סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 7:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 85  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 17, 2026 11:15 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
איתמר בן גביר *הורשע* בתמיכה בארגון טרור ותלה תמונה של טרוריסט אצלו בסלון, אלו עובדות מוצקות, לא ספקולציות. מה *עשה* אותו "מחבל חמאס פעיל"? לא ספקולציות-ראיות, מעשים בפועל, עובדות, תאריכים.

אני מניח בבטחון די גדול שהמשכורת של אותו עציר, כמו גם של עצירים נוספים שכולנו מכירים, מומנה ע"י קטאר, ומסכים שזה ממש ממש לא סבבה, אבל מה הוא עשה בפועל שיש לך ראיות לגביו?

אנסה לעשות זאת קצר: אתה לא אמרת שברוך גולדשטיין גרוע מאותו מחבל. אתה לא אמרת שאיתמר בן גביר "אדם לא ראוי". אתה לא אמרת שאיתמר בן גביר צריך לשבת בכלא. אם כך היו פני הדברים לא הייתי עוצר אפילו להגיב על הדברים. אתה קבעת דבר מופרך - שבן גביר הוא יותר טרוריסט מאשר אותו מחבל.

"הורשע בתמיכה בארגון טרור". תמיכה, לא חלק פעיל בארגון טרור. ואני חוזר על מה שכתבתי בתגובתי לנורטון - אני ממליץ לך בכנות לשאול את עצמך האם אותו חמאסניק, מעבר להיותו אשכרה חלק מארגון טרור רצחני, אולי גם על הדרך, לא יודע, גם תומך במעשים שהארגון שבו הוא לוקח חלק מבצע (שבוא נגיד לא נופלים ממה שעשה ברוך גולדשטיין)?

ההתעקשות שלך לדבוק באמירה כה מטומטמת היא איוולת שקשה להסביר במונחים רציונליים. מותר גם לקחת צעד אחורה ולהגיד "וואלה, אמרתי שטות", זה בטוח לא יוריד מכבודך יותר מאשר היאחזות בטענה כ"כ מפגרת יהיה המחיר אשר יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 17, 2026 11:20 pm 
Freshman

rony כתב:
נורטון כתב:
מסכים לגמרי, מה שקורה עכשיו הוא בעיה רצינית. וחבל שמי שעומד בראש הוא בן גביר, שלא ייקח את זה ברצינות (וסביר אכן להניח שהוא לפחות במידה מסוימת תומך בזה). במדינה מתוקנת, היו מכניסים את כל המתנחלים החארות האלה (כלומר, אלו שרוצחים, אונסים ומתעמרים. לא את ה 99% האחרים) למאסר עולם וזורקים את המפתח.
הדמוניזציה בשנות התשעים, (כלומר, עמיר, פופר, גולדשטיין) היא כן מאפס. מצטער.

יש חוט מקשר מאוד ברור בין גולדשטיין, עמיר, פופר וטייטל לבין עמירם בן אוליאל ויוסף חיים בן דוד ובין מה שעושה עכשיו נוער הגבעות. איתמר בן גביר, שתלה תמונות של גולדשטיין בסלון, שהיה חלק מאוד מובהק בערוגת העשבים השוטים שממנה צמח עמיר שבעבר דאג להגן משפטית על מחבלי תג מחיר ושהיום בתור שר מגבה את אלימות נוער הגבעות ביו"ש הוא חלק מובהק מאותו קו מקשר.

מתוך כל זה צד את עיניי המשפט "גם דאג להגן משפטית על מחבלי תג מחיר" - אם זו הגדרה לטרוריסט, אז בואו נוציא את כל עורכי הדין מחוץ לחוק. בשטויות כאלה טרם נתקלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 1:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
איתמר בן גביר *הורשע* בתמיכה בארגון טרור ותלה תמונה של טרוריסט אצלו בסלון, אלו עובדות מוצקות, לא ספקולציות. מה *עשה* אותו "מחבל חמאס פעיל"? לא ספקולציות-ראיות, מעשים בפועל, עובדות, תאריכים.

אני מניח בבטחון די גדול שהמשכורת של אותו עציר, כמו גם של עצירים נוספים שכולנו מכירים, מומנה ע"י קטאר, ומסכים שזה ממש ממש לא סבבה, אבל מה הוא עשה בפועל שיש לך ראיות לגביו?

:lol: I see what you did there

אני מניח שאותו מחבל חמאס, שנפצע בפי הטבעת בטח כי החביא שם שברייה איתה תכנן לרצוח את כל כוח 100 הגבר-גברים, עשה דבר כל כך נורא שהחליטו לשחרר אותו חזרה לעזה בהזדמנות הראשונה שיכלו על פני להעמיד אותו לדין (או לגבות ממנו עדות מהימנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 1:19 am 
Hall of Famer

בנימין הוא לא ידע נתניהו כל כך נרעש מהמשכורת החודשית שנציג קטאר במשרד ראש הממשלה קיבל כל חודש שהוא נפל עליו בחיבוק היום.

אם זה רק היה קורה במשמרת של מישהו שאינו ביביסט אלוהים יעזור להם. מדמיינים את ערוץ 14?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 8:22 am 
Sophomore

Yuval כתב:
בנימין הוא לא ידע נתניהו כל כך נרעש מהמשכורת החודשית שנציג קטאר במשרד ראש הממשלה קיבל כל חודש שהוא נפל עליו בחיבוק היום.

אם זה רק היה קורה במשמרת של מישהו שאינו ביביסט אלוהים יעזור להם. מדמיינים את ערוץ 14?

אני באמת לא מבין למה לא נותנים כבר חנינה וחוזה ל50 שנה לראשות הממשלה, נחסוך את כל הבחירות והשטויות, הרי לא משנה מה
הבן אדם יעשה זה לא ישנה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 9:45 am 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
נורטון כתב:
מסכים לגמרי, מה שקורה עכשיו הוא בעיה רצינית. וחבל שמי שעומד בראש הוא בן גביר, שלא ייקח את זה ברצינות (וסביר אכן להניח שהוא לפחות במידה מסוימת תומך בזה). במדינה מתוקנת, היו מכניסים את כל המתנחלים החארות האלה (כלומר, אלו שרוצחים, אונסים ומתעמרים. לא את ה 99% האחרים) למאסר עולם וזורקים את המפתח.

יש חוט מקשר מאוד ברור בין גולדשטיין, עמיר, פופר וטייטל לבין עמירם בן אוליאל ויוסף חיים בן דוד ובין מה שעושה עכשיו נוער הגבעות. איתמר בן גביר, שתלה תמונות של גולדשטיין בסלון, שהיה חלק מאוד מובהק בערוגת העשבים השוטים שממנה צמח עמיר שבעבר דאג להגן משפטית על מחבלי תג מחיר ושהיום בתור שר מגבה את אלימות נוער הגבעות ביו"ש הוא חלק מובהק מאותו קו מקשר.

מתוך כל זה צד את עיניי המשפט "גם דאג להגן משפטית על מחבלי תג מחיר" - אם זו הגדרה לטרוריסט, אז בואו נוציא את כל עורכי הדין מחוץ לחוק. בשטויות כאלה טרם נתקלתי.

זו לא הגדרה לטרוריסט, אבל זה חלק ברור מפעילותו העניפה לתמיכה בטרור יהודי. האם איתמר בן-גביר מסור כל כך לשלטון החוק שהוא יגן גם על פלסטיני שנחשד בפעילות טרור נגד יהודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 9:49 am 
Hall of Famer

יהיה בסדר כתב:
rony כתב:

אנסה לעשות זאת קצר: אתה לא אמרת שברוך גולדשטיין גרוע מאותו מחבל. אתה לא אמרת שאיתמר בן גביר "אדם לא ראוי". אתה לא אמרת שאיתמר בן גביר צריך לשבת בכלא. אם כך היו פני הדברים לא הייתי עוצר אפילו להגיב על הדברים. אתה קבעת דבר מופרך - שבן גביר הוא יותר טרוריסט מאשר אותו מחבל.

"הורשע בתמיכה בארגון טרור". תמיכה, לא חלק פעיל בארגון טרור. ואני חוזר על מה שכתבתי בתגובתי לנורטון - אני ממליץ לך בכנות לשאול את עצמך האם אותו חמאסניק, מעבר להיותו אשכרה חלק מארגון טרור רצחני, אולי גם על הדרך, לא יודע, גם תומך במעשים שהארגון שבו הוא לוקח חלק מבצע (שבוא נגיד לא נופלים ממה שעשה ברוך גולדשטיין)?

ההתעקשות שלך לדבוק באמירה כה מטומטמת היא איוולת שקשה להסביר במונחים רציונליים. מותר גם לקחת צעד אחורה ולהגיד "וואלה, אמרתי שטות", זה בטוח לא יוריד מכבודך יותר מאשר היאחזות בטענה כ"כ מפגרת יהיה המחיר אשר יהיה.

אני אעזור לך עם שיעור קצר בלוגיקה:

הורשע פעמיים בתמיכה בארגון טרור > כנראה תומך במעשים של ארגון טרור (אבל מעולם לא הואשם, נשפט או הורשע בסעיף כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 10:21 am 
Freshman

טוב, שיעורים בלוגיקה מאדם שטוען שמחבל חמאס הוא פחות טרוריסט מאדם שהורשע בתמיכה בארגון כך זה כבר שבירת שיאי הביזאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 11:09 am 
Junior

חכה שתבין שמי שגרם לך להיראות כל כך מגוחך קודם, בכלל חושב שההבדל הכי גדול בין כך לחמאס זה לא בשיטות הפעולה, או במידת הרצחנות, אלא בעיקר בעובדה שאחד הארגונים נאבק נגד כובש זר בזמן שהארגון השני נלחם נגד מיעוט אתני מובס וכבוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 11:22 am 
Hall of Famer

יהיה בסדר כתב:
טוב, שיעורים בלוגיקה מאדם שטוען שמחבל חמאס הוא פחות טרוריסט מאדם שהורשע בתמיכה בארגון כך זה כבר שבירת שיאי הביזאר...

אני אסביר לך לאט-לאט כי אתה מתקשה:

אני נקבתי בעובדות קונקרטיות שגורמות לי להתייחס לאיתמר בן גביר כאל תומך טרור, הרשעות בפלילים, פעילות ציבורית מתועדת, ערימות של חומר שחור על גבי אינטרנט.

אתה לא הבאת בדל ראיה לכך שאותו עציר היה מחבל פרט לכך ש-*נטען* שהאיש היה שוטר שקיבל את המשכורת שלו מקטאר (שוב-כמו עוד כמה אנשים שכולנו מכירים). האם הוא השתמש בנשק כנגד ישראלים? באיזה נשק הוא השתמש אם כך? האם הוא ניסה לרצוח או לפגוע במישהו? אם כן אז מתי ואת מי? האם יש לך עדות ל-*איזושהי* פעילות חבלנית שלו? האם הוא הורשע במשהו? נאשם במשהו?

אתה יכול להמשיך לצעוק "מחבל חמאס", אבל זה שיוזר אנונימי קרא למישהו "מחבל חמאס" בפורום כדורסל זניח (וסליחה עם כל החברים המכובדים כאן) עוד לא הופך אותו למחבל חמאס בפועל, בשביל זה צריך את ה... נו... ראיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 11:47 am 
Freshman

נביא בעירו כתב:
חכה שתבין שמי שגרם לך להיראות כל כך מגוחך קודם, בכלל חושב שההבדל הכי גדול בין כך לחמאס זה לא בשיטות הפעולה, או במידת הרצחנות, אלא בעיקר בעובדה שאחד הארגונים נאבק נגד כובש זר בזמן שהארגון השני נלחם נגד מיעוט אתני מובס וכבוש.

"מי שגרם לי להיראות מגוחך" לא באמת מחובר למציאות. הוא פשוט ממנה את עצמו לשופט, קובע לעצמו את הקריטריונים ואז גם מכריז על ניצחון. זה אולי משכנע את עצמו, וזו כבר חצי דרך לשיחת מוטיבציה מול המראה. בעולם שבו אתה נחשב לכ"כ מוזר וחריג, כנראה שמדובר במנגנון התמודדות, רק חבל שאין לזה שום השפעה או אחיזה במציאות האובייקטיבית.

ונסכם בתמונה משעשעת שמתאימה לסיטואציה:
תמונה

נערך לאחרונה על ידי יהיה בסדר בתאריך ד' מרץ 18, 2026 12:18 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 11:57 am 
Freshman

rony כתב:
יהיה בסדר כתב:

אני אסביר לך לאט-לאט כי אתה מתקשה:

אני נקבתי בעובדות קונקרטיות שגורמות לי להתייחס לאיתמר בן גביר כאל תומך טרור, הרשעות בפלילים, פעילות ציבורית מתועדת, ערימות של חומר שחור על גבי אינטרנט.

אתה לא הבאת בדל ראיה לכך שאותו עציר היה מחבל פרט לכך ש-*נטען* שהאיש היה שוטר שקיבל את המשכורת שלו מקטאר (שוב-כמו עוד כמה אנשים שכולנו מכירים). האם הוא השתמש בנשק כנגד ישראלים? באיזה נשק הוא השתמש אם כך? האם הוא ניסה לרצוח או לפגוע במישהו? אם כן אז מתי ואת מי? האם יש לך עדות ל-*איזושהי* פעילות חבלנית שלו? האם הוא הורשע במשהו? נאשם במשהו?

אתה יכול להמשיך לצעוק "מחבל חמאס", אבל זה שיוזר אנונימי קרא למישהו "מחבל חמאס" בפורום כדורסל זניח (וסליחה עם כל החברים המכובדים כאן) עוד לא הופך אותו למחבל חמאס בפועל, בשביל זה צריך את ה... נו... ראיות.

רוני היקר, אתה יכול לנסות להסביר אפילו עוד יותר לאט ש-2+2 שווה 10, ועדיין התוצאה תהיה שיסתכלו עליך מוזר.
בכל מקרה אני סיימתי את הוויכוח המגוחך בטירוף הזה, שיכול להתקיים רק בסביבה האנושית המורכבת של פורום סלניוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 12:04 pm 
Freshman

rony כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
נורטון כתב:

זו לא הגדרה לטרוריסט, אבל זה חלק ברור מפעילותו העניפה לתמיכה בטרור יהודי. האם איתמר בן-גביר מסור כל כך לשלטון החוק שהוא יגן גם על פלסטיני שנחשד בפעילות טרור נגד יהודים?

אז לאה צמל שמייצגת רק מחבלים עושה זאת כחלק ברור מפעילותה העניפה לתמיכה בטרור הלאומי-פלסטיני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 12:27 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
נורטון כתב:

אז לאה צמל שמייצגת מחבלים עושה זאת כחלק ברור מפעילותה העניפה לתמיכה בטרור הלאומי-פלסטיני?

אם ללאה צמל, בנוסף לפעילותה בייצוג מחבלים, היו ברקורד גם 2 הרשעות בתמיכה בארגון טרור, הרשעה בהסתה לגזענות, תמונות של טרוריסטים בסלון הבית שלה, איום מתועד על ראש ממשלה שנרצח זמן קצר לאחר מכן, שלל תחקירים על סיוע אקטיבי למחבלים (ראה לינק לדוגמה), אז כן, בהחלט הייתי מגדיר אותה כתומכת טרור והפעילות שלה בייצוג מחבלים הייתה נכללת כחלק משלל הראיות לכך.

https://www.mako.co.il/news-military/20 ... 181027.htm

עצם העובדה שבן-גביר ייצג מחבלים יהודים לכשעצמה היא לא הבעיה, ולא בגללה בצורה אקסקלוסיבית אני מגדיר אותו כתומך טרור, אבל יש כאן סל שלם של פעילויות כשבתוכו העניין הזה, וזה בהחלט מחזק את הקייס נגדו, גם אם הפעילות הנקודתית הזו היא לגמרי חוקית ולגיטימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2026 8:54 pm 
Hall of Famer

המלצה על שרה נתניהו להדלקת משואה:
ציטוט:
"המועמדות מתמקדת בשילוב הייחודי שבין שירות ציבורי מקצועי כפסיכולוגית ילדים, לבין תפקידה כעוגן אסטרטגי המעניק חוסן למנהיגות המדינה. הגברת נתניהו מייצגת את הרוח הישראלית שאינה נשברת מול לחצים, ואת המחויבות העמוקה לחלשים בחברה ולמשפחות השכול והפצועים".
"הגברת נתניהו בחרה להמשיך לשרת כפסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי לאורך עשורים, גם תחת אור הזרקורים. זוהי דוגמה נדירה לאשת מנהיגות השומרת על זיקה ישירה לשטח ולמצוקות היומיומיות של אזרחי ישראל".
"תפקידה כמשענת נפשית וערכית לראש ממשלת ישראל בעתות מלחמה ומשבר הוא נכס אסטרטגי ליציבות המדינה. עמידתה כ"צוק איתן" לצידו של מקבל ההחלטות הגורליות ביותר מהווה תרומה ישירה לביטחון הלאומי"

https://news.walla.co.il/item/3824704

אין לי איך להגיב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 12:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
המלצה על שרה נתניהו להדלקת משואה:
ציטוט:
"המועמדות מתמקדת בשילוב הייחודי שבין שירות ציבורי מקצועי כפסיכולוגית ילדים, לבין תפקידה כעוגן אסטרטגי המעניק חוסן למנהיגות המדינה. הגברת נתניהו מייצגת את הרוח הישראלית שאינה נשברת מול לחצים, ואת המחויבות העמוקה לחלשים בחברה ולמשפחות השכול והפצועים".
"הגברת נתניהו בחרה להמשיך לשרת כפסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי לאורך עשורים, גם תחת אור הזרקורים. זוהי דוגמה נדירה לאשת מנהיגות השומרת על זיקה ישירה לשטח ולמצוקות היומיומיות של אזרחי ישראל".
"תפקידה כמשענת נפשית וערכית לראש ממשלת ישראל בעתות מלחמה ומשבר הוא נכס אסטרטגי ליציבות המדינה. עמידתה כ"צוק איתן" לצידו של מקבל ההחלטות הגורליות ביותר מהווה תרומה ישירה לביטחון הלאומי"

https://news.walla.co.il/item/3824704

אין לי איך להגיב...

אני בעד, אבל רק אם ההורים של סרן תם פרקש יציגו אותה בטקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 2:47 am 
Junior

וואו איזה טרלול. אי שפיות . בן גביר יותר מחבל מחמאסניק

הלכתי לבדוק שאני לא הוזה

https://www.israelhayom.co.il/news/law/article/19238898

כתוב בכתב יד של נציג הפרקליטות. מידע מודיעיני שהמחבל לקח חלק בפעולות האיבה נגד מדינת ישראל במלחמה

חמאסניק , והוא גם הודה בזה. אפילו בכתבות בהארץ קוראים לו מחבל חמאס

לומר שמחבל חמאס הוא פחות ממחבל כך זה סתם לבלבל את המוח, חבורת האנסים הזו חטפו תינוקות ילדים, הרגו 1200 ביום

לומר שמחבל חמאס הוא פחות מחבל מתומך בארגון כך, שתלה תמונה של גולדשטיין וכו' וכו' , זה כבר ניתוק מכדור הארץ וחשש אי שפיות, לא מבין איך אפשר לחשוב אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 9:54 am 
Hall of Famer

זה מסמך של פרקליטות המדינה, הפרקליטות הצבאית טענה שהוא שוטר. ובכל מקרה, בניגוד לאיתמר בן-גביר, הוא מעולם לא הורשע בשום דבר שקשור לטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 10:14 am 
Freshman

גם חמינאי מעולם לא הורשע בטרור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 10:31 am 
Hall of Famer

נכון, ולכן אנחנו נסמכים על עובדות, ראיות, הצהרות של האנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 10:41 am 
Freshman

חחחחח
בואו נמשיך על אותו קו ונספר שגם היטלר לא הורשע בשום דבר בעניין השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 10:51 am 
Hall of Famer

אותי זה לא מצחיק שהשר לביטחון פנים של ישראל הורשע בתמיכה בטרור (פעמיים) ובהסתה לגזענות, מעריץ טרוריסטים, הסית בעבר לרצח ראש ממשלה, הגן בפועל על מחבלי תג מחיר וכרגע מאפשר ומעלים עין מטרור קשה של מתנחלים ביו"ש בשם אג'נדה מתועבת וגזענית, אבל כל אחד ומה שמצחיק אותו.

מה שכן, מאוד משמח אותי לראות תומכים של הממשלה הנוכחית שנאחזים בכזו חדווה בחוו"ד של פרקליטות המדינה אפילו כשעומדת מולה חוו"ד סותרת, נקווה שיסמכו עליה יותר גם במקרים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 11:30 am 
Junior

הטרלול משתבח

מסמך של פרקליטות המדינה קובע שע"פ מידע מודיעיני המחבל ביצע פעולות איבה (=טרוריסט), לא רלוונטי כי זו פרקליטות המדינה (מה?!?)

אם יש חוו"ד שאומר שהאיש הוא שוטר פלסטיני בעזה , זה סותר את המידע המודיעיני שהוא מחבל!

חחחחחחח ;;-))) הייתכן ששוטר פלסטיני תמים הוא חלק מגדודי עז א דין אל קאסם והוא חמאסניק שביצע טרור נגד ישראל עפ מידע מודיעיני?? לא לא!! הוא שוטר פלסטיני טהור, זו חוו"ד סותרת!! אפילו בבל"ד יותר מאוזנים. בישראל שר יכול להיות תומך טרור, בעזה שוטר הוא בהכרח לא טרוריסט. אחרי 7 באוקטובר. ניתוק מהגלובוס

עצם המחשבה שבן גביר טרוריסט יותר ממחבל חמאסניק, ועד כדי שאת ההשוואה לחמינאי והיטלר אתה אפילו לא טורח לשלול (טוב ברור, בן גביר טרוריסט יותר מהם, הוא הורשע), מראה עם איזה סאטירה אנחנו מתמודדים פה. אתה עוד חושב שמצחיק אותנו שבן גביר הורשע, ולא הטרלול שאתה מפגין פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 11:36 am 
מנהל פורום

על זה נאמר:
"מטורף אחד?? כולם פה נוסעים נגד כיוון התנועה!"

תמשיך לדבר על טרלולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 11:58 am 
Hall of Famer

ושוב, משמח לראות את האמון המוחלט והשלם של תומכי הממשלה בחוו"ד של פרקליטות המדינה, ממש רגעים קטנים של תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 85  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: