אבו שוקרי כתב:
כשחושבים על זה, ינאי לא שילם סכומים מופרכים בכלל למעט מדר, וגם פה אני מסתייג כי יש רק שני ישראלים זמינים ברמות האלה- מדר וסורקין.
מוטלי שווה יותר מ 1.5.
בלייקני ב 750 או 1.1 עם בונוסים גם כן.
כל היתר הסכומים גם תואמים: מליון לקבוקלו שלא מנוצל מספיק ולדעתי תרם הרבה מאוד מול ולנסיה וגם במשחק אתמול.
בכמה התקציב של הפועל תל אביב גבוה יותר? 5 מליון דולר בשנה? זה שווה את הבושה של 4 שחקנים מול המבורג ואת זה שטובי שנראה אומלל בסדרה דרס אותך בריבאונד?
אני מקווה שאדלסון יבין שהתקציב של הפועל תל אביב לא יוצא דופן בכלל באירופה, וכדי להצליח צריך לשים כסף באופן סביר ולנהל אותו נכון.
לא להחתים שחקנים כמו לוי דוברת.
להביא זר כמו סמית' ולחשוב שיוכל לתרום משהו באירופה. איזו נאיביות ושפיכה של כסף לחינם.
בינגהם יכול להתפתח לגבוה יורוליג טוב. יש לו הכל חוץ מקצת מסה, קשיחות וחכמה הגנתית לא להמר על חסימות.
כלומר, בתור אוהד הפועל ירושלים שמשלמת הרבה יותר מידי לשחקנים בינוניים, בכמה התקציב של הפועל תל אביב
הטענה היא לא שהוא שילם סכומים מופרכים פר עיסקה. למרות שגם זה קרה כמו שאמרת במקרה מדר וגם בכל האמור לבייאאוטים שערורייתיים כמעט במונחים ישראלים לקבוקלו ולבינגהאם.
הטענה היא שהוא השקיע סכום מופרך בתקציב הקבוצה הכולל. ההבדל בתקציב בינו לבין הפועל ירושלים העונה היה הרבה הרבה יותר מ-5M$.
יכול להיות שזה ישתלם לו בטווח הארוך כי הוא ייצור הייפ ויצליח לייצר הכנסות אורגניות מכרטיסים וזכויות שידור באזורי החיוג של מכבי (סביבות 20M לשנה). אבל אני מאד בספק כי בניית קהל והכנסות אורגניות זה משהו שנבנוה לאט לאורך שנים.
יכול להיות שהוא ינסה לשמור כזאת רמה תקציבית ע"י הכנסת שותפים חדשים. אבל אז הוא גם יהיה חייב לדלל עצמו באותו יחס.