סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 25, 2026 1:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 4:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לפיד מתאחד עם בנט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 5:11 pm 
Hall of Famer

בפוליטיקה הנוכחית אין שום הבדל בין לפיד, בנט ואייזנקוט (מה בכלל העמדות שלו אין לי מושג).
יפה מאוד שלפיד בלע את האגו. מקווה שגם אייזנקוט יעשה את זה למרות שאולי זה לא על הפרק אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 6:00 pm 
Junior

Yuval כתב:
בפוליטיקה הנוכחית אין שום הבדל בין לפיד, בנט ואייזנקוט (מה בכלל העמדות שלו אין לי מושג).
יפה מאוד שלפיד בלע את האגו. מקווה שגם אייזנקוט יעשה את זה למרות שאולי זה לא על הפרק אפילו.

מה בדיוק התרומה של לפיד פה? מקרה קלאסי שבו 1 ועוד 1 לא שווה 2. אולי אפילו לא 1.5.
טעות חמורה של בנט שמביא איתו גוויה פוליטית מלאה בהייט כמו לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 6:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפיד היה בסכנה של לא לעבור את אחוז החסימה, והוא לא היה פורש. האיחוד שלו אמור להציל קולות.
בנט לדעתי היה הולך ודועך עד הבחירות, כמו שקרה לו בפעמים הקודמות.
כך שזה איחוד שאפשר להבין את הרציונל שמאחוריו.

מצד שני אם היה רצון שבנט יביא ימנים ודתיים שנמאס להם מביבי - אני בספק אם ללפיד יש בכלל תרומה למהלך הזה, שלא לדבר על זה שאולי יש לו אפילו תרומה שלילית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 6:52 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מצד שני אם היה רצון שבנט יביא ימנים ודתיים שנמאס להם מביבי - אני בספק אם ללפיד יש בכלל תרומה למהלך הזה, שלא לדבר על זה שאולי יש לו אפילו תרומה שלילית.

בדיוק. ולא כל המעטים שעוד הולכים עם לפיד, גם יצביעו בנט.
ובנט מביא לתוך הבית שלו אנשים עם זווית שונה בסוגיות מהותיות כמו יו"ש ועוד.
אלו גיבנות שאתה מביא על עצמך בל כורחך שאתה מרכיב ממשלה. לא עוד לפני לכן מהבית.

אני אנסה להיות חיובי ולהניח שבנט חשוף למידע בנוגע לסקרים או שיש פה עוד מהלכים בשרוול.
בעיניי כרגע מהלך רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 7:08 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהטיקט היחיד שיש לערבוביית האופוזיציה להציע כרגע זה קמפיין אנטי חרדי. זה הקריפטונייט של ביבי כרגע. אני מסתובב בסביבה חילונית/מסורתית ימנית וכולם שונאים את החרדים כמעט כמו את ה0מולנים.

אם בנט יצליח לזקק מלפיד את עניין האנטי חרדים זה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 7:09 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם זה כזה מהלך גרוע. כל אלה שאומרים שעכשיו מצביעי בנט ירתעו ממנו כי הוא רץ עם לפיד, כאילו לא היה ידוע מראש שהם היו מקימים ממשלה ביחד וזו התוכנית בכל מקרה. מקסימום עוד 2-3 מנדטים לליברמן, לא כזה משנה. בכל מקרה בפולימרקט דווקא המהלך הזה תורם לסיכוי להחליף את נתניהו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2026 11:10 pm 
Hall of Famer

יש חשיבות מסוימת להיות בסקרים המפלגה הכי גדולה, גם פסיכולוגית על המצביעים (מניח שיש לכך מחקרים), וגם טראמפ שכמובן אוהב "להיות ווינר", אולי יתערב פחות משתוכנן אם תהיה אווירה שלביבי אין סיכוי.
זאת לא צריכה להיות בהכרח הסיבה העיקרית לאיחוד (כלשהו), אבל במציאות הישראלית בה המנדטים לא זזים בעקבות שום דבר (כמעט) - גם זה משהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 12:16 am 
Junior

shmueliki כתב:
יש חשיבות מסוימת להיות בסקרים המפלגה הכי גדולה, גם פסיכולוגית על המצביעים (מניח שיש לכך מחקרים), וגם טראמפ שכמובן אוהב "להיות ווינר", אולי יתערב פחות משתוכנן אם תהיה אווירה שלביבי אין סיכוי.
זאת לא צריכה להיות בהכרח הסיבה העיקרית לאיחוד (כלשהו), אבל במציאות הישראלית בה המנדטים לא זזים בעקבות שום דבר (כמעט) - גם זה משהו.

כמה מנדטים אתה חושב שהחיבור עם לפיד, מוסיפים לבנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 1:06 am 
Junior

לפיד הפך גוויה

תם עידן לפיד. זהו. ידע לשחרר בזמן

אופוזיציונר כושל מעל עשור, מלבד הבלחה של שנה וחצי

בנט בניסיון נואש להציל את הצלילה שסקרי 12 מחביאים

מעט האידאולוגים במחנה לפיד יעברו לגולן / אייזנקוט
מעט האידאולוגים במחנה בנט יעברו ליברמן / ליכוד ב' שנבנית

מה שיישאר ב"יחד" זה רלביסטים שימשיכו לרדת מ20 מנדטים ויסיימו ב12 , תרשמו

המרויח הוא אייזנקוט

המהלך החכם פה הוא של לפיד. הציל עצמו מלסיים בני גנץ, ובעיקר הצליח למנוע מבנט ללכת עם ביבי. הרי ברור שבנט תמורת כניסה לממשלה היה מוכר הכל ונכנס עם ביבי ברוטציה

לפיד מנע את זה
האיש רואה רק מטרה אחת והיא להעיף את נתניהו.
זה כל מהות המהלך לדעתי ירדו הסיכויים לממשלת ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 2:16 am 
Hall of Famer

עד לאן הביאה אותנו הממשלה הנוכחית:
2 פצועים קשה כעת באירועי ירי (להבנתי לא בדיוק באותו במקום) קצת צפונית לירושלים
מפעילים אזעקות כחשש לחדירת מחבלים, העלאת רחפנים לאוויר
ואז "נושמים לרווחה" שזה כנראה רק אירוע פלילי...

מה היה לנו רק בימים האחרונים:
כמה אירועי רצח גם ב"מגזר היהודי" (כמובן במגזר הערבי יש ללא הרף, וגם השנה למרבה הפלא יישברו שיאי הרצח וכו')
חיילי צה"ל ממשיכים להיפגע בלבנון, הצפון תחת אש - בהפסקת אש
11 מתאבדים החודש בקרב חיילים, שוטרים ומילואימניקים - https://www.haaretz.co.il/news/politics ... fd712b0000
אלימות בבית המשפט העליון (אני מת להצדקה מה יש למחות כאשר חלק מהשופטים הדנים הם בדיוק אלה שה"ימין" מינה לאורך השנים - סולברג, שטיין, וילנר וכו'), כולל בין משפחות שכולות לבין עצמן
תחקיר חדשותי על כך שבמשך שנתיים וחצי לא תוגבר הייצור של "חץ 3" (ולא מעניין האם עיקר האשמה על משרד הביטחון או האוצר...) - https://www.mako.co.il/news-military/Is ... d91026.htm
רוה"מ מודה ששיקר דה-פקטו ביחס למצבו הבריאותי משך תקופה

כל זה ממש רק תקציר, החל ממה - יום חמישי האחרון?
ואחרי כל זה - חלק לא מבוטל בציבור אומר - יופי של ממשלה, "תקופה של נס", תמשיכו כך!
לך תבין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 9:37 am 
Hall of Famer

ליכוד ב' שנבנית, הכוונה היא אדלשטיין ארדן כחלון כאלה?
יקבלו פחות מגנץ. לדעתי בכלל לא תתממש עד הבחירות, אולי לזמן קצר עד שיראו שהם מתבזים אם ימשיכו עד הסוף.

עדיין אם אני צריך להמר מי ירכיב את הממשלה הבאה - זה יהיה נתניהו.
בן גביר סמוטריץ' אבי מעוז ואולי עוד כאלה יתאחדו לדעתי גם לבחירות האלה. במרכז שמאל לעומת זאת אני רואה את בני גנץ רץ עד הסוף ומבזבז קולות, יועז הנדל אולי גם. אחרי כל ההו-הא זה ייגמר דומה לבחירות הקודמות. האיחוד הערבי לדעתי יתפרק בכל נסיון של בנט או השמאל להקים איתו ממשלה או תמיכה מבחוץ, מפלגה כמו בל"ד לא תתן לזה לקרות - זו הייתה מטרתם גם בבחירות האחרונות, לא להיכנס לכנסת אלא למנוע ממשלה עם מנסור עבאס שיקלקל את הנראטיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 3:22 pm 
Hall of Famer

ואכן סקר בוואלה מראה - הסכום קטן מסך חלקיו (הסתייגות שלי, כל זה בהנחה שלפיד לבד עובר את אחוז החסימה וזה "אם" גדול).
https://news.walla.co.il/item/3833497

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 9:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מישהו ראה את הסרטון החדש של גנץ?
https://x.com/gantzbe/status/2048782587552739471?s=20
אני לא יודע מה הקונוטציה שעלתה לכם בעקבות הצפייה אבל אני זזתי לשירותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2026 11:18 pm 
Sophomore

פייגלין הודיע שהוא מתכוון לדרוש את תיק הביטחון בממשלה הבאה.
מישהו יכול לעדכן אותו שהוא אפילו לא מופיע בסקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2026 10:02 am 
Junior

FLASH כתב:
לפיד הפך גוויה

תם עידן לפיד. זהו. ידע לשחרר בזמן

אופוזיציונר כושל מעל עשור, מלבד הבלחה של שנה וחצי

בנט בניסיון נואש להציל את הצלילה שסקרי 12 מחביאים

מעט האידאולוגים במחנה לפיד יעברו לגולן / אייזנקוט
מעט האידאולוגים במחנה בנט יעברו ליברמן / ליכוד ב' שנבנית

מה שיישאר ב"יחד" זה רלביסטים שימשיכו לרדת מ20 מנדטים ויסיימו ב12 , תרשמו

המרויח הוא אייזנקוט

המהלך החכם פה הוא של לפיד. הציל עצמו מלסיים בני גנץ, ובעיקר הצליח למנוע מבנט ללכת עם ביבי. הרי ברור שבנט תמורת כניסה לממשלה היה מוכר הכל ונכנס עם ביבי ברוטציה

לפיד מנע את זה
האיש רואה רק מטרה אחת והיא להעיף את נתניהו.
זה כל מהות המהלך לדעתי ירדו הסיכויים לממשלת ימין

באופן סופר מפתיע, מסכים כמעט עם כל מה שפלאש רשם.
הדבר היחיד שאני חושב שהוא טועה פה זה שלפיד מנע מבנט ללכת עם ביבי... לא רואה איך זה נמנע, הם רצים ביחד ברשימה אחת אבל ב2 מפלגות שונות למיטב הבנתי ואין באמת שום דבר שמחייב אותם לפעול ביחד אחרי הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2026 3:00 pm 
Junior

אני מת על זה. הליכוד שהיא מפלגת שמאל כלכלי רדיקלית עם חברי כנסת שמודים שהמשנה הכלכלית שלהם דומה לנעמה לזימי הם ימין.
אבל נפתלי בנט מנכ"ל מועצת יש"ע בעבר הוא לא ימין. יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2026 10:38 pm 
Hall of Famer

נפתלי בנט לא ימין. נפתלי בנט מאמין בנפתלי בנט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2026 8:32 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

בקיצור, בישראל אין ימין, גם השמאל כמעט נמחק, נשארו לנו רק מפלגות מרכז מתון ומרכז קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2026 8:51 am 
מנהל פורום

rony כתב:
עמוס לב כתב:

בקיצור, בישראל אין ימין, גם השמאל כמעט נמחק, נשארו לנו רק מפלגות מרכז מתון ומרכז קיצוני.

ואולי פשוט החלוקה הזאת כבר לא רלוונטית. היום המונחים האלה משמשים בעיקר לתעמולה ושטיפת מוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2026 9:24 am 
Hall of Famer

הטענה שלי לא הייתה רחבה לגבי הפוליטיקה הישראלית, אלא רק שלנפתלי בנט אין שום אידיאלוגיה, למעט האידיאולוגיה לקדם את עצמו כמה שיותר. אני חושב שבנט הוא עוד אחד מדגם ביבי. הרבה פחות מוצלח, בעיני נלעג ופומפוזי, ללא היכולת של המקורי לסחוף אחריו המונים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2026 2:07 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הטענה שלי לא הייתה רחבה לגבי הפוליטיקה הישראלית, אלא רק שלנפתלי בנט אין שום אידיאלוגיה, למעט האידיאולוגיה לקדם את עצמו כמה שיותר. אני חושב שבנט הוא עוד אחד מדגם ביבי. הרבה פחות מוצלח, בעיני נלעג ופומפוזי, ללא היכולת של המקורי לסחוף אחריו המונים.

למי כן יש אידיאולוגיה בעיניך?
אני חושב שלגולן, בן-גביר ,סטוריץ' וטיבי (ורוב מפלגותיהם) יש אידיאולוגיה, למי עוד יש מעבר לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2026 3:21 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאת יריב לווין מנחה אידיאולוגיה. אני אפילו חושב שלדודי אמסלם יש אידיאולוגיה שמנחה אותו (לצד דאגה מאד בולטת לשלושת הכ"פים המפורסמים). אני חושב שאת מנסור עבאס מנחה אידיאלוגיה. אני מאמין שנעמה לזימי היא אידיאולוגית.
אני לא יודע אם לגדי אייזנקוט יש אידיאולוגיה סדורה, אבל אני כן משוכנע שהמניע הבסיסי שהוא פועל לפיו הוא טובת הכלל ולא טובתו האישית. יש עוד פוליטיקאים כאלו.
בנוגע לבנט, כמו ביבי, אני משוכנע שמה שמניע אותו זאת טובתו האישית ואם טובתו האישית פוגעת במדינה, אז אין בכלל שאלה. אני לא חושב שהוא עדיין הגיע לרמה של ביבי שמבחינתו גם תישרף המדינה, אבל יש לו עוד זמן. עוד 15 שנה בפוליטיקה אפשר להגיע למקומות רחוקים כמאמר הספר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2026 10:30 pm 
Junior

ככל שאני חושב על זה,
בנט את לפיד הולך לאבד רוב מוחלט מצביעי הימין שעברו מגוש ביבי לגוש רק לא ביבי אחרי 7 באוקטובר

מדובר ב10-14 מנדטים ימניים שמחפשים בית. הם דתיים , או ליכוד ומחפשים. איזה סיבה בעולם יש להם לבחור בנט אחרי שהוא הלך עם לפיד? כל העולם ואשתו הולך למתג את בנט כשמאל, כמוסר המדינה לאחים המוסלמים, אדם שלא עומד במילתו, ויש להם את כל התימוכים לכך, גאד הוא הולך עם לפיד. מה צריך יותר מזה לקמפיין אגרסיבי?

המצביעים הללו ילכו לאייזנקוט וליברמן למפלגת ימין חדשה לליכוד לוינטר/ סמוטריץ. לא לבנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2026 9:02 am 
Hall of Famer

חייב לומר שאני לא חושב שבנט ולפיד יאבדו כמו משמעותית של מצביעים כאן, אני ממש לא חושב שיש 10-14 מנדטים של דתיים ימנים שהיו בטוחים שבנט הוא ימין ולפיד הוא שמאל ולכן לא ילכו ביחד ופתאום נפלו מהכיסא כדי לגלות שהם באותה רשימה ביחד. הם כבר היו ביחד ברוטציה בממשלה הקודמת, הם ביחסים מצוינים, לא היה ביניהם שום פיצוץ, גם אם הם לא היו מתאחדים, כל מי שעיניו בראשו הבין שאם בנט מקים ממשלה אז לפיד זה פחות או יותר הטלפון הראשון שלו. גם הסקרים האחרונים לא ממש מצביעים על כך שהמנדטים האלו הולכים למקום אחר. אייזנקוט זו אופציה, אבל אני חייב לומר שאני מזהה אצלו סימני גנציות קלים, הוא לא אומר יותר מדי מעבר לסיסמאות גנריות לחלוטין, הוא לא מדבר הרבה וגם כשהוא מדבר הוא לא אומר שום דבר מהותי, יכול להיות שבבחירות הקרובות זה עוד איכשהו יחליק לו, אבל ברגע שהוא יצטרך להתמודד עם המציאות ולהגיד ולעשות דברים שהם פחות גנריים ופחות קלים לעיכול למישהו, אז הוא ימדד.

בשורה התחתונה הסקרים לא באמת משתנים כבר המון זמן, הקואליציה מתנדנדת סביב 50 מנדטים, האופוזיציה ללא המפלגות הערביות מגרדת את ה-60 מלמטה והמפלגות הערביות משלימות עוד ~10 מנדטים.

כרגיל הבחירות האלו יקומו ויפלו על 2 משתנים-קודם כל אחוזי הצבעה לפי מגזרים, אם הציבור הערבי ינהר לקלפיות יותר מבד"כ אז הקואליציה הנוכחית תיחלש משמעותית, אבל האופוזיציה היהודית לא תגיע ל-60 מנדטים, אם הציבור הערבי יישאר בבית אז הקואליציה יכולה להתחזק מעל ל-50 מנדטים ואפילו משמעותית, אבל אז גם הסיכוי של האופוזיציה היהודית לעבור את רף ה-60 גדל. המשתנה השני הוא מפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה, גנץ, הנדל ובל"ד הם החשודים המיידיים מצד האופוזיציה, סמוטריץ' אם ירוץ בנפרד הוא החשוד מצד הקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: