סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' יוני 28, 2026 5:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 96  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 25-26
הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 2:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אני דווקא מהמר שאחד הזרים שיוחתמו יהיה זר של מיליון כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 3:54 pm 
Senior

shmueliki כתב:
stavs כתב:
מה שמוגדר זה שנכון לעכשיו, שני השחקנים הכי טובים בקבוצה הם שניהם רכזים עם יכולת קצת מוגבלת לחלוק פארקט.
אולי לא נורא, אבל גם עשוי לפגוע ביכולת למצות עד תום את הפוטנציאל של הקבוצה.

אבל בהינתן שאחד מהם יהיה אחד מהזרים היותר זולים (במילים אחרות, זה לא שהוציאו עליו כסף שיגביל את חיזוק עמדות הפנים למשל) - אז אולי אפשר להגיד שהגדילו כאן מאוד את "הפוטנציאל" של הקבוצה, גם אם אולי יהיה קשה לממש את כולו (כי הגארדים לא מתאימים זה לזה אידיאלית וכו').

נראה לי שזה בדיוק מה שהייתי אומר למען האמת.
אני חושב שההחתמה הזאת הוסיפה כישרון לקבוצה, אבל אני מרים דגל לגבי היכולת למצות את תוספת הכשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 3:57 pm 
Freshman

מעניין אם עשו לנו תרגיל שיווקי עם הדיווח על קיילב דניאלס כדי ששבוע לאחר מכן החתמה של קסיוס ווינסטון תשמח ככה את כולנו.
צחוק בצד, אחלה של שחקן עם אפסייד לא קטן בכלל.

אני זוכר שכשהוא הגיע לפני שנתיים לבאיירן זה היה די על תקן כוכב במונחים של אירופה. מעניין למה מאז רמת הקבוצות שלו רק ירדה (לא כולל את הפועל).

בכל מקרה בעיניי זאת החתמה טובה. הסייז קצת מדאיג, אבל מדובר בשחקן ברמה גבוהה שיכול לאפשר לנו לתת להארפר מנוחה בלא מעט משחקי ליגה ככה שהם יעשו ביניהם רוטציה ברישום במשחקים הלא חשובים ובמשחקים הגדולים בליגה כמו במשחקי היורוקאפ יוכלו לשחק גם זה לצד זה.

לאור הסכום הלא מאוד גבוה ששולם לו (שיחוק של הצוות המקצועי) אני בונה על זה שלפחות אחד מהזרים שנותרו יהיה בום רציני..זר אכזר בעמדה 4/5 יתקבל בברכה.

טיישון טרומן שחקן חביב פלוס, זוכר אותו באוסטנד מול חולון וגם בוולבס מול הפועל ת"א, אבל אשמח יותר למישהו שהוא רמה מעל ושייתן לנו יתרון אמיתי ביורוקאפ.

הכתבה של שקדי על החיזוק הישראלי מאוד מאוד מדאיגה. זה פשוט לא רציני..לא מצליח להבין איך עידן זלמנסון לא חתם פה כבר לפני שלושה שבועות?! התנהלות מאוד מוזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 5:01 pm 
Junior

לעשות רוטציה בין וינסטון והארפר, גיבוי להארפר, הורדת עומס מהארפר - הכל נחמד אבל שולי לגמרי בערך ששחקן כזה צריך להביא לנו. ההחתמה שלו תחשב הצלחה אך ורק אם הוא והארפר ירכיבו (ביחד) קו אחורי שבמאני טיים יסחב את הקבוצה.
לגבי זלמנסון, אני מניח שמחפשים גבוה שישחק כמות יחסית קטנה של דקות, ייכנס וייתן האסל וריבאונד, וזלמנסון פחות מתאים לזה. אגב, בדיוק מה שהפועל ת"א מקווה לקבל משגב. בסוף השחקן הזה אמור להיות השחקן ה-5 ברוטציה של הגבוהים, מאחורי ויילי, סמית', לוי וה-4 שיגיע. אולי בליגה אם ירשמו רק 5 זרים, יהיו משחקים שהוא יהיה השחקן ה-4, אבל אני מניח שזלמנסון פחות מתאים לתפקיד כזה.
אגב, ה-4 שיגיע קריטי כי הוא אמור גם להקטין את התפקיד של נמרוד לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 5:12 pm 
Sophomore

אוריאל אהבתי את האופטימיות, קפץ לי לראש מישהו לזרוק עליו מיליון- קאם רדיש לא יקבל חוזה בנבא ויכול ליהיות ה2way שיעשה את ההבדל.
ת׳ורמן אחלה שחקן אם כי לא נוצץ ואני לא זוכר את ההגנה שלו מהמעט שראיתי.
ואם כבר אנחנו מבזבזים, לעמדת הפנים הייתי בודק את ג׳ון בראון, זוכר שאמרו שהוא ישוחרר ולא שמעתי עליו מאז, מייק דאום גם, מישהו יודע?

דניאל, זה כמובן תלוי באיך תראה שאר הקבוצה עם החתיכות האחרונות והשידרוג שצריך בהגנה, אבל אני חושב שהקונספט נוסה בהצלחה עם הדקות המשותפות של הארפר והובר בסטרץ׳ המוצלח בסוף העונה, זה בהחלט יכול לעבוד בתאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 5:38 pm 
מנהל פורום

כמו רדיש גם קווין נוקס
אלה שחקנים שמעולם לא הוכח שהם גרועים בכדורסל, רק הוכח שהם לא מספיק טובים בNBA
לגבי נוקס שיחק קצת בפורטלנד אז יצא לי לראות אותו משחק
התנודות באחוזי הקליעה למרות טכניקת זריקה נהדרת, קשורה לבחירה גרועה של זריקות. לכן אני לא חושב שהוא יתן תפוקה בקבוצה טובה באירופה (הפועל למשל) אלא אם יהיה מאמן שיצליח להסביר לו מתי לזרוק ומאיפה (שי אוליארצ'יק למשל)
לא שומר גדול אבל עם סייז כמו שלו, הוא חוגג באירופה, רץ את המגרש הפתוח, חותך מצוין, עם קצת משמעת הוא יכול לגרד את ה40% משלוש
על ראדיש היו עוד יותר תקוות ולא הייתה עונה שבסיומה אמרת שהוא לא מקצוע הנכון
תמיד היה חסר 11 סנט לדולר כזה
גם הוא כמו נוקס יכול להיות שכל מה שהוא צריך כדי לפרוח זה להוריד את רמת הקושי מNBA ליורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 5:49 pm 
Sophomore

לגמרי, אפשר להוסיף גם את אמיר קופי לרשימה (אם כי הוא אמור למצוא חוזה).

רדיש ספציפית מעניין, ויצא לי לראות אותו לא מעט בשנתיים האחרונות בגלל הלייקרס, כי הוא גם היה נחשב לטופ כישרון במדינה בתיכונים והוא הראה ניצוצות בהתחלה.
אני זוכר שראיתי קליפים מהאימונים של הלייקרס והוא הרג את כולם ב1על1, הוא פשוט לא היה מספיק טוב כדי לתרגם את זה למשהו בר קימא בנבא כחלק מקבוצה.
בשלב הזה הפכו אותו לסטופר הגנתי בלייקרס ובשתי העונות היה איזה חודש רצוף שהוא היה נותן הגנה מעולה על הכוכב של היריבה, ואז משתעמם מהתפקיד ושוב יוצא מהרוטציה.
ביורוקאפ הוא יכול ליהיות רוצח בשני צידי המגרש, אבל מניח שיגמור בסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 8:25 pm 
Senior

אמיר קופי זו ספירה אחרת משל שני אלו.
הוא אשכרה היה שחקן רוטציה טוב בעונה האחרונה ואני מהמר שהוא לא מתקשה למצוא קבוצה בnba, אלא בעיקר מתקשה למצוא קבוצה שתשלם לו יפה.

נוקס ורדיש, לא יודע, אני עם הזמן הופך פחות ופחות למאמין של השחקנים האלו שיש להם את הנתונים הגולמיים להיות אולסטארס אבל הם לא מצליחים להיות שחקני רוטציה בnba, ולמען האמת לא היו כוכבים גם במכללות.
כמה כאלו הצליחו בסופו של דבר באירופה לאורך השנים. זה כמעט תמיד יוצא יותר קרוב לתון מייקר מלאקפה אודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 9:33 pm 
Hall of Famer

אמיר קופי הוא בעיקר קלעי שלשות מדהים. בתור מסקר של הקליפרס ראיתי אותו לא מעט בשנים האחרונות, ואני כמעט לא זוכר שום דבר שהוא עשה בהתקפה חוץ מסט שוט, אבל בזה הוא באמת ברמה מאד גבוהה.
אגב, עוד שם של קלעי שלשות פנומנלי בלי חוזה הוא האח של סטף - נכון, סת׳ קרי כבר לא צעיר, אבל קבוצה שתיקח אותו ואת קופי ביחד היא קבוצה שאי אפשר יהיה לעזוב לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2025 10:31 pm 
Sophomore

מבין סטאבס, אם כי מרגיש שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אולי גם המנהלים באירופה רגישים יותר למנטליות וגם מחפשים דמויות שיותר מתאימות למעבר הזה מפעם.
גם יש יותר מנעד לשחקנים בו הם לאו דווקא חייבים לבוא ליהיות כוכבים, המשכורות עלו ופתאום שחקן משלים יכול לבוא למלא את התפקיד שלו ועדיין לקבל יחסית הרבה כסף (כמו גבריאל).
באופן מצחיק כל הדוגמאות הן מהלייקרס (מראה איזו רמה של רול פליירס הביאו ללברון בשנים האחרונות אגב…):

- נאן: סקורר על עם מלא כוח מתפרץ ופרופיל פיזי שמתחיל להעלם בליגה, בא לאירופה ומימש את ההבטחה ברמה הכי גבוהה
- ווקר: הגיע לגיחה קצרה ועכשיו למכבי אלוהים ישמור, נתן כמה משחקי על אבל גם כשנרגע ונתן מספרים רגילים ידע להשתלב
- גבריאל: שחקן משלים שלא יכול ליהיות כוכב גם באירופה אבל כן הצליח למצוא את הנישה שלו, אם כי אולי הרמה שלו יותר מתאימה ליורוקאפ
- מקסוול לואיס: חם מהיום, חתם בטופאש, היה בחירת סיבוב שני עם ציפיות להפתיע בלייקרס וזה לא צלח, אני חושב שהוא יהיה אחלה סווינגמן לרמות האלו

אגב קופי מהצד השני של אל- איי וכן הוא רמה מעל בעיקר כי הוא יודע את התפקיד שהוא ממלא בקבוצה וכן אמור למצוא חוזה (הלוואי ללייקרס), לא יודע אם יותר מהמינימום בשלב הזה, אבל הוא גם שחקן שאם לא יסתדר לו משהו בשנים הקרובות יכול בקלות להיפלט, הליגה אכזרית כרגע…
ויש עוד שחקן לייקרס לשעבר שהיה אש בליגת הקיץ ונראה לי שהוזכר כמועמד לאחת התל אביביות- קול סווידר, קלעי ברמה גבוהה מאוד (יותר מקופי, לא רק סט שוטר) שיכול ליהיות קטלני באירופה כשהנחיתות האתלטית לא תשנה- סט שוטר, קולע בתנועה, חצי מרחק, ואתלט מספיק טוב כדי ליהיות mvp ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 8:42 am 
Hall of Famer

אז רנדולף מיצה את היורוליג והחליט לדאוג לפנסיה שלו ברוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 10:45 am 
Junior

מה שמלמד אותנו שהוא לא רק אחלה שחקן, אלא גם בחור אינטליגנט. רצה לראות מה זה היורוליג הזה שכולם מדברים עליו, הלך, הבין שזה בסך הכל עוד מקום שמשחקים בו כדורסל, והמשיך למקום שבו ירוויח הכי הרבה כסף…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 11:04 am 
Freshman

חוזר רגע לאירועי השבוע - עזיבתו של אור קורנליוס מותירה את קאדין קרינגטון כשחקן היחיד שנותר ממורשת דזיקיץ.
צפוי להתחיל את השנה הרביעית ברציפות בקבוצה.
האם היה עוד שחקן שאינו צבר מלידה שעשה במיליניום הנוכחי 4 עונות ברציפות בהפועל? לי עולים רק שחקנים שהיו 3 שנים וגם זה לרוב בכמה קדנציות:
טימי באוורס
גייקובן בראון
סולימן בריימו
כריס גונסון
גוש דאנקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 12:08 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
מה שמלמד אותנו שהוא לא רק אחלה שחקן, אלא גם בחור אינטליגנט. רצה לראות מה זה היורוליג הזה שכולם מדברים עליו, הלך, הבין שזה בסך הכל עוד מקום שמשחקים בו כדורסל, והמשיך למקום שבו ירוויח הכי הרבה כסף…

מה שמלמד אותנו שהוא שכיר חרב, בוגד וטיפש.
יום אחד הוא הקפטן שלך שרץ עם דגל ישראל סביב המגרש ולמחרת חותם בקבוצה היריבה השנואה כי הוא רוצה לשחק ביורוליג ולמחרתיים עוזב לרוסיה.
אם היה אינטיליגנט היה נשאר בהפועל, מקבל חוזה של מיליון דולר בעונה ומוביל אותנו ליורוליג.
נאמנות וערכים זה לא ערך שעבר מעולם הספורט ושמנוגד למקצוענות.
זאת הדרך להצליח ולהישאר מאושר.
היה לו טוב בירושלים. היה צריך להישאר והיה מקבל על מה שרצה וצריך.
ראה קרינגטון, זוסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 1:57 pm 
Junior

לא שכיר חרב, עובד שכיר. בוגד - נו באמת. טיפש - מאוד יכול להיות שהיה יכול להרוויח עכשיו סכום גבוה בהפועל אם היה נותן עונה טובה בשנה החולפת, אבל א. בנקודת הזמן של שנה שעברה, אני ממש לא חושב שלעבור למכבי בסיטואציה שבה הוא היה זה צעד שמעיד על טיפשות. ו-ב. אנחנו לא יודעים כמה כסף הוא יקבל העונה ברוסיה והאם בהפועל היה מקבל יותר.
להשאר בקבוצה שבה אתה נמצא זה לא נאמנות ולא ערכים. זאת החלטה לגיטימית עם הרבה יתרונות שמולה יש החלטה לגיטימית אחרת עם הרבה יתרונות והיא לעבור לשחק בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 3:13 pm 
Hall of Famer

יש למישהו סדר גודל כמה הוא הולך לקבל בזניט?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 3:43 pm 
Freshman

מה שבטוח שהוא די נהנה מהרעיון של לשחק באזורי מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 4:47 pm 
Sophomore

יהיו 7 זרים ולא 6
יביאו שחקן סווינגמן במקום מורגן
3_4 במקום ג’ונסוון
ועוד 4 שיכול לשחק גם ב5 במקום אוגביידה .ינסו להביא גם עוד ישראלי בכיר.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT בתאריך ו' יולי 25, 2025 4:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 4:47 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

אלי סהר טוען שישקיעו כסף גדול לזר בעמדה 4.אולי לא מיליון אבל חצי מיליון דולר נראה ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 5:00 pm 
Freshman

מבחינת ישראלים, לא נראה שיש אפשרויות חוץ מזלמנסון , שכנראה בדרך לחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 5:06 pm 
Sophomore

d.k. כתב:

לא לשכוח שיביאו מישהו במקום קורניליוס .אולי שון דאוסן......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2025 5:06 pm 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
uriel17 כתב:

אלי סהר טוען שישקיעו כסף גדול לזר בעמדה 4.אולי לא מיליון אבל חצי מיליון דולר נראה ריאלי

חצי מיליון בשוק של היום זה לא כסף גדול בכלל לגבוה. אם אכן מכוונים לטופ יורוקאפ שירושלים רוצה להיות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 26, 2025 8:09 am 
Hall of Famer

RREEDDTT כתב:
d.k. כתב:

לא לשכוח שיביאו מישהו במקום קורניליוס .אולי שון דאוסן......

הביאו כבר, קוראים לו פריצקי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 26, 2025 10:52 am 
Freshman

סגל הישראלי כרגע:
זוסמן
קרינגטון
הובר
לוי
פריצקי

נראה שלא יזיק בכלל עוד גבוה, אבל כאמור חוץ מזלמנסון קשה לחשוב על עוד אפשרויות.
באופן כללי שוק ההעברות הישראלי השנה שומם.
אם לחפש בכוח, אז אלו האפשרויות:
טי ג'י קליין
הימור על מתאזרח לא מוכר כלשהו שעוד לא שיחק בארץ
רוינה ולצפות שתהיה התקדמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 26, 2025 10:59 am 
Freshman

ממה שאני מבין ירושלים נעלה את הסגל הישראלי הבכיר שלה, אם יצורף מישהו זה יהיה רק בלבל של רוינה או משהו כזה. עכשיו הכיוון זה זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 96  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: