סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' יולי 28, 2026 7:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 812 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 26-27
הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 1:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הודי כתב:
גינת כבר לא אופציה
( והאמת שאף פעם לא באמת היה..)
1.2 מיליון לגינת זה לא שפוי, לא הגיוני, לא משתלם,
שחקן שלא ישחק בקבוצה יותר ממוצע של 5 דקות מקבל 5 מיליון דולר ב4 שנים כדי שיהיה סמל וקפטן על הספסל.
זה כבר באמת פסיכי

מה שפוי בקיץ הזה? המחירים בכל אירופה פסיכיים .קרינגטון שווה 1.7 מיליון דולר? מדר 2 מיליון בלאט שבדרך לחתום 1.6 מיליון
2 התלצאביביות והפועל ירושלים עם תקציבי שיא שהפועל תל אביב עם התקציב הכי גבוה בכל הזמנים לקבוצת ספורט בישראל ועברה בתקציב הכולל את ביתר ים של גאידמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 2:10 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
uriel17 כתב:
1: ג'ארד הארפר, רועי הובר + קומבו זר
2. ג'יילן סמית, איתן בורג. סמית׳ חופשי יכול לתת דקות ב1 וגם קצת בשלוש
3. דייויד רודי, יובל זוסמן. סוף הפריבילגיה של זוס בעמדה?
עמדה 4: קני לופטון ג'וניור, נמרוד לוי, יותם חנוכי. אם תהיה החתמה אמצע העונה היא תהיה כאן בפאור/סנטר
עמדה 5: דבונטה קאקוק, דושאן מילטיץ', גבי צ'אצ'אשווילי. צ׳אצ׳א צ׳אנס אחרון לעמוד על הרגליים

אני בגדול מסכים לחלוקה, ומקווה שמילטיץ' אכן יחתום.
כמה מחשבות:
- צריך לבוא עוד קומבו זר, וזה כנראה יהיה מישהו בעמדה 2-3 ומקווה שבעיקר יביא כוח אש התקפי כשצריך מהספסל
- אני ממש מקווה שזה סוף הפריבילגיה של זוסמן בעמדה 3, לא שיש לי משהו נגדו אבל צריך עוד עומק. אגב, לדעתי במצב הנוכחי הוא עולה בחמישייה עם רודי ב-3, כלומר זוסמן דווקא יפתח כ-2, כמו לפני שנתיים
- קאקוק ב-5, אבל אני ממש מקווה שהצוות המקצועי בונה על לא מעט דקות שלו ביחד עם מילטיץ' (או מי שיגיע ל-5)
- רודי באמת 3 או שהוא נוטה יותר ל04?
- הסגל הישראלי נחלש משמעותית, זה אותו סגל רק שקרינגטון הלך ובורג הגיע. זה סגל שהוא בעיקר פציע ובעיקר חלש בעמדות הפנים, הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן לגיבוי

אני מתעלם מנמרוד-יותם-גבי כי הם לא צריכים לשחק ביורוקאפ כשזה לא גארבג' טיים.
אני חושב שחייבים להיות עם 10 שחקנים "בכירים", שיוצרים מצב שעל כל עמדה יש 3 אופציות טובות, כלומר במינימום זה שניים שזה התפקיד העיקרי שלהם, פלוס שלישי שיכול לשחק בעמדה.
נמרוד-יותם-גבי, במקסימום, יכולים להיות הגיבוי הנוסף שצריך בסגל, כשחקן רביעי בעמדה, כלומר רק אם יש פציעה צריך אותו כגיבוי כשחקן השלישי בעמדה.
את בורג והובר אני לא בטוח איפה לשים בסקאלה הזאת. יכול להיות שהדבר הנכון הוא לפתוח איתם את העונה ולראות איך הם משתלבים עם אוברדוביץ והאם הוא יכול להוציא מהם 10 דקות למשחק ברמה גבוהה מספיק לרול שהוא צריך מהם בשילובים בהם הם יורכבו, אבל אני לא הייתי עושה את זה. אם רוצים להכניס את כל המועדון הזה, כולל כולם, לאווירה של התאבדות על התואר והשנה זה שלנו, אז אין הימורים ואין זמן לבדוק דברים, צריכים לבוא באווירה של כל משחק חשוב, כל הפסד שטותי בפתיחת העונה יכול בסוף להיות ההבדל בשיבוץ או הביתיות בפלייאוף.
יש להם מקום בסגל הזה כשחקנים ה-11-12, יש מספיק דקות לקבוצה עמוקה בעונה ארוכה לשחקנים בעמדות האלה, באותה מידה יכולתי גם להשתמש באמירה הקבועה מהיורוליג על 12 בכירים במקום 10. ליורוקאפ אני רואה את זה כך שאפשר לדבר על 10 בכירים פלוס 2 שהם בתפר בין בכיר לגיבוי של גיבוי.
לא מבין למה צריך להסתפק בשבעה זרים.
נו מילא. נסתכל על הסגל הנוכחי כפי שהוא, עם התכנית כפי שהיא, כלומר שנשארה החתמה אחת לזר וסגרנו באסטה, יהיו 10 בכירים, נמרוד וגבי הם 11-12:

1: הארפר (סמית, הובר, בורג)
2: סמית (זוסמן, בורג)
3: רודי (זוסמן)
4: לופטון (רודי)
5: קאקוק (מילטיץ', לופטון)

אז המצב הזה קצת אבסורדי מבחינתי. מצד אחד אומרים שלא צריך יותר משבעה זרים פה, שבורג והובר ראויים להיות ה-10/11 בסגל (אני בטוח שאף אחד לא רואה בשלושת הישראלים האחרים מעבר ל-12-14), מצד שני עם בורג והובר יש 4 בכירים בעמדות הגארד ורק שניים שאפשר לסמוך עליהם בכל מצ'אפ בעמדות 3-4 (ובפועל אף מחליף שאפשר לקרוא לו 4), מצד שלישי רוצים שהזר האחרון יהיה גארד חמישי בכיר כמו מילטון במקום פורוורד שימלא את הבור שם.
אז לא שאני חושב שצריך לוותר על הגארד הנוסף, ברור שצריך פה. אני לא מבין איך אפשר להסתפק בו ולא להבין שחייבים פה עוד פורוורד. מה עושים כשזוסמן פצוע לשבועיים? שוחטים את רודי ולופטון 30 דקות, סבבה, מי האחד/שניים שמשלימים עוד עשרים? לוי וחנוכי בדקות חשובות ביורוקאפ? ומה עושים אם באותו ערב רודי נכנס לבעיית עבירות, 30 דקות של שלושה גארדים? נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 2:20 pm 
Sophomore

קרטמן כתב:
דניאל כתב:
uriel17 כתב:
1: ג'ארד הארפר, רועי הובר + קומבו זר
2. ג'יילן סמית, איתן בורג. סמית׳ חופשי יכול לתת דקות ב1 וגם קצת בשלוש
3. דייויד רודי, יובל זוסמן. סוף הפריבילגיה של זוס בעמדה?
עמדה 4: קני לופטון ג'וניור, נמרוד לוי, יותם חנוכי. אם תהיה החתמה אמצע העונה היא תהיה כאן בפאור/סנטר
עמדה 5: דבונטה קאקוק, דושאן מילטיץ', גבי צ'אצ'אשווילי. צ׳אצ׳א צ׳אנס אחרון לעמוד על הרגליים

אני בגדול מסכים לחלוקה, ומקווה שמילטיץ' אכן יחתום.
כמה מחשבות:
- צריך לבוא עוד קומבו זר, וזה כנראה יהיה מישהו בעמדה 2-3 ומקווה שבעיקר יביא כוח אש התקפי כשצריך מהספסל
- אני ממש מקווה שזה סוף הפריבילגיה של זוסמן בעמדה 3, לא שיש לי משהו נגדו אבל צריך עוד עומק. אגב, לדעתי במצב הנוכחי הוא עולה בחמישייה עם רודי ב-3, כלומר זוסמן דווקא יפתח כ-2, כמו לפני שנתיים
- קאקוק ב-5, אבל אני ממש מקווה שהצוות המקצועי בונה על לא מעט דקות שלו ביחד עם מילטיץ' (או מי שיגיע ל-5)
- רודי באמת 3 או שהוא נוטה יותר ל04?
- הסגל הישראלי נחלש משמעותית, זה אותו סגל רק שקרינגטון הלך ובורג הגיע. זה סגל שהוא בעיקר פציע ובעיקר חלש בעמדות הפנים, הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן לגיבוי

אני מתעלם מנמרוד-יותם-גבי כי הם לא צריכים לשחק ביורוקאפ כשזה לא גארבג' טיים.
אני חושב שחייבים להיות עם 10 שחקנים "בכירים", שיוצרים מצב שעל כל עמדה יש 3 אופציות טובות, כלומר במינימום זה שניים שזה התפקיד העיקרי שלהם, פלוס שלישי שיכול לשחק בעמדה.
נמרוד-יותם-גבי, במקסימום, יכולים להיות הגיבוי הנוסף שצריך בסגל, כשחקן רביעי בעמדה, כלומר רק אם יש פציעה צריך אותו כגיבוי כשחקן השלישי בעמדה.
את בורג והובר אני לא בטוח איפה לשים בסקאלה הזאת. יכול להיות שהדבר הנכון הוא לפתוח איתם את העונה ולראות איך הם משתלבים עם אוברדוביץ והאם הוא יכול להוציא מהם 10 דקות למשחק ברמה גבוהה מספיק לרול שהוא צריך מהם בשילובים בהם הם יורכבו, אבל אני לא הייתי עושה את זה. אם רוצים להכניס את כל המועדון הזה, כולל כולם, לאווירה של התאבדות על התואר והשנה זה שלנו, אז אין הימורים ואין זמן לבדוק דברים, צריכים לבוא באווירה של כל משחק חשוב, כל הפסד שטותי בפתיחת העונה יכול בסוף להיות ההבדל בשיבוץ או הביתיות בפלייאוף.
יש להם מקום בסגל הזה כשחקנים ה-11-12, יש מספיק דקות לקבוצה עמוקה בעונה ארוכה לשחקנים בעמדות האלה, באותה מידה יכולתי גם להשתמש באמירה הקבועה מהיורוליג על 12 בכירים במקום 10. ליורוקאפ אני רואה את זה כך שאפשר לדבר על 10 בכירים פלוס 2 שהם בתפר בין בכיר לגיבוי של גיבוי.
לא מבין למה צריך להסתפק בשבעה זרים.
נו מילא. נסתכל על הסגל הנוכחי כפי שהוא, עם התכנית כפי שהיא, כלומר שנשארה החתמה אחת לזר וסגרנו באסטה, יהיו 10 בכירים, נמרוד וגבי הם 11-12:

1: הארפר (סמית, הובר, בורג)
2: סמית (זוסמן, בורג)
3: רודי (זוסמן)
4: לופטון (רודי)
5: קאקוק (מילטיץ', לופטון)

אז המצב הזה קצת אבסורדי מבחינתי. מצד אחד אומרים שלא צריך יותר משבעה זרים פה, שבורג והובר ראויים להיות ה-10/11 בסגל (אני בטוח שאף אחד לא רואה בשלושת הישראלים האחרים מעבר ל-12-14), מצד שני עם בורג והובר יש 4 בכירים בעמדות הגארד ורק שניים שאפשר לסמוך עליהם בכל מצ'אפ בעמדות 3-4 (ובפועל אף מחליף שאפשר לקרוא לו 4), מצד שלישי רוצים שהזר האחרון יהיה גארד חמישי בכיר כמו מילטון במקום פורוורד שימלא את הבור שם.
אז לא שאני חושב שצריך לוותר על הגארד הנוסף, ברור שצריך פה. אני לא מבין איך אפשר להסתפק בו ולא להבין שחייבים פה עוד פורוורד. מה עושים כשזוסמן פצוע לשבועיים? שוחטים את רודי ולופטון 30 דקות, סבבה, מי האחד/שניים שמשלימים עוד עשרים? לוי וחנוכי בדקות חשובות ביורוקאפ? ומה עושים אם באותו ערב רודי נכנס לבעיית עבירות, 30 דקות של שלושה גארדים? נובמת.

קודם כל אני חושב שנמרוד כן נחשב שחקן ליורוקאפ (בטח שיותר מהובר). לגבי יותם-גבי מסכים שהם לא רלוונטיים. אבל זה משאיר אותך עם עוד שחקן שבהחלט יכול לתת דקות טובות ב-4 בכל הרמות.
דבר שני, לעמדת הזר האחרון מדברים על שמות כמו מור או מילטון שהם 1.96-1.99 כלומר שחקנים שבכיף יכולים לקחת דקות גם ב-3 אם זוסמן נפצע כמו שציינת.
דבר אחרון, כן מדברים על להביא ישראלי כמו לוגשי שגם הוא יהווה גיבוי לעמדות האלו.

בקיצור, הסגל רחב מספיק לדעתי. וההצלחה שלנו (בניגוד לשנה שעברה) תלויה אך ורק בכמה פגענו בבחירת 7 הזרים האלה ולא ברוחב הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 3:23 pm 
Junior

לוגשי אכן אמור לחתום
בסהכ הסגל הישראלי של הפועל לא רע למרות העזיבה של קרינגטון .לא לשכוח שבורג הגיע ויביאו את לוגשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 5:03 pm 
Sophomore

גמליאל צודק, הסגל מספיק רחב, לוי יכול להיות גבוה רביעי-חמישי ביוקאפ (רודי הוא הגבוה הרביעי בפועל) והוא יהיה השחקן ה9 ובורג, הובר ולוגסי שחקנים 10-12. אלה שחקנים לגיטימיים לרול הזה בקבוצה כמו הפועל. בליגה הישראלית השחקן החשוב ביותר יהיה לוי. אם הוא יהיה ברמה של סוף העונה האחרונה, יש סיכוי מסוים להפתיע את התל אביביות, פחות מזה ויהיה כמעט בלתי אפשרי, אולי אם בורג או לוגסי יעשו קפיצה דרמטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 5:09 pm 
Freshman

אני מסכים עם קרטמן
בעונה שעברה לקחו סיכונים עם עומק הסגל וכלנו אותה בגדול.
צריך ללמוד מזה ולא לקחת צ׳אנסים.
עדיף שיהיה סגל עם עודף זרים שיושבים ומחכים להזדמנות על הספסל מאשר הפסד אדיוטי ברבע גמר בגלל שחסכו על חיזוק ועומק.
התקווה היחידה שלי היא שבניית הסגל נשלטת ומכווונת על ידי אוברדוביץ השנה ולא על ידי דן שמיר שדופק אותנו כבר שלוש שנים עם קונספיות ה״לא מאמין בסגל עמוק מדי״....
ושוב, מקווה מאוד שאדלסון לא עושה עוד פעם את הטעות של להביא שלושה ארבעה שחקנים יקרים ומנסה לחסוך על השאר.
צריך להפציץ. להרים כאן סגל שיטרוף את היורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 5:42 pm 
Sophomore

לא מצאתי שום סימוכין למה שררדטטי כתב שלוגשי בדרך לחתום, אז לא הייתי חותם על זה.
יש השנה לפחות שני זרים של מיליון וחצי פלוס ועוד שלושה במיליון פלוס, שני זרים בסה" הם באזורי החצי מיליון.
אתם באמת משווים את זה לסכומים של שנה שעברה? לדעתי זה כמעט פי 3.
אני מעריך שיגיע עוד זר איכותי באמצע העונה האירופית, דווקא חכם להתחיל ככה ולהבין איפה החוליה החסרה.
יכול מאוד להיות שזה יהיה עוד גבוה, במידה ולוי לא יהיה מספיק טוב.

הסגל ההתחלתי צפוי להיראות ככה:

1- הארפר, סמית', בורג, הובר.
2. גארד זר, סמית', בורג.
3. רודי, זוסמן, גארד זר.
4. לופטון, רודי, לוי.
5.קאקוק, מיליטיץז', לופטון.

יש כאן כיסוי כמעט הרמטי, וכאמור, סביר שיגיע חיזוק של לפחות זר אחד באצע העונה.
לא מבין את התלונות על התקציב, מה ציפיתם, שיהיה סגל של 11 זרים של מיליון בממוצע לזר + זוסמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 6:03 pm 
Freshman

למעט הספקות שלי לגבי מילטיץ' שאני מקווה שיתבדו, ובהנחה שיחתימו עוד גארד ברמה גבוהה, אין ספק שהסגל מסקרן ומלהיב - ורחב ברמת יורוקאפ. אני לא בטוח מה רמתו אבל אם הטופין הזה הוא באמת ישראלי ובאמת יש לו אפסייד של שחקן יורוליג, הוא יכול להיות נכס אסטרטגי, וככזה הייתי מצפה שנהיה שם במאבק על להחתים אותו, ולא קראתי שום דבר על זה. אז או שלא תופסים ממנו, או שינאי מתכוון גם עליו להשכיב מיליון וחצי דולר לעונה, או שכן מדברים איתו וזה לא הגיע לעיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 6:23 pm 
Freshman

1 ג'ארד הארפר | ג׳יילין סמית | רועי הובר
2 זר | איתן בורג | שלו לוגשי
3 דיוויד רודי | יובל זוסמן
4 קני לופטון | נימרוד לוי
5 דושאן מילטיץ׳ | דבונטה קאקוק | גבי צאצאשוילי

מבחינת שכר השחקנים הזרים, יש כאן שדרוג די גדול מעונה קודמת. שימו לב למספרים:

ג׳ארד הארפר: 1.7M$
דיוויד רודי: 1.5M$
קני לופטון: 1.3M$
דבונטה קאקוק: 1M$
שייק מילטון: 1M$ (בהנחה ויגיע, מיליון דולר פלוס)
ג׳יילין סמית: 600K$
דושאן מילטיץ 550K$

אני מניח שהשאירו עוד כסף בצד לזר נוסף בהמשך ההשנה ובמידה ונביא את שלו לוגשי ואולי עוד איזה מתאזרח ישראלי, אנחנו סוגרים כאן אחלה סגל. נחכה לראות איך זה מתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 6:29 pm 
Sophomore

בואו נעשה סקירה של שחקנים שמתחילים השנה לעומת שחקנים שהתחילו שנה שעברה לפי גודל חוזה כדי להבין את ההבדל.

1. האפר 1.1- הארפר 1.6
2. וויילי 0.9 - רודי 1.5
3. קרינגטון 0.85 - לופטון 1.3
4. זוסמן 0.65 - (מילטון) (1 נניח)
5. לאמב 0.65 - קאקוק 1
6. ווינסטון 0.35 - זוסמן 0.7
7. ג'סטין סמית' 0.22 - ג'יילן סמית' 0.6
8. סקפינצב- 0.15 - מילטיץ' 0.5 (נניח)
9. טריפל ג'י - 0.15 - בורג 0.35
10. נמרוד 0.33 - נימרוד 0.33
11. הובר 0.18 - הובר 0.18
12-14 שחקני נוער- (לוגשי, חנוכי, צ'אצ'א)

זה שדרוג עצום באיכות אחד מול אחד כמעט בכל עמדה,
וגם שדרוג עצום בשכר פר שחקן בנטו, שבאיכות זרים יותר נכון למדוד ככה.
מסכים שחסר כאן זר שמיני,
אבל אני באמת חושב שאת הזר הזה,
ואולי עוד אחד אם יהיה צורך כי מישהו מהזרים יאכזב,
עדיף להביא באמצע העונה, כשכבר מזהים בבירור איזה חיזוק צריך.
להתחיל עונה בירוקאפ עם 10 זרים של מיליון דולר בממוצע זו דרישה מופרכת, כל כמה שאדלסון עשיר.

(נכתב לפני טימי ווייטס, נראה לי עדיין עושה שכל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 6:34 pm 
Sophomore

מצאתי דיווח מלפני שבוע בטוויטר של ישראל היום על לוגשי כמועמד, אולי בכל זאת יגיע.
טופין- אם זה פחות ממיליון, וואלה הייתי מצפה מאדלסון להילחם עליו למרות הכל בחוזה ארוך טווח, יכול לחסוך גם זר שמיני באמצע העונה, כי זה גם בול על העמדה. אני סקפטי ומאמין שבגלל ינאי המחיר האמתי הוא באזור ה1.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 28, 2026 6:37 pm 
Sophomore

לא יודע אם כתבו פה אבל וונדל מור חתם בבולוניה, ממש חבל הוא באמת פרוטוטייפ מושלם לסגל הזה.

טופין שווה מיליון ללא ספק, זמן טוב לדבר איתו שינאי עסוק עם ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 812 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], RREEDDTT ו 55 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: