סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' יוני 13, 2026 12:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2025 12:56 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ממליץ מאוד להקשיב לפרק החדש של שוט שבו מתארח ננו גינצבורג.
איש מצחיק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2025 10:28 pm 
Junior

עלה לי בפיד של הפודקאסטים בספוטיפיי הפרק הזה בפודקאסט של WSC Sports עם סורוקה ואחת ליהי ברוש:
https://open.spotify.com/episode/7BQQzA ... aMXcGYP3Cg

ראיון שלהם עם סמאר ג'סר, יליד כפר ג'ת שבמשולש ומנהל אסטרטגיית כדורסל ואנליטיקס בבאקס מאז 2019.
הוא אומר שם משהו לגבי האפרון השני שלא היה לי מושג לגביו, שקבוצה שתימצא בו במשך שלוש מתוך חמש שנים, בחירת הסיבוב הראשון שלה תישלח אוטומטית לסוף הסיבוב הראשון (מניח שזה קורה מיד לאחר השנה השלישית שבה הקבוצה היתה באפרון השני).
בזמן האזנה לפרק אפילו הבנתי מדבריו שזה יכול להיות קיצוני יותר, שהענישה חלה שבע שנים אחרי "העבירה", אבל כנראה זה התערבב לי עם עונש אחר שהוא מזכיר שם לפני, שאי אפשר לסחור בבחירת דראפט שתימסר בעוד שבע שנים.

בכל אופן, אני מניח שקבוצות יימנעו מלהיות באפרון השני אפילו למשך שנתיים, ועדיין זה משהו ששווה מעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2025 8:26 am 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
עלה לי בפיד של הפודקאסטים בספוטיפיי הפרק הזה בפודקאסט של WSC Sports עם סורוקה ואחת ליהי ברוש:
https://open.spotify.com/episode/7BQQzA ... aMXcGYP3Cg

ראיון שלהם עם סמאר ג'סר, יליד כפר ג'ת שבמשולש ומנהל אסטרטגיית כדורסל ואנליטיקס בבאקס מאז 2019.
הוא אומר שם משהו לגבי האפרון השני שלא היה לי מושג לגביו, שקבוצה שתימצא בו במשך שלוש מתוך חמש שנים, בחירת הסיבוב הראשון שלה תישלח אוטומטית לסוף הסיבוב הראשון (מניח שזה קורה מיד לאחר השנה השלישית שבה הקבוצה היתה באפרון השני).
בזמן האזנה לפרק אפילו הבנתי מדבריו שזה יכול להיות קיצוני יותר, שהענישה חלה שבע שנים אחרי "העבירה", אבל כנראה זה התערבב לי עם עונש אחר שהוא מזכיר שם לפני, שאי אפשר לסחור בבחירת דראפט שתימסר בעוד שבע שנים.

בכל אופן, אני מניח שקבוצות יימנעו מלהיות באפרון השני אפילו למשך שנתיים, ועדיין זה משהו ששווה מעקב.

שבע שנים זה משהו אחר -
ציטוט:
Teams above the second apron can’t trade very long-future first-round picks (i.e. 7 years removed).

ואני גם הקשבתי לפרק והיה מעניין יחסית. ג'סאר כבר התראיין בעבר לאיזה פודקאסט אחר, אז הכרתי את הסיפור המרתק שלו. באמת סיפור מדהים והכל בזכות גובה וכישרון כדורסל שפתחו לו את הדלתות ואחר כך כמובן הנחישות ותכונות אחרות שבזכותן הוא הצליח להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2025 9:20 am 
מנהל פורום

אם כבר סורוקה וחוקי השכר
אז נדמה שבאותו פודקסט עם ליהי ברוש הוא ראיין אחד בשם יוסי גוזלן
אתה מקשיב לגוזלן הזה למבטא ולסגנון הדיבור אתה מבין שחוץ מהשם שום דבר כבר לא ישראלי אצלו
אממה מומחה מטורף לחוקי השכר הסבוכים יש לו אתר ויו טיוב ואפשר לשאול אותו שאלות
אני כבר שאלתי וקיבלתי תשובות מצויינות
השבוע הוא התארח בפוד של אנדרו שלאק והצליח לענות כמעט על כל השאלות של אנדרו
אבל אפילו הוא ענה על אחת השאלות ב"אפילו אני לא יודע"
וזה היה בדיוק על נושא כמה שנים ובאיזה תדירות אפשר לחנות באייפרון כדי שיופעלו סנקציות נוספות מעבר לאלה שחוטפים מיד כשנכנסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2025 12:29 pm 
Junior

מוזר, יש הסכם והוא אפילו זמין אונליין.
לשון הסעיף עד כדי כך עמומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2025 12:45 pm 
מנהל פורום

אל תחשוד בי שקראתי את ההסכם אפילו שהוא אונליין :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2025 12:00 am 
Junior

פרק מעניין נוסף בפודקאסט של WSC, הפעם ראיון עם לירון פנאן שמנהלת את הקליבלנד צ'ארג'. מספקת מידע פנים די מעניין על הממשק בין קבוצת NBA לקבוצת הג'י ליג שלה.
חוץ מזה, נראה שהיא ממש עפה על טומלין, undrafted ממחזור 24, שעכשיו אני רואה שנתן תפוקה יפה בסאמר ליג ויהיה מעניין לראות אם יצליח להשתלב כסטרץ' 4 מהספסל.

בזירה המקומית, אומרת שדפקה על שולחנות בניסיון לשכנע את מקבלי ההחלטות לקחת את אבדיה בבחירה 5 שהיתה להם אז, יפה לה אחרי רזומה של שנתיים בפרנצ'ייז...
ואם אני לא טועה, אמרה גם משהו לגבי ג'יילון טייסון הפייבוריט שלי...אם הייתי שותף להגשה, הייתי דוחף כמה שאלות לגביו (:

https://open.spotify.com/episode/0cvbBu ... KGXeQnvmFQ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2025 8:51 pm 
Junior

רק המלצתי על הפרק, והנה הפיסטונס מחתימים שחקן שפנאן מדברת עליו שם, באד בוי אמיתי שהיא הצליחה לאפס. כנראה שהאזינו עם תרגום ai

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... -Camp-Deal

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2025 5:56 pm 
Hall of Famer

קצת פחות דרמטי - The Detroit Pistons signed forward Feron Hunt to a training camp deal. Hunt signed a non-guaranteed deal and expected to join the Motor City Cruise for the G League season
חוזה לא מובטח למחנה אימונים כשהכיוון הוא הצטרפות לג'י ליג, שיש איזה לירון פנאן בקבוצה הזאת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה