קודי (יובל) כתב:
בסופו של דבר, מכבי ניצחו בבית 3 קבוצות מהחלשות ביורוליג (ז'אלגיריס, וילרבאן ופאו) ועוד קבוצה נהדרת (מונאקו) שנחתה לפנות בוקר אחרי שהיתה לילה שלם על המטוס (אחרי משחק ליגה קשה יום וחצי קודם) ולכן נפלה מהרגליים במחצית השניה. מעבר לכך, היא הובסה בשני משחקי החוץ שלה ולא הראתה שהיא מסוגלת להיות תחרותית נגד קבוצות טובות יותר, למרות שגם בסקוניה היא לא ממש מאריות היורוליג. סדרת המשחקים הקרובה תיתן לנו מושג קצת יותר טוב לאן פניה של מכבי מועדות והאם התבוסה בויטוריה היתה נפילה חד פעמית או לא. יש למכבי עכשיו 5 משחקים שהיא יכולה באותה מידה לנצח או להפסיד בכל אחד מהם. אלה משחקי חוץ סבירים יחסית (פרטיזן, הכוכב האדום ובאיירן) ומשחקי בית קשים (ברצלונה ואולימפיאקוס).
הספק הכי גדול שלי - יותר מאשר הסגל, שיש בו כמה בעיות לא פשוטות (כמו עמדת הגארד השלישי, שההנהלה סירבה לפתור והעדיפה להביא פתרון זול שלא ממש פותר כלום כמו אדאמס ולא מישהו טוב ומתאים יותר כמו וילדוזה, ועמדה 4 הלא קיימת), הוא בנוגע לעמדת המאמן. לקטש יש המון כדורסל אבל אני חושב שהוא פשוט מאמן לא מספיק טוב לרמות האלה. ביום חמישי ראינו איך ההכנה שלו למשחק היתה נוראית ותוכנית המשחק שלו התרסקה מהרגע הראשון, והוא לא היה מסוגל להגיב עם שום דבר. במהלך כל הגארבז' טיים שנמשך יותר משלושה רבעים הוא לא הצליח לגרום לריצה של אפילו כמה דקות. כדי להצליח ביורוליג אתה צריך הרבה יותר מזה וגם אם ההכנה למשחק מתחרבשת אתה חייב להיות מספיק יצירתי וגמיש כדי להגיב. לא חושב שלקטש יש את זה.
כל מילה.
בכלל אדמס עד עכשיו הוא חתיכת נפילה. אמנם לא ראיתי את המשחק מול ויטוריה (פתחתי את הטלויזיה בתחילת המחצית השניה ואחרי כמה דקות החלטתי שיש לי דברים מעניינים יותר לעשות בערב חמישי) אבל בדקות שכן ראיתי אותו עד עכשיו הוא פשוט גרוע. אין שום פואנטה במשחק שלו, רק הרבה כדרורים שבסופם הוא זורק זריקה רעה או נפתר מהכדור מבלי לסדר מצב למישהו אחר.
מעניין אם מתישהו יביאו שחקן בעמדה 4 במקום מרטין או שנגמר התקציב ונועדנו לסבול את הציוות של ניבו את פויתרס כשני הגבוהים עד לסוף העונה. פויתרס עד עכשיו ממש סובל מהמעבר לעמדה 4, כאשר הוא נאלץ לעשות דברים שהוא לא יודע.