סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' יולי 28, 2026 3:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לברון בפילי
הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 6:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חתיכת חמישייה יש להם, אני מניח שלברון יהיה הפאוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לברון בפילי
הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 6:44 pm 
Hall of Famer

בהצלחה למקסי לנהל את כל האגו בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 6:46 pm 
Hall of Famer

לא חושב שלברון הראה הרבה אגו בשנים האחרונות שלו בלייקרס לצד דונצ׳יץ׳. (לפחות לא על המגרש, מחוץ למגרש זה סיפור אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 7:20 pm 
Senior

מודה שכבר הייתי מוכן להתחיל להיות בעדו קצת, אם הוא היה הולך לג"ס אפילו הייתי שמח ממש לראות אותם לוקחים אליפות.
ואז כמובן שהוא יילך לאופציה הכי פחות likeable מכולן.

כנראה הקבוצה עם הכשרון ההתקפי הכי גדול בליגה עכשיו, שתחייה על הload management כמו על חמצן. מעניין מה זה אומר על העתיד של נרס שם, הוא לא אוהב לתת לשחקנים פחות מ40 דקות לערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 7:26 pm 
Hall of Famer

ההימור שלי אגב הוא שזה לא יעבוד.
זאת קבוצה כבדה מאד, פציעה מאד ועם יותר מדי אגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 9:25 pm 
מנהל פורום

לא תהיה אליפות
גם לא יהיה גמר ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 9:49 pm 
Hall of Famer

אולי לא תהיה אליפות ואולי לא יהיה גמר ליגה, אבל מה שהפרונט אופיס של הסיקסרס עשה הקיץ זה מאד מרשים. להשיג את לברון ואת ג'יילן בראון בקיץ אחד, גם את אנפרני סימונס הם הרימו בזול מהרצפה, והכי חשוב: לברון ג'יימס ישחק עם lavaron philon.
.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 11:06 pm 
Junior

ויש להם את כיילב לאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 11:31 pm 
מנהל פורום

נעשה הערכת עוצמה של הקבוצה הזו
זו אותה קבוצה שניצחה את בוסטון, כשהשחקן מהצד המפסיד מחליף שחקן מהצד המנצח
ואחרי שנצחה את בוסטון הפסידה בקלי קלות לניקס, כשאמביד במצב צבירה הקבוע שלו, שזה חצי פצוע
אבל1: השחקן מהקבוצה המפסידה JB הוא שחקן 1-2 בקבוצה המפסידה והשחקן בקבוצה המנצחת הוא מספר 3 בקבוצה שלו
אבל2: אם האנליטיקה צודקת ו JB הרבה פחות מנצח מהסטט שלו, אז אולי בכלל פילי נחלשה בטרייד הזה
ועל כל הבלגן הזה להוסיף את לברון, שהדעיכה שלו בטח בהגנה לא תשנה כיוון
ותגרעו מהניקס את מיצ׳ רוב מהניקס
האם פילי סגרה את הפער מהניקס?
לא חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:09 am 
Junior

אם קובי היה עובר 3 פעמים לסופרטים..
על חתימה של גאסול שחטו אותו וצבעו את שתי האליפויות בזכות גאסול ושבלעדיו קובי היה משוטט על גבול הפלייאוף

אז להצטרף ל3 סופרטימס, ובהצטרפות לרביעית לא להגיע לפלייאוף ולהחתים מיד את אחד השחקנים הטובים בליגה ושחקן משמעותית טוב מגאסול-דיוויס.. שמיד אחרי החתמתו זכו באליפות..

אם עד עכשיו עוד יכולתי לשמוע שגיימס טופ 3 היסטורי, היום אני לא קונה את זה. אם בירד היה עובר מהסלטיקס לשחק עם פילי יוטה או יוסטון או יונייםאיט בסוף 88 הוא היה עם יותר תארים מלברון .

בלי אוסף הסופרטימס האלה האלה לברון היה נשאר עם 2 אליפויות במיאמי או קליבלנד, ותכלס, כל קבוצה שלו היתה ששלם הקטן מסכום חלקיו ולא מיצתה את הפוטנציאל לפחות כקבוצת התקפה כבר 23 שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:39 am 
Hall of Famer

שוב, ללארי בירד היה מזל לשחק עם פאוור טופ 5 (לתקופה, אולי אפילו טופ 3), סנטר טופ 10 (לפחות) וכמה גארדים מעולים (לפחות מעל הממוצע בליגה)
ללברון לא היה את אותו מזל בקליבלנד הראשונה, זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:42 am 
Junior

רק להמחשה , הפער בין ג'ורדן ללברון
נניח שהשנים הראשונות של ג'ורדן בבולס= השנים הראשונות של לברון בקאבס

כולנו מכירים מה עשה ג'ורדן בין 91 ל98. נדמיין סנריו אחר

ב91 מייקל עובר לשחק ביוסטון עם אולגואן ומארק פרייס. לוקח 2 אליפויות מ4
ב95 עובר לבולס חזרה, לשחק עם טים הארדווי ושון קמפ. לוקח אליפות אחת מ4.
ב99 עובר ללייקרס . 6 שנים עם גארנט לפני שיאו/ טימאק . אליפות אחת.
ממשיך ב06 לפיניקס של נאש אמארה מריון וריצרדסון . פורש

זה לא ג'ורדן שאנחנו מכירים. זה היה כשלון עבור MJ.
זה היה ניסיון נואש כושל לעבור את מג'יק וקארים בתארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:44 am 
Junior

נורטון כתב:
שוב, ללארי בירד היה מזל לשחק עם פאוור טופ 5 (לתקופה, אולי אפילו טופ 3), סנטר טופ 10 (לפחות) וכמה גארדים מעולים (לפחות מעל הממוצע בליגה)
ללברון לא היה את אותו מזל בקליבלנד הראשונה, זה ברור.

המעבר הראשון מקליבלנד מובן וברור
האיחוד עם וייד הזוי, לא פחות מגורדן בורח לשחק עם האקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:45 am 
Hall of Famer

ושוב, גם לג׳ורדן היה מזל לשחק עם
הסמול פורוורד הטוב של העשור
פאוור הגנתי בולדוג מעולה (גרנט או רודמן), לבטח מהטובים בליגה לתקופה.
והשחקן השישי הכי טוב בליגה בתקופה (קוקוץ׳)
וגם מי שהוא ארגיואבלי המאמן הטוב בכל הזמנים (למרות שקשה לומר מי הביצה ומי התרנגולת כאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:57 am 
Junior

או מי התרנגולת והביצה בכל ההשוואה
איכשהו וייד ובוש, אירווינג ולאב, לא מימשו את הפוטנציאל שלהם לצד לברון. התפקוד שלהם היה רמה-שתיים פחות מהציפיות

השלם היה קטן מחלקיו, ההתקפה נראיתה מזעזעת לאורך ה8 שנים
בטח ביחס לדאלאס-ספרס-גס

פיפן ורודמן פרחו בענק לצד מייקל, מעבר לציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 1:05 am 
Junior

נורטון כתב:
ושוב, גם לג׳ורדן היה מזל לשחק עם
הסמול פורוורד הטוב של העשור
פאוור הגנתי בולדוג מעולה (גרנט או רודמן), לבטח מהטובים בליגה לתקופה.
והשחקן השישי הכי טוב בליגה בתקופה (קוקוץ׳)
וגם מי שהוא ארגיואבלי המאמן הטוב בכל הזמנים (למרות שקשה לומר מי הביצה ומי התרנגולת כאן).

וחד משמעית לעבור מקליבלנד לשחק עם נניח בוש ומו ויליאמס היה סופר מתבקש
וגם כך פייבוריטית לאליפות ל8 שנים על הנייר ( לא היו סופרטימס אז. גס לא היתה ברקע)

וייד זה ממש כמו מייק עובר לקבוצה של האקים, ולהוסיף אולסטאר בכיר לפינוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 7:05 am 
Junior

ווייד זה ממש לא אלג'ואן (לא רק בעמדה). עדיין שחקן נהדר אבל לא היסטורי, בטח לא בשלבים המאוחרים של הקריירה שלו. ווייד (שגם בשיאו לא היה NVP) שבין גיל 29 ל-34 (השנים הרלוונטיות) היה עדיין אול סטאר ואפילו אחד מ-15-20 השחקנים הטובים בליגה אבל כבר ספק אם טופ 10, בעיקר כשהפציעות התחילו. הוא לא נבחר באף אחת מהשנים הללו לחמישייה הראשונה של האול נבא וירד לאזור ה-20 נק' למשחק עם פחות מ-5 אס' למשחק והגנה שהתחילה לרדת משמעותית. חאקים היה בגילאי 29 עד 34 בשיא הקריירה שלו -- מקומות 1, 2, 4, 5 ו-7 בהצבעות ל-MVP, עם סטטיסטיקות של 27 נק', 11 ריב' ו-3 עד 4 חס' למשחק (פלוס עוד איזה שתי חטיפות), פעמיים שחקן ההגנה של השנה ובשנים האחרות בין 5 הראשונים בהצבעה.

אירווינג ש"לא מימש את הפוטנציאל שלו לצד לברון" זכה לידו באליפות היחידה בקריירה שלו בקבוצה שדווקא נראתה מדהים התקפית (לא פחות מגולדן סטייט הגדולה), כשקיירי עם 26 נקודות למשחק ואפילו יותר בסדרת הגמר (לא התקרב לזה מאז בפלייאוף וגם לא הגיע יותר לסדרת הגמר גם ליד שחקנים כמו דוראנט).

בוש היה שחקן טוב מאוד בטורונטו, אפילו אול סטאר, אבל ממש לא סופרסטאר. לפלייאוף הוא בד"כ לא הגיע וגם כשכן לא עבר סדרה. במיאמי ליד לברון (וויד) הוא ירד קצת בנקודות, כי פחות היה צריך, אבל היה עדיין אול סטאר. כנ"ל לאב -- עוד אחד שעשה מספרים בקבוצה קטנה אבל לא טעם פלייאוף בקריירה לפני או אחרי קליבלנד וזכה באליפות היחידה שלו ליד לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 7:13 am 
Junior

FLASH כתב:
איכשהו וייד ובוש, אירווינג ולאב, לא מימשו את הפוטנציאל שלהם לצד לברון. התפקוד שלהם היה רמה-שתיים פחות מהציפיות

ספר לי רגע מה קיירי ולאב עשו מחוץ לשנים עם לברון? לקיירי הייתה עונה אחת סבירה עם לוקה עשור בערך אחרי האליפות.
מה עוד?

אגב, מטורף לחלוטין בעייני שעדיין מסתכלים על שחקן שחוגג בתחילת העונה 42 כשחקן שעדיין "כותב" את המורשת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 8:49 am 
Hall of Famer

לברון בן 42, בשלב הזה של הקריירה יש לו רק מה להרוויח, ייתן עונה טובה וייקח אליפות עם פילי, יוסיף עוד קצת למעמד ההיסטורי שלו (אם איכשהו ייקח גם FMVP זה כמובן יוסיף המון, אבל בגילו ובקבוצה הזו זה מאוד מאוד לא סביר), אבל באמת שאין לו מה להפסיד כרגע, בדיוק כמו ששתי העונות של ג'ורדן בוושינגטון לא הורידו מילימטר מהמעמד ההיסטורי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 12:02 pm 
Junior

סתם מסקרנות, לאיזו קבוצה במזרח היה סבבה אם לברון היה עובר וזה לא היה אופרטוניזם? בוא נצא מהנחה שבגיל 42 לברון לא רוצה להיות השחקן המוביל של הקבוצה...
חוץ מקליבלנד אני לא רואה עוד קבוצה שבה לברון לא מספר 1 והמצב שם פחות טוב מפילי (עם לברון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 4:52 pm 
Senior

אטלנטה, אורלנדו, בוסטון, אפילו דטרויט.
כולן קבוצות שהיו יכולות להפוך לקונטנדריות (מי יותר, מי פחות), עם עונה טובה מאוד של לברון, אבל לא עם עונה סבירה ומטה מצידו. יודע מה? אפילו למיאמי.
פילח מנגד קבוצה שאם הייתה מתחברת טוב, לא מעט היו מתייחסים אליה כקונטנדרית במזרח גם בלי לברון (וזה משהו שנכון גם לניקס, לאינדיאנה והאמת שאני לא בטוח אילו עוד קבוצות. שים לב שאני לא עושה פה דירוג עוצמה אלא יותר הסתכלות על התקרה של כל קבוצה).
ודרך אגב - אני רק עונה כי שאלת ובעיני יש הרבה קבוצות שהן תשובה בין מובהקת לאפקרית לשאלה שלך. אני לא חושב שמדובר פה במהלך מאוד מאוד אופורטוניסטי.
ולמה אתה שואל רק על המזרח? איזו סיבה יש לפסול את המערב חוץ מזה שהוא מהווה הזדמנות פחות טובה לקחת אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 5:10 pm 
Sophomore

כרגע בסוכנויות ההימורים מעריכים את סיכויי הזכייה שלהם באליפות כמו הניקס.
אוקלהומה וסן אנטוניו עדיין פייבוריטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 5:34 pm 
Junior

stavs כתב:
אטלנטה, אורלנדו, בוסטון, אפילו דטרויט.
כולן קבוצות שהיו יכולות להפוך לקונטנדריות (מי יותר, מי פחות), עם עונה טובה מאוד של לברון, אבל לא עם עונה סבירה ומטה מצידו. יודע מה? אפילו למיאמי.
פילח מנגד קבוצה שאם הייתה מתחברת טוב, לא מעט היו מתייחסים אליה כקונטנדרית במזרח גם בלי לברון (וזה משהו שנכון גם לניקס, לאינדיאנה והאמת שאני לא בטוח אילו עוד קבוצות. שים לב שאני לא עושה פה דירוג עוצמה אלא יותר הסתכלות על התקרה של כל קבוצה).
ודרך אגב - אני רק עונה כי שאלת ובעיני יש הרבה קבוצות שהן תשובה בין מובהקת לאפקרית לשאלה שלך. אני לא חושב שמדובר פה במהלך מאוד מאוד אופורטוניסטי.
ולמה אתה שואל רק על המזרח? איזו סיבה יש לפסול את המערב חוץ מזה שהוא מהווה הזדמנות פחות טובה לקחת אליפות?

אטלנטה? זה מה שאתה מאחל ללברון לסיבוב הפרישה? יש שם שחקן וחצי בערך (ג'ונסון ומקולום), מה יש לבנאדם בן 41 לחפש בכזה מקום?
אורלנדו אולי גם קבוצה סבירה, למרות שאין שם הרבה חוץ מבנקרו, לא רואה סיבה לחתום דווקא שם.
לגבי שאר הקבוצות, הסתכלתי על ההימורים באתרים שונים נגיד באתרBetMGM מהראשון ליולי (כלומר אחרי המעבר של יאניס ובראון, הרבה לפני הספקולציות על לברון שהעלו למאימי את הסיכוים) - שם הניקס, בוסטון והרפטורס (אולי הניחו שקאווי יגיע?) מעל פילי. פילי שם בתיקו +2500 ביחד עם מיאמי ודטרויט.
ניסיתי לחפש עוד מקומות ששמו את פילי בצמרת הדירוג לפני ההגעה של לברון, התקשתי למצוא מקום ששם אותם מעל ניקס, בוסטון ומיאמי... בחלק מהמקומות דטרויט קצת מתחתיהם ובחלקם היא איתם.
ולא פסלתי את המערב, אבל בהחלט הרבה יותר קשה לקחת אליפות משם, אז אפשר להבין למה לברון בשלב הזה של הקריירה שלו מעדיף את המזרח. לי לפחות אין ספק שזה בגלל שזה קל יותר מאשר במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 11:13 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
ווייד זה ממש לא אלג'ואן (לא רק בעמדה). עדיין שחקן נהדר אבל לא היסטורי, בטח לא בשלבים המאוחרים של הקריירה שלו. ווייד (שגם בשיאו לא היה NVP) שבין גיל 29 ל-34 (השנים הרלוונטיות) היה עדיין אול סטאר ואפילו אחד מ-15-20 השחקנים הטובים בליגה אבל כבר ספק אם טופ 10, בעיקר כשהפציעות התחילו. הוא לא נבחר באף אחת מהשנים הללו לחמישייה הראשונה של האול נבא וירד לאזור ה-20 נק' למשחק עם פחות מ-5 אס' למשחק והגנה שהתחילה לרדת משמעותית. חאקים היה בגילאי 29 עד 34 בשיא הקריירה שלו -- מקומות 1, 2, 4, 5 ו-7 בהצבעות ל-MVP, עם סטטיסטיקות של 27 נק', 11 ריב' ו-3 עד 4 חס' למשחק (פלוס עוד איזה שתי חטיפות), פעמיים שחקן ההגנה של השנה ובשנים האחרות בין 5 הראשונים בהצבעה.

אירווינג ש"לא מימש את הפוטנציאל שלו לצד לברון" זכה לידו באליפות היחידה בקריירה שלו בקבוצה שדווקא נראתה מדהים התקפית (לא פחות מגולדן סטייט הגדולה), כשקיירי עם 26 נקודות למשחק ואפילו יותר בסדרת הגמר (לא התקרב לזה מאז בפלייאוף וגם לא הגיע יותר לסדרת הגמר גם ליד שחקנים כמו דוראנט).

בוש היה שחקן טוב מאוד בטורונטו, אפילו אול סטאר, אבל ממש לא סופרסטאר. לפלייאוף הוא בד"כ לא הגיע וגם כשכן לא עבר סדרה. במיאמי ליד לברון (וויד) הוא ירד קצת בנקודות, כי פחות היה צריך, אבל היה עדיין אול סטאר. כנ"ל לאב -- עוד אחד שעשה מספרים בקבוצה קטנה אבל לא טעם פלייאוף בקריירה לפני או אחרי קליבלנד וזכה באליפות היחידה שלו ליד לברון.

אתה לא זוכר מי היה וייד טרום ההחלטה של לברון

ב2010, וייד היה אחרי 7 שנים מרשימות. אליפות ענקית, סדרה גדולה מול בוסטון. יש שאמרו שהקרירה שלו עד אותה נקודה היתה טובה משל לברון, כשלא נפל ממנו כשהשניים נפגשו. וייד היה בפירוש אחד מ3 השחקנים הטובים בליגה , כשקובי היה לקראת הסוף , נראה היה שהליגה בשנים הבאות שייכת ללברון ו-וייד. ואז הם התאחדו ועוד עם פאוור מהבולטים בליגה. וייד היה בשיאו, בן 28, עונה רגילה ענקית אישית, סדרה מדהימה אישית מול בוסטון. איך פירס אמר? את וייד לא הצלחנו לעצור. גם כשלברון הצטרף להיט ו-וייד לקח מושב אחורי, עדיין הוא היה מקום 7-10 בהצבעות מופ במשך 3 שנים. לפני כן 27-7-5 באחוזים מעולים. גם כשעבר לצד לברון וירד סטטיסטית, עדיין 21-25 למשחק עם 5 אסיסטים. אחלה סיידקיק, לא פחות מפיפן. וכן להשוות סטטיסטית את האקים כשהוא סופרסטאר יחידי, לוייד כסיידקיק ועוד עם בוש, זה ממש הגיוני.

הקאבס נראו לא פחות טוב התקפית מג"ס? ראינו את אותם גמרים? לא כוחות

קיירי לאב ובוש היו שחקנים לא פחות מרשימים מפאו גאסול של ממפיס, שגם הוא לא לקח אליפות או ניצח סדרה או אפילו משחק פלייאוף ללא בראיינט ואף אחד לא חולק על חשיבתו העצומה ללייקרס. גם קיירי ולאב היו חשובים מאוד, גם בוש, שלושה אלסטארים בולטים שגם הגיעו 3 פעמים לחמישיה השניה של הליגה. בוש פעמיים פלייאוף. שחקנים טופ 5 בעמדתם, עד שעברו ו"אכזבו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2026 11:22 pm 
Junior

sheky כתב:
FLASH כתב:

ספר לי רגע מה קיירי ולאב עשו מחוץ לשנים עם לברון? לקיירי הייתה עונה אחת סבירה עם לוקה עשור בערך אחרי האליפות.
מה עוד?

אגב, מטורף לחלוטין בעייני שעדיין מסתכלים על שחקן שחוגג בתחילת העונה 42 כשחקן שעדיין "כותב" את המורשת שלו.

אירווינג נתן עונה יפה עם הסלטיקס ב2019. סיבוב שני. יותר טוב מגאסול שהספיק 3 סוויפים עד הטרייד ללייקרס, לדוגמא
לאב הגיע בקול תרועה אדירה לקאבס, אחרי חמישיה שניה allnba

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה