סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 3:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

בית הדין לערעורים
יזכה 0%  0%  [ 0 ]
יקל 19%  19%  [ 3 ]
יותיר על כנו 56%  56%  [ 9 ]
יחמיר 25%  25%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 16
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כן אני כתב:
ט אזריה ישתחרר בעוד חודשים ספורים כשהוא סוחף אחריו עדת מעריצים גדולה מאוד (הפכתם אותו לגיבור בעל כורחו).

כן , עדת מעריצים כמו הטמבל ההוא שדפק קת לראש של מפגין מדנמרק שאפילו שכחתי את שמו......... הגיבורים שלכם הם לא יותר "מגיבורים" לרגע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:07 pm 
Junior

sheky כתב:
בקיצור לא ענית למילה ממה ששאלתי...
ולא ביקרת לפני שניה את בריטניה על עיוולות מצידם? אז עכשיו הם כן דוגמא למוסר והיגיון?

בזה שעזריה יסחוף אחריו עדת מעריצים אין לי ספק אבל זה בעיקר מעיד על אותם מעריצים דברים מאוד רעים. אם אתה מעריץ אדם שכל יכולותיו מסתכמות בלירות במחבל מנוטרל על הרצפה אז שיבושם להם.
ואני יכול לחשוב על דרכים להרוויח 300 אלף שקל בשנתיים שלא כוללות ישיבה בכלא וירי במחבל מנוטרל ... נגיד לעבוד בשכר ממוצע במשק תניב לך הכנסה כזאת. אבל גם לירות במחבל מנוטרל ולשבת בכלא זה לגמרי דרך להרוויח את הכסף הזה

המשפט האחרון שלך באמת מדהים אותי. בהתחשב בזה שאתה אמרת בעצמך שברור לך שזה לא היה ירי מבצעי ולא "טעות" שצריך לגבות אלא שזה היה מכוון לחלוטין ובהחלטה שקולה אז למה בדיוק זה תמרור אזהרה שצבא זה לפראיירים?

עד כמה שידוע לי, דברים לא צריכים "להשתנות" בין מתן פסק הדין ועד מועד הדיון בבקשה לחנינה, על מנת לזכות בחנינה. ראה את הרמטכ"ל שסתם ככה הפחית לאזריה 4 חודשים מעונשו. ומשכך השאלה שלך לא כ"כ רלוונטית.

אזריה לא גיבור בעיניי כשם שטייסים בחיל האוויר - שמאוד אמיצים בלהנחית כמה טונות של חומר נפץ על אנשים שלא מסוגלים להתגונן מפניהם - לא גיבורים בעיניי.

בריטניה זו דוגמא מצויינת במקרה הזה מעצם היותה מדינה הרבה יותר "מוסרית" מישראל ואף אם כלפיי חוץ בלבד.

השכר הממוצע במשק הוא לא באמת 10,000 שקל, בטח לא לחייל משוחרר שירוויח גג שכר מינימום וידרשו לו 60 חודשי עבודה כדי להשיג כזה סכום ( בהנחה שהוא לא מבזבז שקל כל הזמן הזה). שנית, אזריה קיבל שנה וחודשיים בכלא (לאחר המתקת העונש) וכנראה שישב פחות מזה לאחר ניכוי שליש.

לא הבנתי, מתי אני אמרתי את הדברים שאתה מייחס לי? ובהנחה שאמרתי, איך זה קשור לכך שאני חושב ששירות קרבי זה לפראיירים (עוד הרבה לפני מקרה אזריה אגב)?

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ב' נובמבר 20, 2017 4:24 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:08 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
זה כן אני כתב:
ט אזריה ישתחרר בעוד חודשים ספורים כשהוא סוחף אחריו עדת מעריצים גדולה מאוד (הפכתם אותו לגיבור בעל כורחו).

כן , עדת מעריצים כמו הטמבל ההוא שדפק קת לראש של מפגין מדנמרק שאפילו שכחתי את שמו......... הגיבורים שלכם הם לא יותר "מגיבורים" לרגע.

לי אין גיבורים, רק בסרטים. מוטב במקום שתבחן את "הגיבורים" שאתה מעריץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:10 pm 
Hall of Famer

לא זכור לי שכתבתי על מישהו שאני מעריץ.... מי שכתב שאזריה הולך להשתחרר מהכלא עם אלפי מעריצים זה אתה ולא אני. אני סתם ציינתי ששבוע אחרי אף אחד לא יזכור מי זה בכלל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:13 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לא זכור לי שכתבתי על מישהו שאני מעריץ.... מי שכתב שאזריה הולך להשתחרר מהכלא עם אלפי מעריצים זה אתה ולא אני. אני סתם ציינתי ששבוע אחרי אף אחד לא יזכור מי זה בכלל.

יש לו כבר עכשיו מעריצים. תזכיר לי בבקשה מקרה דומה בישראל בו אספו עבור אדם אחד מאות אלפי שקלים נוסף למאות אלפי שקלים שכ"ט עו"ד. לא אמרתי שאני ממעריציו ו/או מאלו הרואים בו גיבור. אני סתם רואה בו מי שנזרק לעזאזל ע"י המערכת ברגע שזה היה נוח לה, תוך התעלמות ארוכת שנים של פשעים שהיא ביצעה באוכלוסייה הפלסטינית ונפנוף ציני והזוי ב"ערכי צה"ל" (אין דבר כזה). נטו אמפתיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:15 pm 
Hall of Famer

אני זוכר שכשהייתי חייל קיבלתי שבוע ריתוק על כך שלא הייתי מגולח. עוד דוגמא לכך שהצבא זרק אותי לעזעזל ולא נתן לי גב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:16 pm 
Junior

לא, זו דוגמא בעיקר לדמגוגיה במיטבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:17 pm 
Hall of Famer

למה דמגוגיה? עברתי על החוקים ולמרות זאת נשלחתי למשימה ע"י צה"ל , הייתי הבן של כולם !!!! והצבא זרק אותי בלי לחשוב פעמיים ונתן לי שבוע ריתוק בלי אפשרות לערעור !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:19 pm 
Junior

זו כבר דוגמא לסטנדאפ גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:23 pm 
Hall of Famer

אז תסביר אם לדעתך מותר לעבור על חוקי הצבא (והמדינה) , או שאסור , והאם לדעתך אם מישהו עובר על החוקים ועומד למשפט ומקבל עונש הוא "נזרק ע"י הצבא" , או למה אתה מכוון בדיוק בדבריך ההזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:26 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אז תסביר אם לדעתך מותר לעבור על חוקי הצבא (והמדינה) , או שאסור , והאם לדעתך אם מישהו עובר על החוקים ועומד למשפט ומקבל עונש הוא "נזרק ע"י הצבא" , או למה אתה מכוון בדיוק בדבריך ההזויים.

ראשית כל, אני מכבד את כולכם בכך שאני מתייחס לתוכן הדברים שאתם מביאים ומשתמש בטיעונים מאוד מנומקים וענייניים, גם אם לא בדיוק קולעים לדיעותיכם. לכן עזוב אותך מקישוטים כמו "דברייך ההזויים".

שנית, וכבר חזרתי על כך, העניין היה אמור להיסגר בתוך המסגרת הצבאית, ולא להגיע לערכאה שיפוטית פלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:40 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי...... לא היה משפט צבאי ? אז למה הוא בכלא צבאי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:45 pm 
Junior

התבלבלתי קצת בניסוח, זה היה צריך להיגמר בתוך המסגרת המשמעתית בצבא להבדיל מהשיפוטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:50 pm 
Hall of Famer

משמעתית.....? הבחור הוציא להורג מחבל בניגוד לחוקי הצבא והמדינה...... זה לא שהוא שכח לצחצח נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:54 pm 
Junior

שוב זו דעתי וכבר הרחבתי עליה המון המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 5:07 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
לא הבנתי, מתי אני אמרתי את הדברים שאתה מייחס לי? ובהנחה שאמרתי, איך זה קשור לכך שאני חושב ששירות קרבי זה לפראיירים

זה כן אני כתב:
לא אמרתי שהירי היה מבצעי. אמרתי שאזריה היה שם שלא מרצונו, תוך כדי פעילות מבצעית

( 2 עמודים אחורה בדיון הזה)
זכותך המלאה לחשוב ששירות קרבי זה לפראירים אבל איך מקרה עזריה קשור בהדגמה של זה לילדים לפני גיוס?

זה כן אני כתב:
אזריה לא גיבור בעיניי כשם שטייסים בחיל האוויר - שמאוד אמיצים בלהנחית כמה טונות של חומר נפץ על אנשים שלא מסוגלים להתגונן מפניהם - לא גיבורים בעיניי.

אוקי... לא הבנתי למה זה מתקשר בדיוק.

זה כן אני כתב:
השכר הממוצע במשק הוא לא באמת 10,000 שקל, בטח לא לחייל משוחרר שירוויח גג שכר מינימום וידרשו לו 60 חודשי עבודה כדי להשיג כזה סכום ( בהנחה שהוא לא מבזבז שקל כל הזמן הזה). שנית, אזריה קיבל שנה וחודשיים בכלא (לאחר המתקת העונש) וכנראה שישב פחות מזה לאחר ניכוי שליש.

השכר הממוצע הוא באמת 10,000 שקל, החציוני הוא הרבה פחות. ואזריה היה בערך שנה וחצי במעצר בבסיס לפני זה לא?
בכל מקרה, שיהנה מהכסף, מבחינו הוא גם עשה "מועדפת" אז בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 5:23 pm 
Junior

1. לא מדוייק, יותר הבעתי תמיהה על המסקנות שהסקת מאותו משפט... "בהתחשב בזה שאתה אמרת בעצמך שברור לך שזה לא היה ירי מבצעי ולא "טעות" שצריך לגבות אלא שזה היה מכוון לחלוטין ובהחלטה שקולה". לא אמרתי שזה היה מכוון לחלוטין מהטעם שאני באמת לא יודע מה הניע אותו לפעול כפי שפעל.

2. מקרה אזריה הוא עוד נדבך לדעה שלי ששירות קרבי זה לפראיירים. במקרה הנדון, אני לא מצליח לעכל את התוצאה שחייל בן 18-19 יושב בכלא בגלל שהרג מחבל. ובלי קשר אני כבר הרבה זמן טוען שצריך להציב למדינה עובדה בשטח - די לעבדות, רק צבא מקצועי.

3. סתם, הבהרתי שאזריה לא גיבור בעיניי.

4. תקופת המעצר שלו בעת שירותו הצבאי לא רלוונטית כיוון שגם אלמלא המעצר הוא לא היה מנצל את הזמן הזה לעבודה. וכפי שהסכמת איתי, השכר הממוצע הוא פיקציה, כיוון שרוב האוכלוסייה בארץ מרוויחה פחות מזה. אבל זה כבר דיון פחות מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 5:30 pm 
Junior

רק לגבי סעיף 2 - נניח לצורך הדיון מקרה תיאורטי שתפסו מחבל, וידאו שאין עליו כלום, אזקו אותו וזרקו אותו לג'יפ ואז כשמגיעים למעצר מגיע חייל ויורה במחבל. במקרה הזה גם החייל שירה בו לא צריך לשבת בכלא?

ולגבי צבא מקצועי, אין לי ממש עמדה בנושא, אף פעם לא חשבתי על זה לעומק...מצד שני כל דבר שיגרום להם להפסיק לקרוא לי למילואים יהיה נפלא בעייני :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 5:36 pm 
Junior

sheky כתב:
רק לגבי סעיף 2 - נניח לצורך הדיון מקרה תיאורטי שתפסו מחבל, וידאו שאין עליו כלום, אזקו אותו וזרקו אותו לג'יפ ואז כשמגיעים למעצר מגיע חייל ויורה במחבל. במקרה הזה גם החייל שירה בו לא צריך לשבת בכלא?

ולגבי צבא מקצועי, אין לי ממש עמדה בנושא, אף פעם לא חשבתי על זה לעומק...מצד שני כל דבר שיגרום להם להפסיק לקרוא לי למילואים יהיה נפלא בעייני :)

בהתכתבות שלי עם ראי הוא נתן דוגמא זהה בדיוק לזו, רק שבמקום מחבל הוא ציין חייל אוייב. במצב כזה ברור שהיה מקום להעניש, אבל זה לא המקרה הזה. כאן המחבל שכב, אף אחד לא בדק אותו וניתנה הוראה לא להתקרב אליו מחשש למטען חבלה. מצב אחר לגמריי. בעיניי ככל שמדובר במחבל צריך לדון כל מי שהרג אותו לקולא. הדוגמא שהבאת זהה לחלוטין אגב לפרשת קו 300, שהיא חמורה בהרבה, ועדיין היורים קיבלו שם חנינה עוד לפני שהורשעו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 21, 2017 10:09 am 
Junior

אגב, דוגמא מובהקת להשפעת התקשורת שלא מוכנה שמישהו יפצה פיו נגד הבייבי החדש שלה, רובי חמודי:
תראו איזה שיח נוצר כאן סביב "ההסתה" נגד רובי. עכשיו אני לא מדבר על כל מיני פרסומים בפייסבוק שהם לא מעניינים. אלא על דברים סופר לגיטימיים שנאמרו על ידי מירי רגב ואורן חזן למשל. איזו הסתה במוח ההזוי שלכם? מה זה משטרת המחשבות שנהייתה כאן?
מותר ואף רצוי ואף מתבקש ואף מתחייב להעביר ביקורת על הנשיא (אוכל החינם מס' 1 בארץ), על מוסד הנשיאות הבזוי ועל הצורך הבהול בהכחדתו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 25, 2017 7:11 pm 
Junior

אגב, בשישי בערב שעבר ישבתי במקס ברנר עם אשתי וזוג חברים, ובשולחן מולנו ישבה וסעדה משפחת אזריה - אבא, אמא, אח ואחות.

סתם חשבתי שיוסיף אלמנט של ריאליזם לכל הסיטואציה. לי זה בהחלט היה רגע מיוחד, לשבת מול אדם שהוא בעיניי ויכוח אידיאליסטי ותיאורטי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 4:49 pm 
Junior

אלאור הגבר צפוי להשתחרר ב-10 למאי, לאחר ניכוי שליש מתקופת מאסרו. וזאת, בהנחה שרובי לא יחון אותו.
סה"כ ישב אלאור 10 חודשים בכלא, בהם ינוחמו אנשי השמאל כאחרוני העניים, בעוד שהמנצח האמיתי הוא בתכלס אלאור שצפוי לקבל עם שחרורו מענק תרומות בסך של 261,000 ש"ח ומעמד של גיבור מעונה ושעיר לעזאזל בקרב אזרחים רבים. סה"כ לא רע בשביל חייל משוחרר.

עלה והצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 4:54 pm 
Junior

אלאור הגבר!!!1
אמן הבן שלי גם ירה במחבל מנוטרל ויצא כזה גבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:00 pm 
Junior

הלוואי, כן ירבו. במיוחד כשהגמול הוא כ"כ גבוה (כשמנגד הגמול השלילי, 10 חודשי מאסר עלובים, הוא כ"כ פתטי).
ומאחר שאנחנו אלה שבתכלס יוצרים את ההיסטוריה שלנו ואת הגיבורים שלנו, לאלאור יהיה מקום של כבוד בקרב רבים במדינה וכך גם לרבים שיבחרו ללכת בדרכו. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:07 pm 
Junior

דבר נוסף ומשמח במיוחד הוא שקיבלנו עוד הוכחה ניצחת לכך שלקיחת חייו של מחבל (מנוטרל או לא) שווי ערך, פחות או יותר (כנראה פחות) לסחר בסמים קלים, אם מוציאים לרגע מהמשוואה את הכבוד והיוקרה שבמעשה הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: