סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' יולי 30, 2026 7:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 26-27
הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 1:49 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שאתה טועה. לדעתי זוסמן יעלה בחמישייה (כעוגן הגנתי, כקפטן, כישראלי היחידי, ובגלל שבלי זה הוא יקמל) אבל זה יהיה בעמדה 2 כשה-3 הפותח יהיה רודי.
אני מסכים שמילטון יהיה מצויין כיוצר מרכזי של החמישייה השנייה. בתכל'ס דיי כמו שקרינגטון היה בזמנו אצל דז'יקיץ'.

אני מדמיין חמישייה של הארפר-זוסמן-רודי-לופטון-מיליטיץ'/קייקוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 1:57 pm 
Sophomore

הכל יכול להיות בשלב הזה אבל נראה שאתם מייחסים יותר מידי חשיבות לחמישייה לגבי מילטון ספציפית.
הפער בכישרון שלו מכל מי שהוא לא הארפר כ״כ גדול שהוא ישחק ויסגור משחקים הרבה, בדיוק כמו קאדין אגב.
ממוצעי הדקות יהיו אשר יהיו, בסוף נראה לי שנראה לא מעט משחקים שסוגרים עם קו אחורי של הארפר-שייק-זוס/רודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 2:00 pm 
Sophomore

ד"א גם הארפר-שייק-זוס זה אחלה קו אחורי שמתאים לשחק ביחד. אולי אפילו יותר מעם רודי שיהיה קצת כבד ב-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 2:44 pm 
Sophomore

הנווט כתב:
הכל יכול להיות בשלב הזה אבל נראה שאתם מייחסים יותר מידי חשיבות לחמישייה לגבי מילטון ספציפית.
הפער בכישרון שלו מכל מי שהוא לא הארפר כ״כ גדול שהוא ישחק ויסגור משחקים הרבה, בדיוק כמו קאדין אגב.
ממוצעי הדקות יהיו אשר יהיו, בסוף נראה לי שנראה לא מעט משחקים שסוגרים עם קו אחורי של הארפר-שייק-זוס/רודי.

מילטון כנראה רמה אחרת ביצירה מכדרור ואולי גם בקליעה.
אבל לרודי צריך להיות יתרון אדיר במשחק מעבר וכמיס מאץ' מול 4 כבדים,
ולופטון אמור להיות סקורר ויוצר יוצא דופן מהצבע,
אז לא הייתי אומר שמילטון יותר מוכשר מהם בכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 3:19 pm 
Sophomore

התכוונתי מבין הגארדים אבל מסכים בגדול.
הקונטקסט הנוסף הוא מאצ׳אפים מול יריבות:
שאני מדמיין ציוות של ליפטון ורודי מול קבוצות קטנות, אתלטיות ומהירות (בטח בליגה) זה נראה קצת מגושם הגנתית.
חמישייה על המגרש עם הארפר-שייק-זוס/רודי אמורה לכסות הרבה מאצ׳אפים ולספק הרבה אפשרויות מבחינת יצירה.
כמובן שיהיה הגיוני לעשות רוטציה בין הארפר ושייק כשאחד מהם תמיד על המגרש, אז יהיו לא מעט דקות בהן הם ישחקו גם בנפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 3:26 pm 
Freshman

צפיתי בכמה סטרצ'ים יפים של מילטון באדריאטית. סייז טוב, די חזק, טכני מאוד, מסיים טוב בשתי הידיים, מוביל כדור טוב, לא מהיר ולא אקספלוסיבי, יד טובה, שחרור איטי, יכולת מסירה מעולה! (כולל אחלה court vision מרבה למסור מסירות מפתיעות לצד החלש), קבוצתי, רגליים קצת כבדות בהגנה, קבוצתי וחכם מאוד. מזכיר לי משהו בין שלווין מאק לג'רלד בראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 7:24 pm 
Sophomore

טעות אמיתית ראשונה מבחינתי בפגרה הזו- באמת שלא יודע אם טופין יתברר כשחקן ששוה מיליון וחצי או לא (אני כאמור מחזיק ממנו אבל מתבסס על סאמר ליג אחד שראיתי אותו בה), אבל אסטרטגית אנחנו במצב גרוע מבחינת ישראלים.
אין ישראלים טובים בשוק, ולא עשינו כלום כדי לשפר את עמדת המוצא שלנו בתחום, נגיד והגענו ליורוליג שנה הבאה מה עושים?
10 זרים בבלגרד כמו שת״א עשו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 7:38 pm 
Sophomore

זאת לא טעות. זאת החלטה של לאן לנתב תקציב.
לקרוא לזה טעות זה להתעלם מזה שהיה להחלטה כזאת מחיר ולחזור שוב לדיון של למה אדלסון לא מוכר בשבילנו את המלון בווגאס...
ד"א לדעתי זאת הייתה החלטה גרועה אם וכאשר. הוא שחקן מאד לא מוכח. והעמדות שלו (3-4) בן במקרה העמדות שבהן שני הישראלים הכי בכירים שלנו (זוס ונמרוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 8:06 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
לקרוא לזה טעות זה להתעלם מזה שהיה להחלטה כזאת מחיר ולחזור שוב לדיון של למה אדלסון לא מוכר בשבילנו את המלון בווגאס...
ד"א לדעתי זאת הייתה החלטה גרועה אם וכאשר. הוא שחקן מאד לא מוכח. והעמדות שלו (3-4) בן במקרה העמדות שבהן שני הישראלים הכי בכירים שלנו (זוס ונמרוד).

נמרוד לוי ? ישראלי בכיר ?
איבדת אותי שם גמליאל….
אני שם את הזייטונים שלי שהוא לא שורד את הדרישות ההגנתיות של אוברדוביץ חצי שנה .
ולגבי טופין
כפי שנכתב , הפועל הציעה לו חוזה אבל לא באותו קנה מידה של הפועל ינאי.
לא יכול להאשים את אדלסון.
להזכירכם 1.5 לישראלי = 3 מיליון ….
מחירה של האובססיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 8:35 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:

אפשר לשים את טופין ספציפית בצד לצורך העניין כי כמו שאמרתי אני דלוק עליו על סמך מידע מצומצם, שכל אחד יבחר את הישראלי שהוא חושב שהיה צריך להביא.
גם התשובה של חריגות תקציב כבר ניתנה ופחות מעניינת, אתם מדברים כאילו תקציב של קבוצת כדורסל, תחביב של עשירים כן, זה כמו מסגרת תקציב ממשלתית או של תאגיד עולמי (ולא ששם לא חורגים).

אני אומר משהו פשוט, ב3-5 שנים הבאות אתה רוצה להיות קבוצת יורוליג ולהתמודד בליגה- זו המטרה המוצהרת.
אתה משחק בישראל אז צריך ישראלים/מתאזרחים, זה משאב מוגבל בסופו של יום.
אם ישבת מחוץ למשחק עליהם שנה, שנתיים, שלוש, בסוף שתגיע ליורוליג עם לוגאשי וצ׳אצ׳א ותצטרך או להחזיק מספר מוגזם של זרים (שלא נרשמים בישראל) ודה פאקטו ליהיות עם שתי קבוצות, או להביא כמה מהם בשנה אחת בה עלית ליורוליג (ואולי יהיו, אולי לא, אולי יהיו יקרים יותר וכו׳).
מכבי עשו את זה מזמן ושינו אסטרטגיה, ת״א השניה גם הרגישו את החסרונות של זה.
אז אני לא אומר לאסוף 5 ישראלים במיליון+ כמו ינאי, אבל השנה היית צריך להוסיף ישראלי בכיר אחד לפחות, בטח אחרי שאיבדת את קאדין ליריב ישיר, ולהמשיך לעבות בהדרגה כל שנה.
הרעיון שלא צריך ישראלים לקחת את היורוקאפ הוא אולי, אולי, נכון, אבל המטרה לשנים הבאות היא לא היורוקאפ אלא היורוליג, שם צריך סגל של 14-15 שחקנים ולא כולם יכולים להיות זרים.

זו באמת ראיית מחילה כי אם יודעים שצריך ישראלים לשנים הקרובות, וצריך לחרוג השנה כדי שיהיה גם בשנים הבאות, אז מסתכלים על תקציב ל3-5 שנים ולא רק של השנה, ואז זה לא בהכרח צריך להיות ממוסגר כחריגה ובטח לא על חשבון זר.
המטרות הגדולות לא אמורות להשתנות כל שנה ככה שאתה עובד לקראתם גם עכשיו, ותמיד צריך לעבוד גם לפי מצב ותנאי השוק, בטח שמדובר על משאב מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 8:49 pm 
Sophomore

אני לא חושב שאיבדנו את כל המומנטום לישראלים בכירים לעונות הבאות, זה טיעון חלש בעיני,
יש את ביילי, אולי גם מאייר ואפילו שרף יהיו זמינים בשנתיים הקרובות,
שלא לדבר על יעקב שכל כמה שאני לא בטוח לגבי רמת הכישרון שלו, הוא כבר היה ביורוליג בגלגול פחות מוצלח שלו, אפילו שבנמושה.
גם ישראלים אחרים עשויים לפרוץ, אחד או שניים מהם ישחקו אצלנו (בורג ולוגשי).
בקיצור, לא צריך להיות עד כדי כך אובססיביים כדי לשים מיליון וחצי על ישראלי שאפילו לא מוכח כזר טוב באמת בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 9:14 pm 
Junior

שרף, מאייר, שארפ, גינת, ביילי, יעקב, אבייב, בלאט - כולם עשויים להיות על המדף בעוד שנה מהיום. ברור שהיה עדיף שיהיה בסגל עוד ישראלי אחד טוב ממש, אבל אני לא רואה סיבה להתרגש…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2026 10:58 pm 
Freshman

למה אין וולקאם לשייח' מילטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 30, 2026 12:16 am 
Sophomore

מטריד משהו זה שעוד לא יצאה הודעה רשמית
ראינו את מור מסכם בפרטיזן ובסוף הולך לבולוניה, אז יש ממה לחשוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: 11#, Google [Bot], JustBringIt, shmueliki, גמליאל, סאבוניס ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: