סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 10:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 7:44 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שיפה בהתפוצצויות ההתקפיות של מרי (43 נק' היום) זה שהוא עושה אותן כמעט בלי להגיע לקו. לא השחקן הכי יציב, אבל כשהוא בזון יש מעט שחקנים שיותר כיף לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 7:58 am 
מנהל פורום

איך אני אוהב את ווסטברוק, כזו תופעה משונה ואדירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 8:17 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
איך אני אוהב את ווסטברוק, כזו תופעה משונה ואדירה

השחקן היחיד שאני מכיר שכל ג'אמפר שלו זו הגרלה בין סל חלק לבין פגיעה בצד של הלוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 9:53 am 
Senior

*בשלב הזה בקריירה, זה כל מהלך שלו.

ואפשר שנייה, בהרמת יד, לבדוק מי עדיין חושב שדנבר גמורים ואין להם מה למכור בסדרה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 9:58 am 
מנהל פורום

אני בשוק
אחרי ה1:2 לקליפרס, ראיתי רק תהום מתחת לרגליים של דנבר
הם נראו חבורה פאטתית שהגרילה את השחקן הכי טוב בעולם
אבל וואלה
פתאום MPJ משחק עם יד אחד ומת למען דנבר כמעט טרומפלדור
והנה מארי, מאיפה הגיע
אני עדיין מהמר על הקליפרס בסדרה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 12:20 pm 
Freshman

צריך לזכור שלמרות שבדירוג של הליגה כולה הם היו בטופ 10 בכניסה לפלייאוף, לשתי הקבוצות היו בעיות מובנות בכדורסל שלהם ואני חושב שסוף העונה והדרמה סביב דנבר הבליטה את שלהם לעומת סיום עונה טוב יותר לקליפרס.
בסדרה עצמה אני חושב שהרבה איכויות של הצדדים מתקזזות ולכן זו סדרה כ״כ שקולה, אבל נראה שזה מתנקז לכמה מאצ׳אפים (גם לא ישירים) שהכריעו עד עכשיו:
הארדן-מארי: הארדן קיבל לראשונה אחרי הרבה זמן מחמאות העונה, ובצדק, אבל מראש היה לי חשוד היכולת שלו להשפיע על סדרת פלייאוף באופן מכריע, וזו היתה שאלה יותר האם מארי יתעלה חזרה לגבהים שראינו ממנו. כשהתשובה היא כן, זה די ברור שיש לו השפעה גדולה יותר מבחינת השתלטות על משחק וזה כבר שווה ניצחון שניים יותר.
בוגדאן-ווסטברוק: נשמע מצחיק אני יודע אבל כשהרוטציה מצטמצמת והסקור נמוך ההשפעה של איכות השחקן השישי גדלה, ראסל עם המון מניות בשתי ניצחונות כבר, בוגדאן לא כ״כ, סיפור גדול בסדרה הזו.

אני גם הימרתי על הקליפרס לפני ומניח שעדיין האחוזים שלי הם די 50/50 למרות הפיגור, אבל העובדה שדנבר ניצחו את המשחק הזה גם בלי התפוצצות התקפית של יוקיץ׳ זה סימן טוב מאוד בשבילם.
זה, הבאזר ביטר של גורדון, סוג של תרופת פלא לביטחון ולאמונה של קבוצה שנראה שהיתה שבורה.

השאלה המעניינת היא: אחרי מה שראינו עד עכשיו בסדרה- למי יש מאצ׳אפ טוב יותר מול אוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 6:07 pm 
Sophomore

לגבי מרי, זה אולי נראה שהוא סוף סוף הגיע לפלייאוף, אבל למעשה חוץ ממשחק אחד חלש (המשחק הרביעי), הוא לגמרי עומד בסדרה הזו בסטנדרטים הגבוהים שלו בפלייאוף: 25 נק', 6 אס', 5 ריב', ו-2 חטיפות למשחק, ב-48% מהשדה, 45% משלוש ו-93% מהקו. אלה מספרים כמעט זהים לאלו של פלייאוף הבועה שלו וגם דומים מאוד למספרים בריצת האליפות. הפלייאוף בשנה שעברה, שבו הוא שיחק פצוע, הוא החריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 7:07 pm 
Freshman

כן, ואם משווים להארדן יש פער בולט גם בנקודות וגם באחוזים 0חוץ מהמשחק הראשון)...
הקליפרס חייבים להשתמש בעומק שלהם כדי לנצח דרך ההגנה כי דנבר מצאו קצב בהתקפה ועם הוייב המשופר השתפרו גם בהגנה והמומנטום איתם.
הם צריכים לגשת למשחקים האחרונים במחשבה שהם הקבוצה הפחות מוכשרת ולנסות לקלקל יותר לדנבר, לא לתת ללהם להתעורר מתצוגת ה130 נק׳ הזו (שלא לדבר על זה שזה כשיוקיץ׳ קולע 13).
לא יודע אם הארדן יתן עוד משחק כמו הראשון וגם קוואי רוב המשחקים היה סביב ה20 ומשהו נקודות, ההרגשה היא שאין לקליפרס איזה משהו לפתור התקפית ושהם יחסית בתקרה שלהם בצד הזה.
יש מקום לעוד דק׳ של ג׳ונס (שיחק הכי מעט ביחס אליו בסדרה בשני ההפסדים האחרונים) וגם דאן יכול לשחק קצת יותר, אפילו סימונס גרוע ככל שיהיה יכול לקבל עוד כמה דק׳ של התפרעות על פורטר וגורדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 9:17 pm 
Hall of Famer

זה לא כאילו שבגיל 36 פתאום פלייאוף הארדן יהפוך להיות פלייאוף רונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 10:46 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
לגבי מרי, זה אולי נראה שהוא סוף סוף הגיע לפלייאוף, אבל למעשה חוץ ממשחק אחד חלש (המשחק הרביעי), הוא לגמרי עומד בסדרה הזו בסטנדרטים הגבוהים שלו בפלייאוף: 25 נק', 6 אס', 5 ריב', ו-2 חטיפות למשחק, ב-48% מהשדה, 45% משלוש ו-93% מהקו. אלה מספרים כמעט זהים לאלו של פלייאוף הבועה שלו וגם דומים מאוד למספרים בריצת האליפות. הפלייאוף בשנה שעברה, שבו הוא שיחק פצוע, הוא החריג.

זה מאד מרשים ומאד מעודד עבור דנבר, היו רגעים גם העונה שבהם הוא נראה כשחקן שהפציעה הורידה אותו בכמה רמות ושאולי זה השפיע עליו לתמיד, אבל הוא הוכיח שוב שהוא עשוי מחומר של שחקן גדול.

איזו סדרה יא ווראדי כבר אמרנו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], Hacohen, shmueliki, uriel17 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: