Fez כתב:
לאומית, אתה כמובן מגזים.
צריך להבדיל בין "הזדמנות פז לנצח את מכבי" לבין "ביזיון אם לא מנצחים את מכבי".
אף קבוצה בליגה לא פייבוריטית מול חמישייה של פארגו, היינס, דווין סמית', ג'ייק כהן וטיוס (עם רנדל מהספסל). בטח לא חולון.
לגבי הרוש, be careful what you wish for כי יש לי תחושה שאם הוא יעזוב תתגעגע אליו מאוד. הוא עדיין אחד הישראלים הטובים בליגה, בטח מבחינת גארדים (כשטפירו גמר את הסוס, חג'ג' פרש, רוט ונעימי נראים על הפנים העונה, ניב ברקוביץ' לא נראה קשור לענף, אפיק בן 34, לימונד והלפרין בני 31). היצע הגארדים הישראלי מאוד דליל ורק הולך ונהיה דליל יותר. הרוש צעיר מכל הנ"ל באופן די משמעותי, ואין מנוס מזה שהוא יהיה כאן גארד מוביל בליגה. גם אתמול אגב הוא היה היחיד שהופיע אצל חולון בהתקפה חוץ מקרוקר, לא יודע מה אתה רוצה ממנו.
אני שמח שאתה מחליט כבר עכשיו למי אתגעגע ולא.
אז לא, לא אתגעגע, לא מתגעגע ולא התגעגעתי. לעולם. שחקן טיפש ולא ממושמע, לא שומר ואם הוא גארד מוביל בליגה אז מסכנה הליגה. בכל מקרה, בסכומים שהוא רוצה זה אפילו לא צריך להיות שיקול, שיטוס לאילת, כמה שיותר רחוק מאיתנו.
אנחנו נסתדר מצוין, לא אלמן ישראל ואף אחד לא אמר שחייבים להביא שחקן בדיוק על העמדה שלו.
אני מבין שמבחינתך לקחת כדור אחרון 25 שניות לסיום וללכת אחרי שניה מחוף לחוף עד לסל אחד על 2 ולקבל גג כמו ילד זה בסדר. חס וחלילה שיארגן התקפה מסודרת ויתן נניח, לקרוקר, לנצח את המשחק. וחס וחלילה שהתקפה קודם לא יעזוב את השחקן שלו ויקבל שלשה על הראש, מה שקרה בדיוק שבועיים קודם עם פרנק רובינסון מנהריה בסיטואציה כמעט זהה.
ולגבי המשחק, מכבי באו לטייל. פארגו הראה חוסר חשק מופגן, היינס פשוט זר גרוע גם ביחס לליגה וג'ייק כהן לא הגיע למשחק. לפחות חצי מקבוצות הליגה היו מנצחים אותם אתמול במצבם.