סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 5:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 11:18 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
איפה היה הבייס הזה שהליכוד קיבל 15 מנדטים בראשות ביבי בזמנו?
הוא הכפיל את עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 11:43 am 
Hall of Famer

במו אזניי שמעתי הבוקר את מירי רגב ברדיו:

"היועמ"ש חייב להבין שיש חוק במדינת ישראל"

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 11:58 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
הוא הכפיל את עצמו?

ברור. הכפיל את עצמו בעשור האחרון בו הנבערים הוסתו בהתמדה כנגד התקשורת והפרקליטות ושאר מערכת שלטון החוק ש"רודפים את ביבי כדי להעלות את הסמול". ראה את הסקר של שלשום אחרי כתב האישום - הליכוד אפילו עלה במנדט , לא ירד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 11:58 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
הוא הכפיל את עצמו?

זו טענה שיש בה מן העניין, בהחלט.
אבל צריך לזכור שמעמד "המנהיג שאין בילתו" של נתניהו ב-2006 לא דומה למעמדו היום בקרב המעריצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 1:16 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
Shiver כתב:
הוא הכפיל את עצמו?

ברור. הכפיל את עצמו בעשור האחרון בו הנבערים הוסתו בהתמדה כנגד התקשורת והפרקליטות ושאר מערכת שלטון החוק ש"רודפים את ביבי כדי להעלות את הסמול". ראה את הסקר של שלשום אחרי כתב האישום - הליכוד אפילו עלה במנדט , לא ירד.

הוא ירד בהמשך הסר דאגה מליבך.כחול לבן בממוצע של הסקרים עם 36 .אבל זה מוקדם מדיי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 1:48 pm 
Hall of Famer

ביבי נהנה מתמיכה עממית כל עוד הוא ראש הממשלה. כשהוא כבר לא יהיה ראש הממשלה, בין אם בהחלטת יועץ ובין אם במגרש הפוליטי, העניין בו יישאר תקשורתי-מי שחושב שהמוני העם יצאו לרחובות עבורו, יתבדה במהרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 3:40 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
הוא הכפיל את עצמו?

הבייס אז הלך עם קדימה, שאמנם שרון לא היה בראשה בבחירות בשל האירוע שהוא עבר, אבל קדימה נתפסה אז בידי אחרים כליכוד האמיתי. חלק גדול מהבייס עבר להצביע לאריק שרון, אהוד אולמרט, צחי הנגבי, ציפי לבני, רוני בראון, אברהם הירשזון, מאיר שטרית, שאול מופז ואחרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 4:34 pm 
Hall of Famer

אז היועץ לא יפסול את המועמדות של הדיקטטור , מה שאומר שאנחנו הולכים לבחירות שגם בהן לא תושג הכרעה, ואז שוב פעם אותו דבר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2019 4:52 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהעובדה שנתניהו הוא חשוד באופן רשמי בהחלט תשחק תפקיד. ראשית-בדיוק כפי שצפיתי, אם יורשה לי-יש לסער את הלגיטימיות לקרוא עליו תיגר והוא אכן עושה זאת. במידה וסער ייכשל מלקחת את ראשות הליכוד, קיימת האפשרות שהוא יערוק עם מספר חברים מהרשימה תחת הטיעון "לא מוכנים להיות חברים ברשימה שחותרת תחת שלטון החוק" או משהו דומה לזה. הם ישוריינו בכחולבן במקומות מכובדים, או שירוצו ברשימה נפרדת. אני לא רואה את סער ממשיך לרוץ תחת נתניהו חשוד בפלילים.

אחר כך החרדים. בפעם השלישית הם כבר יבינו שאין ממשלה עם ביבי, ושאם הם רוצים תקציבים ובעיקר אם הם לא רוצים להמחק בקואליציה חילונית, האיש שלהם הוא גנץ. מאד לא אתפלא לראות זליגה חרדית לגנץ.

אבל זה תכלס שייך לת'רד השני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 2:43 pm 
Hall of Famer

אתמול בחדשות טענו שברבע הראשון של 2020 אמורים להיות כתבי אישום נגד ראשי החרדים דרעי וליצמן........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 3:35 pm 
Hall of Famer

ליברמן תוקע היום חרב בגב של ביבי ...... :

ליברמן: מתן חסינות לנתניהו בכנסת זו תהיה פגיעה באמון הציבור. הסוגיה צריכה להתברר רק בבית המשפט

https://twitter.com/BarakRavid/status/1198942620304773122?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Frotter.net%2Fforum%2Fscoops1%2F588153.shtml

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 3:50 pm 
Hall of Famer

וליברמן ממשיך - "שישה חברי כנסת מהליכוד דיברו איתי ואמרו שלא יתנו יד למהלך חסינות"......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 5:32 pm 
Sophomore

תחושה של כל הרבה שנאה, נגד נתניהו. לא מדלגת גם על הפוסט הזה . . .
"חלאה", "דיקטטור" וכו'.
חבל מאד שאין לחלק מהאנשים פה הכרת הטוב, קל וחומר עבור אדם שהקדיש/מקדיש את החיים שלו למען עם ישראל וארץ ישראל.
האבטלה פה מינימלית. המצב הכלכלי לא רע.
נתניהו גם דואג לביטחון שלנו במידה מסויימת.

הדבר האחרון שאפשר לומר עלי זה שאני ביביסט. ביבי לא קידם את המדינה בכלל מבחינה אמונית. גם מבחינה בטחונית הוא הבטיח לחסל את החמאס ואיראן, ולא קרה.
אני כן בעד לעשות משפט צדק. אבל צריך להפריד בין זה לבין העמדה הנפשית שלנו כלפי ביבי.
אז אומרים ככה - אוהבים אותך ביבי, ומקווים שיהיה משפט צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 5:57 pm 
Sophomore

ehud כתב:
תחושה של כל הרבה שנאה, נגד נתניהו. לא מדלגת גם על הפוסט הזה . . .
"חלאה", "דיקטטור" וכו'.
חבל מאד שאין לחלק מהאנשים פה הכרת הטוב, קל וחומר עבור אדם שהקדיש/מקדיש את החיים שלו למען עם ישראל וארץ ישראל.
האבטלה פה מינימלית. המצב הכלכלי לא רע.
נתניהו גם דואג לביטחון שלנו במידה מסויימת.

הדבר האחרון שאפשר לומר עלי זה שאני ביביסט. ביבי לא קידם את המדינה בכלל מבחינה אמונית. גם מבחינה בטחונית הוא הבטיח לחסל את החמאס ואיראן, ולא קרה.
אני כן בעד לעשות משפט צדק. אבל צריך להפריד בין זה לבין העמדה הנפשית שלנו כלפי ביבי.
אז אומרים ככה - אוהבים אותך ביבי, ומקווים שיהיה משפט צדק.

בעיני מדובר בשילוב של פחדן וחסר מעצורים. אדם ציני שההסתה שלו בתקופת רצח רבין תיזכר לדראון עולם, שמסית נגד ציבורים שלמים, שמוכן היום לשרוף את המדינה על כל מוסדותיה בשביל להציל את התחת שלו. לא קרה כדבר הזה אצל אף ראש ממשלה אחר שהואשם במשהו.
לאהוב אותו ? אני מתעב אותו. הוא סכנה אמיתית למדינה. מה שכן, מקווה מאוד שיהיה משפט צדק כי אם אכן כך יהיה הוא יישלח לכלא לשנים לא מעטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 6:01 pm 
Hall of Famer

ביבי הוא האחראי מספר אחד לקרע הענק שיש לנו בחברה הישראלית , מה שעושה אותו בעיניי אוטומטית לראש ממשלה הגרוע ביותר בכל הזמנים וסכנה למדינת ישראל. מעולם לפני שהוא הגיע לא היה מצב שבו המילה "שמאלני" היא קללה עבור חצי העם השני. שקרן , מסית , מושחת , צבוע ("ראש ממשלה ששקוע עד צוואר בחקירות משטרה......."). ביום שהוא יעזוב את התפקיד שלו תתחיל (אולי) מלאכת הריפוי של החברה השסועה והמסכנה שהוא משאיר אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 6:36 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ביבי הוא האחראי מספר אחד לקרע הענק שיש לנו בחברה הישראלית , מה שעושה אותו בעיניי אוטומטית לראש ממשלה הגרוע ביותר בכל הזמנים וסכנה למדינת ישראל. מעולם לפני שהוא הגיע לא היה מצב שבו המילה "שמאלני" היא קללה עבור חצי העם השני. שקרן , מסית , מושחת , צבוע ("ראש ממשלה ששקוע עד צוואר בחקירות משטרה......."). ביום שהוא יעזוב את התפקיד שלו תתחיל (אולי) מלאכת הריפוי של החברה השסועה והמסכנה שהוא משאיר אחריו.

לא מבין למה אתה אומר כך.
קודם כל, החברה שלנו לא שסועה וקרועה כל כך. סך הכל מסתדרים יפה ב"ה.
ונניח שבכל זאת אני מזכיר כמה "מיני קרעים" בעם ישראל, למשל, בין ציבור היהודים האתיופים לשאר העם (כמו שהיה לפני כחצי שנה). איך ביבי קשור לזה?
או איך ביבי קשור לזה שיש קרע מסוים בין חילוניים לחרדים?
גם אין באמת "בושה" להיות שמאלני כמו שאתה מתאר את זה.
לצערי לא חסרים פה שמאלנים בפורום, אבל אני עדיין אוהב אותם מאד - יהודים יקרים מפז!

חוץ מזה, מה עם כל הטוב שהוא עשה?
למה אתה בוחר להתעלם מזה שהבן אדם בחר להיות בזמינות 24/7 כדי שנוכל לישון בשקט?
למה לא להכיר טוב על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 6:39 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

במטותא, קשקוש מקושקש, ואולי אתה פשוט צעיר מדי. אבל הקרע בין העם בשנות התשעים היה גדול יותר בהרבה ובכמה וכמה סדרי גודל מאשר ב 2010 אז עזבתי את ישראל ולכן קשה לי לדבר מאז.
אני זוכר ששמאלן היה קללה בהמון חוגים גם ב 93. וברור לי שגם ההיפך הוא הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 8:30 pm 
Sophomore

נורטון, במטותא - אתה למעשה אומר שהקרע בעם דעך בעשור הראשון של שנות האלפיים, ושאין לך מושג מה קרה פה בעשור השני. למעשה, התקופה של 99-09 חופפת בדיוק לתקופה שבה ההשפעה של ביבי על השיח הציבורי בישראל הייתה בשפל ביחס לעשור שקדם לה ובודאי לעשור העוקב (בו לא היית נוכח). תקופה בה הוא א) פרש מהחיים הציבוריים. ב) חזר והתמנה לשר אוצר, כנראה לשנים הכי ביצועיות ומעוטות התבטאויות (באופן יחסי) בקריירה שלו, עד להתנתקות ופירוק הליכוד. ג) עמד בראש מפלגת ליכוד קטנה וחלשה באופן היסטורי. והיום 2019, לא 2010. אז להגיד ''קשקוש מקושקש'' לאנשים שכן חיו פה בעשור האחרון וחוו את כהונת נתניהו על בשרם יום-יום, ועוד להוסיף ניחוח של התנשאות - תגובה לגמרי לא ברורה בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 9:03 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:

חרד"לים, כל עוד אתה לא נותן להם כח ביד, זה דבק מצחיק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 9:23 pm 
Hall of Famer

אולי הקצנתי, ועדיין היה קרע עצום בין העם בשנות התשעים. אין לי מושג אם היום הוא גדול יותר אבל אז הוא היה ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 9:39 pm 
Hall of Famer

המחלוקות והשסעים היום לא ברמה של מה שהיה בין 93 ל-95. זה גם לא ברמה של 82-84 של ימי לבנון.
זה גם הגיוני בהתחשב בעובדה שאין היום אירועים דרמטיים שעלולים להוות כר פורה למחלוקות קשות כמו לבנון ה-1 ואוסלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 11:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המקור העיקרי לקרע היום בחברה הוא הוא נתניהו.
חצי מהעם (הימין) נע בין "חולה על התחת שלו" (רוב הליכודניקים) ל"לא מת עליו אבל בזכותו אנחנו גם בשלטון" (חרדל"ים וחרדים).
החצי השני (השמאל) ברובו פשוט מתעב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2019 11:20 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
המחלוקות והשסעים היום לא ברמה של מה שהיה בין 93 ל-95. זה גם לא ברמה של 82-84 של ימי לבנון.
זה גם הגיוני בהתחשב בעובדה שאין היום אירועים דרמטיים שעלולים להוות כר פורה למחלוקות קשות כמו לבנון ה-1 ואוסלו.

כן, זה מה שחשבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:10 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
המקור העיקרי לקרע היום בחברה הוא הוא נתניהו.
חצי מהעם (הימין) נע בין "חולה על התחת שלו" (רוב הליכודניקים) ל"לא מת עליו אבל בזכותו אנחנו גם בשלטון" (חרדל"ים וחרדים).
החצי השני (השמאל) ברובו פשוט מתעב אותו.

ועדיין זה לא קרוב לאמוציות שהיו כאן בין 82 ל-84 עם לבנון, או בין 93 ל-95 עם אוסלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני גם חושב ששנות ה-80 וה-90 היו הרבה יותר שסועות, גם בענייני דת ומדינה אגב. העלייה הגדולה של ש"ס ואחריה העלייה הגדולה של שינוי.
מצד שני אני לא זוכר שהיה עוד ראש ממשלה שטיפח באופן אקטיבי פולחן אישיות כזה סביבו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: