סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יולי 27, 2026 8:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 26-27
הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 6:37 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
גם קלע טוב משלוש, שהנקינס בכלל לא מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 7:16 pm 
Sophomore

נוצץ זה לא אבל בתור זוג יחד זה אכן נשמע טוב, יש מקום לעוד אס זר לידם בקו הקידמי כמו קבוקלו או שדושאן זה הסטרץ׳ הגבוהה?
הוא זורק שלשה למשחק בקריירת היורוקאפ שלו ככה שזה לא באמת איום.

את קאקוק אני מכיר בעיקר מהלייקרס (יותר מליגות קיץ) ואני חושב שאם הוא בא על התקן של ג׳אסין, וזה הגיוני, הוא הרבה יותר מתאים לסלוט הזה בסגל מבחינת מה שהוא מביא למשחק.
שחקן די אפור, אתלטי ולוחם, טוב בהגנה ויכול גם להחליף על פורווארדים קטנים יותר, ריבאונדר ממש טוב בשני צידי המגרש, ומצד שני לא חוסם (בצבע) ונטול מובים התקפיים.

אני מניח שזרים גבוהים ברמות גבוהות יותר מאוד קשה להביא כי יש פחות מהם, הם יקרים וכדי לרדת ליורוקאפ ולהגיע למדינה כמו ישראל צריך להוסיף פרמייה על זה בנוסף.
לא יודע לגבי הדיווחים של יש 5 מיליון ל5 זרים, לא ראיתי את זה בעצמי, אבל אם אני מניח שקאקוק ודושאן יחד לקחו משהו כמו מיליון וחצי, וזה משאיר כסף גדול לעמדות 2-3 ו3-4, זה הגיוני.
גם כי יש יותר מבחר בעמדות האלו, וגם כי אני חושב שיש יותר סיכוי להביא שחקנים שוברי שיוויון.

נמשיך לחלום על וויל קלייבורן קשישא, יעקב טופין ואולי גם מקולום מת״א שאני מאוד רוצה לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 8:31 pm 
Freshman

תומר גבעתי מדווח שרוצים את מאט קוסטלו. הוא גדולה, הוא חזקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 8:40 pm 
מנהל פורום

קוסטלו?
מת עליו
אבל למה שיעזוב את ולנסיה?
אחרי שהפסידה שחקנים לאולימפיאקוס ופאו ומאמן לריאל
סבבה מבין
שרשרת המזון
אבל קוסטלו מניח יכול להשאר בולנסיה לאור העזיבה ההמונית שם
למה שיבוא לירושלים אם הוא לא נוצרי הדוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 9:18 pm 
Hall of Famer

מילטיץ׳ אמור להיות על תקן הסקפינצב החדש, או שזה הסנטר הראשון שלנו…?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 9:37 pm 
Freshman

מסתבר שדבונטה קאקוק ירוויח כשתי מיליון דולר לשנתיים, ואני שואל: איך מורסיה שילמה את את הסכומים האלה או שהוא שיחק בשביל פחות בגלל שחזר מפציעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 9:43 pm 
Freshman

אם אני זוכר נכון, זה לא כזה רחוק מהשכר של ווילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 9:44 pm 
Freshman

לדעתי אין מצב שהרוויח משהו קרוב לזה במורסיה, אבל אם אני צריך להמר: 1. נתן עונה טובה ובטח יש לו ביקוש, 2. כדי להביא שחקן שאתה בוחר בשלב הזה של הקיץ צריך לשלם יותר, 3. בהנחה הסבירה שעורר עניין בקבוצות יורוליג גם, יש לך פרמיית יורוקאפ לשלם לו, 4. יש גם מס מלחמה.

אוברדוביץ' כבר אמר ששחקן של מיליון דולר זה כבר לא איזה מעמד מיוחד. הרושם הוא שהשוק השתנה מאוד השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 9:47 pm 
Junior

לא זכרתי את מילטיץ' כאחד שזורק שלשות, בדקתי ומסתבר שכן, פה ושם. אז אולי ההשוואה להנקינס לא אידאלית, אבל עדיין לא הייתי קורא לו סטרץ' (אין לו זריזות וכדרור כדי לצאת ולהיכנס, אין שחרור מהיר כדי לשחק לו תרגילים לקליעה כמו נמרוד אפילו. פשוט, לפעמים הוא קופץ החוצה בחסימה ונשאר פנוי). קוסטלו זה כיוון אחר לגמרי וכמובן סטרץ' מארץ הסטרצ'ים, הוא לא יבוא לא בגלל שהוא גדול עלינו אלא כי שחקנים זרים עם אישה ושלושה ילדים קטנים לא מגיעים הנה כרגע.

מורסיה לא שילמה שום דבר קרוב לזה, קייקוק היה פצוע כמעט שנתיים והם הוציאו אותו מהפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 12:11 am 
Sophomore

אז מסתמן שהסנטרים יהיו מילטיץ' וקאקוק.
לא מספיק מכיר, אז יש לי שתי שאלות למי שכן:

1. יש מצב שהם יוכלו לשחק אחד ליד השני? מילטיץ' עם מספרי אסיסטים נאים ולפחות עונה אחת עם קליעה יפה ל3, האם הוא יכול לשחק עם פורוורד סנטר נייד סטייל באסטון והאם קאקוק הוא מספיק נייד לזה ויכול לשמור על שחקנים זריזים ב4?
2. כמו שאני מבין את זה, אף אחד מהם לא במעמד של וויילי, אבל האם עמדת סנטר של שניהם עדיפה על עמדת סנטר של וויילי וג'סטין בשקלול הכולל?

ועוד משהו- מהסטטיסטיקות ברור שאלה שני שחקנים שנוטים לצבור עברות, בעיקר קאקוק.
זה אומר שצריך יהיה סנטר נוסף, מאחר שאני מניח שמוסכם על כולנו שעדיף מאוד לא לשחק עם לוי כסנטר בד"כ.
צ'אצ'א זה חתיכת סיכון, אני הייתי משחרר אותו ומביא את זלמנסון. בכל מקרה צריך עוד גבוה אחד זר שיוכל לשחק עם שני הסנטרים.

מצטרף לרצון לראות את קריק, מבחינתי זה בדיוק ה3-4 שאנחנו צריכים, ואז עוד 3-4 איכותי, ואפשר לסגור את הסגל.

ככה זה אמור להיראות:

1- הארפר, הובר, סמית', בורג.
2- סמית', בורג, קריק.
3- זוסמן, קריק, פורוורד 3-4 זר.
4- פורוורד 3-4 זר, גבוה 4 זר, לוי.
5- מילטיץ', קאקוק, זלמנסון

נערך לאחרונה על ידי יואי בתאריך ש' יולי 11, 2026 12:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 12:43 am 
Sophomore

ביקשתי מג'מיני לחוות דעתו על השחקנים הגבוהים שחתמו/סיכמו/דיברו/במגעים עם הפועל ולהשוות אותה לרביעיית הגבוהים מהעונה החולפת.
זהירות: התראת חירטוטים לפניכם !!
.
שילוב ארבעת הגבוהים יוצר קו קדמי אימתני ורב-גוני, המתאים בצורה מושלמת לסגנון הפיזי והטקטי הנדרש ברמות הגבוהות של היורוקאפ והליגה המקומית.
חלוקת תפקידים והתאמה טקטית:
- ברונו קאבוקלו (עמדה 4/5): האתלטיות והמתיחה של המגרש
תפקיד טקטי: קאבוקלו מביא איתו מוטת ידיים חריגה (2.31 מ') ויכולת קליעה נהדרת מחוץ לקשת.
הוא מתפקד כסטרץ' 4 המרווח את הצבע עבור חדירות של הגארדים.
הגנה: בזכות האתלטיות שלו, הוא מסוגל להחליף בעמדות הגנתיות בפיק-אנד-רול (Switch) ולשמור גם על שחקני חוץ זריזים, לצד מתן הגנה משנית על הטבעת .
- מאט קוסטלו (עמדה 4/5): האינטליגנציה והקליעה
תפקיד טקטי: שחקן יורוליג מנוסה מאוד בעל אינטליגנציית משחק גבוהה.
מסוגל לשחק לצד סנטר קלאסי בזכות הקליעה היציבה שלו משלוש והיכולת שלו למסור ולקרוא מצבים.
פיזיות: שחקן קשוח שאוהב מגע, מציב חסימות חזקות ומצטיין בריבאונד הגנה.
- דושאן מילטיץ' (עמדה 5): העוגן ההגנתי והגובה
תפקיד טקטי: בגובה 2.14 מטרים, מילטיץ' הוא הסנטר המסורתי.
הוא משמש כמטרייה אווירית בצבע, מגן על הטבעת ומשנה זריקות של שחקני יריב.
התקפה: מהווה איום קבוע בפיק&רול ואיסוף נקודות מהזדמנות שנייה בריבאונד ההתקפה.
- דבונטה קאקוק (עמדה 5/4): אנרגיה וכוח מתפרץ
תפקיד טקטי: "אלמנט של כוח". אף שהוא נמוך יחסית לסנטר (2.03 מ'), הפיזיות, מסת השריר והניתור שלו מאפשרים לו לסיים בעוצמה מעל הטבעת.
קצב: מתאים מאוד להרכבים מהירים ולוחצים, ומביא אנרגיות רבות מהספסל.
.
רביעיית הגבוהים היוצאת של הפועל:
רביעיית הגבוהים הזו מציגה קו קדמי אתלטי, דומיננטי ומגוון מאוד, המשלב פיזיות מוחלטת בצבע לצד מהירות יוצאת דופן במגרש הפתוח - מדובר בקו פנים בעל פוטנציאל הרסני בשני צידי המגרש.
- אוסטין ויילי (סנטר, 2.11 מ'): העוגן הפיזי מפלצת ריבאונדים ושומר טבעות קלאסי.
מביא כוח פיזי חריג לצבע, חסימות קשות ומטרייה אווירית קבועה.
- דימה ספקניצב (סנטר, 2.16 מ'): הגובה והמסה
הסנטר האוקראיני הענק מספק את הגיבוי המושלם לוויילי כעוגן הגנתי קלאסי.
הוא מנצל את הגובה שלו כדי לשבש זריקות בצבע ולייצר נקודות קלות סביב הטבעת.
- ג'סטין סמית' (פורוורד, 2.01 מ'): האתלטיות והסיומת
שחקן בעל יכולת ניתור פנומנלית ומהירות יוצאת דופן לעמדה 4.
מצטיין בחיתוכים לטבעת, ריצה במגרש הפתוח וסיומת עוצמתית מעל הטבעת שמדליקות את האולם.
- אייזיה מובלי (פורוורד/סנטר, 2.08 מ'): הורסאטיליות והקליעה
מייצר את האיזון המושלם לקו הקדמי. הוא שחקן פנים מודרני שמסוגל לקלוע מבחוץ, לנהל משחק מ-High Post ולהוביל כדור, מה שמרווח את הצבע עבור האחרים.
.
השוואה בין הרביעיות:
שתי הרביעיות מייצגות פילוסופיות שונות.
הרביעייה הראשונה (קאבוקלו, קוסטלו, מילטיץ', קאקוק) נבנתה במטרה מוצהרת להתאים לרמות היורוליג הגבוהות ביותר באמצעות ריווח מודרני וקליעה.
מנגד, הרביעייה השנייה (ויילי, סקאפינצב, סמית', מובלי) נשענת על פיזיות מוחלטת, אתלטיות והגנת צבע בלתי חדירה.... :shock:

השוואה טקטית ישירה
1. התקפה, ריווח, וקליעה מבחוץ
- הרביעייה הראשונה (יתרון ברור): קוסטלו וקאבוקלו הם שחקני עמדה 4/5 מודרניים עם קליעה קטלנית משלוש.
הריווח שהם מייצרים מאפשר חדירות קלות לגארדים ומפרק הגנות אזוריות של קבוצות יורוליג.
- הרביעייה השנייה: למעט מובלי, הקו הקדמי הזה כמעט ולא מאיים מחוץ לקשת.
קבוצות יורוליג ממושמעות יצטופפו בצבע ויקשו מאוד על משחק ההתקפה העומד.
2. הגנה, חסימות והגנה על הטבעת
- הרביעייה הראשונה: הרביעייה הזו פגיעה יותר מול סנטרים פיזיים ומאסיביים באירופה.
מילטיץ' הוא העוגן היחיד בגובה 2.10+ מ', בעוד קאקוק (2.03 מ') וקאבוקלו עלולים לסבול מנחיתות פיזית מול ענקי היורוליג.
- הרביעייה השנייה (יתרון ברור): ויילי יחד עם הגובה של סקאפינצב מייצרים מטרייה אווירית ברמת יורוליג לגיטימית.
סמית' מוסיף הגנה ורסאטילית ויכולת חילופים אדירה.
3. ניסיון ואינטליגנציית משחק
- הרביעייה הראשונה (יתרון): מאט קוסטלו מביא איתו שנים של ניסיון יורוליג מוכח, וברונו קאבוקלו שיחק ברמות הגבוהות ביותר כולל ב-NBA ובנבחרת ברזיל.
- הרביעייה השנייה: הרכב צעיר, רעב ואתלטי מאוד, אך כזה שנוטה לעיתים לבעיית עבירות ועלול להתקשות מול תרגילים טקטיים של מאמני העילית באירופה.

שורה תחתונה – מי עדיפה לאיזו מטרה?
- ליורוליג: הרביעייה הראשונה עדיפה. ברמה הזו אי אפשר לשרוד ללא גבוהים שקולעים מבחוץ ומרווחים את המגרש.
קוסטלו וקאבוקלו הם נכסי יורוליג מוכחים שמתאימים לקצב המהיר והחכם של הליגה הראשונה.
- לטופ היורוקאפ: הרביעייה השנייה עשויה להיות קטלנית יותר.
ביורוקאפ, קבוצות ששולטות בריבאונד ללא עוררין ומציגות פיזיות ואתלטיות חריגה מסוגלות "לדרוס" את היריבות בדרך לשלבים המאוחרים, גם ללא קליעה אבסולוטית מבחוץ. :roll: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 12:55 am 
Sophomore

אל תשאל איזה שטויות הג'מיני חירטט לי כששאלתי אותו על קו קדמי של וויילי וג'סטין, כולל על הגנה אכזרית וכו'.
לכן אני שואל אנשים בשר ודם עם הבנה שראו את מילטיץ' וקאקוק, האם זה קו קדמי יותר איכותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 1:21 am 
Sophomore

אם הדיווחים שקבוצת יורוליג ספרדית ופרטיזן רצו את מילטיץ' נכונים, אז זה אומר הרבה מאוד.
לכן, מעיון ראשוני, נראה לי שזה קו קדמי יותר איכותי משנה שעברה, שגם יהיה מסוגל לפרקי זמן מסוימים לשחק ביחד.
האם דלטון יכול להתאים ליד השניים האלה? הוא מביא קליעה ברמה גבוהה מאוד וכבר לא מעט ניסיון.
החתמה שלו, שהיא זולה יחסית, גם תאפשר לשים כסף גדול על פורוורד 3-4 איכותי וגארד 2-3 איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 1:48 am 
Junior

צריך עוד לראות קצת יותר לעומק משחקים של שניהם, אבל מההיכרות שלי אני לא חושב שקייקוק ומילטיץ' יכולים לשחק יחד. שניהם סנטרים בלבד. הם יסתדרו הגנתית (כל עוד הם לא מסתבכים בעבירות כמו שאמרת, אני זוכר את מילטיץ' מתייבש נגדנו בעונה החולפת כי עשה 3 עבירות ב-5 דקות או משהו) אבל בהתקפה זה יהיה חתיכת פקק. אם נחזור להשוואה להנקינס, שגם היה יצרן פאולים חסר תקנה, לידו היה את מארקס מייריס שהקליעה שלו היתה בינונית מינוס אבל היה כל הזמן בתנועה פנימה והחוצה מה שיצר ערבוביה ברחבה שאיפשרה להנקינס שטח לקבל כדור. קייקוק לא שחקן אוף-בול כזה ממה שראיתי במורסיה.

עם כל ההערכה לוויילי, לא נשכח שהיו לו שלוש תכונות שבהן הוא היה טופ-טופ-טופ (ריבאונד, פיניש ברדיוס אפס מהטבעת, מטריה בצבע) והמון תכונות בינוניות ומטה. הוא רול פלייר מעולה לאולימפיאקוס אבל שים אותו שחקן מטרה ברמת-גן והם יורדים ליגה. ג'סטין סמית' הוא תמונת הראי. לא יודע לענות איזה קו קדמי איכותי יותר, ברגע שהזזנו את ג'סטין כבר התקדמנו מבחינתי. אבלללל - הפעם לא יכולות להיות טעויות בעמדה 4. אם מילטיץ' באמת מגיע (יש כתב ישראלי ששם את השם שלו על זה או שהכל ציטוטים מהתקשורת הסרבית המפורסמת באמינותה?), זה אמור לפנות קצת כסף לזר אכזר שאנחנו מחפשים בעמדה הזו כבר שנים.

איזה דלטון, הומס? זה חתיכת דביל. או היידן דלטון? בחייאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 2:07 am 
Sophomore

תודה קסלמון, איזה זר היית מביא לעמדה 4 אם כך?
אני לא מתלהב מקאבוקלו ממה שראיתי ממנו בתקופה בהפועל ת"א, אבל הוא לפחות היה ברמות הגבוהות ונתן תפוקה סבירה,
איזה עוד אפשרויות יש? שמאניץ' זה באמת שם לגיטימי?או כמו שמישהו אמר כאן, הוא סוג של לוי טיפה משודרג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 2:42 am 
Sophomore

לא ראיתי דיווח נוסף על מיליטיץ' חוץ מהאתר הסרבי.
אם כבר סנטרים סרבים, יש סיכוי שבוגליוב מרקוביץ' יגיע אלינו?
אנחנו בכלל בנויים לפוטנציאל צעיר כזה שעוד לא יודעים מה הו שווה ברמות הגבוהות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 2:51 am 
Junior

מבחינת סט יכולות קבוקלו זה החלום ליד השניים האלה. האם אפשר לסמוך עליו? אין לי מושג, אומרים שהוא לא הדקייס או סרטן או משהו כזה אבל תמים ורגיש מדי, אז אולי זה מסוכן. טיילר קבאנו? דסטין סליבה? אומרים שברצלונה בבעיות, מוב על שנגליה? לא יודע, קשה מאוד... אבל אם פאוק הולכת על ג'די אוסמן, אדלסון חייב החתמה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 10:06 am 
Freshman

יואי כתב:
תודה קסלמון, איזה זר היית מביא לעמדה 4 אם כך?
אני לא מתלהב מקאבוקלו ממה שראיתי ממנו בתקופה בהפועל ת"א, אבל הוא לפחות היה ברמות הגבוהות ונתן תפוקה סבירה,
איזה עוד אפשרויות יש? שמאניץ' זה באמת שם לגיטימי?או כמו שמישהו אמר כאן, הוא סוג של לוי טיפה משודרג?

שאמניץ שחקן מאודדד מוכשר, כך שהוא הרבה יותר מנמרוד משודרג, אבל חתם בקאזאן לפני שבוע.
בכל אופן, אם יש קמצוץ אמת בדיווח על מאט קוסטלו זה חתיכת וואו. שחקן מושלם לעמדה הזאת, אבל אני מתקשה לראות את המהלך הזה יוצא לפועל.

קאבוקלו זה סיפור לא ברור. מבחינת כישרון גולמי הוא כנראה אחד המוכשרים ביותר באירופה לעמדה שלו, אבל משהו שם לא מתחבר, האופי באמת נוח ככל הנראה, אבל הגישה היא בדיוק ההיפך ממה שסאשה רוצה לכאורה. שחקן כ"כ מוכשר וטוב, אבל הוא הכי לא יציב שיש. הקבוצה היחידה שהוא תמיד מראה בה יציבות ומשחק עם תשוקה זה בנבחרת ברזיל.

לשלם לקאייקוק (שאני דווקא מבסוט מההחתמה שלו) מיליון דולר לא בהכרח הופך אותו לשחק של מיליון דולר, אבל השוק משתנה, ראו מה שקורה בשלוחותיה של סלוניקי.

אם באמת הולכים על מילטיץ, אני לא מאמין שזה יותר מ-500 (וזו חתיכת הצעה בשבילו), ככה שאמור להתפנות תקציב לא רע ל-3 הזרים הנוספים. אגב, בעיניי צריך 8, אבל בטח יחתימו 7 ומקסימום עוד אחד בהמשך העונה.

אם מחפשים גארד עם סייז - דאלנו בנטון שחקן חופשי. מישהו חפץ בגארד בגובה 2.06?
למרות הגובה הבעייתי אני עדיין נושא תפילה שקייל גאי יגיע (מפצה במוטת ידיים מאוד ארוכה ופשוט מדהים התקפית), אשמח גם לאיזה ברנדון גודווין שראיתי שאפילו ברצלונה מעוניינת בו.
מעניין מאוד גם מי יגיע כ-2/3 או 3/4. קריק כאמור זה שם שמאוד ארצה לראות, אבל הוא לא נראה כמו אחד ששש להגיע לישראל, לדעתי רצו אותו באמצע שנה שעברה ולא רצה להגיע בגלל המצב.
קלייבורן אני מניח היה שם שעלה בעיקר בשביל מנויים..לאמר סטיבנס שגם עלה יכול להיות אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 10:21 am 
Sophomore

אמרו שיחתימו 7 זרים. 4 כבר יש (הארפר, סמית', קייקוק, מליטיץ') ואני מניח שלא נכון שמתוך ה-3 הנותרים 2 יהיו בעמדות הפנים (סנטר במקום ווילי ו-4). זה ישאיר אותנו דלילים מידי בעמדות החוץ ובכישרון באופן כללי.
יש מצב שב-4 שהיא עמדה משופעת ישראלים אצלנו (נמרוד, חנוכי וצאצא שחוזר ומניח שייועד ל-4 בגלל רכותו) ההנהלה ייעדו את מירב הדקות להם ולא ירצו לבזבז החתמה של שחקן בכיר שהוא 4 טהור סטייל קבוקלו.
בנוסף אני אופתע אם ב-5 יהיה רק מליטיץ' וקייקוק ומניח שעל מודל בניית הקבוצה מהשנה שעברה הם המחליפים של ג'סטין ודימה ועדיין צריך מחליף לדקות ולתרומה של ווילי (גם אם לא שחקן בדיוק מאותו סגנון).

לכן ההערכה שאני גוזר מכל זה היא שבמקום 4 טהור הם יחתימו או שחקן שהוא 4-5 שממש יכול לקחת דקות ב-5 בכל המסגרות (קוסטלו?) ומצד שני ממש יכול לשחק ליד מליטיץ' וקייקוק, או שחקן שהוא 3-4 (סטייל בריסט, קולסון, לאמב וגו') שיוכל לקבל דקות משמעותיות ב-3 אבל עדיין לשחק 4 בהרכבים באירופה.
ואז ישארו שתי החתמות לקו האחורי לעמדות 2, 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 11:00 am 
Hall of Famer

כרגע יש 3 זרים, מליטיץ' זה רק מלפפון עדין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 12:36 pm 
Freshman

עם כל הכבוד להובר ועם כל האנטי שיש לחלק מאנשים לבלאט,
הוא עדיין שדרוג רציני גם מבחינת משבצת ישראלי וגם מבחינת יורוקאפ.
נראה שאופציית הפועל תא לא מתקדמת, ביורוליג גם אין יותר מדי ביקוש,
מה שאדלסון צריך לעשות מבחינתו זה להציע 0.8-1M ולסגור את הסיפור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 1:18 pm 
מנהל פורום

אבל חשבתי שכל הקטע זה לשדרג את הקבוצה, לא להחליש אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 7:30 pm 
Freshman

לעניות דעתי , הקבוצה תחתים עוד שחקן פנים שיכול לשחק בעמדות 4-5.
שחקן זר בעמדה 3-4
שחקן זר בעמדה 2 -3

עמדה 5 סגורה עם קייקוק ומליטיץ ( ובליגה צ׳אצ׳א....)
עמדה 4 עםשחקן זר נמרוד לוי, חנוכי,
עמדה 3 עם שחקן זר וזוסמן
עמדה 2 ג׳ילן סמית , בורג,
עמדה 1 הארפר, הובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 7:32 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אבל חשבתי שכל הקטע זה לשדרג את הקבוצה, לא להחליש אותה

יד על הלב
אתה מאמין שבלאט במקום הובר זה ירידה ברמה של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2026 7:58 pm 
מנהל פורום

עם יד על הלב, אני חושב שכן. כי עם הובר אפשר לשחק מיד פעם ומידי פעם לא, ואין רעש (שזו טעות בעיני, כי אני חושב שהוא ראוי ליותר זמן משחק). עם בלאט אי אפשר, ובנוסף מקצועית הוא בעיני, לפחות הגנתית שחקן לא טוב והתקפית, זו טענה כבר די קבועה שלי לגבי, הוא אמנם מוסר מבריק, אבל רכז בינוני מינוס, אני מעדיף את הובר כמנהל משחק.
מה שכן, בלאט ישחק לפחות, אז הדקות שלו כן ייתנו לפחות משהו, הופר לא ישחק, ולא משנה אם מגיע לו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony, נביא בעירו ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: