סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 9:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 6:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שמע, גם אני ימני. או לפחות מה שנחשב לפני עשור לימני והיום הוא בתכלס שמאל.
אבל ביבי מדרדר גם את יחסינו עם המדינות הערביות שעוד כן לצידנו. בא סיסי, כנראה אחרי דיונים והסכמות מסוימות עם כמה מדינות ערביות, מציע סוג של דיון על שלום איזורי +התנעת תהליך שלום עם הפלסטינים. גם אם אתה חושב שלא יצא כלום מהנ"ל, עדיין, לפחות תנסה בשביל לשמור על היחסים, בשביל לעצור את ההסלמה.
ביבי מוביל אותנו לדיראון עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 6:22 pm 
Senior

פאפאלוקס כתב:
אני לא מבין מדוע צריך בכל הזדמנות להשתמש בצמד המילים "שנאת ערבים". אפשר (וצריך) פשוט לקרוא לילד בשמו, קרי "שנאת אויבים", הגם ששימוש במונח זה אינו בדיוק משרת את האינטרס המובהק והמובנה שלכם, השמאלנים, שהוא הצגת הצד השני כשטוף שנאה וגזענות אשר מטשטשים כל שביב של רציונל בחשיבתו.

זרמתי איתך כבר קודם. שנאת ערבים שנאת אויבים הכרה בערבים כאויב ווטאבר תרצה לקרוא לזה. זה הפך למדד היחיד.

אני לא מנסה לשפוט את הצד הזה. אולי זה יוצא באוטומט אבל זה לא רלוונטי אפילו. אם תסתכל על הדברים מבחוץ, יש פה ניצחון מוחלט של נרטיב שעד לפני 10-15 שנה היה בשוליים. יתרה מזאת, כמו שאמרתי קודם, יש פה שינוי מוחלט של 180 מעלות למה נחשב פטריוטי במדינה.

לא מדובר באירוע חד פעמי או באישיות חד פעמית. נניח לצאת נגד שרון או נגד מבצע צבאי או משהו כזה שהשמאל עשה בעבר. מדובר במתקפה כוללת על כל מוסדות המדינה וכל זה בחסות של הצד הנאמן למדינת ישראל. זו בעיני מהפכה של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 6:31 pm 
Sophomore

sheky כתב:
השימוש במנוח "שנאת ערבים" היא כי השנאה היא לערבים באשר הם בלי קשר לעמדותיהם. תקפו את ריבלין כי הוא גינה בצורה חריפה את רצח משפחת דוואבשה, בין זה לבין שנאת אויב אין דבר וחצי דבר (אלא אם שריפת תינוק זה לפגוע באויב).

הצד שתוקף בחריפות את בוגי ואת אייזנקוט ואת ריבלין הוא בפירוש צד שטוף שנאה וגזענות. להתייחס לכל הערבים באשר הם כאויבים שדמם מותר רק כי הם ערבים זה בדיוק שנאה וגזענות.
(כמו שיש לא מעט פלשתינאים שמתיחסים לישראלים כאויבים שדמם מותר רק כי הם ישראלים/יהודים).

לא נכון.
1. את ריבלין לא שונאים כי הוא גינה (כמו רבים אחרים ובהם רבנים למשל) את הרצח בדומא, אלא ובין היתר בגין דברים שהוסיף ואמר "מסביב" לאירוע, למשל שאנו חברה שטופת גזענות, כאילו שה"גזענות" הזאת נפלה מהירח. את הדברים שלו מצטטים כלי תקשורת בכל העולם ככלי ניגוח בישראל. לראייה, ניתן להביא את הראיון של בנט עם הכתב הבריטי טים סבסטיאן, שציטט באריכות ובערך לכל אורך הראיון הן את בוגי והן את רובי במטרה להציג את החברה הישראלית כחולה וגזענית.

2. חיסול של מחבל (או רצון עז לחסלו), אף שהוא כפות ולא מהווה סכנה, שניסה לדקור חפים מפשע אינו בא בגדר אלו ש"דמם מותר רק כי הם ערבים", אלא בגדר אלו שדמם מותר כי הם מחבלים.

3. מעטים הם "הגזענים" ששונאים ערבים באשר הם ערבים. כלומר כאלה ששונאים ערבים שמגדירים את עצמם כפרו-ישראלים כדוגמאת אנט חסכייה או מוחמד ושרה זועבי וכיו"ב, אך בשל ערביותם. מנגד, אני אישית שונא את זהבה גלאון ותמר זנדברג היהודיות (עד שיוכח אחרת), למשל, במידה זהה לשנאתי את נסראללה ואחמדינג'ד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 6:41 pm 
Junior

פאפאלוקס כתב:
1. את ריבלין לא שונאים כי הוא גינה (כמו רבים אחרים ובהם רבנים למשל) את הרצח בדומא, אלא ובין היתר בגין דברים שהוסיף ואמר "מסביב" לאירוע, למשל שאנו חברה שטופת גזענות, כאילו שה"גזענות" הזאת נפלה מהירח. את הדברים שלו מצטטים כלי תקשורת בכל העולם ככלי ניגוח בישראל. לראייה, ניתן להביא את הראיון של הכתב הבריטי טים סבסטיאן, שציטט באריכות ובערך לכל אורך הראיון הן את בוגי והן את רובי במטרה להציג את החברה הישראלית כחולה וגזענית.

2. חיסול של מחבל (או רצון עז לחסלו) שניסה לדקור חפים מפשע אינו בא בגדר אלו ש"דמם מותר רק כי הם ערבים", אלא בגדר אלו שדמם מותר כי הם מחבלים.

3. מעטים הם "הגזענים" ששונאים ערבים באשר הם ערבים. כלומר כאלה ששונאים ערבים שמגדירים את עצמם כפרו-ישראלים כדוגמאת אנט חסכייה או מוחמד ושרה זועבי וכיו"ב, אך בשל ערביותם. מנגד, אני אישית שונא את זהבה גלאון ותמר זנדברג היהודיות (עד שיוכח אחרת), למשל, במידה זהה לשנאתי את נסראללה ואחמדינג'ד.

1. אני לא חושב שהוא אמר שהציבור הישראלי הוא שטוף שנאה אלא שיש בציבור הישראלי קבוצות שטופות שנאה. יש לך הגדרה אחרת ללהב"ה, נוער הגבעות או ללה-פמיליה? בחברה הישראלית יש בהחלט מגמה הולכת וגוברת של גזענות שמאוד חשוב לדבר עליה ולמגר אותה. זה בפירוש לא רוב אלא מיעוט, אבל מאוד חשוב להוקיע אותם מעל כל במה.

2. כמובן שמחבל ( בין אם הצליח או לא ) הוא אויב, אין לי שום ויכוח איתך לגבי זה. איפה טענתי אחרת?

3. אז אני לא חושב שהם מעטים. כלומר כן, הם מיעוט, אפילו מיעוט קטן, אבל הם הולכים ומתגברים ובעיקר כבר לא מתביישים להיות ווקאלים. הקבוצות שציינתי למעלה הם כבר לא נחבאות בשוליים בשקט. הם עדיין שוליים, אבל לא נחבאים בשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 6:53 pm 
Sophomore

sheky כתב:
1. אני לא חושב שהוא אמר שהציבור הישראלי הוא שטוף שנאה אלא שיש בציבור הישראלי קבוצות שטופות שנאה. יש לך הגדרה אחרת ללהב"ה, נוער הגבעות או ללה-פמיליה? בחברה הישראלית יש בהחלט מגמה הולכת וגוברת של גזענות שמאוד חשוב לדבר עליה ולמגר אותה. זה בפירוש לא רוב אלא מיעוט, אבל מאוד חשוב להוקיע אותם מעל כל במה.

2. כמובן שמחבל ( בין אם הצליח או לא ) הוא אויב, אין לי שום ויכוח איתך לגבי זה. איפה טענתי אחרת?

3. אז אני לא חושב שהם מעטים. כלומר כן, הם מיעוט, אפילו מיעוט קטן, אבל הם הולכים ומתגברים ובעיקר כבר לא מתביישים להיות ווקאלים. הקבוצות שציינתי למעלה הם כבר לא נחבאות בשוליים בשקט. הם עדיין שוליים, אבל לא נחבאים בשום מקום

1. הוא אמר. וגם אם הוא התכוון לפרשנות אותה אתה מציג, היה עליו להבהיר זאת ביתר שאת כי עובדה שאותם כתבים מחו"ל הבינו אותו בדיוק בדרך אשר משרתת את תפיסת עולמם את ישראל כמדינת אפרטהייד גזענית וחשוכה. ממי שאמור להיות סוג של מנהיג (הגם שאני מתחלחל מעצם ציון שמו לצד המילה מנהיג), נשיא המדינה, מצופה להרבה יותר. גם העובדה שפתאום הוא נהיה יקיר השמאל מדברת בעד עצמה.

