סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 12:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 04, 2022 12:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
You said Jehovah!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 05, 2022 7:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צבי טאו הוא איש רשע. כפשוטו. מעבר לזה שהוא דפקט גמור שמשימת חייו הציבורית היא מלחמה בלהט"ב, מדובר באיש ש:

1. הגן באופן מוחלט על האנס משה קצב

2. הגן באופן מוחלט על התוקף המיני חיים ולדר

3. הורה לאדם שבא להתייעץ איתו על כך שהוא שומע קולות שמורים לו להרוג את אשתו לא לפנות לפסיכיאטר, והאיש הרג את אשתו

זה איש בזוי, רע, נגוע בשגעון גדלות ובאמונות תפלות. הסיבה היחידה שאנשים כמו אהוד רואים בו "קדוש" זה כי הוא קרא באובבסיביות את דברי הרב קוק. אבל הוא חרא של בנאדם, תקלה אנושית וחלק מהנימוקים לעיל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 05, 2022 10:35 pm 
Sophomore

הקדמה קצרה, לפני פרק זמן אנשים שכותבים בפורום הזה ביקשו ממני להפסיק לכתוב פה דברים שמציתים שריפות.
כיבדתי אותם והפסקתי עם זה, אבל שרואים תגובות פרובוקטיביות כמו של המתקרא "הגנה ושלשות" או "הכהן", אז אני חייב למחות.
עמכם הסליחה.

הכהן, קודם כל סליחה אם מה שאני אכתוב עכשיו נשמע כהתנשאות, אבל זה מה שאני חש. וכמו שאנשים פה יודעים, אני כמעט תמיד כותב את מה שאני מרגיש.
אז ראשית, מבחינת אמינות, אני לוקח בפרופורציה מאד מסוימת את הדברים שכותב כל אדם שהוא חסר אמונה באלוקי השמים והארץ.
לא רק את הדברים שלך אני לוקח בפרופורציה הנכונה, אלא של כל אחד שהוא חסר אמונה, ואצלך זה קיצוני ביותר, לצערי.
לא סתם המשפט "אין לו אלוקים" נאמר בקונטקסט שלילי.

מה שעצוב זה שיש פה אנשים שעוד יכולים לקחת ברצינות את מה שאתה כותב. אז אני אכתוב למען האחרים.

כתבת שהרה"ג טאו שליט"א "הגן באופן מוחלט" על קצב.
מי שיעשה קצת גוגל יראה ראיון עם הרה"ג אבינר שליט"א שמסביר בדיוק מה הוא והרה"ג טאו התכוונו במכתב :

"כתב בצורה מפורשת שהוא לא אשם במה שהוא הורשע בו. בשום מקום לא כתבנו שקצב זכאי וטהור לחלוטין"
"כך גם פה כל האמירה שלנו היא בנוגע לסעיפי האונס בלבד."

אני לא מסכים עם הרבנים הקדושים שחתמו על המכתב , אבל זכותם לחשוב שאי אפשר היה להרשיע את אותו באונס על פי העדויות.
שים לב, הם גם לא בדיוק כתבו שהוא לא אנס (וגם לא אמרו שכן) , אלא הם כתבו שלדעתם לא מוצדק היה להרשיע אותו לפי הראיות.
כמו כן, משתמע שבסעיפים האחרים (שאינם אונס) הם כן חשבו שהיו מקום להרשעה (מעשה מגונה? הטרדה מינית?)

אני לא מחשיב את זה כ"להגן באופן מוחלט". להגן באופן מוחלט זה לטעון שהוא פשוט לא אנס.
בעולם של האנשים הכנים יש הבדל גדול בין לומר "הוא לא אנס" לבין "אין ראיות להרשיע אותו באונס".
אגב, הבנתי שגם בכירים מהפרקליטות סברו בתחילה שאין אפשרות להרשיע אותו על סמך הראיות/עדויות,
אז כך שהרבנים הקדושים טאו, ואבינר, לא היחידים שחושבים כך.

לגבי ולדר, הרה"ג טאו מושפע מעוולות המשטר הציוני המושחת, מה שגורם לו לדעתי פשוט לטעות בעניין הזה.
אבל לאחרונה הוא נפגש עם הרה"ג אליהו שליט"א, וככל הנראה אחרי שהדברים יוסברו לו ממקור נאמן, כנראה שנשמע מהרה"ג טאו משהו אחר.

לגבי 3, אין לי מושג על מה אתה מדבר, ואני לא חושב שאתה כותב דברים שהם 100% אמת.

כמו שכתבתי לך בעבר, אני מאד אשמח להיות חבר שלך, ולשתות בצמאון יחד איתך מדבריו של הראי"ה זצוק"ל (תאמין לי שזה מעיף כל בן אדם למעלה).
אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי אם אתה מעוניין, אבל תבוא בראש פתוח, אחרת יהיה קשה ללמוד איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 05, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer

אין לי כוונה להתייחס לתשפוכת המטורללת של אהוד, רק אציין שהסיפור על הרוצח משה אלירז ידוע, ומופיע אף בערך הויקיפדיה של הרב-חרא טאו.

אגב כמי שיש לו לא מעט חברים דתיים-לאומיים בפיד, גם מהשכבה המבוגרת יותר שהתחנכה להעריץ את האדמה הקדושה שדורך עליה כל רב קדוש בוגר ישיבת מרכז הרב הקדושה, אני מתרשם שיש זעזוע עמוק מההתנהלות של טאו בעניין ולדר וגם אם יראת הרבנים לא מאפשרת לאנשים להגיד בפירוש שהוא חתיכת חרא, הרי שמדברים על החרפה שבמעשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 05, 2022 11:53 pm 
Hall of Famer

לגבי קצב, דרך אגב, טאו לא רק חתם על המכתב אחרי ההרשעה יחד עם אבינר ועוד רבי-גללים אחרים, אלא גם טרח לחזק את קצב במהלך החקירות, כך למשל כתב לו:

"יישר כוח על עמידתך התקיפה על טהרת הקודש של מסורת ישראל ורוח קדשו, אל ייפול רוחך, אפילו גדולי גדולים שבאומתנו סבלו דיבת עם מצד רעי לב וצרי עין, בעזרת ה' מהרה תצמח ארוכה לנגעי חברתנו, יזרח אור לישרים ויצאו האמת והצדק לאור עולם, ויבשו וייכלמו כל חפצי רעתך ורודפיך חינם".

חתיכת דפוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:21 am 
Junior

אני עדיין חושב שמהציטוט שהבאת כאן עולה באופן מובהק שהרב טאו הקדוש בסך הכל העלה ספק ראייתי מסויים לגבי ההרשעה בסעיף האונס ולא חלילה שהוא תמך באופן כולל יותר בקצב.

כמו כן, אשמח להיות חבר שלך ואם אתה רוצה אפשר גם לעשות חברותא וללמוד יחד בעל פה את כל הספרים של סמדר שיר ואיטו אבירם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:44 am 
Hall of Famer

אגב, נורטון אמר קודם בדיון "זקן עם זקן חושב ש20 תלונות זה כלום", אבל זה ממעיט מעצמת הדפקטיביות של טאו. זה בנאדם שמאמין שקצב הורשע כי סירב לקבל בבית הנשיא משלחת רפורמים, שולדר נרדף כי כתב מאמר נגד בית המשפט העליון ושאלירז לא היה צריך ללכת לטיפול כי פסיכולוגיה/פסיכיאטריה הן סוכנות החילוניות. כאמור, איש רע ודפוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 2:38 am 
Hall of Famer

טאו הוא קנייבסקי של הד'ל. זה חרא מזוקק וזה חרא מזוקק
יש הרבה רבנים (לא כולם) שהם גם חרא, אבל כזה זיקוק קשה למצוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 8:46 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
לגבי קצב, דרך אגב, טאו לא רק חתם על המכתב אחרי ההרשעה יחד עם אבינר ועוד רבי-גללים אחרים, אלא גם טרח לחזק את קצב במהלך החקירות, כך למשל כתב לו:

"יישר כוח על עמידתך התקיפה על טהרת הקודש של מסורת ישראל ורוח קדשו, אל ייפול רוחך, אפילו גדולי גדולים שבאומתנו סבלו דיבת עם מצד רעי לב וצרי עין, בעזרת ה' מהרה תצמח ארוכה לנגעי חברתנו, יזרח אור לישרים ויצאו האמת והצדק לאור עולם, ויבשו וייכלמו כל חפצי רעתך ורודפיך חינם".

חתיכת דפוק.

כפי שניתן לראות מהקונטקסט כמו במקרה של ולדר, גם פה הרהג טאו שליט"א הושפע מעוולות המשטר, ולכן בחר לחשוב שמדובר בקונספירציה נגד קצב.
אני אישית לא מסכים איתו, אבל זו דעתו. שוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:25 am 
Hall of Famer

אהוד, אני בהחלט יכול להבין את זה שהוא טועה בשוגג, אני רק לא מבין איך זה לא הופך אותו לממש ממש מטומטם
ממה נפשך, או שהוא חרא מזוקק או שהוא על סף פיגור. אין לדעתי דרך שלישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:37 am 
Junior

ehud כתב:
Hacohen כתב:

חתיכת דפוק.

כפי שניתן לראות מהקונטקסט כמו במקרה של ולדר, גם פה הרהג טאו שליט"א הושפע מעוולות המשטר, ולכן בחר לחשוב שמדובר בקונספירציה נגד קצב.

כפי שניתן לראות מהטקסט, לא מהקונטקסט, טאו חשב שקצב הוא צדיק שעומד באופן תקיף על טהרת הקודש של מסורת ישראל (מה זה אומר בכלל?), דבר שעומד בניגוד גמור לטקסט אחר, שלך, שבו נכתב שטאו בכלל לא חשב שקצב זכאי, אלא רק הביע אי הסכמה משפטית נקודתית, ספציפית לגבי האופן שבו קצב הורשע בסעיף האונס. נמצאנו למדים: טאו הוא חלאה שמתייצב אוטומטית לימינו של אנס ואתה מזיין לנו פה את המוח בלי שהבענו הסכמה, מה שבטח גם היה מוצא חן בעיני הטמבל הזה שאתה קורא לו גאון וקדוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:48 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ehud כתב:
Hacohen כתב:

חתיכת דפוק.

כפי שניתן לראות מהטקסט, לא מהקונטקסט, טאו חשב שקצב הוא צדיק שעומד באופן תקיף על טהרת הקודש של מסורת ישראל (מה זה אומר בכלל?), דבר שעומד בניגוד גמור לטקסט אחר, שלך, שבו נכתב שטאו בכלל לא חשב שקצב זכאי, אלא רק הביע אי הסכמה משפטית, באופן ספציפי על האופן שבו קצב הורשע בסעיף האונס. נמצאנו למדים: טאו הוא חלאה שמתייצב אוטומטית לימינו של אנס ואתה מזיין לנו פה את המוח בלי שהבענו הסכמה, מה שבטח גם היה מוצא חן בעיני הטמבל הזה שאתה קורא לו גאון וקדוש.

אז פה נכנס ההקשר שבו נאמרו הדברים -
הרה"ג טאו ראה בקצב אדם שבא לשמור על מסורת ישראל, שהתנגד לרפורמים, ותמך במדינה יהודית. לכן הוא חשב שהמשטר רקח מזימה נגדו.
אותו דבר גם הרה"ג טאו סובר גם כלפי ולדר, בגלל מאמר שולדר כתב בעבר נגד אהרון ברק.
זה מה שזה אומר.
עובדה שבמקרים אחרים של אונס שקשורים לאנשים אחרים, לא ידוע על מקרים שבהם הרה"ג טאו טוען שמדובר במישהו שלא אנס.

לרה"ג טאו להערכתי יש רוח הקודש ברמה גבוהה, אבל אין יכולת לדעת אם באמת היה אונס או לא.
לכן אני ורוב הציבור הדתי לאומי חושב שבמקרה הזה הרה"ג טאו שליט"א טועה.

אתה, נורטון, ל"הכהן" ול - "הגנה ושלשות" תוקפים אדם שפשוט שוגג בתפיסה הקונספירטיבית שלו. זה הכל.

אנא הקפד להשתמש בשפה נקייה. אני אדם ערכי ולא נוח לי עם שימוש במילים בעייתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:53 am 
Hall of Famer

שוב, 'שוגג' במשהו שברור גם לילד בן 6 = ממש ממש טיפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 10:19 am 
Hall of Famer

אגב, אני בקבוצת ווטסאפ מצומצמת בה חבר גם עמיחי אליהו. 20 חבר'ה מהתיכון. זה הכל
הנה ציטוט מהקבוצה (לא של עמיחי אבל כן של מישהו מהמגזר).

"לא יודע מי סגר ומה סגר.
כל הסיפור הזה הזיה.
אם הרב טאו אמר מה שאמר. או שמשהו פה מסריח לשמיים או שהוא לא שפוי.
בשני המקרים, אחד הרבנים חייב לרדת מבמת ההיסטוריה.
ועצם העובדה שזה לא עומד לקרות מראה שמדובר בבעיה רצינית....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 10:20 am 
Hall of Famer

והנה עוד ציטטו מעוד בחור מהמגזר באותו ווטסאפ כיתתי.

הוא לא מתעניין במציאות ולעזאזל ההשלכות. מבחינתו הכל בטל למאבק הקוסמי ברוחות הליברליזם המשתלטות על העולם וכל מי שמשרת אותם על פי תפישתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 10:33 am 
מנהל פורום

הרב טאו (כמו הרבה קוקיאנים) הוא בסה"כ שליט מבוך שהדיאנדי קצת התערבב לו עם המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 10:47 am 
Hall of Famer

נדמה לי שזה הזמן לומר שלא רק שאין לי מושג על מה אתה מדבר עכשיו , גם כל פעם שאתה מתחנן לך בפייסבוק אין לי מושג מה אתה רוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 10:50 am 
מנהל פורום

מתחנן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 11:30 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
והנה עוד ציטטו מעוד בחור מהמגזר באותו ווטסאפ כיתתי.

הוא לא מתעניין במציאות ולעזאזל ההשלכות. מבחינתו הכל בטל למאבק הקוסמי ברוחות הליברליזם המשתלטות על העולם וכל מי שמשרת אותם על פי תפישתו

ציטוט מדויק. טאו זה אינטלקטואל בעיני עצמו, שצמח בסביבה משכילה ומאמין שהוא נותן "קונטרה" אמונית להשכלה שהיא בעיניו סמל לליברליות ולחילוניות. וכך הוא יוצר עיוותים על עיוותים על עיוותים ואנשם נפגעים נפש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:08 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
שוב, 'שוגג' במשהו שברור גם לילד בן 6 = ממש ממש טיפש

לא הבנתי בכלל את המקום של ה"שגגה". שוגג בהלכה זה אדם שלא ידע שהמעשה שהוא עושה נחשב לאסור. איפה השגגה של טאו? בנאדם שהוזה קונספירציות ועושה מעשים לאור ההזיות האלה הוא לא שוגג, הוא מטומטם חסר אחריות שמזיק לציבור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:16 pm 
Senior

אלי ביתאן (שאני די מחזיק ממנו) בחדרי חרדים כתב:
* הרב טאו ורצח מיכל אלירז **
‏כדי להבין את זה צריך לחזור לאחד הסיפורים המכוננים בחייו של הרב טאו: רצח מיכל אלירז על ידי הרב משה אלירז, אחד מתלמידיו הקרובים ביותר.
‏הרב משה אלירז היה אחד העילויים בין תלמידי מרכז הרב בשנות השבעים. הוא התגורר בחיספין, שם שימש בתפקיד רבני בישיבת ההסדר, ונחשב לתלמיד אהוב אצל הרב צבי יהודה קוק ובפרט אצל תלמידו ונאמנו הרב צבי ישראל טאו. לאלירז היתה היסטוריה של אלימות כלפי אשתו מיכל, והוא סבל מסכיזופרניה קשה.
‏הבנות הגדולות מספרות שהרבנים היו מודעים לאלימות שמפעיל האב נגד מיכל, והן ביקשו מהרבנים לקחת לו את האקדח. אמונה אלון, אחת השכנות, ניסתה לעודד אותה לברוח, אך היא נאחזה בדברי הרבנים ממרכז שאמרו לה שהכל יסתדר. היא נשארה.
‏בתחילת יולי 78' התקיים דיון גורלי בחדרו של ראש הישיבה, הרב צבי יהודה, בנוגע לאקדח. הרב אברהם שפירא התעקש שמוכרחים לקחת לאלירז את האקדח, אבל הרב צבי טאו התנגד. הרב טאו חשש שזה יפגע בכבודו של אלירז, ובכלל התנגד לחוות הדעת הפסיכולוגיות והפסיכיאטריות בעניינו של אלירז. הרב אברהם שפירא עזב את החדר בכעס וטריקת דלת. צעד דרמטי מאד.
‏המשך היה נורא ואיום. כמה ימים לאחר מכן חוזר הרב משה אלירז לביתו, מבקש מבנו לצאת, ויורה באשתו למוות. שבעה ילדים נותרים יתומים. טרגדיה בלתי נתפסת שמעוררת זעזוע עצום בישראל, והלם בישיבות הדתיות. הרב צבי יהודה, שהיה כהן, מפסיק לעלות לדוכן לתקופה ארוכה. הוא מטיל את האשם על הרב טאו.
‏הרב טאו, תלמידו המובהק והאהוב של הרב צבי יהודה, גוזר על עצמו גלות ועוזב את הישיבה. הוא מבלה את השנים הבאות בגולן. אלו השנים האחרונות לחיי הרב צבי יהודה, ובין תלמידיו מתחממים קרבות הירושה. הרב אברהם שפירא, יריבו של טאו, משלים את אחיזתו בישיבת מרכז הרב ודוחק את נאמני הרב טאו.
‏בעיני רבים זהו הסיפור המכונן של הפיצול במרכז הרב, שלימים יוביל לשני הזרמים החרדלים העוינים: ישיבות הקו (הר המור) ומרכז הרב. חמש עשרה שנה יחזיקו שני הפלגים יחד עד לפיצול הסופי. האיבה, האישית והאידיאולוגית, והמלחמה על מי ממשיך הקו האמיתי של הרב צבי יהודה המת, יפעפעו כל השנים. הרב טאו לא ישכח לרב שפירא איך ניצח אותו בוויכוח ההוא.
‏הרב טאו חוזר למרכז הרב אחרי הגלות אליה יצא, כשרבו על ערש דווי וכשפינוי ימית מתקרב, וכעת מציג אידאולוגיה נוקשה הרבה יותר. שנות הגלות לא גרמו לו לסגת. הוא עוין ומתנגד אקטיבי לפסיכולוגיה ולעולמות הטיפול, ונחוש להדוף את המודרניות שחדרה לציונות הדתית. ‏תלמידיו ידברו על "פוסט-מודרניזם", אבל הם מתכוונים למודרניזם. הבעיה היא לא לאקאן, היא פרויד ומלאני קליין. בשנים האחרונות הוא דואג גם לציבור החרדי, שעכשיו תחת מתקפה, וכמובן "לא מבין מול מה הוא עומד". את החרדים, כרגיל, זה לא מעניין בכלל אבל זה נושא לפוסט אחר.
נכון לעכשיו הרב טאו הוא כמעט הרב הבכיר היחיד שטוען שולדר זכאי, ושהעלילו עליו שקרים. הרוב מעדיפים לא לדבר. כדי להבין את עמדתו של הרב טאו נחוץ יותר מאשר הסיפור הזה, שהוא אמנם סיפור מכונן מאד בחייו של הרב טאו אך לא מסביר הכל. בסוף השבוע אצטט מדברי תלמידיו ומקורביו בעניין. אך הסיפור הזה משמעותי מאד כדי להבין.
‏השבוע, 43 שנים לאחר הרצח הנורא, נזכרה נכדתה של הנרצחת הקרויה על שמה, מיכל אלירז, בהיסטוריה ההיא. היא כותבת:
"שוב הרב טאו בוחר להסתכל על האדם הלא נכון בסיטואציה. לא להבין את חומרת הפגיעה, לא לנסות להציל. שוב הוא מתעסק בדיני נפשות, וטועה"

הלינק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:44 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהטרול עושה שלא ברצונו שירות דוב, מה זה שירות דוב, שירות גריזלי למושא הערצתו ההזוי והמחורף על כל הראש, ובכלל לזרם שממנו הוא בא.
אבל אני מה'כפת לי, תמשיך. הזמנים קשים ואנחנו צריכים קצת בידור.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' ינואר 06, 2022 12:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:46 pm 
Hall of Famer

זה סוג מאד עצוב של בידור

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:49 pm 
Hall of Famer

כמו שאמרו ב"טד" על פלאש גורדון הסרט - זה כל כך רע שזה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 1:07 pm 
Hall of Famer

האמת, אני לא מצליח להשתעשע. אולי למי שמסתכל ממש מבחוץ זה נראה קוריוז, אבל כמי שגדל (גם) עם אנשים כאלה, זה פחות מצחיק אותי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: