 אס') שכרכז מחליף הוא אחלה ובטח עדיף על בילאפס בכושרו הנוכחי ורג'י בולוק מהדראפט, כך שאין ספק שהספסל שלהם השתפר. בנוסף, גריפין וג'ורדן התבגרו בשנה שבניגוד לשחקני הלייקרס החטיארים, במקרה שלהם זה רק יעזור.
להשוות סטטיסטיקות של שחקני ספסל בקבוצה של 56 נצחונות, לשחקנים ששיחקו הרבה דקות בקבוצות לוטרי מחורבנות, זה ממש גאוני. באטלר בקבוצה כמו פיניקס היה עושה כמה, 14 נק' למשחק? ובלדסו? ורק להזכיר שבשנה שעברה הספסל של הקליפרס נראה די מטורף, וזו עדיין קבוצה שהפסידה בסיבוב ראשון, ובנוגע לגריפין לג'ורדן-לך תבדוק כמה השניים השפרו מ2012 ל2013 ובמיוחד מה הם עשו בסדרה האחרונה מול ממפיס (כלום?). אבל תמשיך תמשיך.
sir charles כתב:
4) בואו נראה את ההבדלים בצוות המסייע לעומת לפני שנתיים: ביינום, בארנס, MWP וסשנס מול קיימן, ווס ג'ונסון, ניק יאנג, ופארמר, וכמובן קובי וגאסול צעירים בשנתיים. אתה רציני?
עוד קשקוש.
עמדת הסנטר: ביינום כמובן >> מקיימן.
בארנס וארטסט נתנו את העונה הגרועה בקרירה שלהם לפני שנתיים, והם לא היו טובים מניק יאנג וג'ונסון שדווקא מתאימים לדאנטוני.
מצד שני בעמדת הפוינט נאש (ששכחת באורח פלאי)>>פישר/סשנס לשליש עונה.
אפשר לומר שהיתרון של ביינום בעונת קרירה גדול יותר אבל הספסל עדיף עם פארמר מיקס וג'ורדן היל, במקום שחקנים כמו בלייק גוודלוק מרפי ומקפוסי שספק גדול אם נכנסים לחמישיה של מכבי.
הכל תלוי בתפקוד של קובי בחזרה מהפציעה, אם הוא טוב (והוא מאוד בטוח בעצמו-אין סיבה לא להאמין לו) הקבוצה הזו צריכה להתחרות על ביתיות במערב.
לסיכום, צריך לארגן ספר ציטוטים מכל הת'רדים האלה, בהם אותם אנשים מספידים שוב ושוב את הלייקרס וקובי כל קיץ, כל פלייאוף, רק משלל הכרזות ה"אין פלייאוף" של העונה החולפת היה אפשר להכין אחד שמן ומצחיק במיוחד.