2. כי רוב הביקורת כלפיי בוגי, רובי ויתר החברים נעוצה בשל דבריהם מהזמן האחרון ובהם עריכת משפט שדה לחייל שירה במחבל שאינו בבחינת ערבי תמים שחיסולו נובע מגזענות גרידא.

3. מספרם לא עלה אף לא במאית. הם פשוט נשמעים לך יותר קולניים בגלל עידן האינטרנט והפייסבוק. אני לא מכיר כמעט אנשים שהם גזענים טהורים שישנאו כל ערבי באשר הוא ערבי. גם לא מרזל ובנצי גופשטיין. השנאה היחידה היא על רקע אידאולוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 7:08 pm 
Freshman

פאפאלוקס כתב:

3. מספרם לא עלה אף לא במאית. הם פשוט נשמעים לך יותר קולניים בגלל עידן האינטרנט והפייסבוק. אני לא מכיר כמעט אנשים שהם גזענים טהורים שישנאו כל ערבי באשר הוא ערבי. גם לא מרזל ובנצי גופשטיין. השנאה היחידה היא על רקע אידאולוגי.

נובמת.

"החתונה הזאת היא של אנשי ימין קיצוני, אנחנו מייסדים את דור ההמשך. אנחנו נמשיך, יש לנו ילדים והם בגיל 18 מתחתנים והם ימשיכו בדרכם של ההורים שלהם. אצלנו אין ערבים, כל החתונה הזאת היא על טהרת העבודה העברית. אם היה פה מלצר ערבי הוא לא היה מגיש אוכל אלא מחפש את בית החולים הקרוב"

מלצר ערבי. כל ערבי. ללא הבחנה האם הוא ערבי "טוב" או לא. ללא הבחנה מה היא האידיאולוגיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 7:12 pm 
Senior

הדיון על החתונה וכאלה הוא לחלוטין להסית את השיח בישראל מהנקודת מפנה האמיתית שהוא עומד בה. שונא את הדרמטיות, אבל לדעתי זה אשכרה מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 7:16 pm 
Freshman

יובל - לא לגמרי הבנתי את ההודעה האחרונה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 7:21 pm 
Senior

המתנחלים המאוד קיצוניים שקפצו עם תמונות של תינוק מת הם לא העניין פה. ברגע שדנים בהם אתה מצמצם את השיחה לקבוצה שמאוד קל להתנער ממנה.
הקבוצה המאוד גדולה שהחליטה לתקוף מבפנים את כל המוסדות המדינה, מהצבא, ממשלה ומשפט, היא העניין.
אתמול ראש מפלגת המרכז-ימין החליט שהם הצד המנצח.

-

ושוב, הדברים לא נאמרים כי אוי אוי אוי הפסדנו בבחירות. לא הצבעתי למחנה הציוני, אין לי סיפמטיה גדולה לשמאל הציוני, לבוז'י, שלי או אראל מרגלית (אם כי ננצל את ההזדמנות להגיד שגם לעוף בהיסטריה על כל טור מפגר של איזה היפסטר אדיוט בהארץ כדוגמא ל'הנה שיוויון בטמטום' זה לא בדיוק קונספט שאני מתחבר אליו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 7:29 pm 
Freshman

אהה, אני מסכים איתך לחלוטין. זה סתם ציטוט של גופשטיין בתגובה לטענתו של פאפאלוקס שאין כמעט גזענים טהורים ושאפילו גופשטיין ומרזל לא שונאים ערבים מעצם היותם ערבים.

אדרבא, הקיצוניות של אלה וההתעסקות בהם נותנת לקבוצה עליה אתה מדבר אצטלה של נורמליות ומגדילה מאוד את הלגיטימציה שלה בקרב העם, ובכך מסייעת מאוד למגמה שאתה מתאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 9:18 pm 
Sophomore

Gibon כתב:
פאפאלוקס כתב:

נובמת.

"החתונה הזאת היא של אנשי ימין קיצוני, אנחנו מייסדים את דור ההמשך. אנחנו נמשיך, יש לנו ילדים והם בגיל 18 מתחתנים והם ימשיכו בדרכם של ההורים שלהם. אצלנו אין ערבים, כל החתונה הזאת היא על טהרת העבודה העברית. אם היה פה מלצר ערבי הוא לא היה מגיש אוכל אלא מחפש את בית החולים הקרוב"

מלצר ערבי. כל ערבי. ללא הבחנה האם הוא ערבי "טוב" או לא. ללא הבחנה מה היא האידיאולוגיה שלו.

ועדיין, אותו בנצי גופשטיין אמר שעם ערבים שנאמנים למדינה אין לו שום בעיה, והוא ציין שמות של חלק מהם.
אני טוען שגם חלק גדול מאותם אנשים שצועקים "מוות לערבים" אינם בהכרח גזענים טהורים. השנאה שלהם לערבים נובעת בעיקר בגלל המצב הביטחוני והמאבק רב השנים עם הערבים עוד מקדמת דנא, ולא בגלל תורת גזע כזו או אחרת. מדובר בשנאה שהיא טבעית ומובנת לחלוטין, ולא כולם גדלו תחת חינוך שמלמד אותם להבחין בין אויב ובין שאינו אויב. מבחינתם, הם שונאים את הערבים כי זה האויב (עד שיוכח בעיניהם אחרת) עמו הם מצויים במאבק קיומי כבר עשרות רבות של שנים ותו לא.
ועדיין, רובם של הנ"ל יסתחבקו עם הערבי שמכין להם שווארמה או יכתבו תגובות אוהדות לסטטוסים של אנט חסכייה.
זה אגב תופס גם לכיוון השני - לדעתי, הערבים אינם שונאים אותי מסיבות גזעניות אלא מסיבות אידאולוגיות ודתיות.

וגם אם האנשים שהשתתפו באותה חתונה הם באמת גזענים טהורים זה לא סותר את טענתי שהם מהווים מיעוט כ"כ זניח ביחס לכלל האוכלוסייה, ולמען האמת גם די מופרע, שכן פורסם שחתן השמחה תועד מתעלל בכלב יחד עם חבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 11:51 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
זה ממש קטע מטורף שריבלין ובוגי שהם ליכוד קלאסי משויכים לשמאל רק כי הם העזו לבקר יהודים שתקפו ערבים ( אלא אם היה משהו אחר שעצבן? ).

בכלל, עצם זה שדבריו של האלוף גולן נחשבים לשמאלנים די מוכיחים את הנקודה שלו בעייני.

אני רחוק מאוד מהתוקפים אוטומאטית בסגנון ה"פטריוטיות" החדשה שאתה מדבר עליה (למעשה, הכי ימין שהצבעתי בחיי היה ליכוד וגם לשם לא הצבעתי כבר כמה מערכות בחירות) ועדיין אני חושב שהדברים של גולן היו טיפשות מוחלטת בצורה שבה נאמרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2016 1:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
וטיפשות זו תכונה שמאלנית בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2016 1:44 pm 
Senior

פאפאלוקס כתב:
ועדיין, אותו בנצי גופשטיין אמר שעם ערבים שנאמנים למדינה אין לו שום בעיה, והוא ציין שמות של חלק מהם.

עצם זה שאתה חושב שבנצי גופשטיין נאמן למדינה זה מרשים בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2016 3:33 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
פאפאלוקס כתב:

עצם זה שאתה חושב שבנצי גופשטיין נאמן למדינה זה מרשים בעיני

לא שאני מתכחש להיותו אדם נאמן למדינה, אבל מתי בדיוק שמעת אותי מדבר על נאמנותו או חוסר נאמנותו של בנצי גופשטיין למדינת ישראל?

שנית, תגדיר בבקשה "נאמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 1:04 am 
Junior

יעלון פורש ואומר את מה שהוא חושב על ביבי. זה קורא בסוף לכל אדם שפוי שעובד איתו.
מדובר באדם אופרטוניסט, חסר עקבות, כנראה גם די חסר אידיאולוגיה שהדבר היחיד שמעניין אותו זה לשמור על התחת של עצמו ושל שרה בבית ראש הממשלה.

הפרישה של יעלון יוצרת הזדמנות. הרי בבחירות האחרונות היה ברור שרוב המצביעים של ביבי סתמו את האף והצביעו לו מחוסר ברירה. כעת תקום לראשונה מפלגת מרכז-ימין חילונית שפויה בהובלת יעלון, גדעון סער וכנראה גם כחלון. על מפלגה כזו לא יוכל נתניהו לאמר שהיא שמאלנית, חסרת ניסיון וכו'. ההימור שלי שמי שיעמוד בראש מפלגה כזו יהיה יעלון.
עם התנהלות נכונה יש כאן פוטנציאל לשתות לא מעט מנדטים מהליכוד. ביום בהיר אפשר לראות קואליציה של מפלגה כזו עם לפיד, מה שיישאר מהמחנ"צ ואפילו ליברמן שאם תהיה אופציה אמיתית לממשלה בלי ביבי והליכוד הוא ישמח לתקוע לביבי את הסכין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 8:20 am 
מנהל פורום

באופן כללי יעלון איש ראוי בעיני
אפילו ראוי מאוד
א ממה, לא רואה איך הוא יכול להוביל מפלגה כזאת.
הוא לא כריזמטי בעליל, בטח ובטח אם ההשוואה היא מול כחלון ובטח מול סער
אם וכאשר, הוא יהיה הצלע הבטחוניסטית של המפלגה, אבל לא צריך להיות מספר 1

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 8:25 am 
Hall of Famer

סער כריזמטי?
גם כחלון לא כריזמטי, אלא אם אתה מגדיר שבירת מחירי הניידים ככריזמה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 8:29 am 
מנהל פורום

בוא ונאמר ככה, במאבק מי יותר כריזמטי, אני משוכנע שכרית שינה מנצחת את בוגי

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 12:52 pm 
Junior

מה גישתו של יעלון כלפי פתרון שתי המדינות?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 11:51 pm 
Junior

כל פעם קמה ׳אלטרנטיבה אמיתית׳ לביבי, פעם זה המחנה הציוני ששואף למרכז, פעם לפיד ופעם כחלון. למעשה, אף פעם זה לא עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2016 12:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאומית כתב:
יעלון פורש ואומר את מה שהוא חושב על ביבי. זה קורא בסוף לכל אדם שפוי שעובד איתו.
מדובר באדם אופרטוניסט, חסר עקבות, כנראה גם די חסר אידיאולוגיה שהדבר היחיד שמעניין אותו זה לשמור על התחת של עצמו ושל שרה בבית ראש הממשלה.

הפרישה של יעלון יוצרת הזדמנות. הרי בבחירות האחרונות היה ברור שרוב המצביעים של ביבי סתמו את האף והצביעו לו מחוסר ברירה. כעת תקום לראשונה מפלגת מרכז-ימין חילונית שפויה בהובלת יעלון, גדעון סער וכנראה גם כחלון. על מפלגה כזו לא יוכל נתניהו לאמר שהיא שמאלנית, חסרת ניסיון וכו'. ההימור שלי שמי שיעמוד בראש מפלגה כזו יהיה יעלון.
עם התנהלות נכונה יש כאן פוטנציאל לשתות לא מעט מנדטים מהליכוד. ביום בהיר אפשר לראות קואליציה של מפלגה כזו עם לפיד, מה שיישאר מהמחנ"צ ואפילו ליברמן שאם תהיה אופציה אמיתית לממשלה בלי ביבי והליכוד הוא ישמח לתקוע לביבי את הסכין.

וההימור שלי שאין פה שום הזדמנות, וביבי יהיה ראש ממשלה כל זמן שירצה. אף אחד לא ינער אותו, בטח לא יעלון שיש לו כריזמה של כרובית.
למעשה אני חושב שיתחילו בקרוב להריץ את הבן של ביבי שיירש אותו ביום מן הימים. ואני לא צוחק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2016 12:48 am 
Hall of Famer

צריך איזה ראש עיר. איזה ברקת או חולדאי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2016 4:54 am 
Senior

רוביק דנילוביץ.

אפילו אליפות הביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2016 9:12 am 
Hall of Famer

אני הייתי הולך על הצוות של אלונה ברקת בתפקיד שלדון אדלסון וברק בכר ראש ממשלה אם כבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: