סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' יוני 13, 2026 1:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל ירושלים 26-27
הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 1:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ציטוט:
הפועל ירושלים צפויה לעבור מהפכה משמעותית בעונה הבאה, כאשר את עמדת המאמן הראשי צפוי לתפוס סשה אוברדוביץ' הסרבי, שלפי דיווחים ביוון כבר סיכם סופית על הגעתו לבירה, והוא ינסה להצעיד את הירושלמים ליורוליג באמצעות זכייה ביורוקאפ.

אוברדוביץ', שבעבר אימן את מונאקו ולאחרונה פוטר מהכוכב האדום בלגרד אחרי שנכשל בליגה האדריאטית וביורוליג, נחשב לאחד המאמנים הבכירים ביבשת. ל"היום" נודע כי לצד עוזר מאמן זר שצפוי להצטרף אליו, גם עוזר מאמן ישראלי בכיר יצטרף כאשר שני המועמדים המובילים הם שמוליק ברנר ועמית שרף.

ברנר בן ה-45 עזב לאחרונה את מכבי רמת גן לאחר שש שנים מוצלחות במועדון במספר קדנציות. בעברו היה אחד מבכירי השחקנים הישראלים בליגה ובשנים האחרונות נחשב למאמן מוערך.

שרף בן ה-38 עזב את עירוני נס ציונה במהלך העונה ונחשב לאחד המאמנים החדשים והמוערכים בכדורסל הישראלי. בשנים האחרונות עבד גם בהפועל חולון כעוזר וכמאמן ראשי. כאמור, אחד מהשניים עשוי להתמנות בתור עוזר המאמן הישראלי בצוות המתגבש של אוברדוביץ'.

גם בגזרת הסגל צפויה הקבוצה לעבור מהפכה משמעותית, כאשר מלבד ג'ארד הארפר שמחזיק בחוזה, מרבית הזרים צפויים לעזוב. השלד הישראלי צפוי לכלול את יובל זוסמן, איתן בורג, יותם חנוכי, רועי הובר ונמרוד לוי שחתומים במועדון.

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20739258

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 26-27
הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 1:50 pm 
Sophomore

ככל שזה נכון - עוד צעד נכון בכיוון של Meaning Business.
אהבתי.

נמתין לכתבות החבצלת בסיום משחק ההדחה הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 2:38 pm 
מנהל פורום

עדיף ברנר
לא מכיר את שרפי אישית
אבל הרושם שהוא השאיר עלי בנסצי וחולון הוא של אנדראצ'יבר

החלום שלי זה קפלן של ראשון
אבל לא הוא אז ברנר אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 4:03 pm 
Freshman

זהו,

גבי כבר לא באופן סופי ?

האם יש איזשהו סיכוי להביא את צוף בן משה ? נכון לעכשיו חנוכי נראה כמו ישראלי מספר 6 בעיקר גיבוי למלחמות עם איראנים ופציעות.

יובל הובר ובורג נראה כמו התחלה טובה, נמרוד זה מאד לא ברור - אבל קשה להאמין שנמצא ישראלי טוב יותר לעמדות שלו.

על פניו צריך עוד ישראלי אחד לפחות.

איזה ישראלי אנחנו יכולים להשיג מהשאריות של הפועל תל אביב ומכבי? ( ג'ון די? , למרות הכל דינו כי ים מדר יישראל בתל אביב, פלטין? ברטי? )

האם כבר הוחלטו חוקי הזרים לליגה לשנה הבאה ?

והאם צריך לקחת בחשבון המשך מלחמה גם לשנה הבאה? ואם כן , מה השיטה לבחור זרים שיישארו בארץ ברגעים הרלבנטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 5:09 pm 
Junior

אני מאד בעד עוזר מאמן ישראלי בכיר, שיעזור לאובראדוביץ' בגזרה המקומית. אני רק לא בטוח שאנחנו משווים בצורה נכונה, מי שהיה מאמן יותר טוב מביניהם לא בהכרח יהיה עוזר יותר טוב. צריך מישהו שמכיר טוב את הליגה, ידע להתכונן למשחקים וכו'. לא בהכרח מישהו שמנהל משחקים בצורה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 6:13 pm 
מנהל פורום

"נחשב לאחד המאמנים החדשים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 11:20 pm 
Hall of Famer

נמרוד לוי עם סיום העונה הזה שלו מבחינתי קנה את מקומו לעונה הבאה. אמנם שחקן טיפש ובדכ חור הגנתי , אבל בכושר התקפי כזה ועם שוק הישראלים הנוכחי צריך להישאר.

ולמה לא יונתן אלון עוזר מאמן?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 11:48 pm 
Freshman

אני חושב שהעונה הבאה תהיה ההזמדנות האחרונה של אדלסון לפני שרוב הקהל מתחיל להתהפך עליו.
גם גדולי התומכים שלו לא יקבלו עוד עונה כושלת כזאת.
ההתחלה עם אוברדוביץ' היא מבטיחה אבל הגיע הזמן לגבות את כל ההצהרות המפוצצות במעשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 11:49 pm 
Sophomore

אני גם מקווה ומאמין שעם מאמן שידע לשים לו גבולות ולהכניס אותו לרול ברור, נמרוד לוי יוכל להיות הרבה יותר יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 11:55 pm 
Junior

במצב הישראלים בשוק לוי בוודאי הוא מישהו שאי אפשר לוותר עליו וצריך רק לקוות שהמאמן החדש ילמד אותו לעשות הגנה קצת יותר טוב. מצד שני, כמו שחנוכי נראה, אני בספק שיש לו מה לתרום להפועל ואני חושב שעדיף לשני הצדדים להתיר את החוזה. בורג נראה כמו אחלה תוספת לסגל אבל למרות שצוף בן משה הפתיע לטובה, לפחות מבחינת הציפיות שהיו לי ממנו, אני לא בטוח שיש מקום גם לו, גם לבורג וגם להובר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:02 am 
Hall of Famer

בן משה חוזר לאילת, לבורג יש כנראה אפסייד יותר גבוה מלהובר והוא אמור להחליף את קרינגטון כגארד הישראלי הבכיר מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:16 am 
Sophomore

אני מאד אוהב את בורג ומאמין שעוד נראה ממנו דברים טובים.
אבל לנסות לבנות על חילוף 1:1 בסגל הישראלי בין בורג לקרינגטון ולקוות שזה יספיק זה לא רציני. מזכיר לי את ההחלפה של יוגב אוחיון בגוני יזרעאלי בזמנו. פשוט לא אותה סקאלה של שחקן...
הפועל תצטרך לעשות חיזוק נוסף בסגל הישראלי ולדעתי זה צריך להיות נועם יעקוב במקום קאש. ואז הארפר, יעקוב, קאש וזר אכזר בעמדה 2 יתנו קו אחורי שאפשר לרוץ איתו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:22 am 
Junior

מה לא ברור ברול של נמרוד לוי? איפה בקריירה הוא הצליח בתפקיד משלים עם גבולות ברורים? מה שצריך זה לוודא שיש לו גיבוי כי שחקנים מבוגרים לא מפסיקים להיפצע פתאום. הוא גם לא ילמד לעשות הגנה, אם ישמור על כושר קליעה טוב יש מה לעשות איתו למרות הכל. אם לא, לא.

הלוואי שבורג יצליח, זה ירים את הקהל ויחבר אותו בחזרה לקבוצה. חשדן לגביו כשחקן וכתככן.

יונצ'וק מודיע על עזיבה. איך הוא ייזכר כאן? קשה לומר, תלוי בעונות הבאות של הפועל ושלו. השתדל. עמד לבד מול הביקורת (ודיבר יותר מדי שטויות).

על דן שמיר עוד לא שמענו מילה. זה ממש מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:27 am 
Sophomore

xalmon כתב:
מה לא ברור ברול של נמרוד לוי? איפה בקריירה הוא הצליח בתפקיד משלים עם גבולות ברורים? מה שצריך זה לוודא שיש לו גיבוי כי שחקנים מבוגרים לא מפסיקים להיפצע פתאום. הוא גם לא ילמד לעשות הגנה, אם ישמור על כושר קליעה טוב יש מה לעשות איתו למרות הכל. אם לא, לא.

הלוואי שבורג יצליח, זה ירים את הקהל ויחבר אותו בחזרה לקבוצה. חשדן לגביו כשחקן וכתככן.

יונצ'וק מודיע על עזיבה. איך הוא ייזכר כאן? קשה לומר, תלוי בעונות הבאות של הפועל ושלו. השתדל. עמד לבד מול הביקורת (ודיבר יותר מדי שטויות).

על דן שמיר עוד לא שמענו מילה. זה ממש מדאיג.

לגבי נמרוד, מה שלא ברור ברול של נמרוד זה מה מותר ולא מותר לו לקחת בהתקפה. הוא מתנהג לפעמים כאילו הוא גו טו גאי ומנסה לאלתר. המהלכים המעצבנים ביותר שלו הם כשהוא לוקח שלשות בלי גוף מיושר (וככה נכנס לרצפים של 1-17) או גרוע יותר הולך לחדירות בכדרור ומאבד (למרות שהיום הצליחו לו כמה).
מאמן שמחייב אותו לקחת רק זריקות בהן הכדור יוצא אליו כשהוא מיושר לסל + פוסט אפ על גארדים במקרה של חילוף יהפוך אותו להרבה פחות נזק התקפי ולכן הרבה יותר יעיל.
לגבי ההגנה שלו אני לא חושב שהוא ישתפר משמעותית. אבל מניח שסיסטם הגנתי שנותן לו חוקים מאד ברורים מה עושים בכל מצב ימנע חלק מהטעויות שלו (למשל היום כשהפנה גב למיציץ שהיה לבד על ה-3 ושם שלשה חופשית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:51 am 
Sophomore

רק אעיר שללוי יש כמה מובים נחמדים בצבע, ואפילו קליעה לא רעה מחצי מרחרק.
אבל דווקא פוסט אפ זה לא אחד הכלים היעילים שלו, גם לא על גארדים.
משהו אצלו מגושם מדי בתנועות שם, שלוב לא מוצלח בקואורדינציה של ידיים ורגליים.
מבחינתי הרול ההתקפי של לוי צריך להיות שלשות קאטץ' אנד שוט מיושרות, אפילו מטר וחצי מאחורי הקשת,
מסירה בין גבוהים שזה יתרון יפה שלו. ומובים בצבע אחרי מסירה או ריבאונד התקפה.
בהגנה התרומה העיקרית שלו היא ריבאונד, וצריך לדאוג שהוא לא יהיה אסקופה נדרסת וישתמש בפאולים בחכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:58 am 
Sophomore

גמליאל כתב:
אבל לנסות לבנות על חילוף 1:1 בסגל הישראלי בין בורג לקרינגטון ולקוות שזה יספיק זה לא רציני. מזכיר לי את ההחלפה של יוגב אוחיון בגוני יזרעאלי בזמנו. פשוט לא אותה סקאלה של שחקן...
הפועל תצטרך לעשות חיזוק נוסף בסגל הישראלי ולדעתי זה צריך להיות נועם יעקוב במקום קאש. ואז הארפר, יעקוב, קאש וזר אכזר בעמדה 2 יתנו קו אחורי שאפשר לרוץ איתו..

לא חושב שיש מקום גם להארפר, גם לווינסטון וגם ליעקב. אם יעקב בא, זה על חשבון ווינסטון.
הזר האכזר בעמדה 2 יצטרך במקרה כזה להיות גם עם סייז וגם להיות מסוגל להוביל כדור.
אבל בשביל להתחרות על יעקב עם המכללות הפועל תצטרך לשלם להערכתי מעל למיליון דולר, לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:02 am 
Junior

נמרוד סיים עונת שלשות של 44% בארץ, הוא מצא את עצמו בשיטה המשוחררת שהפועל שיחקה, שלא התעכבה על שגיאות הגנתיות או מציאת הזריקה האידאלית. אם אובראדוביץ' (סשה? סאלה? צריך להחליט) ינסה להגביל אותו אני משער שהוא לא יקבל שחקן יעיל יותר אלא את ה-100% פגר שנמרוד יודע להיות, ואם הוא יתחיל להרצות לו על סיסטם כזה או אחר בהגנה הקופסה תתחמם וכולם יסבלו. בסופו של דבר גם דז'יקיץ' הצליח לחיות עם סים-סנדר ונה אז אפשר למצוא פתרון, אבל חייבת להיות הבנה של כל הצדדים מה זה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:19 am 
Sophomore

אני בהחלט אהבתי את מה שראיתי מנמרוד בחלקים גדולים העונה.
ראיתי הרבה משחק על היתרונות שהזכרתי בהתקפה, ושימוש יותר חכם באגרסיביות ובעיקר בפאולים בהגנה.
אם החיסרון הוא שאחת מכל ארבע זריקות שלו תהיה שלשה לגמרי לא מיושרת, כניסה בלי מחשבה לסל, או פוסט אפ,
אני חי עם זה בשלום, בעיני זה שווה את המחיר,
אבל צריך למנוע מצב שהוא ממש מאבד את הפרופורציות לתפקידו בקבוצה,
בסופו של דבר, אף אחד לא מצפה שהוא יתן 20 נק' כל ערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 1:50 am 
Sophomore

בשביל להתחרות באמת בתל אביביות,
בורג לוי וזוסמן זו התחלה טובה, אבל צריך לצרף שני תותחים כבדים-
אחד מבין יעקב, ביילי ושארפ, ואחד מבין ג'ייקוב טופין ולאג'י ג'ונס.
כל דבר פחות מזה יעמיד אותנן בעמדת נחיתות מובנית מול התל אביביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 2:06 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
רק אעיר שללוי יש כמה מובים נחמדים בצבע, ואפילו קליעה לא רעה מחצי מרחרק.
אבל דווקא פוסט אפ זה לא אחד הכלים היעילים שלו, גם לא על גארדים.
משהו אצלו מגושם מדי בתנועות שם, שלוב לא מוצלח בקואורדינציה של ידיים ורגליים.
מבחינתי הרול ההתקפי של לוי צריך להיות שלשות קאטץ' אנד שוט מיושרות, אפילו מטר וחצי מאחורי הקשת,
מסירה בין גבוהים שזה יתרון יפה שלו. ומובים בצבע אחרי מסירה או ריבאונד התקפה.
בהגנה התרומה העיקרית שלו היא ריבאונד, וצריך לדאוג שהוא לא יהיה אסקופה נדרסת וישתמש בפאולים בחכמה.

אני חייב לציין שלכתוב שנמרוד לוי צריך להשתמש בפאולים בחוכמה זה אחד הדברים המצחיקים….

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 9:28 am 
Hall of Famer

על פי אלי סהר יגדילו משמעותית את התקציב

בכל מקרה כמעט כל הזרים יוחלפו וקרינגטון עוזב
https://share.google/HaFhsYi9kY4YzKHsh

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 10:14 am 
Freshman

בעיניי כל מהלך מקצועי צריך להתחיל בפרידה מדן שמיר
העונה הזאת היא כישלון מוחלט לירושלים והיא רשומה על הצוות המקצועי
יונתן אלון עזב ולדעתי זאת החלטה נכונה לשני הצדדים, בייחוד שלירושלים יש שדרוג יותר טוב על הנייר
מי ששגה בצורה כל כך חריפה מקצועית והגיע לכישלון בכל תחום לדעתי לא יכול להיות מעורב בבניית הקבוצה בעונה הבאה

בכל מקרה הסגל צריך חריש וחושבים טוב
אני מרגיש שהסגל הישראלי לא מספיק טוב בשביל מה שירושלים רוצה בטח שמשווים ליריבות הישירות
כרגע הישראלי המוביל זה נמרוד לוי שאני לא בטוח שזה יותר מהפורוורדים המחליפים של התל אביביות (לביא ובלייזר לצורך הדיון), בקו האחורי הובר העונה היה לא מספיק טוב ושוב ההשוואה שלו מול התל אביביות לא מחמיאה לו מול הישראלים הבכירים של התל אביביות (בטח שקרינגטון בדרך להפועל תל אביב), חנוכי זה לא זה בסוף באמת קיוויתי שהוא יצליח להשתלב בירושלים אבל הוא לכל הפחות נראה אנמי וזה באסה אבל נשאלת השאלה האם הוא מסוגל להראות בירושלים יותר ואני לא בטוח, איתן בורג לא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה ובעיניי הוא סימן שאלה במה הוא מסוגל לתת כי המעבר לא קל לקבוצות הגדולות, היחיד שאני יכול לקרוא לו מנייה בטוחה זה יובל זוסמן. יש פה בעיה מאוד קשה לירושלים כי אני לא רואה אותם ממציאים ישראלים חדשים בייחוד שישראלים צעירים שעלולים להיות פוטנציאלים עושים ויברח למכללות (ובצדק). הישראלי היחיד שהייתי מצרף הוא לקצה הרוטציה לדקות של פריצקי וזה רני בלגה. אבל מבחינת שחקנים משמעותיים בחיי שאין לי פתרונות

בזרים גם כן ירושלים לא במצב מזהיר עם העזיבה של ווילי, רק הארפר הוא שחקן שייקח את הקבוצה למעלה וזאת שאלה איך יבנו את הסגל לעונה הבאה ומה יהיה הרעיון
בתקווה שבירושלים יביאו שחקנים טובים יותר ממה שהיה השנה כי גם ככה עם השינוי שיטה ביורוקאפ להגיע ליורוליג באופן מקצועי זה קשה בטירוף אחרי שהעונה הכרטיס היה על הרצפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 11:08 am 
Sophomore

יואי כתב:
גמליאל כתב:

לא חושב שיש מקום גם להארפר, גם לווינסטון וגם ליעקב. אם יעקב בא, זה על חשבון ווינסטון.
הזר האכזר בעמדה 2 יצטרך במקרה כזה להיות גם עם סייז וגם להיות מסוגל להוביל כדור.
אבל בשביל להתחרות על יעקב עם המכללות הפועל תצטרך לשלם להערכתי מעל למיליון דולר, לא רואה את זה קורה.

כן ברור שזה במקום ווינסטון וברור שה-2 יצטרך להיות עם סייז של קרינגטון+. אני חושב שלא נכון לרשום שני זרים שהם רק לעמדה 1 וכל כך אנדר סייז כמו הארפר וקאש.

לגבי יעקוב. דובר על הצעה מהמכללות של 500K כשהמספרים שם בברוטו ככה שהצעה של 400K מהפועל עדיפה מבחינה כלכלית. מה שכן אני לא חושב שכסף זה הפרמטר הראשון מבחינתו ולכן השאלה היא איזה רול הוא יקבלם פה ושם. גם בנושא הזה לדעתי יש לנו קייס טוב ואני לא רואה מה שנה במכללות תתרום לו (בהנחה שהוא לא מכוון ל-NBA...) בעוד שאנחנו יכולים להציע לו רול של רכז שני שמשחק קבוע בכל המסגרות (בערך התפקיד של קאש היום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 11:43 am 
Junior

כינוי2 כתב:
בעיניי כל מהלך מקצועי צריך להתחיל בפרידה מדן שמיר
העונה הזאת היא כישלון מוחלט לירושלים והיא רשומה על הצוות המקצועי
יונתן אלון עזב ולדעתי זאת החלטה נכונה לשני הצדדים, בייחוד שלירושלים יש שדרוג יותר טוב על הנייר
מי ששגה בצורה כל כך חריפה מקצועית והגיע לכישלון בכל תחום לדעתי לא יכול להיות מעורב בבניית הקבוצה בעונה הבאה

בכל מקרה הסגל צריך חריש וחושבים טוב
אני מרגיש שהסגל הישראלי לא מספיק טוב בשביל מה שירושלים רוצה בטח שמשווים ליריבות הישירות
כרגע הישראלי המוביל זה נמרוד לוי שאני לא בטוח שזה יותר מהפורוורדים המחליפים של התל אביביות (לביא ובלייזר לצורך הדיון), בקו האחורי הובר העונה היה לא מספיק טוב ושוב ההשוואה שלו מול התל אביביות לא מחמיאה לו מול הישראלים הבכירים של התל אביביות (בטח שקרינגטון בדרך להפועל תל אביב), חנוכי זה לא זה בסוף באמת קיוויתי שהוא יצליח להשתלב בירושלים אבל הוא לכל הפחות נראה אנמי וזה באסה אבל נשאלת השאלה האם הוא מסוגל להראות בירושלים יותר ואני לא בטוח, איתן בורג לא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה ובעיניי הוא סימן שאלה במה הוא מסוגל לתת כי המעבר לא קל לקבוצות הגדולות, היחיד שאני יכול לקרוא לו מנייה בטוחה זה יובל זוסמן. יש פה בעיה מאוד קשה לירושלים כי אני לא רואה אותם ממציאים ישראלים חדשים בייחוד שישראלים צעירים שעלולים להיות פוטנציאלים עושים ויברח למכללות (ובצדק). הישראלי היחיד שהייתי מצרף הוא לקצה הרוטציה לדקות של פריצקי וזה רני בלגה. אבל מבחינת שחקנים משמעותיים בחיי שאין לי פתרונות

.

הישראלי המוביל הוא זוסמן. לצערי אני לא חושב שלוי משתווה לגור לביא ולדעתי גם לא לבלייזר. בלייזר נותן הרבה יותר הגנתית וכמו שראינו, אם יודעים לשחק איתו נכון גם מבחינה התקפית הוא נותן לא מעט.
בזרים גם כן ירושלים לא במצב מזהיר עם העזיבה של ווילי, רק הארפר הוא שחקן שייקח את הקבוצה למעלה וזאת שאלה איך יבנו את הסגל לעונה הבאה ומה יהיה הרעיון
בתקווה שבירושלים יביאו שחקנים טובים יותר ממה שהיה השנה כי גם ככה עם השינוי שיטה ביורוקאפ להגיע ליורוליג באופן מקצועי זה קשה בטירוף אחרי שהעונה הכרטיס היה על הרצפה..

נערך לאחרונה על ידי מנחם בתאריך ו' יוני 12, 2026 12:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 12:17 pm 
Hall of Famer

תומר גינת !?
https://share.google/Hkno7WjIZu88mOvZ6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא