Att כתב:
Hacohen כתב:
לא כדי להעליב אותך, לא כדי להשפיל אותך, לא כדי לרדת עליך-לדעתי התפישות שלך שגויות מהיסוד, אתה לא מבין בנושאים האלה והניתוחים שלך לרוב שגויים. אני יוזר שאוהב כדורסל ומתעניין בניהול ובקבלת החלטות. מצופה שלא אגיב? שכשלדעתי אתה שוגה בגסות או טועה עובדתית, לא לכתוב את זה? עזוב שכמו שיובל אמר, אתה רחוק מלהיות מאמא תרז בתגובות שלך. אני לא כתבתי עליך, הבנאדם שאני לא יודע עליו כלום ולא רוצה לדעת, שום דבר מעולם. אני מגיב רק לאטט, היוזר שמבקר את כל מנהלי הליגה.
אני לא מבקר את כל מנהלי הליגה אלא את ההחלטות והאסטרטגיות של אלו שאני לא חושב שבוחרים נכון ואני מנמק את דעותיי.
אפשר לחשוב שכולם מקבלים החלטות נכונות כל הזמן (רחוק מכך) או שאני היחיד שמבקר החלטות שמתקבלות בנ.ב.א. (יוטיוב ו-realgm מלאים בתכנים כאלו).
אני חושב שזה משהו שמוסיף לפורום ולא גורע ממנו.
בסופו של דבר המשחקים שאנחנו רואים הם תוצאה של כדורסל ושל משחק אחר שמתנהל ברקע, משחק ההנהלות.
זה שאתה חושב שהתפישות שלי שגויות מהיסוד ושאני לא מבין בנושאים האלו זו דעתך.
אני מטבע הדברים חושב עליך ועל התפישות שלך את אותו הדבר.
או שאפשר לחשוב שהביקורת שאתה מעביר היא שגויה, חסרת בסיס ו/או מתבססת על תפישות לא נכונות. שזה בדרך כלל מה שאני עושה: מצביע על כשלים עובדתיים, לוגיים או מתודיים בביקורת שלך. זה אכן היה מוסיף לפורום אם היתה איזשהי התפתחות של הדיונים ועקומת למידה, אבל אני אתן שתי דוגמאות בולטות לכך שזה לא קורה, ולכן מוריד את רמת הפורום ולא מעלה:
1. במשך שנים טענת כאן שוב ושוב בזכות שיטה מסוימת לבניית קבוצות, שבעיניך היא נכונה. עשרות פעמים ביקשתי ממך דוגמה תקפה שמוכיחה את ההנחות שלך, ולא סיפקת. לעומת זאת קיבלת דוגמאות רבות לקבוצות מוצלחות שבנו בניגוד לכללים שהגדרת-מילווקי, טורונטו, פיניקס וגולדן-ולא הסברת את הפערים.
2. אתה צלבת את ההנהלה של הפליקאנס על ההתנהלות הלכאורה כושלת שלהם, ולא אמרת שום דבר טוב על הניהול שלהם. הם היום הקבוצה הכי טובה במערב. לא הסברת את הפער.