סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אוגוסט 09, 2026 4:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA בין חמישי לשישי
הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 4:03 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שני משחקים סה"כ.

אני רואה עכשיו את המשחק בין הניקס לשיקגו.
הניקס פשוט קבוצה מגעילה. אנתוני וסמית לא חושבים בכלל על הנעת כדור. ישר זורקים בתחילת התקפות.
ככה לא נראית *קבוצת* כדורסל.

גם אם הניקס יעברו שלב אחד בפליאוף, אני לא נותן להם צ'אנס בחצי הגמר האזורי מול אינדיאנה או הנטס.
באטלר משיקגו במשחק טוב מאד.

בהמשך, התאנדר בגולדן סטייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA בין חמישי לשישי
הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:30 am 
Sophomore

הניקס משתפים 8 שחקנים (עד דקה 43).
שימו לב לחלוקת הזריקות :
מלו : 29
סמית : 18
פלטון : 14
קופלנד : 14
---------
שאמפרט : 3
פריגיוני :3
קיד 2
נובאק : 1

זו התוצאה של חוסר הנעת כדור.

אצל שיקגו המצב הרבה יותר מאוזן. 7 שחקנים מתחלקים בין 7 ל 14 זריקות כ"א.
הניקס בדרך להפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:08 am 
Sophomore

הניקס הפסידו - הכדורסל ניצח.

אני אומר את זה בתור אוהד הניקס, אבל אני קודם כל אוהד כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:29 am 
Hall of Famer

1מחצית שנייה די טובה של שיקגו שדווקא נפתחה רע מאוד והניקס כבר עלו ליתרון דו ספרתי של 13 הפרש עם פחות מ-4 דקות לסוף השלישי. אבל אז הגיע ג'ימי באטלר עם כמה מהלכי מומנטום וגם נייט רובינסון שקלע וקלע וקלע ואז עוד פעם קלע. לחשוב שאנשים בשיקגו דיברו ברצינות על האפשרות לחתוך אותו מהסגל בינואר כי אחרת הבולס צריכים לשלם את מס המותרות.
באטלר בפעם המי יודע כמה הוכיח את הנקודה שלי על ג'יימס ג'ונסון, ונייט רוב בפעם המי יודע כמה הוכיח את הנקודה שלי מתחילת העונה שהוא כדורסלן מחונן ולא רק גימיק לתחרות ההטבעות.
אצל הניקס סמול בול קלאסי. אי אפשר להגיד אפילו שהיה להם סנטר הלילה. מצד שני, גם לשיקגו לא היה סנטר, עם קרלוס בוזר ביכולת פתטית (3/11 מהשדה) ונואה, גיבסון ונאזי מוחמד פצועים. כרמלו הכריח יותר מדי זריקות, ג'יי אר סמית היה טוב כולל פולו דאנק מהסרטים.
בסיום 118-111 לבולס אחרי הארכה.

בולס: נייט רוב 35 נק' (5/11 לשלוש), ג'ימי באטלר 22 נק' 14 ריב' 3 חס' ו-3 חט', דנג 16 ו-8 ריב', המילטון חזר ונראה לא רע אבל החטיא פעמיים מהקו 14 נק' ו-8 אס', בוזר 13 נק' 15 ריב' ו-5 איב', היינריך 11 נק' 6 ריב' ו-5 אס'. מלקולם תומאס 25 שניות, כספי (מר 3 שניות בשבילכם) תלמד...

ניקס: מלו 36 נק' (13/34 מהשדה) ו-19 ריב', ג'יי אר סמית 28 נק' ו-14 ריב', פלטון 19 נק' 6 אס' ו-5 ריב' אבל נפצע בהארכה בברך, קופלנד 14

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 8:20 am 
Junior

יכול להיות שכרמלו משחק כרגע יותר בשביל להיות מלך הסלים של הליגה מאשר כדי להשיג נצחונות.

(מה שמעצבן אותי כי הימרתי על דוראנט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 9:03 am 
Hall of Famer

מעניין אם גם שיחקו עליהם בשביל שהם יקחו את כל הריבאונדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 9:06 am 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
יכול להיות שכרמלו משחק כרגע יותר בשביל להיות מלך הסלים של הליגה מאשר כדי להשיג נצחונות.

(מה שמעצבן אותי כי הימרתי על דוראנט)

יכול להיות, אבל כשזה בא אחרי 13 נצחונות, זה כנראה יהיה שגוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 9:08 am 
Junior

השבוע הציגו בספורט סנטר קטע נחמד מאוד של מספר דקות על הנעת הכדור של הניקס ואיך הם משחררים פעם אחר פעם את הכדור לשלשה חופשית אחרי הנעת כדור נהדרת.
רוצה לומר - בחייאת אהוד, הסקת המסקנות שלך מהמשחק האחד הזה מוגזמת ומופרזת.
הניקס במקום הרביעי העונה באחוזי שלשות, מקום ראשון בשלשות פר משחק. לנתונים האלה מגיעים אך ורק מהנעת כדור נכונה, אתה לא משיג אחוזי שלשות טובים ללא הנעת כדור ואתה בטח ובטח לא יכול להשיג מקום ראשון בליגה ברייטינג שלשות (שילוב האחוזים עם הקליעות פר משחק) ללא הנעת כדור מהמעלה הראשונה.
סן אנטוניו והנעת הכדור המהוללת שלהם שפועלת להגיע לשלשה פנויה מהפינה לא מביאה את המספרים של הניקס, אז בחייאת רבאק..
אם אתה אוהד של הניקס כדאי שתתחיל לתת קצת יותר קרדיט לקבוצה שלך,
ואם אתה אוהד כדורסל כדאי שתתחיל לתת קצת יותר קרדיט למקום השני במזרח ולקבוצה שנמצאת בטופ 7 של כל סטטיסטיקה מתקדמת של אחוזי קליעה - לא מגיעים לדבר כזה מ"חוסר הנעת כדור" ו"קבוצה מגעילה".

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 11:57 am 
Sophomore

צ'ונסי,
א. יכול להיות שהחמרתי עם הניקס בגלל משחק אחד. אני מודה שלא יצא לי לראות אותם העונה חוץ מהמשחק הזה. עם זאת, מעבר לקצת החמרה בביקורת עליהם, אני לא חושב שטעיתי.
ב. זוכר את הפליאוף של שנה שעברה?
לפני הפליאוף אנשים (כולל פה בפורום) הימרו על הניקס כמי שיעיפו את מיאמי, ויגיעו לשלבים יחסית מתקדמים בפליאוף.
למה? בגלל שלפני הפליאוף הם היו במומנטום יפה של שלשות באחוזים גבוהים. מלו פרח, נובאק דפק כמה שלשות כל משחק ב 60 אחוז, סמית הצטרף .הכל היה נראה דבש.
בפליאוף הדברים היו נראים קצת אחרת. פתאום נובאק לא יכול היה לשחרר שלשה כמו שצריך, מלו היה נראה מוגבל יותר, והשלשות פשוט לא נכנסו כמו בעונה הרגילה.
למשל, במשחק הראשון הם סיימו עם 7 מ 21. במשחק שני אחוזים זהים - 5 מ 15. משחק 3 - 4 מ 20. משחק 4 - 5 מ 22. משחק 5- 4 מ 13.
פחות מ 30 אחוז סה"כ. נובאק קלע בכל המשחקים ביחד 4 שלשות.

אז גם עם לניקס יש הנעת כדור יפה, בפליאוף צריך לחשוב באופנים אחרים (כמו שס"א יכולה לחשוב), אבל לניקס אין מספיק כלים כדי לחשוב באופן שונה.
החד גווניות שלהם כבר מוטמעת בהם באופן בלתי ניתן לשינוי.
דווקא המשחק הזה מול שיקגו מאד משקף, כי שיקגו עם כל המוגבלות והפציעות שלה יותר מדמה קבוצה של פליאוף שלניקס יהיה קשה מולה. לכן לא התפלאתי שהם עשו עליהם סוויפ.

בקיצר, דבר איתי בפליאוף על הנעת הכדור של הניקס, זה כמו לדבר על יכולות ההתקפיות של ליאור אליהו בפיינל פור או במשחקי הצלבה מול אריות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 12:05 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
מצד שני, גם לשיקגו לא היה סנטר, עם קרלוס בוזר ביכולת פתטית (3/11 מהשדה)

לא מסכים איתך. ואני רחוק מלהיות מעריץ של בוזר.
עזוב את זה שקשה לי לכנות הופעה של 13 ו 15 כיכולת פתטית, אפילו שהאחוזים מאד נמוכים.
הוא לא ממש הכריח זריקות, וחוץ מזה עשה עבודה הגנתית טובה.

אבל זה הרבה מעבר לזה, המון התקפות של שיקגו מתחילות בכדור בפוסט לבוזר, ההגנה של הניקס התכווצה וככה באטלר, המילטון ורובינסון חגגו.
הנוכחות ההתקפית שלו היא מעולה. הוא לא איזה "קופלנד" שנמצא בניקס כדי לעמוד על הקשת ולתפור שלשות פנויות.

דוגמה להופעה פתטית יכולה להיות ההופעה של שון ג'יימס מול ריאל. למרות שהוא קלע באחוזים יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 12:12 pm 
Hall of Famer

על הריבאונד אני מסכים.
אבל התקפית, בוזר בימיו הגדולים היה טורף קו קדמי חלש כל כך.
אפרופו, מתי מירוטיץ' מסיים חוזה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 4:35 pm 
Junior

הניקס הפסידו בשיקאגו בחוץ, בהארכה, מול ההגנה ששברה את הרצף של ההיט.
לא זוכר את מיאמי מצליחה להניע כדור בהצלחה בשיקאגו מול הגנת הבולס (לא שאני חושב שיש לבולס סיכוי בסדרה כזו), אז לא מפתיע אם הניקס נראו ככה, ובכלל ניו יורק בעיני מתבססים על סטרצ'ים הגנתיים מעולים שמזכירים מאוד קונטנדרית (למרות שהם לא יציבים לאורך משחק כמו הבולס וההיט) ועל יכולת אישית של מלו-סמית'-פלטון.

לגבי הטיעון על כרמלו ותואר הסקורינג-נובמת. ברצף של הניקס מלו עשה בממוצע 33 נק' ב50.7% שדה, 8.3 רב', הגיע הזמן לסקורינג צ'אמפ חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בפינת המאמר הדבילי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4367076,00.html

זה מדהים איך מצפים מכתבים לא פשוט לתאר את המציאות אלא לבוא עם איזו תיאוריה מונפצת. עכשיו זה שבעצם עדיף ללייקרס לא לעלות לפלייאוף כי ככה ד'אנתוני יפוטר, פיל ג'קסון יגיע והלייקרס ייבנו מחדש כמו שצריך. ואם הם יעלו לפלייאוף ויעופו בסיבוב הראשון, נניח, משהו מונע מזה לקרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:27 pm 
Hall of Famer

כנראה חיים בגישה הישראלית. במכבי אני מניח שיש השלכות לאי עלייה להצלבה. הלייקרס? הם נכשלו השנה כבר מזמן.
אפרופו, נראה לי שהגיע ת'רד ללייקרס לעונה הבאה. בעיניי, ארטסט וגאסול צריכים ללכת. והלייקרס צריכה לנסות להשאיר את כל השאר, ולהביא את ג'וש סמית' ואת טוני אלן (אם אפשר). דאנליבי הוא אופציה נחמדה אם לא אלן. מצד שני, ברור שאני מפנטז.
מה שכן, נראה כאילו יש כמה אחלה פרי אייג'נטס עונה הבאה, ואם הלייקרס באמת מצליחים להנחית שני פורוורדים טובים בעמדות 4 ו 3, זה יכול להיות מאד מאד נחמד. בעיני רוחי, אני רואה הרכב של האוורד, סמית', אלן, קובי, נאש בחמישייה יחד עם היל, ג'יימיסון, קלארק, מיקס ובלייק מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה ערך הטרייד של גאסול בעונה הבאה? הוא הופך לחוזה נגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:42 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כמדומני שהתיאוריה האחרונה של סימונס בעניין (ומשום מה, בעינייני לייקרס הוא די פוגע) היא שהם לא יעשו שום מהלך שיתפוס קאפ רום ליותר מעונה כי הם רוצים ללכת על .... לברון ב-2014.

וראובן, כן, השנה הבאה זו השנה האחרונה שלו. משכורת של 19 מיליון פלוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:49 pm 
Hall of Famer

כן, העונה הבאה של גאסול היא האחרונה בחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 5:54 pm 
Hall of Famer

אפרופו פרי אייג'נטס,
http://bleacherreport.com/articles/1562 ... nts/page/6

כן, כן, הם חוזרים שגרג אודן יקבל חוזה לשלוש שנים של 18 מיליון דולר. שזאת בערך הבדיחה הכי עצובה ששמעתי השנה - שיגיד תודה אם מישהו יהמר על המינימום בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:00 pm 
Junior

הדבר הראשון שהלייקרס צריכים זה ספסל מינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:23 pm 
Junior

האפשרות היחידה שסמית׳ יגיע ללייקרס זה בסין אנד טרייד.
אם הוא מחליט לא להמשיך באטלנטה, אני לא רואה שום אינטרס לקבוצה לחתום על סיין אנד טרייד עם הלייקרס. הקלף שיהיה להם לתת זה פאו גאסול בעונת חוזה, אמנם חוזה מעניין על פניו אבל בתאכלס הוא חוזה גדול מדי, שלא יהיה קל לאטלנטה להעבירו תמורת נכסים מעניינים, וזה סתם מעכב להם את הבנייה מחדש בשנה אחת, ובמקום לאפשר להם ללכת על הפרי אייג׳נסי כבר בקיץ הזה הם יידחו את זה בשנה, לקיץ הרבה פחות מעניין.
ללייקרס גם אין בחירות דראפט מעניינות לתת אחרי הטריידים של הקיץ הקודם.

לגבי אלן- גם לא רואה איך זה קורה. החוקים החדשים מאוד נוקשים לגבי קבוצות מעבר למס. הלייקרס יוכלו לשלם לו רק 2 מיליון אאל״ט, והשמועות לגבי אלן אומרות שהקיץ הוא הולך לקבל חוזה נורמלי סוף סוף, והסוף סוף הזה אומר שבעבר הוא קיבל חוזים נמוכים יחסית, אז אני לא רואה אותו מוותר על כסף הקיץ.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:43 pm 
Senior

פיספסתי משהו? דוויט האריך חוזה בלייקרס? הוא וקובי יצאו יחד לירח דבש ושיקמו את היחסים? אני לא אתפלא בכלל אם הוא ילך למאבס או משהו בסגנון. מה גורם לכם להניח שהוא אוטומאטית נשאר בלייקרס?

מה שהכי שיעשע אותי בכתבה הזאת זה טייריק לספרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:49 pm 
Junior

אני פספסתי משהו? אף אחד לא דיבר כאן על דוויט. הם מעל תקרת המס גם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 6:52 pm 
Senior

כי אנשים פה מדברים על הווארד כמישהו שחתום כבר בלייקרס לעונה הבאה, ולא כפרי אייג'נט שחצי ליגה תרדוף אחריו בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2013 8:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
כנראה חיים בגישה הישראלית. במכבי אני מניח שיש השלכות לאי עלייה להצלבה. הלייקרס? הם נכשלו השנה כבר מזמן.
אפרופו, נראה לי שהגיע ת'רד ללייקרס לעונה הבאה. בעיניי, ארטסט וגאסול צריכים ללכת. והלייקרס צריכה לנסות להשאיר את כל השאר, ולהביא את ג'וש סמית' ואת טוני אלן (אם אפשר). דאנליבי הוא אופציה נחמדה אם לא אלן. מצד שני, ברור שאני מפנטז.
מה שכן, נראה כאילו יש כמה אחלה פרי אייג'נטס עונה הבאה, ואם הלייקרס באמת מצליחים להנחית שני פורוורדים טובים בעמדות 4 ו 3, זה יכול להיות מאד מאד נחמד. בעיני רוחי, אני רואה הרכב של האוורד, סמית', אלן, קובי, נאש בחמישייה יחד עם היל, ג'יימיסון, קלארק, מיקס ובלייק מהספסל.

עד שכתבת "ברור שאני מפנטז" הייתי בטוח שפלאש השתלט לך על היוזר. להביא את סמית' ואלן במקום גאסול וארטסט... איך בדיוק? על הדרך שיביאו גם את טיי לאוסון במקום בלייק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 10:55 pm 
Junior

איך אני אוהב שמספרים לנו על הסגל המפוצץ של הלייקרס, ואז בהצעות טריידים שונאי הלייקרס עושים חרקה של 180 מעלות ומספרים לנו ששחקני הלייקרס בעצם לא שווים כלום. הכי אני אוהב שהפרסה נעשית שוב ושוב ושוב.

אולי גאסול ארטסט ומוריס תמורת נוביצקי וגארד, המאבס הולכים לבניה מחדש. הבעיה הגדולה בהגנה-אבל לפחות ג'ורדן היל חוזר ודוויט בצבע, הבעיה האמיתית היא שכבר שלוש שנים בערך כל פוינט נורמלי ממטיר עלינו שיא קרירה או לפחות שיא עונתי בנקודות (38 מלילארד 47 מקארי), הלייקרס לא יודעים להגן על פיקנרול, וזו בעית גיל של שחקני החוץ. קובי צריך לחזור בעמדה 3 בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבו שוקרי ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה