על
בחצ'השהיר כתבתי במהלך הקיץ, ככה נראה אקשן. קודם כל צריך להחליט איך כותבים את השם שלהם, הגרסה שלי לא מדויקת כי צריכה להיות ה' במקום ח', אבל אם אנחנו אומרים פנרבחצ'ה, אז שיהיה ככה. היתה להם עונת יורוקאפ טובה שכמעט נגדעה במשחק בודד ברבע מול צדביטה, במקום זה הם
זרקו לפח מה שאמור היה להיות ניצחון כפול על גראנקה ומקום בגמר. בפלייאוף המקומי היא העבירה את שברון הלב לטופאש במשחק 3
מכריע וגם
דרמטי. אח"כ הם ניגפו בסוויפ מכובד מול פנר, אבל זה לא הציל לדיאן ראדוניץ' הותיק את המשרה.
במקומו, הגיע
מאמן צעיר בשם
מרקו באראץ', מקבוצת הכשרונות של בלגרד, מגה באסקט.
הקבוצה שינתה את פניה כמעט לחלוטין, אז אני לא בטוח לגבי
חמישייה צפויה.
5.
באלשה קופריביצה. כמו בעמדת המאמן, מחליפים מונטנגרי (סימונוביץ') בסרבי. הקריירה של קופריביצה בפרטיזן הגיעה למיצוי, הוא קיבל דקות בעיקר באדריאטית ונשאר שחקן של כח ודאנקים. לא שהוא יידרש לתת הרבה יותר מזה.
4.
מאט מיטצ'ל, אני שם אותו ב-4 כמו החבר אנתוני לאמב, ונגלה האם באראץ' בראש של דנשה. קראתי שהוא מדבר על איסאלו כדמות לחיקוי, אז אני מנחש שהם לא ישחקו הרבה עם שני ביגמנים אמיתיים. נראה. אמור גם לתת משהו בהגנה שלחבר'ה הבאים אין כ"כ, בחור טוב, רציתי אותו.
3.
קיילב הומסלי, האיש ששלח את הטורקים הביתה בוידאו למעלה. לא ממש הבריק ביורוקאפ, האמת, בטח לא בגמר. יצטרך להוריד usage, או לשחק פחות (מה שעבד לו לא רע בליגה הספרדית).
2.
האנטר הייל, עוד אחד עם שמאלית קטלנית. לזכותו ייאמר שהוא לרוב נפטר מהכדור מהר, לגנותו שזה קורה בעיקר לכיוון הטבעת. לא תהיה שם בעיה התקפית.
1.
מלקאי פלין. כי את מה שהומסלי יכול לעשות ביורוקאפ והייל ב-BCL,
פלין עשה ב-NBA. לא מכיר אותו כדי לומר מה מריבוי משחקי הגארבג' שלו שם, ומהיותו חבר בחמישיית הגי ליג של העונה, יכול להיתרגם ליורוקאפ. אבל מבחינת באזז, בחצ'השהיר עשתה את העבודה.
אלה השמות המרגשים, לפחות בקו האחורי.
טרביון וויליאמס יחזק את הקו הקדמי, אחרי עונה לא מלהיבה במכבי. חוץ מאלה, לא חסר ניסיון, ולשם שינוי גם חבר'ה שממשיכים:
טיילר קבאנו המנוסה והסולידי בכל רמ"ח איבריו שמשחק עכשיו בנבחרת ארה"ב באמריקאפ,
מתאוש פוניטקה שישחק מולנו ביורובאסקט (לא היה שם פיצוץ עם הנבחרת? אולי דמיינתי),
קנאן סיפאהי שדי החזיק את הקבוצה בחיים בסוף העונה שעברה, והוא אפילו טורקי! יש עוד שניים שלושה כאלה -
אקפינאר,
האלטלה, פרצופים מוכרים אך פחות רלבנטיים לאירופה.
בחצ'השהיר היא קבוצה בלי קהילה, בלי בסיס אוהדים אבל עם הרבה מאוד כסף. 5 שנים מהיום היא לא תהיה קיימת בכלל. בינתיים, היא מועמדת חזקה לקחת את המפעל, ואת הבית היא לדעתי תסיים
ראשונה.