סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' יוני 11, 2026 12:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:10 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שיפוט נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:10 pm 
Junior

בחשבון של ג׳וזאיה, כפרה עליו, ההחטאה של השלשה שהיתה גומרת את המשחק והתכווצות המטומטמת על מיציץ׳ במקום להישאר עם בלייקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:15 pm 
Hall of Famer

טוב נו, אני אכריז את ההכרזה - הארפר זה השחקן הכי גדול ששיחק בגופיה של הפועל ירושלים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:19 pm 
Junior

שיביא אליפות. אבל כן, זה כנראה נכון… כיף מאוד לתת להפועל תל אביב הספציפיים האלה בראש. וכמה נחמד שאפשר לחכות לראיון עם איטודיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:27 pm 
Sophomore

1. לכל המצקצקים שיבואו, כמה שווינר זה תואר שולי בן שולי, משחק בנובמבר מול 10 אלף אוהדים זה אמיתי, אחלה משחק ורגע בונה קולצ׳ר בשביל הפועל
2. לאוהדי הנהי, הבעיות שדנו בהם המון עומדות בעיניהן, אבל כמו שאמרתי היכולת העיקרית שלנו העונה לקלוע 90+ נקודות זה גם אמיתי ומשהו שאפשר להמשיך לבנות עליו, היום התחברה גם הגנה וזה סימן טוב
3. אגב הגנה, jjj שמר מצויין וגם עשה את החסימות בהתקפה מצויין, כמה שכתבתי שהוא החילוף המתבקש בשלב הזה כבר צריך לדבר על הכבש שבחדר, משהו מוזר אבל זה לא מתחבר, אולי הזמן להתחיל לחפש מחליף ללאמב
4. ידברו פה על אלון עוד הרבה בתקופות רעות והפסדים אבל הוא מראה שהוא לפחות יכול להיות באזור כבר שנתיים ומול מאמנים בכירים ממנו, בואו נפסיק לקוות להפסדים שאולי יביאו לחילוף שלו, זה לא יקרה והוא לא רע סה״כ
5. אגב אלון כמעט החזיר אותם למשחק עם ההתעקשות על לאמב השוקיסט ברבע האחרון, אני מקווה שזה במסגרת הסהכ גביע ווינר ואולי זו הזדמנות אחרונה לחבר אותו, דיבורי מחליף בצד הייתי מושיב את לאמב בחוץ למשחק שניים רק בשביל הסיכוי לשוק פאקטור
6. הארפר. זהו אין מה לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:31 pm 
Freshman

ירושלים עם 27 החטאות בלבד - 52% מהשדה .
תל אביב - עם 46 החטאות - 37 % בלבד

ירושלים מסיימת עם ריבאונד יותר בעיקר בגלל שהיו הרבה יותר החטאות מתחת לסל שלה - מאזן 27-18 (60%)

ירושלים איבדה יותר (13) מול 5 . אבל גם חילקה יותר אסיסטים 15 מול 12

לירושלים נשרקו יותר עבירות 25 מול 19 ( כולל טכנית של הרפר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:31 pm 
Hall of Famer

אני דווקא ממעדיפי ווילי על ג׳סטין, אני חושב אבל שדווקא הערב נגד ההרכב הנמוך של תל אביב בלי אוטורו, סמית׳ היה צריך לקבל הרבה יותר דקות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:35 pm 
Junior

צריך להודות שחסרון של תומר גינת סופר משמעותי, איתו זה כנראה נראה אחרת.
מצד שני - ירושלים עם 2.5 זרים, אבל זה נובע מהחלטות שלה - לא להשתמש בסמית' ובעיקר לא להביא 4 זר. חייבים להביא מישהו אפילו אם זה אומר במקום לאמב, למרות שלדעתי זה יכול לעזור לו מאד.
יש יותר מדי כישרון בקבוצה כדי לבזבז אותו בלי להביא את השחקן החסר.
אני אגיד יותר מזה - השנים של הארפר פה זה נכס מטורף וצריך לעשות כל מה שאפשר כדי להוציא מזה את המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:37 pm 
Sophomore

ואחרי שינאי את איטודיס יוציאו את ההתקרנפות הבלתי נמנעת ממנה בהחלט אפשר להנות- לגזור, לשמור ולשכוח מחר.
גם עם שידרוגים יהיה קשה להתמודד מול הפועל ת״א במשחקי תואר כשמדר וגינת היו כשירים, אבל זה כן מעודד מבחינת איך שנראה המאצ׳אפ מולם בחוקי הליגה.
הלוואי היה איזה פורווארד ישראלי ששווה להביא.
אבל ההגנה היום היתה גם טובה וגם חכמה, זה גם על אלון חייבים לתת קרדיט שמגיע, וכמובן השחקנים המבצעים בדמות זוס, jjj והגארדים שמכים מעל המשקל שלהם במובן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:39 pm 
Sophomore

באתי לכתוב בתחילת המשחק שיונתן אלון אדיוט שרשם את טריפל ג׳יי במקום ווינסטון והתעצלתי לכתוב
עכשיו באתי לכתוב שהוא גאון על המהלך הזה ובדיוק ראיתי שהודיעו שזה בגלל שווינסטון חולה

אחלה הפועל, אחלה הארפר ואחלה יונצ׳וק - אבל אני מקווה מאוד (אם כי ברור לי שזה לא יקרה) שלא נסתנוור מהשבוע הזה ונעשה מהלך על עמדה מספר 4. כי עם הכבש והעגל (שמאז שנפצע אנחנו רק מנצחים) נישאר עם הדאבל של הטרום עונה ולא ניקח אף תואר נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:40 pm 
Junior

הנווט כתב:
ואחרי שינאי את איטודיס יוציאו את ההתקרנפות הבלתי נמנעת ממנה בהחלט אפשר לענות- לגזור, לשמור ולשכוח מחר.
גם עם שידרוגים יהיה קשה להתמודד מול הפועל ת״א במשחקי תואר כשמדר וגינת היו כשירים, אבל זה כן מעודד מבחינת איך שנראה המאצ׳אפ מולם בחוקי הליגה.
אבל ההגנה היום היתה גם טובה וגם חכמה, זה גם על אלון חייבים לתת קרדיט שמגיע, וכמובן זוס, jjj והגארדים שמכים מעל המשקל שלהם במובן הזה.

לא מסכים. ראינו את הפועל תל אביב בגרסת הזרים הכי חזקה שלה. זה נכון שגינת חסר, אבל גם אצלנו אמור להיות שדרוג משמעותי בזרים.
ים מדר זה חתיכת סימן שאלה, קודם כל היכולת שלו לחזור לכשירות, דבר שני היכולת שלו להשתלב בקו אחורי עם מיציץ', בראיינט ובלייקני. צריך גם לזכור שדקות של גינת זה פחות דקות של בלייזר ופלטין שהיום החזירו אותם למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:41 pm 
Sophomore

ניהול המשחק של אלון לדעתי לא היה מדהים היום. לאמב שיחק יותר מידי וג'סטין פחות מידי. ניהול פסקי זמן וכו'.

אבל, בכל האמור להכנה ולתכנית המשחק, יונתן אלון נתן היום נוקאאוט לאיטודיס. ולא בפעם הראשונה.
עצם זה שהרכבים עם הובר והארפר הצליחו לשמור על קו אחורי עם מיציץ' ובריאנט ובלייקני זה מדהים. ומראה על הרבה הכנה והתאמות נכונות. גם השמירה המעולה של JJJ על בלייקני היא כנראה תוצאה של זה. פוזשנים שפריצקי או לאמב מפנים את בריאנט בדיוק לכיוון שיגרום לו לאיבוד ועוד. יפהפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:43 pm 
Junior

מיציץ', בלייקני ובראיינט ביחד עם 15/49 מהשדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:44 pm 
Sophomore

רלפי כתב:
קרב צמוד מאוד בארנה, בתחרות התספורת המכוערת. ויינרייט זוכה למדליית ארד, לאמב צמוד בצמרת, אבל בראיינט לוקח את התחרות בקלות עם הגז ההיקפי בקרקפת.

לגמרי, שאפו לספר שמצליח להוציא אותו גם עם רעמת שיער ענקית וגם קירח.
שילוב של דודה שלי חדווה עם נגיעות של ברוקולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:47 pm 
מנהל פורום

סמית' שיחק היו בדיוק כמה שהוא היה צריך לשחק, בדקות שלו הפועל ת"א הגיעה ללייאפים בלי בעיה. משחק לא להיט בכלל של ווילי, אבל לפחות הוא לא היה חור הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

bangalaDesh כתב:
באתי לכתוב בתחילת המשחק שיונתן אלון אדיוט שרשם את טריפל ג׳יי במקום ווינסטון והתעצלתי לכתוב
עכשיו באתי לכתוב שהוא גאון על המהלך הזה ובדיוק ראיתי שהודיעו שזה בגלל שווינסטון חולה

אחלה הפועל, אחלה הארפר ואחלה יונצ׳וק - אבל אני מקווה מאוד (אם כי ברור לי שזה לא יקרה) שלא נסתנוור מהשבוע הזה ונעשה מהלך על עמדה מספר 4. כי עם הכבש והעגל (שמאז שנפצע אנחנו רק מנצחים) נישאר עם הדאבל של הטרום עונה ולא ניקח אף תואר נוסף

בדיוק תחושתי.
אבל שים לב שגם במשחק חייו, JJJ הראה עדיין מוגבלות במלא דברים כמו עבירות דביליות וחוסר סגירה לריבאונד.
ומצד שני הובר היה מצויין.
ואי אפשר שלא לחבר את זה כדי להבין שגם לעתיד השיקול בין הרשמה של JJJ או קאש היא בעצם ההחלטה אם רוצים יותר דקות של הובר ב-1 או של פריצקי/נמרוד ב-3-4. לדעתי JJJ הראה היום כמה אנחנו צמאים לאיכות בעמדות 3-4 וכמה דווקא יש לנו גיבוי ראוי מאד ב-1.

אז מהמשחק היום אני לוקח שב-5 הזרים המובילים אולי לא כדאי לרשום את קאש וצריך לרשום במקומו פרוורד. אבל מצד שני שצריך לחשוב איך מוצאים שדרוג מהיר ללאמב ו/או קאש כי אם היינו עם שני שחקנים טובים במקום שני אלו היינו במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Freshman

מאז שנמרוד בחוץ רק נצחונות כמדומני
אורז אותו לרעננה פלוס כסף תמורת יותם חנוכי שיהיה גבוה ישראלי גם להווה וגם לעתיד לא מזהה פרוספקט יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:49 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
הנווט כתב:
ואחרי שינאי את איטודיס יוציאו את ההתקרנפות הבלתי נמנעת ממנה בהחלט אפשר לענות- לגזור, לשמור ולשכוח מחר.
אבל ההגנה היום היתה גם טובה וגם חכמה, זה גם על אלון חייבים לתת קרדיט שמגיע, וכמובן זוס, jjj והגארדים שמכים מעל המשקל שלהם במובן הזה.

לא מסכים. ראינו את הפועל תל אביב בגרסת הזרים הכי חזקה שלה. זה נכון שגינת חסר, אבל גם אצלנו אמור להיות שדרוג משמעותי בזרים.
ים מדר זה חתיכת סימן שאלה, קודם כל היכולת שלו לחזור לכשירות, דבר שני היכולת שלו להשתלב בקו אחורי עם מיציץ', בראיינט ובלייקני. צריך גם לזכור שדקות של גינת זה פחות דקות של בלייזר ופלטין שהיום החזירו אותם למשחק.

אני מתייחס לגינת בכושר (שחקן מעולה לטעמי והגבוה הישראלי הבכיר שלנו מולו זה נמרוד) וכמובן מדר חזרה ב100 אחוז וזה בהחלט יכול לקרות עד פרבואר ובטח יוני.
כן גם לנו יש מקום לשדרג בזרים, אבל כך או כך ירשמו חמש מהם, בישראלים אין ממש אופציה אלא אם יש מישהו שאני לא חושב עליו?

וסיכמת יפה את הדיוקים ההגנתיים גמליאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 10:50 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
סמית' שיחק היו בדיוק כמה שהוא היה צריך לשחק, בדקות שלו הפועל ת"א הגיעה ללייאפים בלי בעיה. משחק לא להיט בכלל של ווילי, אבל לפחות הוא לא היה חור הגנתי.

אבל, משהו שכן עבד עם סמית' היו איזה 2-4 דק' שלו בסנטר עם זוסמן ב-4. פה יש משהו מעניין, אני חושב שאז גם הפועל דפקה ריצה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 11:03 pm 
Junior

גם אני שייך לחובבי וויילי ובטח שמעדיף אותו על פני ג׳סטין סמית׳, אבל צריך לכל הפחות לציין שספציפית במשחק הזה ג׳סטין היה עם הפלוס מינוס הכי גבוה בקבוצה ב-9 הדקות ששיחק, לעומת אוסטין שהיה עם המינוס הכי גדול. חיבבתי גם את הדקות המעטות של פריצקי במחצית הראשונה. עומד יפה בהגנה, חודר לא רע. היה נחמד אם היה שם את אחד משני הלייאפים הרצופים האלה על אוטורו, אבל גם הפאול השלישי ההוא היה רגע חשוב במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 11:07 pm 
Junior

ובינתיים, עופר ינאי: ״יש שני רעיונות מסדרים אפשריים - האחד, שאני בכיין…״ אין צורך לתת את הרעיון המסדר השני, אחי, אנחנו מסודרים כבר…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 11:12 pm 
Hall of Famer

שמעתי שעופר ינאי התחיל לבכות על השיפוט. חבל שכסף לא קונה אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 11:19 pm 
Sophomore

נכון שויילי לא היה במשחק מדהים, וגם נכון שג׳סטין שווה יותר מ9 דקות (היום ובכלל)
אבל אני מאוד בעד המגמה של לתת לויילי לסיים משחקים. הוכיח את עצמו מול בחצ׳שהיר והוכיח את עצמו היום
איטודיס הלך נמוך - יכלנו לשים את ג׳סטין על איש ולהפסיד בריבאונד, אבל יונצ׳וק הלך עם ויילי וקיבל ממנו כמה ריבאונדים גדולים בהגנה
רק אם אפשר שלא ימסור אותם חזרה לקבוצה השנייה פעמיים-שלוש במשחק ובכלל יהיה נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 11:21 pm 
Junior

כמה מעט קלאס יש למועדון הזה, אלהים אדירים. איטודיס במסיבת עיתונאים מדבר על חוסר הצדק בכך שהגמר נערך בארנה ועל האזרוח של קרינגטון. מה נסגר איתם? למה לא להגיד פשוט ״משחק פחות טוב שלנו, נתאמן מחר ונתכונן למשחק הבא שלנו ביורוליג״? עופר ינאי אשכרה טוען שהמשחק לא הוכרע על המגרש. על מה הוא מדבר?

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ש' נובמבר 08, 2025 11:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 08, 2025 11:21 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
שמעתי שעופר ינאי התחיל לבכות על השיפוט. חבל שכסף לא קונה אופי.

ציטוט:
בראיון לערוץ הספורט הוא אמר: "אדר פאר שרק פעם אחת לטובת הפועל ת״א, 12 שריקות להפועל ירושלים. 20 נקודות זה שיא של הארפר וזה קורה כבר במחצית. אני קרוב לסל ורואה הכל. שחקנים שלנו לא מקבלים שריקות".

מילא האיש בכיין ולא מבין בכדורסל, אבל לפחות במספרים הוא היה אמור להבין. איש מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], shmueliki ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: