סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 11:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 12:29 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
הוא והסנטר הצעיר שארפ על נורק, שארפ הצעיר של הבלייזרס+ נאסיר ליטל + פילרים לחוזה ועוד בחירה מהבלייזרס. והאליפות השניה בתולדות פורטלנד נמצאת בטווח ראיה

במקרה כזה האליפות השנייה של פורטלנד הרבה יותר מבהישג יד
רק שאלה קטנה - למה שהנטס יסכימו? אולי אם פורטלנד תשלח הרבה מאד בחירות לא מוגנות.

המחירים האחרונים בליגה ששולמו על אולסטארים כמו גובר ומיטשל (ובשנים קודמות ג'ורג' ודיוויס) יצרו רף הרבה יותר גבוה. על שחקן כמו דוראנט המחיר צריך להיות גבוה יותר - אם לא שחקן כמו בראון (חס וחלילה מצד הסלטיקס), זה צריך לכלול הרבה מאד בחירות דראפט בלתי מוגנות.
פיניקס בהחלט יכולה להיות אופציה, כי הם חייבים לנצח כאן ועכשיו בגלל החלון של פול. הבעיה היא שקבוצה כמו פיניקס (וגם טורונטו) פחות אטרקטיביות לנטס כי הן יהיו יחסית טובות בשנים הקרובות (פיניקס עם בוקר ואייטון, טורונטו עם סיאקם וברנס) ולכן הבחירות שלהן לא יהיו מאד איכותיות. המצב הקלאסי הוא מה שבוסטון עשתה לנטס, קבוצה שהייתה מבוגרת והתפרקה עד שהגיעו הבחירות, ולכן הן היו גבוהות.
מהבחינה הזו (קבוצה שתחלש בשנים הקרובות) הלייקרס יכולים להתאים אבל הם כבר שלחו לא מעט בחירות, כנ"ל הקליפרס. גולדן סטייט ומיאמי הן קבוצות מבוגרות אבל הארגון שם טוב מדי כדי להיות בתחתית (בטח כשהבחירות לא שלהן).
פילי לדעתי יכולה מאד להתאים, גם יש להם אינטרס לשלם מחיר גבוה ולבנות קבוצה שכבר עכשיו תהיה המועמדת העיקרית. מילווקי זה הימור, קבוצה מזדקנת ואם יאניס ימצה ויעזוב הם יהיו בתחתית הרבה זמן. הניקס תמיד פוטנציאל להיות פראיירים ולשלם יותר מדי.
פורטלנד מהבחינה הזו יכולה להתאים, ילכו על לנצח עכשיו עם לילארד ומאד הגיוני שיבואו בהמשך כמה שנים חלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 12:58 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
חשבתי שדיבורים על אופי זה פיכסה.

אה, חשבת לא נכון.

הבהרה למנטפק החובב: אין בעיה, לדעתי, להגיד שקבוצה מסוימת היא לוחמת או ווינרית או לוזרית וכו' כשזה מעוגן במה שאנחנו רואים במציאות. וכן אפשר להגיד דברים ידועים על אופי של שחקנים, למשל שקיירי רעיל ושדוראנט לא מנהיג ושדיים כן מנהיג. אבל סוג מסוים של ניתוחים מומצאים שמבוססים על מעט מאד ידע ועל הרבה מאד ספיקלוצים על "אופי", זה משהו אחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 1:07 pm 
Junior

MEME שמתאר את המצב ביוטה כרגע

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 1:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עמוס לב כתב:

אה, חשבת לא נכון.

הבהרה למנטפק החובב: אין בעיה, לדעתי, להגיד שקבוצה מסוימת היא לוחמת או ווינרית או לוזרית וכו' כשזה מעוגן במה שאנחנו רואים במציאות. וכן אפשר להגיד דברים ידועים על אופי של שחקנים, למשל שקיירי רעיל ושדוראנט לא מנהיג ושדיים כן מנהיג. אבל סוג מסוים של ניתוחים מומצאים שמבוססים על מעט מאד ידע ועל הרבה מאד ספיקלוצים על "אופי", זה משהו אחר.

כמה ידע יש לך בדיוק על ה"אופי" של הבלייזרס? האם הוא השתנה מהשנה שעברה? מי מביא את האופי הווינרי והחזק לקבוצה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 1:10 pm 
מנהל פורום

דניאל, קאלימי
לדעתי תופתעו כמה שהמחיר על דוראנט יהיה נמוך ביחס לנקודת הפתיחה והציפיות
מי שרוצה "כאן ועכשיו" לא יכולה לתת שחקנים מוכחים בשיאם, כי אז לא יהיה מי שישחק עם KD

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 1:20 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:
עמוס לב כתב:

אה, חשבת לא נכון.

כמה ידע יש לך בדיוק על ה"אופי" של הבלייזרס? האם הוא השתנה מהשנה שעברה? מי מביא את האופי הווינרי והחזק לקבוצה?

יש לי את התרשמותי ממראה עיניי ומספר נצחונות העונה ברגעי קלאץ' לוחצים. לא התיימרתי לתת ניתוח אופי כוללני ומחייב, אמרתי שהם קבוצה קשוחה, עם אופי ווינרי. לא יודע מה השתנה מלפני שנה או מלפני חודש, ככה הם נראים מתחילת העונה. אגב, מכמה צפיות בסדרות שלהם בתקופה של דיים ומקולום, אופי לוחם מאפיין את הקבוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 2:49 pm 
Sophomore

לדעתי פורטלנד יכולים לספוג את השכר של דוראנט רק אם הם שולחים בתמורה את סיימונס בנוסף לנורקיץ׳.
אפשרות יותר ריאלית בעיניי זה טרייד של נורקיץ׳ על מיילס טרנר.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 2:53 pm 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל, קאלימי
מי שרוצה "כאן ועכשיו" לא יכולה לתת שחקנים מוכחים בשיאם, כי אז לא יהיה מי שישחק עם KD

תקרא את ההודעה שלי. אמלק - ממש לא שחקנים מוכחים אלא בחירות דראפט, והרבה
המחיר שלו יהיה אולי נמוך משהם חושבים אבל לא צפוי להיות פחות ממיטשל, גובר וג'ורג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 3:00 pm 
Hall of Famer

לא סביר שיקרה במציאות, אבל טרייד של דוראנט על מובלי ולאב (עם קצת פילרים פה ושם) יכול לגמרי לעבוד. קליבלנד הופעת מסוס שחור מגניב שכנראה לא יראה אליפות או אפילו גמר בעונה-שתיים הקרובות לקונטנדרית בכירה באופן מיידי, ברוקלין מקבלת חתיכת אבן פינה לאתחל מחדש את הפרנצ'ייז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 3:29 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
uriel17 כתב:
דניאל, קאלימי

המחיר שלו יהיה אולי נמוך משהם חושבים אבל לא צפוי להיות פחות ממיטשל, גובר וג'ורג'

אז זהו, שאני חושב שיהיה פחות מגובר שהיה לגמרי במחיר מופרז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 3:54 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לא סביר שיקרה במציאות, אבל טרייד של דוראנט על מובלי ולאב (עם קצת פילרים פה ושם) יכול לגמרי לעבוד. קליבלנד הופעת מסוס שחור מגניב שכנראה לא יראה אליפות או אפילו גמר בעונה-שתיים הקרובות לקונטנדרית בכירה באופן מיידי, ברוקלין מקבלת חתיכת אבן פינה לאתחל מחדש את הפרנצ'ייז.

מעניין
אני חושב שקליבלנד אומרים 'לא'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 4:11 pm 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל כתב:
uriel17 כתב:
דניאל, קאלימי

אז זהו, שאני חושב שיהיה פחות מגובר שהיה לגמרי במחיר מופרז

מסכים שגובר היה מופרז, אבל כרגע זה "מחיר השוק". אם הנטס מקבלים פחות הם יוצאים פראיירים גדולים. מובן זה לא אומר שזה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 4:41 pm 
Senior

אני לא בטוח בכלל שזה עדיין מחיר השוק. זה כן היה ככה בחודש שאחרי הטרייד של גובר, אבל אני לא אופתע אם מאז די התקבע הקונצנזוס על כך שגובר היה אוברפיי מוחלט שלא צריך לקבוע את התמחור של אף אחד.
עדיין קצת קשה לי לראות את הנטס לוקחים פחות ממה שיוטה קיבלו על גובר, אבל זה לא אומר שזו בהכרח תהיה טעות מצידם ובטוח שהם לא יקבלו את 150%-120% מעסקת גובר, כמו שהיחס בין הערך שלו לשל דוראנט צריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 5:01 pm 
Freshman

Att כתב:
rony כתב:

מעניין
אני חושב שקליבלנד אומרים 'לא'

כמעט בכל סיטואציה בת הזוג לטרייד אמורה להעדיף לחכות לסוף העונה בשביל טרייד על דוראנט וזה גם מה שאני מאמין שיהיה.
הקאבס בהחלט יכולים נופלים לקטגוריה הזו כי שווה להם לראות עד לאן הקבוצה הזו מגיעה, בעיקר בגלל מיטצ׳ל וגם כי הם עמוקים מספיק כדי להתמודד עם פציעות.
יכול ליהיות שבכל מקרה הם אומרים לא ובאמת הוצע פה טרייד מוזר, באותה מידה גם הנטס יכולים להגיד לא אלא אם באמת יש מספיק בחירות (שמניחים שגם ככה יחסית נמוכות בשנים הקרובות).

המועמודות ההגיוניות שהיו עליהן שמועות בקיץ כמו פיניקס שלא יכולה לשלוח את אייטון השנה ובוסטון שאין להם באמת סיבה אחרי הריצה לגמר לא רלוונטיות כרגע.
ועם האי וודאות לגבי ערכו של סימונס, והמצב של קיירי- זה זמן רע לטרייד לכל הצדדים, במיוחד בהנחה שדוראנט מנסה לעבור לקבוצה שיש לה סיכוי להתחרות באמת.
בסוף העונה עדיין יהיו לו 3 שנים בחוזה ומאמין שיהיו הרבה אופציות. בין השאר נשמע הזוי אבל הנטס יכולים לבקש מהלייקרס את דיוויס ושלוש בחירות ראשונות…
פחות הזוי זה טרייד עם גולדן, בעיקר אם הם לא עושים ריפיט העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 9:58 pm 
Junior

הנווט כתב:

כמעט בכל סיטואציה בת הזוג לטרייד אמורה להעדיף לחכות לסוף העונה בשביל טרייד על דוראנט וזה גם מה שאני מאמין שיהיה.

מה? למה בדיוק?
כל קבוצה שתקבל את דוראנט אומנם תקבל אותו חתום לטווח הארוך, ועדיין, אם כבר עושים טרייד עבורו בהינתן גילו והיסטוריית הפציעות שלו, הרי שמן הסתם עדיף למקסם את חלון ההזדמנויות שצירופו יוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 10:05 pm 
Junior

אחרי שחשבתי לפני שנה ומשהו על כ"כ הרבה תרחישי טריידים לפתרון הפלונטר שנוצר סביב פילי וסימונס, ובסופו של דבר הוא נפתר בטרייד כה פשוט, ואחרי שבקיץ האחרון ניסיתי שוב להנדס טריידים משולשים ומרובעים שיפתרו את סיטואציית דוראנט, קיירי ואפילו סימונס של הנטס (כי כל עוד סימונס שם, הם לא יכולים לקבל שחקנים עם הארכת חוזה רוקי דומה, כמו מיטשל שכבר לא רלוונטי) - אחרי כל זה, אני הפעם מסתפק בפרדיקציה שמסתמכת על מה שקרה עם החלפת סימונס בהארדן: דוראנט חובר אל לברון בלייקרס, החדגבה מצטרף לסימונס בנטס. ואז הלייקרס מוציאים לפועל את החלפת ווסטברוק ובחירות דראפט תמורת טרנר והילד, להעמדת חמישייה של בוורלי-הילד-לברון-דוראנט-טרנר.

הנטס יעשו מה שיעשו עם קיירי, אולי אפילו ייתנו לו ללכת לדרכו הארורה בקיץ ויפתחו את קאם תומאס כסקורר שלהם בקו האחורי, אבל בקו הקדמי יהיה להם משהו מעניין מאוד עם אוניל-סימונס-דייויס. אולי יצליחו להשיג איזה רכז ראוי מקיירי תמורת קלקסטון. או שבכלל יבחרו למכור את סימונס תמורת מה שיהיה, ולבנות על צמד הבלוק פארטי של דייויס-קלקסטון מקדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 10:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:

למה לקליבלנד לוותר על שחקן העתיד של הקבוצה בשביל דוראנט המזדקן שמבוגר בהרבה מהבסיס שלה ובעוד שנתיים יהיה כבר בירידה, כאשר עם מובלי תוך שנתיים (לפי מה שאתה אומר) היא יכולה להיות קוטנדרית לגיטימית לשנים קדימה.
מצד שני, הכל פה זה סיכונים. דוראנט יכול פתאום לקחת טריפיט לעת זקנה לצד מיטשל ומי שעוד יישאר לצידם בקאבס, ומובלי עלול שלא להיהפך לטים דאנקן הבא, אבל אני אישית מעדיף לעשור הקרוב את הפוטנציאל העדיין לא ממומש של השני על פני הדרמה של הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 10:42 pm 
Junior

הרפטורס לא היו מוכנים לכלול את סקוטי בארנס בחבילות שהציעו לנטס תמורת דוראנט בקיץ, אז אין לי ספק שקליבלנד לא תסכים לוותר על מובלי תמורתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 11:42 pm 
Hall of Famer

לא הייתי נוגע בדוראנט עם גל מקל בשלב זה של הקריירה. כן, הוא עדיין סקורר עצום (אם כי נכון לתחילת העונה הזו, מנגר מהשלוש) אבל אני מאד חשדן לגבי איך הוא בחדר ההלבשה, הפלייאוף האחרון שלו היה מביך ותחילת העונה הזו לא מראה-בלשון המעטה-שהוא האיש לסמוך עליו להוביל משהו טוב. כמובן שהאחריות למצב של הנטס מתחלקת בין כמה פרסונות מעניינות, ועדיין.

קליבלנד נראית קבוצה בריאה שבנויה טוב ומאוזן. לזרוק צעירים טובים בשביל מזדקן חשוד זה לא מה שהייתי עושה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 4:45 am 
Senior

לא הת'רד המתאים אבל אין לי כח לחפש חדשות נבא או משהו. ביל סימונס טוען שיש דיבור חזק שהלייקרס מוכנים/מעוניינים להזיז את אנתוני דיוויס. אין לי אמון גדול ביכולות העיתונאיות של סימונס אבל אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 7:47 am 
Junior

וזו אחת הסיבות שהצעתי החלפה ישירה של החדגבה תמורת דוראנט. גם מי שנרתע מדוראנט בשלב זה, חייב להודות שזה מהלך קלאסי בשביל GM Lebron. וכן, צמד פורוורדים מפחיד (שגם יכולים לשחק 4-5 בקונסטלציות מסוימות) שמעולם לא נראה כמותו, אפילו בגילם המתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 9:13 am 
Freshman

B.Grant44 כתב:
הנווט כתב:

מה? למה בדיוק?
כל קבוצה שתקבל את דוראנט אומנם תקבל אותו חתום לטווח הארוך, ועדיין, אם כבר עושים טרייד עבורו בהינתן גילו והיסטוריית הפציעות שלו, הרי שמן הסתם עדיף למקסם את חלון ההזדמנויות שצירופו יוצר.

מכל מיני סיבות שקשורות לנטס עצמם אבל כמו שאמרתי לאיזה קונטדרית שווה עכשיו ו/או יכולה לפרק את הקבוצה כדי להמר עליו? פיניקס לא יכולה, הפיינליסטיות של שנה שעברה לא יעשו את זה.
טורונטו לא יוותרו על בארנס כאמור או קליבלנד על מובלי (למרות שאת זה אולי הייתי שוקל במקומם). אולי קבוצות עם יותר מה להרוויח כמו שיקגו או מיאמי?
בקיצור כל המועמודות (גולדן, בוסטון, מילווקי, קליפרס, פיניקס) לא רלוונטי, ואז באמת יש את הטיר הבא אבל במחיר של כוכב צעיר שאולי שווה להם יותר לטווח הרחוק.
ולקבוצות כמו דנבר (פורטר), פורטלנד (סימונס) או ניו אורלינס (אינגרם) באמת יש אינטרס מיידי יותר אבל אז זו גם שאלה של כמה בחירות הן יכולות/רוצות לצרף וכמה זה מזיז את הנטס.
לצורך העיניין אם אני הם פורטר וסימונס לא מספיק, אינגרם דווקא כן.

העיניין עם סימונס שהזכרת ובכלל הסיטואציה איתו בעייתית לנטס- אין שום אינדיקציה שאפשר לבנות עליו קדימה כרגע וגם הערך שלו ירד אפילו עוד אחרי שמתברר שלא מדובר בעיניין מנטלי רק בפילי.
ככה שגם לנטס לא לגמרי ברור מה הם רוצים להשיג כרגע לדעתי- מישהו לצרף לטיימליין של סימונס/אוניל/קאלקסון או פירוק טוטאלי תמורת בחירות וכישרוות בני 19-22 כאלה.
מעבר לזה, לאו דווקא באשמת דוראנט אבל השם שלו קשור אסוציטיבית בכל כך הרבה בלאגן כרגע וזה גם יגרום למנהלים לקחת את הזמן יותר אולי.

לגבי הרעיון של דייוויס על דוראנט יש בזה הגיון, אפשר גם לזרוק את קיירי לסיפור ולתת לו ולדוראנט הזדמנות להציל את הציוות שלהם במקום אחר, ללברון הזדמנות להתמודד אולי שהוא לא צריך ליהיות סקורר ולנטס הזדמנות לבנות משהו לטווח הבינוני (אבל יצטרכו למצוא קבוצה לסימונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 9:50 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
וזו אחת הסיבות שהצעתי החלפה ישירה של החדגבה תמורת דוראנט. גם מי שנרתע מדוראנט בשלב זה, חייב להודות שזה מהלך קלאסי בשביל GM Lebron. וכן, צמד פורוורדים מפחיד (שגם יכולים לשחק 4-5 בקונסטלציות מסוימות) שמעולם לא נראה כמותו, אפילו בגילם המתקדם.

אבל למה לנטס לעשות את זה? בחיי שאני לא מצליח לזהות אפילו סיבה אחת.
דייויס על דוראנט, גם בתסריט הכי אופטימי, לא משפר את ההווה שלהם בכלום, וכנראה גם לא את העתיד שלהם ביותר מדי. מהלך כזה לא מהווה שום שינוי כיוון, אלא סתם הופך אותם לקצת פחות טובים עכשיו ולא באמת נותן להם כלים לצאת מהבוץ הזה שהם נמצאים בו.
סטרייט-אפ אני חושב שהפער בין הערך של שניהם גדול למדי וללייקרס אין שום דבר מעניין להוסיף לשם. כן, אולי איזו בחירת דראפט או שניים, אבל אלו נמצאות בעתיד הרחוק יחסית, האם הנטס ייבחרו להעביר את דוראנט בטרייד, זו החלטה שמשמעותה שהם מוותרים על האפשרות להתחרות חזק בפלייאוף בעונה הגבוהה. אני במקומם מכוון לפרוספקטים צעירים והרבה בחירות דראפט, לא לשחקן אחד פחות טוב והרבה יותר פציע מדוראנט, שגם פחות מתאים לשחק ליד סימונס.

וכמו שכתבתי קודם - התפיסה היא כאילו לברוקלין אין שום סיבה לעשות טנקינג בשנים הקרובות, כי אין להם את הבחירות שלהם, אבל זה לא מדויק - והשנה הם כן יקבלו את הבחירה הפחות טובה מבין זו שלהם וזו של יוסטון. יוסטון הולכים להיות בוטום-3, זה נותן לנטס אפשרות לצלול כמה שיותר עמוק ועדיין בסבירות מאוד גבוה לשמור את הבחירה שלהם (או לקבל את זו של יוסטון שבטח לא תצא מהשישייה הראשונה), וזו אולי הפעם האחרונה לזמן הקרוב שבה הם שולטים בגורל הבחירות שלהם ככה.
בעיני המטרה שלהם צריכה להיות לנקות את האורוות ולצבור נכסים עתידיים, לא מבין איך יעזור להם עוד כוכב מזדקן (ודייויס רק בן 30, אבל עם היסטוריה רפואית של בן 60 וכבר נראה קצת בשלב היורד של הקריירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 10:30 am 
Hall of Famer

אני רק מאחל לדיוויס למצוא את עצמו באיזשהו מקום מחוץ ללברוניה, ועדיף שלא בנטס

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 10:47 am 
Junior

Hacohen כתב:
אני רק מאחל לדיוויס למצוא את עצמו באיזשהו מקום מחוץ ללברוניה, ועדיף שלא בנטס

נציין למען הפרוטוקול שאותה לברוניה הייתה המקום בה דיוויס הפך לאלוף.

דיוויס בעונה האחרונה שיחק 40 משחקים מתוך 82 ועונה קודם 36 מתוך 72... גם בפלייאוף בעונה אחרי האליפות הוא הפסיד חצי סדרה ( בפועל לא שיחק משחק אחד, בפרקטי 2 משחקים ששיחק היה מעט על המגרש והיה מזעזע).

כשדיוויס משחק הוא עדיין אחד הפורוורדים הטובים והמגוונים בליגה, באמת ששחקן מדהים, אבל הוא פשוט לא אמין מבחינה בריאותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, הנווט ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה