סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 1:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 11:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
נחזור ליום המשחקים המדובר?
תומפסון עשה עבירה על הארטר בשלשה שיכלה לשלוח את המשחק להארכה, דו"ח המתקרא "NBA's Last Two Minutes report" טוען כך, אותו דו"ח אגב טען שהיו צעדים של גראנט עשה צעדים לפני שקלע את סל הניצחון על פיניקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 1:10 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:
אני רק מאחל לדיוויס למצוא את עצמו באיזשהו מקום מחוץ ללברוניה, ועדיף שלא בנטס

נציין למען הפרוטוקול שאותה לברוניה הייתה המקום בה דיוויס הפך לאלוף.

דיוויס בעונה האחרונה שיחק 40 משחקים מתוך 82 ועונה קודם 36 מתוך 72... גם בפלייאוף בעונה אחרי האליפות הוא הפסיד חצי סדרה ( בפועל לא שיחק משחק אחד, בפרקטי 2 משחקים ששיחק היה מעט על המגרש והיה מזעזע).

כשדיוויס משחק הוא עדיין אחד הפורוורדים הטובים והמגוונים בליגה, באמת ששחקן מדהים, אבל הוא פשוט לא אמין מבחינה בריאותית.

אני לא אנטי-לברון, וברור לי שאיי.די פציע, ברור גם שבזכות לברון יש לו אליפות. אבל בקונסטלציה הנוכחית של לברון ג'יאם בפועל/מאמן על המגרש, זה לא עושה טוב לדיוויס. הוא מתבזבז, ובגיל 29 כשהוא בריא הוא יכול לתרום יותר בקבוצה אחרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 2:16 pm 
מנהל פורום

לברון מרוכז בפרויקט קארים ומראית עין של מאמץ להעמיד קבוצה. לא יותר ממראית עין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 4:28 pm 
Freshman

איזה שטויות, כ״כ נעולים פה על קלישאות לברון שזה מצחיק.
הוא לא ג׳יאם ולא מאמן, ברור שיש לו השפעה על שניהם, אפשר להגיד שהוא הרוויח את זה אבל נגיד שלא מה הטענה- שאת 4 קבוצות האליפות הוא לא הרכיב אבל כן את אלו שהפסידו?
או שאת כולם ואז בגיל 25 הוא היה ג׳יאם יותר טוב מרוב הליגה?
ולהגיד שהוא מרוכז בפרוייקט קארים זה בכלל מטופש, הוא חתום עד גיל 40 ויכול לשחק 40 משחקים בעונה ולקלוע 15 נק בשינה ועדיין יעבור אותו, מה הוא צריך להתרכז :shock:
ומה הקשר מראית עין, נראה לך שהוא רוצה להפסיד כל העונה והוא רק משקיע את כל כולו בלגרום לזה להראות שהוא רוצה לנצח?
הייטריות מעבירה אנשים על דעתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 5:19 pm 
מנהל פורום

ממש שטויות, ראסל ווסטברוק עבר במקרה ליד האולם והצטרף לקבוצה ו AD היה על הכוונת של הלייקרס הרבה לפני לברון
נו די
לברון הוא אישיות כדורסל בכירה והיסטורית בלי קשר לויכוחי ה GOAT הוא פשוט שחקן עצום, גאון כדורסל ראיית משחק אבסולטית, ניצול של 300% מהגוף שלו
בנוסף לכדורסל יש לו שאיפות נוספות
1. להיות הקול המוביל בקבוצה שבה הוא משחק
2. להרשם בדפי ההיסטוריה באותיות גדולות ככל האפשר בתחומים שסביב הכדורסל, כמו ההפקה של נטפליקס והזרמה סדירה של מסרים לרשתות החברתיות ברמה מקצועית ודיוק של מסרים כיאה לאישיות ציבורית ולא סתם שחקן כדורסל
אליפות או אפילו פלייאוף הוא לא יעשה העונה, אז הפוקוס שלו זה לא הכדורסל של הלייקרס אלא הטקס סביב העברת הכתר מקארים אליו, הבן שלו וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 5:35 pm 
מנהל פורום

נעבור ליוסטון
שנגון שיש לי פטיש אליו, עולה העונה מ 10 נק' למשחק ל17 ומחמישה וחצי ריבאונד ל10 ריבאונד אחוזי שדה עלו ל 58 מ 47
מי שלא ראה אותו משחק, ממליץ (לא חובה) לראות אותו, הוא שחקן מאוד יצירתי
ג'וש כריסטופר חברו לספסל בעונה שעברה, דועך העונה, לי הייתה פנטזיה של שנגון וגרין שחקנים מובילים כל אחד בנישה שלו (ביג מאן וגארד) ואת ג'וש כריסטפר משלים אותם כזה, עושה קצת מהכל מחפה
ממעקב אחרי הרוטציות של סילאס, והליינאפים שלו, אני מקבל את ההרגשה שהוא מזגזג ולא עובד לפי תוכנית מובנית
נראה שמכל הקבוצות שבבניה, יוסטון הכי פחות בשלה, וחוטפה תבוסות לא נעימות, מה שעלול/עשוי להביא להם בחירה גבוהה מאוד בקיץ ולהפוך אותה לעוד יותר בוסרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 6:37 pm 
Freshman

סבבה ואני מסכים שיש לו השפעה על הנושאים האלו, ובטח ספציפית הגיוס של דייוויס וראס אבל זה לא אומר שהוא בונה את כל הסגל ומאמן אותו כמו שאמר הכהן.
לגבי כל השאר אני מסכים, ובהחלט ללא שינוי כנראה לא יראה פלייאוף השנה, אבל שוב אין לו מה להתרכז בשיא של קארים הוא 1000 נק משם זה יקרה בכל מקרה.
אני חושב שהוא התחיל את העונה הזו מבואס מהסגל באופן כללי, זה שהוא טעה לגבי ראס לא אומר שהוא רצה להמשיך עם הטעות הזו ולהפסיד תוך כדי קידום האג׳נדות האחרות שהזכרת.
בכל מקרה זה לא סותר, גם אם עינייני קארים והבן (והדברים מחוץ למגרש) חשובים לו הוא יעדיף לסיים את הקריירה על המגרש בצורה מכובדת וזה גם יעצים את ההשיגים האלו.

ושנגון יהיה משהו מיוחד אני גם חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2022 11:01 pm 
Hall of Famer

חח "כמו שאמר הכהן".

מה שאמר הכהן, עם קצת הומור וסליחה על זה, זה את המובן מאליו שללברון יש סיי חזק מאד בבניית הקבוצה, וזה גם לא סוד שהוא אוהב מאמנים פסיביים כי הוא אוהב להיות אקטיבי. הוא סופר-דומיננטי, ואני כאמור בטח לא נגדו באופן כללי, אבל לדיוויס הקונסטלציה הזאת פחות מתאימה לדעתי בשלב זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 3:41 am 
Hall of Famer

rony כתב:
לא סביר שיקרה במציאות, אבל טרייד של דוראנט על מובלי ולאב (עם קצת פילרים פה ושם) יכול לגמרי לעבוד. קליבלנד הופעת מסוס שחור מגניב שכנראה לא יראה אליפות או אפילו גמר בעונה-שתיים הקרובות לקונטנדרית בכירה באופן מיידי, ברוקלין מקבלת חתיכת אבן פינה לאתחל מחדש את הפרנצ'ייז.

טרייד שכזה ישים את קליבלנד על רמת משכורות פסיכית בשנה הבאה (דוראנט במקום לאב שמסיים חוזה): דוראנט 48M, מיצ'ל וגארלנד 33M כ"א, אלן 20. כל הנ"ל בחוזים שלא הולכים להיגמר בקרוב גם...
לכן לא יודע אם זה בכלל עולה על הפרק מבחינתם - כי מישהו יצטרך לשלם על זה לא מעט מיסים בשנים הקרובות.
בלי קשר שאני בדעה שעדיף להם פשוט את מובלי על פני דוראנט (בהסתכלות גם לכמה שנים קדימה).

לברוקלין לקבל את מובלי בעונתו השנייה זה כמובן מדהים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה