סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יולי 27, 2026 10:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2026 8:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סאבוניס כתב:
uriel17 כתב:
הנה נסגרת פינה סביב אחד מחשובי הפרי אייג׳נטס
נורמן פאול 45 מיליון לשנתיים בשיקאגו

אבידה גדולה למיאמי. אבל לא ברור לי מה הבולס מנסים לעשות. שוב בונים טלאי על טלאי ומחתימים מכל הבא ליד בלי איזשהו חזון ברור. שיהיה, לפחות בשיטת הדראפט החדשה זה לא אמור לעלות להם בסיכויים פחותים בבחירות.

לדעתי יועבר עבור בחירות דראפט לקבוצה שצריכה סקורינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2026 8:30 pm 
Junior

זה רק אני שלא מתרשם מההחתמות של הלייקרס? גריימס בסדר, סקסטון די פרחח, ושניהם לא מביאים את ההגנה שצריך ליד לוקה וריבס. מאמו נתן עונה חביבה בטורונטו, עם אנרגיות יפות מהספסל, אבל גם הוא לא שחקן הגנה גדול. אחרי שסמארט הלך, מי ישמור שם (ולא שבעונה שעברה הם שמרו)? קסלר לבד, גם אם הוא בריא וחוזר ליכולות מעונת הרוקי, לא יחזיק את המבצר. במקום כל אלו, הם יכלו להציע חוזה גדול לפייטון ווטסון מדנבר (מה איתו אגב? לא שומעים כלום מהכיוון שלו), שיכול להתאים מצויין ליד ריבס ולוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2026 9:23 pm 
Hall of Famer

אני בספק אם הלייקרס נכנסים לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2026 10:12 pm 
Hall of Famer

קלי אוברה בפייסרס. מה אומרים?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 12:43 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
קסלר בלייקרס ל-4 שנים, 130 מיליון. מעניין. יכול להיות משמעותי אם הוא בריא. מתי לאחרונה ראינו קבוצה עם שלישייה מובילה של לבנים?
יוטה קיבלו בתמורה שתי בחירות סיבוב ראשון ושתי החלפות.

האם זאת לא השקעה מוגזמת מצד הלייקרס - גם חוזה לא מבוטל (הרי לא מדובר במישהו עם פוטנציאל להיות "כוכב של ממש", אלא סנטר הגנתי טוב ויעיל במקרה שישמור על כשירות וקצת ישתפר וכו'), וגם לתת בחירות?
בפרט כאילו שמסתכלים מסביב על שחקנים (גבוהים לצורך העניין) שחותמים כעת חוזים פחותים בהרבה מהנ"ל. גם אם הוא "הכי טוב שהיה זמין בעמדת הסנטר", עדיין ברמת הכמה השנים הקרובות הם מסנדלים את עצמם כאן.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ה' יולי 02, 2026 11:59 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 10:11 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 10:47 am 
Junior

עופר האדום כתב:
עופר האדום כתב:

?

אותי הפתיע החוזה הנמוך שהוא קיבל. 17 מיליון לשנתיים. זה נכון שבפלייאוף האחוזים שלו משלוש ירדו, אבל הוא שחקן עם מספרים יפים מאוד בעונה הסדירה ואחד שגם תורה בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 10:51 am 
מנהל פורום

החתמה טובה לרוטציה של אינדי
אם אתה מקווה לראות שם גיים צ׳יינג׳ר
אז תרגיע
הוא היה תנודתי מאוד בפילי בפלייאוף
ובשבילכם הוא יהיה כלי רוטציה יעיל שקרלייל כל כך טוב בהפעלתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 11:47 am 
Hall of Famer

עמדה 3 קצת עמוסה, לא? טופין, נייסמית׳, אוברה... שכחתי מישהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 11:51 am 
Sophomore

הקריאה פה של המצב של הלייקרס כרגיל מוגזמת, אני חושב שתהיה להם התקפה ברמה גבוהה והם יעשו עונה רגילה של 50+, ההגנה כמובן לא מספיקה וזה יהיה בעייתי בפלייאוף מול קבוצות אתלטיות.
גם לא ברור כ״כ איך סגל כזה יכול לעשות את הגנת החילופים שרדיק כ״כ אוהב, למרות ששנה שעברה הוא נרגע קצת עם זה.
כהרגלם הם שילמו יותר מידי על כל שחקן, אבל עם קסלר זה היה התשלום ליוטה בבחירות, 32 מיליון בממוצע לסנטר ברמה שלו זה שווי שוק בריא- עניין הזמינות זה סימן שאלה אבל מבחינת פיט ללוקה וריבס זה מתאים מאוד.
אני אוהב את כל השחקנים שבאו בוואקום, אבל כמובן שמעבר להחלטה הלא ברורה לא להביא אף ווינג הגנתי מעל 1.95 לעמדות הפורווארד, לא להשאיר את סמארט בהתחשב בגרושים שהוא קיבל ביוסטון זה כבר פשע.
הם השאירו את עמדה 3-4 יתומה בלי מחליף ללברון ורויי, והכי מצחיק זה שבסגל הזה שבנו, לברון השחקן הכי טוב שיש בעמדה הזו בשוק, אבל מילא.

בכל מקרה אני מרגיש כאילו יצאתי ממערכת יחסים ארוכה מידי - סוף סוף לא צריך להיות איכפת לי מהפאקינג לייקרס, אני עדיין יראה אותה יותר מקבוצות אחרות כי אני אוהב את לוקה ואת ריבס, אבל אני כמובן עובר עם לברון לאיפה שלא יהיה.
מבחינת סיכויי אליפות ומתוך הנחה שלא ילך לספרס, אני חושב שהמקום עם הכי הרבה אפסייד זה מיאמי (עם ה3 פלוס שחקני משנה ala היט קולטצ׳ר), יש הרבה עם מה לעבוד בקאבס אבל יצטרכו לסדר קצת את הסגל (לא יודע איך הוא והארדן יעבוד, צריך סטופר לצידו בכנף), וגלקטיקוס קשישים בגולדן האמת שיהיה הכי מבדר אבל יהיה לי אישית קשה להתחבר לזה.
הווילד קארד- מיני.

הטרייד של בוסטון זה פשוט הזייה, אני מבין את הסיכון שלקחו עם הטרייד שלא צלח עם מילווקי, המצב הרעיל שנוצר בעקבות זה עם בראון ואיך זה הוריד את מספר הבחירות שיכלו להוציא עליו, אבל פול ג׳ורג??
ואני אוהב אותו, וגם חושב שהוא נתן עונה טובה ואהבתי לראות אותו השנה על המגרש, אבל פול ג׳ורג׳? על החוזה הזה, בגיל הזה, אחרי השעייה על סמים, שנים של פציעות…
לא ברור אבל חייב להניח שיש מהלך עוקב מהצד של בוסטון.
פילי מצידם עשו עסקה אדירה ואולי זריקת חיים משום מקום כמועמדת במזרח.

תמונה גדולה- לא רואה בינתיים מי בנה ספציפית קבוצה כדי לנצח את אוק׳ או הספרס או הניקס: מיני החליפו גודל בפליימייקינג, הלייקרס בנו סגל שממקסם לוקה-בול (בהתקפה), דנבר ויוסטון נראה שנשארות בשלהן וכו׳.
מרגיש שלעומת העבר בו קבוצות נבנו יותר כתשובה לטרנד השולט, נראה שכולם עושים את הקטע שלהם לפי המצב הספציפי שלהם ועם מה שיש להם לעבוד, ויש בזה משהו נוסטלגי.
נראה גם שיש מצב שסוף סוף הקונפרנסים יתאזנו קצת ויכול להיות באמת מעניין במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 12:12 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
עמדה 3 קצת עמוסה, לא? טופין, נייסמית׳, אוברה... שכחתי מישהו ?

עמדה 3 זה טריקי
אוברה ונייסמית׳ יכולים להיות בקלות גם 2
נייסמית׳ יכול להיות אפילו 4 בסמול בול
טופין יכול להיות 3/4/5
ככה צריך לבנות רוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 3:28 pm 
מנהל פורום

אלדמה, סנטיאגו אלדמה
בדלאס, שמח בשבילו שיצא מהבית קברות הזה בממפיס
מת על השחקן הזה מהרגע הראשון שראיתי אותו משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 3:44 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
עופר האדום כתב:

?

אני לא אוהב את אוברה, שחקן די טיפש בעיני.
אבל יש לו סייז טוב, הוא אתלט טוב, ובודשים מתים באמצע העונה הוא ינצח לאינדיאנה משחקים. אם יהיה להם הרבה מזל, אז גם יצליח לחבר סדרת פלייאוף אחת שהוא טוב ברובה. הוא לא שחקן שדומה מאוד לשחקנים שיש להם כבר כיום, ואני תוהה אם יצליח להשתלב טוב בשיטה שם, כמו טופין שלמשל די הפתיע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 02, 2026 4:30 pm 
Hall of Famer

כל העונה של הפייסרס תלויה תכל׳ס בשחקן אחד שהיה בכלל פצוע כל שנה שעברה.
הלוואי ויחזור טוב. הפייסרס של לפני שנה היו מרגשים אפילו יותר מהניקס של השנה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 03, 2026 10:46 pm 
מנהל פורום

אייטון עובר בטרייד לווש
ווש עכשיו עם שלושה שחקנים בעמדת הסנטר וכולם נבחרו בבחירה ראשונה או שניה בדראפט
מה הם מקבלים?
בעיקר הקלה תקציבית כי לחוזה של הארדי שעבר מווש נשארה רק עוד עונה אחת וגם שני בחירות סיבוב שני
מה וושינגטון מנסה לעשות?
לי לפחות לא ברור

בוסטון מאריכה לקטה 4 שנים כמעט 60 מיליון
זה מעולה לקבוצה שמתמקדת בשלשות שהסנטרים שלה (קטה ומיץ׳) יהיו ריבאונדרים טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 03, 2026 11:50 pm 
Junior

וושינגטון מנסה לנצח. כן, קצת מוזר, אבל בשיטה החדשה זה גם אמור להשתלם להם. לפלייאוף או פלייאין ממש לא סביר שיגיעו (ניקס, פייסרס, פילי, בוסטון, קליבלנד, מיאמי, דטרויט, טורונטו, אטלנטה, אורלנדו). אבל עכשיו כשכבר לא כדאי להיות באחד המקומות האחרונים, אז למה לא לנסות לנצח? ובשביל לנצח עוד כמה משחקים בעונה הסדירה, זו כנראה לא עסקה רעה להביא סנטר במשכורת של 8 מיליון שפתח בחמישייה ב-463 מ-470 משחקי הקריירה שלו; בן 27; שיחק 72 משחקים בשנה שעברה; ועם ממוצעי קריירה של 16 ו-10 ב-60% מהשדה. כגיבוי לאיי די הפציע וסאר העדיין לא לגמרי מבושל זה נשמע כמו החלטה עסקית טובה.

כנראה ייקח לנו קצת זמן להתרגל לזה שקבוצות התחתית אשכרה מנסות לנצח כי לקחו להן את התמריץ להפסיד. מין רעיון מהפכני כזה, שבכל ליגת כדורסל אחרת מתקבל כמובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 04, 2026 1:09 am 
מנהל פורום

ואתה חושב שאייטון בנוסף לAD וסאר, זה טוב לניצחונות?
וכן, אתה צודק, לקבוצה שרוצה למקסם את הסיכוי צריכה לשאוף פתאום לנצח
לא יותר מידי ואבל קודם כל, לא פחות מידי
נראה קרבות דומים למה שרואים בקרבות נגד הירידה באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 04, 2026 1:37 am 
Sophomore

אז הניקס מצאו סנטר במקום רובינסון... אנדרה דראמונד חתם לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 04, 2026 5:14 am 
Sophomore

סאבוניס כתב:
וושינגטון מנסה לנצח. כן, קצת מוזר, אבל בשיטה החדשה זה גם אמור להשתלם להם. לפלייאוף או פלייאין ממש לא סביר שיגיעו (ניקס, פייסרס, פילי, בוסטון, קליבלנד, מיאמי, דטרויט, טורונטו, אטלנטה, אורלנדו)

הגזמת ממש עם ה-"ממש לא סביר שיגיעו". בטח כשאתה כולל את הפלייאין. כתבת בעצמך 10 קבוצות, וכך גם בסוכנויות ההימורים וושינגטון 11 במזרח, אבל לעקוף קבוצה אחת בשביל להגיע לפלייאין זה דווקא ממש סביר... הייתי אומר שהרבה יותר סביר מבחינתי שוושינגטון תסיים טופ 8 כי 2-3 קבוצות מהרשימה ייפלו, מאשר שהם יסיימו מחוץ לפלייאין, ובהינתן 60+ משחקים מדייויס אני חושב שהם טובים מאטלנטה גם בלי "נפילה" מצידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 04, 2026 5:40 am 
Junior

נחכה ונראה. ווש היו בשנה שעברה קבוצת ההגנה הכי גרועה בליגה (יחד עם יוטה אני חושב). התוספת של יאנג ואייטון לא בדיוק הולכת לעזור להם בתחום וגם דיבאנסה, בטח כרוקי, לא אמור להיות מגן חיובי במיוחד. איי די בהחלט יכול לעזור, אבל כאמור צריך שהוא יהיה בריא, עם מוטיבציה וישאר בקבוצה עד סוף העונה (יש לא מעט קבוצות שמעוניינות בו, בטח אם מראה שהוא בריא). הם יצטרכו לעשות קפיצה הגנתית משמעותית כדי להפוך לקבוצה סבירה וזה ממש לא מובן מאליו. תוסיף לזה קבוצה צעירה מאוד (סאר, קוליבאלי, ג'ורג, ריילי, קארינגטון, טרה ג'ונסון ודייבנסה בגיל ממוצע של בערך 21) ואין סיבה לחשוב שהם יהיו נגיד יותר טובים מאורלנדו או אטלנטה. בנוסף, קבוצות התחתית האחרות במזרח הולכות גם הן להשתפר. שארלוט בונים משהו מעניין, ברוקלין הביאו את ראנדל לשחק ליד פורטר ג'ר ושיקאגו את נורם פאוול.

בכל מקרה, גם אם ווש איכשהו ישתחלו לפלייאין (כאמור, אני מהמר שלא), זה כמעט לא ישפיע על הסיכויים שלהם לבחור גבוה (או פחות גבוה). שני כדורים במקום שלושה בהגרלה כמעט שטוחה זה לא כזה הבדל גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 04, 2026 10:22 pm 
מנהל פורום

אבל נפילה לתחתית 3 הקבוצות הגרועות בליגה משאירה להם שני כדורים
אני מריץ בראש את הקבוצות החלשות של העונה שעברה, ברוקלין, יוטה, או אפילו ניו אורלינס, ממפיס
אני מתקשה למצוא שלוש קבוצות שיהיו במובהק חלשות מווש
עד שיאנג וAD ודיאבנסה נשמע נוצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2026 6:46 am 
Junior

יוטה מנסה לנצח וגם לבנות לעתיד, קסלר לא שווה 30 מליון לעונה, אז 4 בחירות סיבווב ראשון )מתוכן 2 החלפות( נשמע אחלה.
הבחירות לא מוגנות.
אני חושב שיוטה יכולה להרשות לעצמה להתחיל את העונה ככה, ומקסימום לבצע התאמות בינואר או בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2026 7:43 am 
Senior

לא קשור, אבל נתקלתי במידע הזה הבוקר ואני די בשוק:
כולם ידעו שקיונטה ג׳ורג׳ הוא הבן של ג׳ייסון סיגרס ששיחק איזה עד לפני שנייה בליגה הלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2026 9:17 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
לא קשור, אבל נתקלתי במידע הזה הבוקר ואני די בשוק:
כולם ידעו שקיונטה ג׳ורג׳ הוא הבן של ג׳ייסון סיגרס ששיחק איזה עד לפני שנייה בליגה הלאומית?

כן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2026 10:24 am 
מנהל פורום

לא יכול להיות
מתי הוא ילד אותו?
בגיל 18?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], doron_ke, rony, RREEDDTT, sheky ו 120 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: