sheky כתב:
stavs כתב:
אני לא טוען כרגע נגד הלגיטימיות של זה, אבל להציג את זה כאילו לברון נהג כמו כל סופרסטאר אחר זה לא נכון. הוא היה אופורטוניסט יותר מכל אחד אחר שהתקרב לרמה הזאת, אולי חוץ מדוראנט, אבל דוראנט התנהל עניין שהתנהל אחרי שלברון הכשיר כמה שרצים.
בוא ספר לי רגע על סופרסטאר שב7 עונות הראשונות שלו בקבוצה השחקן הכי טוב שהוא שיחק איתו היה שחקן ברמה של מו וויליאמס (האולסטאר היחיד שלברון שיחק איתו בקליבלנד) והוא המשיך בקבוצה ו/או עבר לקבוצה "בסדר".
הכי קרוב לזה אולי זה יוקיץ' וגם שם היה לו את מורי לידו (שחקן שכבר דפק פלייאוף של 25+ נק' עד אז).
דוראנט הלך לקבוצה שגם בלעדיו הייתה הכי טובה בליגה, קאווי הכריח את הקליפרס לוותר על נכסים פסיכיים כדי להביא את ג'ורג', מניח שאם נחפש עוד סופרסטארים שעברו בשוק החופשי נגלה שהם לא הלכו ל"סתם" קבוצות באמצע הליגה.
יש לך סופרסטארים ש"נופלים" למקומות טובים כמו דאנקן, קיירי, קובי (שגם עשה שביתה איטלקית כשלא הביאו לו מי שרצה), מג'יק, בירד ועוד רבים וטובים שהגיעו למועדונים חזקים וטובים. מה עושים אלו שלא?
גארנט שיחק בשממה, גראנט היל גם כן, אייברסון מקרה די דומה.
בסוף שחקנים במעמד הזה אין המון אז קשה להביא דוגמאות, אבל אף אחד מהם לא עשה מהלך כזה של ללכת לשחק עם השחקן השלישי הכי טוב בעולם (בערך) באותה תקופה ועוד כוכב אחד לצד שניהם.
נתת שתי דוגמאות לשחקנים שעשו מה שלברון עשה (נניח.. במקרה של קאווי זה בקושי בר השוואה) ושניהם עשו את זה אחרי שלברון עשה את זה כבר פעמיים-שלוש.
אני לא בא לטעון נגד הלגיטימיות של המהלך, אז אני לא אגיד לך מה שחקן "אמור לעשות" בסיטואציה הזאת, אבל היו עוד 28 קבוצות שרצו את לברון בקיץ הזה, לדעתי ב26 מתוכן זה היה נתפס הרבה פחות אופורטוניסטי. ובין אם זה טוב, רע או לא זה ולא זה, לברון עשה קריירה אופורטוניסטית יותר מכל שחקן אחר במעמד דומה לשלו (נרחיב את זה ל10 השחקנים הגדולים בהיסטוריה, לצורך העניין), אני לא מבין איך אפשר אפילו לטעון אחרת. ואל תחזור לקליבלנד של 2004-2010 אם אתה עונה לי, תתייחס הפעם למיאמי או לקדנציה השנייה בקליבלנד. לברון פעם אחר פעם עבר לבריכה המלאה יותר ברגע שהבריכה שלו התחילה להתייבש.