סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ספטמבר 16, 2026 12:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נז"א
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 4:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
כל הרשת גועשת ופה לא אומרים כלום? איפה הדעות הסוערות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נז"א
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 5:00 pm 
Hall of Famer

אני לא נוהג לדבר על דברים שלא ראיתי.
כשזה ייצא, נראה, ואז נחליט. מה שכן, ברור לי שנעשה במלחמה הרבה דברים שלא ייעשו. וטמבל מי שחושב שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 5:12 pm 
מנהל פורום

אין לי ספק שיתנהל כאן דיון מכבד ולא היסטרי בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 5:31 pm 
Hall of Famer

לא יודע, קאלימי, בשתי ההודעות הראשונות (עד שלך) לא ראיתי שום דבר לא מכבד או היסטרי. אני לא בטוח שיש סיבה לאפקט פיגמליון כרגע, בטח לאור הנפשות הפועלות בחודשים האחרונים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 6:42 pm 
Sophomore

יאמר לזכותו של קלימי שראיתי ביומיים האלה איזה אלף פוסטים בנושא כולל בכל קבוצה אפשרית, ולא היה פעם אחת שרוב התגובות לא היו עם קללות והיסטריה, כך שאולי סל ניוז מעל כולם ואם היה פה השתתפות אז נראה דיון מכבד ורגוע אבל חייבים להודות שהסיכויים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 7:22 pm 
Hall of Famer

על מה הדיון אבל?
לא ראיתי את הסרט. סביר שלא אראה כי זה נראה לי מאוד לא נעים לצפייה. בדיוק כמו שלא אראה סרט על זוועות השביעי לאוקטובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 7:44 pm 
Sophomore

לא יודע על מה הדיון אבל באינטרנט זה בערך 5% הם אומרים את האמת אמיצים כדאי להקשיב ולראות, 95% בוגדים לשלול אזרחות לירוק ברחוב גרועים כמו הנוחבות, אז יש פה איזה תהום שאפשר לדון עליה במיוחד שפה נראה לי יש יותר מ5% שלא רואים בהם בוגדים.

דברים שראיתי שבעיני לא נכונים בלי קשר לאיזה צד :
"אבל לא ראיתם את הסרט אז מה אתה מגיבים" - מי שעקב אחריו יכל לראות כתבות שלו שעל זה הסרט מתבסס, וזה די במובהק מה שכולם חושבים שזה, ניסיון לטעון שמדובר בסיסטמטית ולא איזה חייל סורר שעשה מעשה בעייתי ויש צורך לטפל בו. אז לא חושב שיש צורך לראות כדי להגיב.

"הם סתם תאבי בצע שרוצים מחיאות כפיים" - אם מסתכלים בדף ויקי של היוצר לא נראה שהוא קולנען אומנתי שמחפש לרכב על משהו, יש לו פעילות של הרבה שנים בנושא הזה, ואני חושב שאפשר להסכים שזה בוער בו, גם מי שחושב שהוא בוגד ואויב.

"אבל למה בחוץ? זה חייב להיות ביקורת פנימית" - טוב פה זה היתממות רצינית, אין פה סיכוי לדבר על הדברים האלה, אפילו התקשורת השמאלנית לא מוכנה לדבר על כך, כל מי שדיבר על משהו דומה גם כן ישר נאמר עליו שהוא בוגד.
אפשר לטעון שמצוין, שיש דברים שאסור לבקר אחרי ה7 באוקטובר, שמדינה במלחמה, שצריך רק להיות פטרויטים ללא שום ביקורת מדינית על מלחמות או על צהל, אבל לטעון שהיה אפשר פשוט לבקר באופן פנימי זה לא מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 8:01 pm 
Hall of Famer

עדיין לא לגמרי מבין את הדיון שיש פה.
אני לא יודע אם 'הם' אומרים את האמת. גם למיטב הבנתי הסרט מתבסס על עדויות בלבד לא מתחקר את העדויות האלו, אז גם לראות אותו לא יענה על השאלה הזו. לא חושב שיש פה אדם שחושב שאסור להם לעשות סרט כזה.
ברמה 'עיתונאית' זה נראה לי פורמט עצל קצת. דעתי על הסרט צריכה להתבסס על אשכרה לראות את העדויות האלו ו/או בתקווה שיהיה גוף אמין במידה סבירה (נניח הארץ או חס ושלום ועדת חקירה) שיבחן אותן באופן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 8:50 pm 
Sophomore

לא ראיתי את הסרט. אבל אני לא מבין מה לא בסדר בשימוש באינטליגנציה מלאכותית. בחודשים האחרונים אינטליגנציה מלאכותית פותרת בעיות מתמטיות שנחשבו קשות ביותר, אז מה בגלל שמדובר באינטליגנציה מלאכותית נכריז שהפתרון שגוי?! אם אינטליגנציה מלאכותית עושה עבודה טובה יותר מאנשים, אז יופי אולי נחסכים חיי אדם. אם הטענה היא שלא, נראה לי קשה להוכיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 10:51 pm 
Hall of Famer

קודם כל ההסתייגות המתחייבת-לא ראיתי את הסרט.

מה שכן צריך להגיד זה שאני מקווה מאוד שבצה"ל מתייחסים ברצינות הראויה לתחקיר הזה. למיטב הבנתי, החיילים שמתראיינים מציגים טענות על פעולות לא מוסריות שצה"ל מבצע, זה כבר לא טענות של פלסטינים, לא טענות של ארגוני סיוע, לא "בצלם" או ארגונים דומים, זה עמוק מתוך צה"ל ואת זה באמת שאי אפשר לדפדף הלאה בטענות על אנטישמיות ורדיפה.

צה"ל צריך לקחת את המקרים האלו אחד אחד ולפרק אותם, אם קרו-לתחקר, להפיק לקחים ואם צריך גם להעניש אחראים, אם לא קרו-צריך הוכחות ברורות.

לתחושתי צה"ל בפרט והמדינה בכלל כבר יותר מדי זמן מזניחים את החזית התקשורתית, מתעלמים מטענות על פשעי מלחמה, מאפשרים לשרים מטומטמים ללרלר על "אין חפים מפשע בעזה", על למחוק, להשמעד ולהרעיב, ולא מבינים (או יותר גרוע-מבינים ומתעלמים) שלהתנהלות כזו יש מחיר יקר, ויש גבול לכמה אפשר לשחק על הטיקט של אנטישמיות ולהתעלם מראיות לפשעי מלחמה של צה"ל וישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 11:04 pm 
Sophomore

Ketchup כתב:
לא ראיתי את הסרט. אבל אני לא מבין מה לא בסדר בשימוש באינטליגנציה מלאכותית. בחודשים האחרונים אינטליגנציה מלאכותית פותרת בעיות מתמטיות שנחשבו קשות ביותר, אז מה בגלל שמדובר באינטליגנציה מלאכותית נכריז שהפתרון שגוי?! אם אינטליגנציה מלאכותית עושה עבודה טובה יותר מאנשים, אז יופי אולי נחסכים חיי אדם. אם הטענה היא שלא, נראה לי קשה להוכיח את זה.

לא ראיתי גם, אבל הטענות על השימוש בai, זה שיכול להסיר אחריות ולהקל מבחינה פסיכולוגית על ביצוע מספר רב של תקיפות, המערכת נניח חוזה באחוז גבוה מישהו שמעורב בחמאס, ואפשר להגביר ולייצר המון מטרות אפשריות כך עם נזק אגבי מוגדר.

rony - לא ראיתי את הסרט אבל ממה שאני מבין הטענות הן לא נניח על מקרים של חייל מסוים שנסחף ורצח על דעת עצמו, אלא על המערכת והמדיניות עצמה, למשל בנזק אגבי מספר האזרחים שמוכנים להרוג בכל תקיפה של פעיל חמאס. אם הטענות נכונות אז אין כאן משהו שהם לא מודעים אליו אלא מדיניות שהם קבעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 11:12 pm 
Hall of Famer

שוב-לא ראיתי את הסרט, אבל אני רק יכול להניח שהם מביאים שם דוגמאות ספציפיות למקרים שקרו שבהם מדיניות של הממשלה או של צה"ל הובילה לפגיעה בחפים מפשע שאפשר היה להמנע ממנה. אם הייתה לנו ממשלה נורמלית, אפשר היה גם לחקור מקרים כאלו ברצינות בלי לחטוף מטח של האשמות על אנטישמיות, שנאת ישראל ועידוד טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2026 11:39 pm 
Hall of Famer

מה שבטוח זה שמי שיהדהד את הסרט יותר מכל אחד אחר בעולם זה ביבי ואנשיו כתעמולת בחירות נגד ה״סמול״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 12:32 am 
Sophomore

יובל, צריך לבדוק מה קורה. אבל מקרים קיצוניים, כפי שאני מנחש מובאים בסרט, לא מעידים בהכרח על היכולת הכללית. בעיקרון צריך להשוות את הביצועים של המערכת לעומת אנשים, לתחושתי זה מאוד קשה. אני מניח שהמערכת הרבה יותר מהירה מאנשים מה שמאפשר תגובות יותר מהירות וזה מן הסתם חיובי בהגברת חיסול האויב ואולי אפילו מוריד את יחס האזרחים ללוחמים שנפגעים. אבל תחושת הבטן שלי שהסטנדרטים במלחמה הזאת שונו בצדק או שלא, כך שקשה להשוות לביצוע אנושי. מה עוד שקשה למצוא תקדים מודרני למלחמה כל כך אינטנסיבית בשטח עירוני צפוף עם אויב ציני כמו החמאס שמעוניין בפגיעה באזרחים פלסטינים.

באופן כללי, מה שהכי מטריד אותי הוא שלא נראה שהענישו את מי שחטא. זה גרם גם ליותר סבל אנושי וגם לפגיעה חמורה בתדמית של צה"ל ומדינת ישראל. כמובן עם הממשלה הנוכחית זה לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 12:51 am 
Junior

גם לי בא להתווכח אבל אין לי ממש מושג על מה. אז רק אעיר שיש משהו משונה בגישה של הרוב המוחלט של הישראלים כלפי עזה והפלסטינים אחרי ה-7 באוקטובר. זה הולך בערך ככה: ״אין חפים מפשע בעזה, הפלסטינים הם עמלק, צריך להרוג את כולם ואת עזה צריך למחוק, אבל אחרי שמחקנו, אם מישהו יעיז לטעון שהגזמנו עם הפגיעה בבלתי מעורבים זו עלילת דם שפלה ואנטישמית כי אנחנו הצבא הכי מוסרי בעולם״. נפש האדם זה דבר מוזר וסבוך…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 1:00 am 
Hall of Famer

האמת היא שמכל הסיבות שאני רוצה שהבן גבירים יעופו, זה כדי שסוף סוף מישהו יטפל בסיפורים כמו זה, ואולי בעיקר בסיפורים המזעזעים ממה שמתנחלים עושים לערבים בשטחים. קצת משילות מהצד היהודי לא תזיק. ולכל הפחות תשמר את העליונות המוסרית המתדרדרת שלנו.
קרי, אין לי ספק שאנחנו עדיין עליונים מוסרים, אבל עם כל עדות ועדות כזאת, העליונות הזאת הופכת להיות פחות אבסולוטית וזה נורא מעצבן אותי. נדמה לי שליברמן אפילו היה עושה סדר רציני ובעיניי זאת העוולה מס׳ 1 של הבן גבירים גם כך (לצד עוולה מס׳ 2, שהיא הזלזול בחיי הערבים העבריינים, למרות ששם האשם העיקרי הוא מן הסתם הערבים העבריינים ולא חיילים ומתנחלים יהודים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 1:09 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
גם לי בא להתווכח אבל אין לי ממש מושג על מה. אז רק אעיר שיש משהו משונה בגישה של הרוב המוחלט של הישראלים כלפי עזה והפלסטינים אחרי ה-7 באוקטובר. זה הולך בערך ככה: ״אין חפים מפשע בעזה, הפלסטינים הם עמלק, צריך להרוג את כולם ואת עזה צריך למחוק, אבל אחרי שמחקנו, אם מישהו יעיז לטעון שהגזמנו עם הפגיעה בבלתי מעורבים זו עלילת דם שפלה ואנטישמית כי אנחנו הצבא הכי מוסרי בעולם״. נפש האדם זה דבר מוזר וסבוך…

שמתי לב לתופעה הזו פעם ראשונה אצל ניאו נאצים. זה תמיד כזה היהודים הם שורש כל הרוע בעולם צריך לעקור אותו ולהשמיד אותם אה וגם השואה לא התרחשה בכלל אף אחד לא השמיד יהודים זה המצאה שלהם וגם היטלר הכי גבר.

אם אתה מכחיש את השואה וטוען שצריך לעשות שואה כל מה שאתה אומר זה שהמנהיג שלך אפס.

איכשהו אפשר לראות את אותה לוגיקה בדיוק אצל רוב היהודים בעם שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 9:37 am 
Sophomore

הבעיה שלי עם הסרט, ואני מאמין שאראה אותו אם כי אני כרגע מתבסס על ביקורות של מי שכן ראה אותו:

1. הסרט חד מימדי, לא מציג את הרקע וה- 7.10.
2. פה הבעיה הכי גדולה שלי- בשל האקלים הנוכחי אני באמת מפחד שהוא יוביל לאלימות ופיגועים פיזיים בישראלים, סירוב להשכרת בתי מלון ודירות והתנכלות.
3.עצם הרעיון שמדובר בנז"א ולא בהשמדה המונית לא מכוונת, כלומר פעילות שמתבססת על הדין הבין לאומי גם אם בתחום האפור שלו.
4.אני לא יודע אם העדויות אמיתיות, כלומר באמת של חיילים- ואם באמת נעשו הצלבות לבירור האמת שכן גם עדות וזכרון של אדם יכולים להיות מוטים (גם אם לא בכוונה). כך הבנתי ממי שראה ומדובר באנשים נייטרליים שמתנגדים לפעולות ישראל בכללי.
5.להוציא סרט כזה, באופן כללי הוא לא בגידה בעיניי. מה שכן- באקלים הנוכחי ובעיקר איך שהוא נעשה (אני צריך לצפות) ובחוסר היכולת שלנו לדעת אם העדויות נכונות- הם מעבר לזה. הם הזמנה לאלימות כלפי יהודים בכל העולם.
באקלים הנוכחי, היה צריך להוציא סרט שמגבה את הטענות שלו וגם מציג את ההקשר- אפילו אם רק כרקע שטחי.

גם אין התייחסות לחמאס. כלומר לפי יוצר הסרט- אפשר תמיד להקיף את עצמך ב-50 ילדים, לירות על כל מה שזז בישראל ושלא יפגעו בך מעולם. כלומר כל מה שחמאס צריך לעשות הוא להקיף כל לוחם במשפחה, לירות משם ולהיות מוגנים. זה לופ לא מוסרי כשלעצמו וחלק לא קטן מהסיפור.
סרט דוקו צריך לגרום לך לחשוב- לא למכור לך נרטיב.

וכמובן שהדברים גם עומדים לגבי בן גביר, סמוטריץ וחבר מרעיו- שהם בוגדים ואנשים קטנים ומסוכנים- אבל מהם אין לי שום ציפיות ואני די בטוח שההשפעה שלהם קטנה משמעותית בהליך הרוח ברחוב בחו"ל מאשר סרט מצליח.

נערך לאחרונה על ידי אבו שוקרי בתאריך ג' ספטמבר 15, 2026 10:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 9:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

- לא ראית את הסרט החדש שיצא?
- לא
- נכון גרוע?
- לגמרי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 9:58 am 
Sophomore

ראיתי את הראיון של רביב דרוקר עם אברהם. אני מתקן- אין צורך לראות את הסרט כדי לדעת שאין אימות.
דרוקר שואל אותו איך אפשר לדעת שהמידע נכון, שהרי אין מידע מדויק, קונקרטי ועם תאריכים: אברהם עונה לו שהוא עם הגארדיאן ובזה ושלח אותו לעשות סרט בעצמו. ברח מלתת תשובה.
דרוקר גם שאל אותו מדוע לא נעשתה השואה לצבאות ומלחמות אחרים בעולם- שוב אברהם עונה כמו ילד קטן שדרוקר מוזמן להכין סרט בעצמו.

כלומר כנראה שמי שכן ראה את הסרט ודיווח על כך שאין דרך לדעת אם הסרט נכון- צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 9:58 am 
Hall of Famer

אני רק אציין שכתבתי על הסרט בפורום פוליטיקה אמריקאי שאני כותב בו כבר עשורים והוא אולטרה 0מולני והכותרת של השרשור על ישראל בו הוא "The Middle East: Israel’s torture camps. A story of genocide" וליטרלי אף אחד לא שמע על האירוע בכלל.

זה הגיוני מאחר והוא טרם יצא בארה"ב, אבל יש מצב גם שרמת ההיסטריה בארץ כלפי הסרט והשפעתו מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 10:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם הסרט אכן לא מציג את הרקע של 07/10 זו גישה לא הגונה בעליל של היוצרים. אם הם גם לא בדקו ואימתו את העדויות (אאל"ט דובר על תקיפה בה נהרגו 500 עזתים שלא קרתה במציאות) אלא רק התבססו על עדויות של אנשים שאף אחד לא יודע מי הם באמת - זה בכלל חמור.
אבל בלי קשר אם הכל בסרט נכון או שום דבר אינו נכון, כל הסערה שהוא יצר רק מדגישה ביתר שאת את האימפוטנטיות של ההנהגה וההסברה שלנו. הרי שמעתם שעומד לצאת הסרט, למה שלא תראו אותו ותבואו מוכנים עם ראיות נגדיות + הוכחות לתקיפות שבוטלו בגלל הערכת נז"א גבוהה מדי? הרי הרמטכל עצמו יודע אם הרגנו 500 אנשים בתקיפה בודדת, אז קל להפריך את זה אם זה לא קרה.
בינתיים שר החוסר תרבות מיקי זוהר מאיים לשלול את האזרחות של יוצרי הסרט ומורה לעצור תקציב לאיגוד הבימאים שתמך בהם ולאסור את הקרנת הסרט בישראל, כאשר גם הרמטכ"ל וגם אנשי משרד החוץ מודים שעדיין לא צפו בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 11:34 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את הסרט, כמו כמעט כולם בערך אני מניח, אבל קראתי פה ושם ביקורות עליו ותפסה אותי ביקורת של אמיר בוגן, שלא חשוד בביקורתיות כלפי הסרט ויוצריו ולפי עדותו הוא שוכנע מהסרט.
1. כותרת הסרט באנגלית היא NAZA. לא NZ"A, לא incidental damage או כותרת אחרת. איזה קונוטציה השם באנגלית נותן, אני מניח שאפשר להבין, ביחוד שהטענה הזאת שזורה (לפחות לפי הביקורות שקראתי) בסרט.
2. כמו שיובל רשם, אין פה באמת עבודה עיתונאית, יש פה עדויות של אנשים חסויים, שהפרטים שהם נותנים לא אומתו ולא אותגרו. נשארנו עם סרט של "הוא אמר" ללא שם ידיעה מי היא אותו "הוא". זה לא אומר שהעדויות לא נכונות, או שאין להם משקל אמיתי, אבל אין פה הוכחות, אלא רק טענות.
3. מתוך הביקורת של בוגן - "לאט לאט הסרט שוזר בתחכום עדין את הקשר בין הפעילות המבצעית של סיכולים לא ממוקדים, לבין התפיסה האסטרטגית של גירוש והשמדה של עזה כולה." ואז "דרך תזכורת די מיותרת להיסטוריה של היישוב היהודי בארץ ישראל, וחומרי ארכיון מהקמתה של תל אביב על חורבות הכפרים הערביים ויפו, אברהם ושור פותחים צוהר למבצע ההריסה של שכונות שלמות בעזה.". מהמשפט הזה אני מבין שהסרט מוליך אותך להבנה שמה שקורה בעזה זה המשך של מדיניות גירוש והשמדה בימי הקמת מדינת ישראל. זאת ישראל ב-1948 וב-2026. הקורבן? ברור.
4. שוב מתוך הביקורת של בוגן - "יש משהו מאוד אווירתי, קר ומנוכר בבחירה הסגנונית לצלם את הסרט כולו בלילות מעל גגות תל אביב, כשמסביב גורדי השחקים החדשים והנוצצים שצצו בעיר בשנים האחרונות. יש הקבלה ברורה בינם לבין הבניינים בעזה שנהרסו. ויש גם היבט מציצני דרך החלונות לתוך הדירות ודייריהם. חלק צופים במהדורות החדשות, עושים יוגה, נחים. ומדי פעמים רצים לממ"ד." גם פה ההבנה שלי היא להציג תמונה של חיים טובים עם הפרעות קטנות, לעומת הרג והרס בצד השני. אפשר לשאול למה לא שובצו גם בתים של ישובי העוטף אחרי ה-7 באוקטובר, או סרטוני מחבלי חמאס ב-7 באוקטובר כדי להציג תמונה קצת יותר שלמה.

לאור ההיסטוריה של היוצרים וגם מה שפורסם, ברור שהסרט הזה נעשה מתוך אג'נדה ומתוך תפיסת עולם ספציפית. מצד שני, אני גם לא חושב שניתן לפתור את הסרט הזה כבוגדים אוטואנטישמים שבאו לפגוע במדינה וצריך להגלות/להרוג/לחרע אותם. יש בו טענות שצריך לקחת אותן בכובד ראש.
אני חושב שכבר רשמתי על כך. בצד כל הדיבורים על כך שצה"ל הוא הצבא המוסרי ביותר, על כך שיש ביקורת בצה"ל ויש פקודות בצה"ל וכל מיני סיסמאות שונות ומשונות, אני עוד לא שמעתי על חקירה שהתבצעה כלפי חייל צה"ל כלשהו על פעולות חריגות ופשעים שבוצעו במהלך המלחמה. אתה יכול להאמין שכל חיילי צה"ל זכים כשלג, אבל מהיכורתי את צה"ל, את העם, את האווירה שהייתה אחרי השביעי באוקטובר ואת הסיפורים שבכל זאת יצאו פה ושם, מתקשה להאמין שלא היה מקרה אחד אפילו של הפרת פקודות/פשעים וכו' בכל 3 השנים האחרונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 11:45 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני רק אציין שכתבתי על הסרט בפורום פוליטיקה אמריקאי שאני כותב בו כבר עשורים והוא אולטרה 0מולני והכותרת של השרשור על ישראל בו הוא "The Middle East: Israel’s torture camps. A story of genocide" וליטרלי אף אחד לא שמע על האירוע בכלל.

זה הגיוני מאחר והוא טרם יצא בארה"ב, אבל יש מצב גם שרמת ההיסטריה בארץ כלפי הסרט והשפעתו מוגזמת.

אין שום היסטריה, מדובר נטו בניצול (חכם) של המחנה של ביבי כדי לקבל רווח בבחירות על הגב של הסרט הזה ובכלל על הסמול הבוגדני..... אפשר גם במקרה שהצורר ינצח שוב בבחירות להגיד שוב תודה ליוצרי הסרט על העיתוי המופלא שלהם שבוודאי יעזור לו מאוד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2026 12:15 pm 
Sophomore

עופר, אתה טועה. כחלק מעבודתי אני בקשר עם אנשים באירופה (בעיקר איטליה, גרמניה, שוויץ).
הסרט זוכה לתהודה הרבה מאיזו אימרה של בן גביר.
התחושה שלי שזה יוביל לסנקציות כלפי ישראלים ואווירה שלילית עוד הרבה יותר כלפינו בחו"ל. שלא לדבר על אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה