סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 10, 2025 12:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 1:40 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי באופן כללי יש הפרזה בחשש מחוסר עצמאות של השופטים, בין אם ימנו אותם פולטיקאים ובין אם עו"ד. השופטים מתמנים לכל החיים, ויש להם בטחון תעסקותי מוחלט. כמו לכל איש מקצוע יש להם אינטגריטי מקצועי, ויש רצון להצטיין ולהתבלט, גם מבחינה ציבורית וגם כלפיי הקולגות. תמיד יכולים להיות קרנפים, אבל הם וודאי החריגים, ומרבית האנשים ישרים. בארה"ב הרפובליקנים סבלו שנים משופטים שהם מינו והתגלו מהר מאוד ובניגוד לצפיות כעצמאיים וליברליים (עד שהם הבינו ששמרנות לא מספיקה, והתחילו לקדם שופטים דתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 1:58 pm 
Freshman

שגם פוליטיקאים מקובצים בקבוצות הנקראות מפלגות, וההתחשבנות הזאת לא עובדת רק באופן פרסונלי, בדיוק כמו דוגמת המשרד של אפי נווה.
בהחלט יש מקום לדבר על שינויים בשיטה, ויכול להיות (אני נוטה לחשוב שכן) שהם נדרשים.
השינוי המוצע הוא לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 2:14 pm 
מנהל פורום

ציון כתב:
לדעתי באופן כללי יש הפרזה בחשש מחוסר עצמאות של השופטים, בין אם ימנו אותם פולטיקאים ובין אם עו"ד. השופטים מתמנים לכל החיים, ויש להם בטחון תעסקותי מוחלט. כמו לכל איש מקצוע יש להם אינטגריטי מקצועי, ויש רצון להצטיין ולהתבלט, גם מבחינה ציבורית וגם כלפיי הקולגות. תמיד יכולים להיות קרנפים, אבל הם וודאי החריגים, ומרבית האנשים ישרים. בארה"ב הרפובליקנים סבלו שנים משופטים שהם מינו והתגלו מהר מאוד ובניגוד לצפיות כעצמאיים וליברליים (עד שהם הבינו ששמרנות לא מספיקה, והתחילו לקדם שופטים דתיים).

יכול להיות, יש בזה משהו, אבל:
א. אולי טראמפ הדביל חשב שיש יפעל למנות שופט שמרני אז אותו שופט יפסוק לטובתו בלי קשר לחוק, אבל בסוף השופטים מן הסתם חייבים להתבסס על משהו. יש אבל נושאים ששם זה הרבה עניין של פרשנות, ואם כל השופטים יהיו בעלי אג'נדה קיצונית, אז כן תהיה לכך השפעה גדולה.
ב. בכל מקרה זה לא הסעיף הבעייתי בנסיונות של ארגוני הפשע לשנות את מערכת המשפט. החלק היותר בעייתי זה היכולת לחוקק כל חוק בלי כל בקרה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 3:13 pm 
Junior

ציון כתב:

אני מסכים עם הרעיון הכללי (אגב שופטים כאן לא מכהנים כל החיים כמו בארה"ב ויש להם גיל פרישה).
אבל אצל עורכי דין זה לא נגמר במינוי וזהו. לפעמים השופט יודע שאותו עו"ד שמתדיין אצלו יכול להשפיע על עתידו המקצועי. שופטים לא אוהבים להיות תקועים במקום, והם רוצים לקבל מינוי בבית משפט מחוזי וחלקם שואפים ליותר מזה.

וכמובן שאני לא מבין מאיפה צצה לה האקסיומה שהשופטים נעלים מוסרית על הפוליטיקאים ולכן המילה האחרונה צריכה להיות שלהם. הלו, בכל זאת מדובר פה בבני אדם רגילים לחלוטין, עם רצונות ושאיפות לקדם את עצמם ואת האינטרסים שלהם.
אנשים כמו אהרון ברק שסידר לאשתו הכושלת בגיל 40 התמחות בעליון (במצב עניינים רגיל מי בכלל מסתכל על אישה בת 40 שמחפשת התמחות?) ואח"כ משרת שיפוט בבית הדין הארצי לעבודה או מישאל חשין שזיין את המתמחה שלו והכניס אותה להריון, ואח"כ התכחש לילדה במשך שנים, הם לא אנשים נעלים מוסרית על מרבית הפוליטיקאים. אם לא היו אנשים במערכת ששומרים עליהם טוב טוב, אני בטוח שגם היינו רואים יותר שופטים עומדים לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 4:16 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
וכמובן שאני לא מבין מאיפה צצה לה האקסיומה שהשופטים נעלים מוסרית על הפוליטיקאים ולכן המילה האחרונה צריכה להיות שלהם. הלו, בכל זאת מדובר פה בבני אדם רגילים לחלוטין, עם רצונות ושאיפות לקדם את עצמם ואת האינטרסים שלהם.
אנשים כמו אהרון ברק שסידר לאשתו הכושלת בגיל 40 התמחות בעליון (במצב עניינים רגיל מי בכלל מסתכל על אישה בת 40 שמחפשת התמחות?) ואח"כ משרת שיפוט בבית הדין הארצי לעבודה או מישאל חשין שזיין את המתמחה שלו והכניס אותה להריון, ואח"כ התכחש לילדה במשך שנים, הם לא אנשים נעלים מוסרית על מרבית הפוליטיקאים. אם לא היו אנשים במערכת ששומרים עליהם טוב טוב, אני בטוח שגם היינו רואים יותר שופטים עומדים לדין.

אמרת את זה בעצמך. שופטים הם בני אדם רגילים לחלוטין, פוליטיקאים לעומת זאת הם לעיתים קרובות המיץ של הזבל של האנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 4:28 pm 
Junior

מארק כתב:
זה כן אני כתב:

אמרת את זה בעצמך. שופטים הם בני אדם רגילים לחלוטין, פוליטיקאים לעומת זאת הם לעיתים קרובות המיץ של הזבל של האנושות.

פספסת את המסר שלי - בני אדם הם במקרים רבים מדי זבל. ואין לי יסוד להניח ששופטים הם פחות מיץ של זבל מפוליטיקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 5:56 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
מארק כתב:
זה כן אני כתב:

פספסת את המסר שלי - בני אדם הם במקרים רבים מדי זבל. ואין לי יסוד להניח ששופטים הם פחות מיץ של זבל מפוליטיקאים.

ולכן כל כך חשוב לא לרכז את כל הכוח במקום אחד. לרשות המבצעת יש הרבה יותר יכולת לנצל אותו לרעה מאשר לשופטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 9:13 pm 
Hall of Famer

זה Too good to be true

ארגוני ימין ("מלא מלא מלא" כמובן, בניגוד לממשלה שהיא רק "מלא מלא") עותרים לבג"ץ (בפעם המי יודע כמה) כדי לנסות לכפות על הממשלה (הבזויה והנרפית!) לפנות את חאן אל-אחמר.
אז אנחנו בעד או נגד בג"ץ (פויה!), בעד או נגד הממשלה?
מורכב העסק

https://news.walla.co.il/item/3555684

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 12:47 am 
Junior

shmueliki כתב:
זה Too good to be true

ארגוני ימין ("מלא מלא מלא" כמובן, בניגוד לממשלה שהיא רק "מלא מלא") עותרים לבג"ץ (בפעם המי יודע כמה) כדי לנסות לכפות על הממשלה (הבזויה והנרפית!) לפנות את חאן אל-אחמר.
אז אנחנו בעד או נגד בג"ץ (פויה!), בעד או נגד הממשלה?
מורכב העסק

https://news.walla.co.il/item/3555684

זה ימין איפה שמתאים.
בנתיים סומטריץ כבר התחייב שיהיה סבסוד משמעותי של הלימודים במוסדות הציונות הדתית.
כמובן שעל הדרך הוא גם אמר שהוא מחויב להיות חלק ממשלה של כלל הציבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 10:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודים כתב:
ציון כתב:

יכול להיות, יש בזה משהו, אבל:
א. אולי טראמפ הדביל חשב שיש יפעל למנות שופט שמרני אז אותו שופט יפסוק לטובתו בלי קשר לחוק, אבל בסוף השופטים מן הסתם חייבים להתבסס על משהו. יש אבל נושאים ששם זה הרבה עניין של פרשנות, ואם כל השופטים יהיו בעלי אג'נדה קיצונית, אז כן תהיה לכך השפעה גדולה.
ב. בכל מקרה זה לא הסעיף הבעייתי בנסיונות של ארגוני הפשע לשנות את מערכת המשפט. החלק היותר בעייתי זה היכולת לחוקק כל חוק בלי כל בקרה מבחוץ.

ג. בארה"ב יש חוקה. בישראל אין. גם חוקי היסוד של ישראל הם צחוק מעבודה כמו שראינו לאחרונה עם חוק יסוד הממשלה. זה מתחבר לשני הנושאים הראשונים - בארה"ב יש קצת פחות מקום לפרשנות בעניינים חוקתיים, ובגלל שבישראל אין חוקה וחוקי היסוד הם צחוק מעבודה - האפשרות לחוקק כל חוק בלי שום בקרה ריאלית היא הרבה יותר ממשית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 10:20 am 
Hall of Famer

מצד שני, החוקה של ארה'ב הביאה לנו את הסקנד אמנדמנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 10:23 am 
Hall of Famer

ומצד שלישי, שהוא למעשה זהה לראשון, הסקנד אמנדמנט זו דוגמה מצויינת כמה קשה לחוקק כנגד החוקה, למרות הרבה רצון פוליטי של אנשים חזקים מאד. בישראל לא יהיה מצב כזה כשהרשות המבצעת תשלוט בהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 4:54 pm 
Junior

הממשלה הזו רק חודש וחצי, אבל בנתיים לא הצלחתי להבין מה מצביעי הליכוד קיבלו. מקווה שאבין בהמשך.
היום מאיר פרוש מציין כי :
מתווה חוק הגיוס (פטור מגיוס ללומדי התורה) החדש:
- אין סנקציות, גם לא כלכליות.
- אין יעדים.
- *אם* יהיו יעדים, הם יהיו נמוכים מאוד.
- גם אם לא יעמדו ביעדים - לא ייגעו בתקציבים.
- אם בג"צ יפסול, ישתמשו בפסקת ההתגברות.

זה כמובן בנוסף לסבסוד המשמעותי שעליו דיבר סמוטריץ במוסדות הציונות הדתית.
אני מקווה שלפחות מצביעי הליכוד עצמם מבינים מה הם מקבלים עם יותר מ - 30 מנדטים כי אני בנתיים לא. ואני קורא דיי הרבה.
- החוק יעבור במקביל לתקציב המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 5:50 pm 
Hall of Famer

לליכוד אין בעייה עם כל אלה. גם לחלק יותר גדול ממצביעיו ממה שנדמה לך אין בעייה עם כל אלה, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 6:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לליכוד אין בעייה עם כל אלה. גם לחלק יותר גדול ממצביעיו ממה שנדמה לך אין בעייה עם כל אלה, לדעתי.

אין להם בעיה עם זה שהילדים שלהם יעשו צבא, ישלמו הון תועפות על לימודים, יעבדו תוך כדי ומנגד, הם לא יעשו צבא, ילמדו וגם יקבלו כסף?
מילא אם הליכוד היה זה שבא פחות מנדטים...

האמת שהיום הייתי בסופר והיה שם קופאי, בחור צעיר שצעק כל דקה "רק ביבי". כל עבודה מכבדת את בעליה אבל מאוד התחשק לי לשאול מה הוא, כחילוני, אדם עובד וכזה שגר במרכז הארץ (ת"א במקרה הזה) - הרוויח מעלייתו של ביבי. אבל ויתרתי. הייתי לחוץ על הקפה שחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2023 10:52 am 
Junior

מסתבר שגם בבנק ההשקעות הענק, ג'יייפי מורגן יש שמאלנים. בסקירה שפרסמו ציינו כי יש חשש לצמיחה ולהשקעות פיננסיות הוניות בישראל בעקבות ההחלטה המסתמנת בבתי המשפט. בדומה לפולין.
כן צריך לומר שהוא עדיין ניטרלי על השקל מה שמעיד שזה רק בגדר חששות מזעריים בנתיים.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ו' פברואר 03, 2023 3:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2023 3:23 pm 
Hall of Famer

גם ברקליס במסר זהה לג'יי.פי מורגן. מנגד יש את ראי.

מקרון באמירה חדה למדי לגבי ההפיכה, "אם התכנית תתממש-נסיק שישראל התנתקה מהדמוקרטיה". אנטישמי כמובן, שמאלן מובהק ושונא ישראל. אבל בכל זאת מנהיג מדינה לא מאד זניחה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2023 6:02 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
מסתבר שגם בבנק ההשקעות הענק, ג'יייפי מורגן יש שמאלנים. בסקירה שפרסמו ציינו כי יש חשש לצמיחה ולהשקעות פיננסיות הוניות בישראל בעקבות ההחלטה המסתמנת בבתי המשפט. בדומה לפולין.
כן צריך לומר שהוא עדיין ניטרלי על השקל מה שמעיד שזה רק בגדר חששות מזעריים בנתיים.

מה באמת היה עם פולין וה-outlook הכלכלי שלה? כל הזמן אומרים "בדומה לפולין". למישהו יש איזושהי סקירה היסטורית מה קרה לכלכלת פולין מאז שהתחיל המשטר שם להתעלל במערכת המשפט שלו?
כי למיטב ידיעתי, לפחות בכל הנוגע לדירוג האשראי, הייתה סוכנות אחת (לא כולן) שהורידה לפולין דירוג אשראי אבל החזירה אותו לקדמותו כעבור זמן קצר, ולא זכור לי שדווח שפולין שינתה במשהו את דרכה. למעשה להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2023 2:21 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אין להם בעיה עם זה שהילדים שלהם יעשו צבא, ישלמו הון תועפות על לימודים, יעבדו תוך כדי ומנגד, הם לא יעשו צבא, ילמדו וגם יקבלו כסף?
מילא אם הליכוד היה זה שבא פחות מנדטים...

לרוב מצביעיו - כן, אין להם בעייה עם זה. בעיניהם זה מחיר קטן לשלם מול האלטרנטיבה.
הרפורמה המשפטית כשלעצמה - אפילו עוד יותר. אני לא מקבל את הדיבור על "הם לא ידעו על מה הם מצביעים", הם ידעו טוב מאד. הם רוצים לשלוט וזה יחזק את השליטה שלהם, השאר פחות חשוב, לפחות עד שישראל תהפוך לתאוקרטיה (תהליך בלתי נמנע לדעתי בטווח של 2-3 דורות, בהנחה שישראל במתכונתה המוכרת בכלל תתקיים עד אז). בינתיים היא תהייה סתם עוד מדינה שבה לרשות המבצעת יש כוח בלתי מוגבל ובלתי מבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2023 10:32 pm 
Junior

Lakic כתב:

אגב, זה בניגוד למה שאמר קודם לכן בעת שלקח כמה שורות מסקירה של אנליסט (בגוף כמו ג'ייפי הוא בסך הכל אחד מ...) בג'ייפי מורגן והציג אותה כאילו מדובר בעמדת בית ההשקעות. הוא שיקר. שוב כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 7:56 pm 
Junior

22 מנכ"לים מונו למשרדים ולא נמצאה ולו אישה אחת מתאימה.
אולי זה במקרה ואולי כי חלק ניכר מפלגי הממשלה אוחזים בדעות כי מקומה של האישה הוא ללדת ילדים ואז לטפל בהם.
אלו לא מסוג הדברים שנשארים במקומות האלה בלבד. כשאין ייצוג בישיבות, בשיחות ובמדיניות, אז לא מדברים ולא חושבים ולא פועלים.
לנשים שהצביעו ליכוד, שלום. ובהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 12:54 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:

מה באמת היה עם פולין וה-outlook הכלכלי שלה? כל הזמן אומרים "בדומה לפולין". למישהו יש איזושהי סקירה היסטורית מה קרה לכלכלת פולין מאז שהתחיל המשטר שם להתעלל במערכת המשפט שלו?
כי למיטב ידיעתי, לפחות בכל הנוגע לדירוג האשראי, הייתה סוכנות אחת (לא כולן) שהורידה לפולין דירוג אשראי אבל החזירה אותו לקדמותו כעבור זמן קצר, ולא זכור לי שדווח שפולין שינתה במשהו את דרכה. למעשה להיפך.

אז בדקתי את הנושא.
בינואר 2016 סוכנות S&P הורידה את דירוג האשראי של פולין מ- -A עם תשקיף חיובי ל- +BBB עם תשקיף שלילי.
אבל בדצמבר 2016 היא שינתה את התשקיף ליציב, באפריל 2018 שינתה את התשקיף לחיובי, ובאוקטובר 2018 העלתה את הדירוג בחזרה ל- -A עם תשקיף יציב. כלומר המצב חזר כמעט לקדמותו.
אצל מודיס הדירוג נשאר קבוע A2. התשקיף ירד מיציב לשלילי במאי 2016 אבל חזר ליציב במאי 2017.
אצל פיץ' לא היה שינוי מאז 2013. דירוג -A מאז 2007, כאשר לפני 2013 פולין דילגה הלוך וחזור מספר פעמים בין תשקיף חיובי ליציב (במצב הנוכחי).

לפי סבר פלוצקר בידיעות אחרונות היום, עם הורדת הדירוג של S&P הייתה נפילה של 2% בערך בשער הזלוטי, והתשואה על האג"ח הפולני עלתה. בשני ההיבטים המצב חזר לקדמותו אחרי זמן קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:58 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
22 מנכ"לים מונו למשרדים ולא נמצאה ולו אישה אחת מתאימה.
אולי זה במקרה ואולי כי חלק ניכר מפלגי הממשלה אוחזים בדעות כי מקומה של האישה הוא ללדת ילדים ואז לטפל בהם.
אלו לא מסוג הדברים שנשארים במקומות האלה בלבד. כשאין ייצוג בישיבות, בשיחות ובמדיניות, אז לא מדברים ולא חושבים ולא פועלים.
לנשים שהצביעו ליכוד, שלום. ובהצלחה.

יהיה באמת מעניין לבדוק על ידי סקרים בעתיד האם יתרחש איזשהו שינוי בדפוסי ההצבעה ה"מגדריים" (כלומר שיותר נשים יעברו "שמאלה", מאשר גברים)
ימים יגידו

אפרופו הדיון על פולין, ב"כלכליסט" היה ראיון עם נגיד הבנק המרכזי ההונגרי לשעבר שאורבן ניסה להעיף עם עלייתו לשלטון. אז אפשר גם עליו להגיד שהוא "מוטה בדעותיו" וכו' (מה שמן הסתם נכון...), אבל הדברים והנתונים שהוא הציג - בהחלט לא מרנינים.
לעיונכם
https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 3/m01.html

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 10:49 pm 
Hall of Famer

גם WIZ של אסף רפפורט, חברה בשווי 6 מיליארד דולר, מוציאה את כספיה מישראל עקב לחץ משקיעים. אין מה לראות כאן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:17 pm 
Junior

Hacohen כתב:
גם WIZ של אסף רפפורט, חברה בשווי 6 מיליארד דולר, מוציאה את כספיה מישראל עקב לחץ משקיעים. אין מה לראות כאן.

ובכך מצטרפת לפפאיה, שאני לא חושב שהיא יוניקורן, אבל וויז של אסף רפפורט היא בהחלט יוניקורן.
אחת מהחברות שצומחות בקצב המרשים ביותר ביחס לשנים שהחברה קיימת - כן צריך לסייג שמדובר בחברה פרטית שבוחרת מה לחשוף ומה לא.

נדב, אם אני זוכר נכון שקראתי כאן באיזה ת'רד, אתה עורך דין (או אולי בעצם רו"ח?). אתה לא חושב שיש צורך לעשות שינוי כלשהו במערכת המשפט?
ראיתי את הראיון עם נפתלי בנט, 4.5 שעות וגם הוא הסכים שיש לעשות שינוי במערכת המשפט (לא בצורה שנותנת תחושת מחטף כמו שעושים עכשיו) וציין כי בעיניו אהרון ברק, שנים לפני, היה זה שגרם לכל הבלאגן שהתפוצץ עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: