סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אוגוסט 02, 2026 1:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 3:48 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
kickass כתב:
כן, הישראלים מתאמנים רגיל, רק מסרבים לשחק במשחקי הליגה. יענטו שביתה חלקית.

לדעתי הם בכלל פשוט לא התחילו בשביתה, הם לא שובתים חלקית. הם פשוט הודיעו שהם לא יגיעו למשחק (יענו יתחילו את השביתה ביום המשחק) ועד אז השביתה בכלל לא התחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 3:56 pm 
Hall of Famer

לא שאני חושב שזו אופציה מאוד סבירה, אבל אם השחקנים והקבוצות מפוצצים את המו"מ, למה שהקבוצות לא יחליטו שהן הולכות בעונה הבאה לליגה בלי הגבלת זרים בכלל? מי מהישראלים שרוצה ישחק אצלן ומי שלא, שילך לליגה הלאומית או יעבור לשחק באירופה, זה חתיכת מנוף שאני לא חושב שהשחקנים יוכלו לעמוד בו. הקבוצות יסתדרו עם עונה אחת (במקרה הגרוע) שבה יש בליגה בעיקר זרים ומתאזרחים ולידם כמה ישראלים בודדים ששברו שביתה, השחקנים אני לא בטוח שיעמדו בזה. מה גם שאם הקבוצות עושות את זה והשחקנים ממשיכים לשבות, הם לוקחים סיכון שהקבוצות יראו שהן לא מפסידות הכנסות מהעובדה שהן לא מגבילות זרים ואז גם לא יהיה להם שום אמצעי לחץ לעתיד פרט לציונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:01 pm 
Junior

כי אם זה יקרה הטוטו יחתוך לקבוצות את ההקבצות שהן מקבלות בחצי.

אני לא מוצא סימוכין לזה אבל אני די בטוח שהיה איום בזמנו על מנהלת הליגה בנושא (או שאולי אני מבלבל עם ליגת הנשים)

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:04 pm 
Junior

כמה כבר הקבוצות מקבלות היום מהטוטו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:04 pm 
Senior

rony כתב:
לא שאני חושב שזו אופציה מאוד סבירה, אבל אם השחקנים והקבוצות מפוצצים את המו"מ, למה שהקבוצות לא יחליטו שהן הולכות בעונה הבאה לליגה בלי הגבלת זרים בכלל? מי מהישראלים שרוצה ישחק אצלן ומי שלא, שילך לליגה הלאומית או יעבור לשחק באירופה, זה חתיכת מנוף שאני לא חושב שהשחקנים יוכלו לעמוד בו. הקבוצות יסתדרו עם עונה אחת (במקרה הגרוע) שבה יש בליגה בעיקר זרים ומתאזרחים ולידם כמה ישראלים בודדים ששברו שביתה, השחקנים אני לא בטוח שיעמדו בזה. מה גם שאם הקבוצות עושות את זה והשחקנים ממשיכים לשבות, הם לוקחים סיכון שהקבוצות יראו שהן לא מפסידות הכנסות מהעובדה שהן לא מגבילות זרים ואז גם לא יהיה להם שום אמצעי לחץ לעתיד פרט לציונות.

זאת בדיוק הסיבה שיש שביתה עכשיו ולא בקיץ. בקיץ זה בדיוק מה שהיה קורה, המנהלת הייתה אומרת קבלו את התנאים שלנו או שנפתח את הליגה לשוק חופשי. בגלל זה הם מפוצצים עכשיו ודורשים הסכם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:12 pm 
Junior

לאומית כתב:
כמה כבר הקבוצות מקבלות היום מהטוטו ?

לא יודע במדויק.
קבוצות ליגת העל נשים מקבלות משהו כמו 300 אלף ש"ח.
בליגת העל גברים אני מניח שזה יותר.

איגוד הכדורסל מתוקצב בעשרות מיליונים מהטוטו וגם את זה הם יכולים לקצץ לו.

בקיצור הצעה שלא תעבור.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:21 pm 
Senior

כדורסל נשים זה לא גברים, ובגברים עדיין יש את מכבי ת"א וכל עוד היא שם וגם מתאים לה שזה יעבור אז גם הטוטו יקבל לדעתי. זאת בטח לא תהיה הבעיה. כבר עבר פה זרים בלי הגבלה וחוק רוסי ולא נראה לי שלטוטו ממש אכפת, מה שאכפת לטוטו זה שהליגה מתקיימת ואפשר להכניס את המשחקים לווינר. לא נראה לי שמעמד וקידום השחקן הישראלי מזיז לו יותר מידי.

כי אם זה היה המצב השחקנים לא היו שובתים עכשיו. הם שובתים עכשיו בגלל שהם יודעים שבקיץ אין בעיה להעביר חוק כזה ולעשות ליגה בלי הגבלה, ולכן את ההגבלות צריך לקבוע עכשיו שיש להם כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:37 pm 
Junior

אתה טועה.

הטוטו מחלק כספי מדינה ויש קריטריונים שאותם קובעת וועדה.
בטח בימים של קיצוצי תקציב שיגיעו גם לספורט מן הסתם החלטה כזאת לא תעבור בשקט.

הידעת שלאיגוד הכדורסל קוצצו כמה מיליוני שקלים בגלל (תחזיק חזק) שאין מספיק ייצוג לנשים בהנהלת האיגוד (צריך 25%)

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:55 pm 
Senior

אני לא חושב שאחד הקריטריונים זה כמות שחקנים ישראלים. הטוטו לא מתערב מקצועית בהחלטות של הליגה.

יותר מזה, הטוטו לא מתקצב את המנהלת הוא עשה הסכם שיווק\פרסום עם המנהלת, הוא ספונסר של המנהלת. המנהלת לא מקבלת כסף על ידי קריטריונים או דברים כאלה, אלא מהסכם שיווק\פרסום עם הטוטו. ולא נראה לי שחוקי הליגה, כמות הישראלים או כל דבר כזה קשור בזה. ולא נראה לי שזה מעניין את הטוטו בכלל.

כמובן שהוא יכול לבוא בדרישות כאלה במסגרת הסכם שיווק כזה. אבל אני לא חושב שהוא יבוא, בטח לא בצורה דראמטית. אם כבר יעשה להפך כמו ש"עשו" השנה ואמרו שמיליון שקלים יחולקו לפי קריטריונים של קידום שחקנים... ובזה והוא יצא ידי חובה על השירות הציבורי שלו למען השחקן הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 5:03 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
אני לא חושב שאחד הקריטריונים זה כמות שחקנים ישראלים. הטוטו לא מתערב מקצועית בהחלטות של הליגה.

אז אני חושב שכן.
לצערי לא מצליח למצוא את ההוכחה.

והחלטה של ליגה בלי הגבלת זרים אם תתקבל כזאת תגרום לגורמים בטוטו לדרוש להקטין את ההקצבה של הכדורסל.

הטוטו אולי לא מתקצב את המנהלת ישירות אלא בהסכם חסות אבל מעניין למה המנהלת הולכת כל פעם לטוטו ולפיס ולא מצליחה למצוא ספונסר אחר? אולי כי אף אחד לא ישלם את הסכומים האלה.
לא רואה כל כך מהר את חכמי המנהלת אומרים לטוטו אתם לא מעניינים אותנו ונעשה מה שבא לנו.

בנוסף הטוטו הוא המממן הכי גדול של איגוד הכדורסל.
מרבית העסקנים שיושביים במנהלת מחזיקים בכובע כזה או אחר גם באיגוד.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 5:39 pm 
Senior

אתה לא רואה את החכמים הולכים לטוטו ואומרים שהם לא מעניינים אבל אני לא חושב שהם יעמדו במצב הזה. הגבלות הזרים לא מעניינות את הטוטו לדעתי והוא לא יתערב ולא ידרוש שום דבר שיעמיד את המנהלת במצב הזה בכלל.

לגביי איגוד הכדורסל אין שום קשר כאמור, איגוד הכדורסל מתוקצב על ידי קריטריונים והמנהלת היא לא קשורה לאיגוד הכדורסל שאין לו שום סמכות על הליגה הראשונה. הטוטו לא יכול לפגוע בהקצבות של איגוד הכדורסל בגלל שהמנהלת החליטה על מגבלה כזאת או אחרת, אין לו גם אינטרס כזה כי איגוד משתמש בהקצבות האלה לנוער, לנבחרות, לליגה לאומית אולי (שכן במסגרת האיגוד) לעוד פעילויות שאף אחת מהם לא קשורה לליגת העל. זה כמו שתגיד שהטוטו יחליט לפגוע בהקצבות של איגוד הכדורגל בגלל שבאיגוד הכדורסל החליטו לשחק בשבת נגיד. אי אפשר לבוא לאיגוד בטענות על משהו שיש לו אפס השפעה עליו (ויש לו אפס השפעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 6:31 pm 
מנהל פורום

אגב, לא ראיתי שום תהייה בנושא המתאזרחים (או שמא רק אני תוהה?).
הם חברים בארגון השחקנים? הם נחשבים זרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 7:07 pm 
Freshman

המתאזרחים נחשבים לישראלים וחלק מארגון השחקנים. קצת משעשע, כי היו לא מעט הצהרות מאותו ארגון שחקנים נגד אותם מתאזרחים.

ביטלא, החלוקה שלך לקבוצות של ארגון השחקנים היא נכונה, אבל מערכת האינטרסים שם שכתבת היא לא נכונה. דווקא הכי "קרביים" הם השחקנים הצעירים. למה? כי להם יש הכי הרבה להרוויח והכי מעט להפסיד.

ולגבי השוק חופשי. היום מותר לרשום שמונה זרים במהלך העונה. אפשר להגדיר שזה יישאר והשוני היחיד יהיה שגם יהיה מותר לכולם לשחק בו זמנית. לא חושב שהטוטו יוכל לשנות משהו, למרות שאני בכלל לא בטוח שלטוטו יש דרישת מינימום לישראלים. אגב, אפשר גם יהיה להבהיר, מי שרוצה להחתים זרים, שיחתים, מי שמעדיף להחתים ישראלים, שיחתים, כאמור, שוק חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 8:18 pm 
Junior

עוד כמה הערות:
א. גם כאן זה נראה שיש איזו חלוקה של הדעות (בתחושה שלי וכמובן לא מחייב אף אחד ולא אומר שאין חריגים) - אוהדי מכבי ת"א וחיפה בצד של הקבוצות. אוהדי הפועל בצד של השחקנים. מי שעוסק באימון של שחקנים צעירים בצד של השחקנים. מי שיחסית אדיש נוטה לצד של הקבוצות.
ב. הזלזול ב"טוקבקיסט מסלניוז" אגב כתיבה פוסט בפורום הוא יפה כשלעצמו - אבל כנראה שהיא מייצגת הלך רוח יותר רחב שאפשר רק להצטער עליוץ. יש הרבה שמתיימרים לייצג אותנו ולדעת מה "האוהדים רוצים" אבל ההתעלמות מהצד שלנו במשולש הזה קצת זועקת. אגב, אני אפילו לא ראיתי מישהו מהצדדים מנסה להציג מחקר כמותי שמראה מה עשה החוק הרוסי לכמות הצופים - אבל בודאי שבצד האיכותי. באופן כזה או אחר הייתי מצפה שישתפו את האוהדים. מה יקרה עם איגוד השחקנים ייפגש עם נציגות של אוהדים (שבהמשך ל-א' גם היא לא מונוליטית) וישמע מהם שהם תומכים או לא תומכים, או חושבים שהם הגזימו או שהם מעדיפים ליגה עם פחות דאנקים ויותר שחקנים שמדברים עברית. מה יקרה עם המנהלת תיפגש עם אוהדים בעניין הזה? זה דבר קטן, אבל בסופו של דבר אנחנו פה הלקוח. אנחנו אלה ששילמנו כמה מאות שקלים (או יותר) בשנה בשביל מוצר שאנחנו כרגע לא מקבלים - אולי זה מקובל, ואולי זה מוצדק אבל בסך הכל לשמוע אותנו? אגב, הטכנולוגיה היום מאוד פשוטה - בלי להלל את עצמנו. ששמואל פרנקל יבוא לענות לשאלות של אוהדים ולהסביר את העמדה של המנהלת - כאן, בצ'ה, בפורום של מכבי, באתר של ערוץ הספורט - בכל מקום. לענות ולשמוע. מה כל כך מסובך?
ג. לא אהבתי בכלל את הפרסומת של איגוד השחקנים - צריכים לשמור על "רוב ישראלי" מצלצל לי בצורה לא טובה. הכיוון האמוציונלי הוא מובן - אבל לא מאוד משכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:07 pm 
Sophomore

זיו אין נתונים על ממוצעי הקהל בליגה הישראלית כי הממוצע הזה יחשוף את הבלוף הזה שנקרא ליגה ווינר. הליגה הזו חיה בחסד ואם היא תמות זו תהיה המתת חסד.
אנשי המנהלת לחוצים אש. התגובות שלהם מראות שהם מפחדים שמקום העבודה שלהם ילך קיבינימט. במילים אחרות הם לחוצים כי הם לא משקיעים שקל אחד ומקבלים ג'ובים עם משכורות יפות.
אין באמת מישהו שמשקיע בכדורסל הישראלי ומפסיד כסף כל שנה למעט ג'ף רוזן והרציקוביץ וגם אותם מנצלים כמה אוכלי חינם.
ארגון השחקנים יודע שתהיה להם פרנסה והליגה פה תתקיים גם אם לא תהיה מנהלת והם לא נלחצים ובצדק.
לדעתי צריך לקנוס את כל מי שיפר את השביתה וצריך לתבוע את כל מי שאיים בשבירת השביתה.
שחקנים שאין להם סולידריות עם חברי הארגון צריכים לעוף משם ותוך שעה.
המנהלת מנסה לעשות הפרד ומשול ולדעתי לא ילך לה.
וכל מה שקוף אומר אלו שטויות במיץ:
1.אלקטרה לא תעזוב את הליגה גם אם לא יהיו זרים בכלל.
2.הטוטו מחלק תקציב מסוים מההקצבות שלו לפי כמות השיתוף של ישראלים. הפועל תל אביב הייתה ראשונה במדד הזה עד לא מזמן.
למרות שמדובר בסכום יחסית קטן(200 או 300 אלף לכל הקבוצות באופן יחסי לפי מספר הדקות הישראליות) אבל עדיין מדובר על איזשהי נקיטת עמדה.
3.מכבי וירושלים הן הקבוצות היחידות שצריכות זרים לאירופה ולפי מצב העניינים גם ירושלים תרד מזה בעונה הבאה. הרי לא משתלם להשתתף באירופה ולכן אין צורך להחזיק זרים בשביל אירופה.
4.יש X כסף שמתחלק בין מספר מסוים של ישראלים ומספר מסוים של זרים. אז אם תוריד את מספר הזרים ותעלה את מספר הישראלים המשכורת של הישראלים דווקא יירדו ורוב הכסף ילך למס הכנסה.
5.שוק חופשי זה איכסה :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:27 pm 
Freshman

אולי זה נענה כבר קודם בפוסט אבל באיזו זכות המנהלת מאיימת בסגירת הליגה?
סכסוך עבודה, מבחינה משפטית אסור להם לפטר את העובד, כלומר אסור להם לבטל חוזה.
אגב תענוג לראות אותם נלחצים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:41 pm 
Hall of Famer

דובראש כתב:
זיו אין נתונים על ממוצעי הקהל בליגה הישראלית כי הממוצע הזה יחשוף את הבלוף הזה שנקרא ליגה ווינר. הליגה הזו חיה בחסד ואם היא תמות זו תהיה המתת חסד.
אנשי המנהלת לחוצים אש. התגובות שלהם מראות שהם מפחדים שמקום העבודה שלהם ילך קיבינימט. במילים אחרות הם לחוצים כי הם לא משקיעים שקל אחד ומקבלים ג'ובים עם משכורות יפות.
אין באמת מישהו שמשקיע בכדורסל הישראלי ומפסיד כסף כל שנה למעט ג'ף רוזן והרציקוביץ וגם אותם מנצלים כמה אוכלי חינם.
ארגון השחקנים יודע שתהיה להם פרנסה והליגה פה תתקיים גם אם לא תהיה מנהלת והם לא נלחצים ובצדק.
לדעתי צריך לקנוס את כל מי שיפר את השביתה וצריך לתבוע את כל מי שאיים בשבירת השביתה.
2.הטוטו מחלק תקציב מסוים מההקצבות שלו לפי כמות השיתוף של ישראלים. הפועל תל אביב הייתה ראשונה במדד הזה עד לא מזמן.
למרות שמדובר בסכום יחסית קטן(200 או 300 אלף לכל הקבוצות באופן יחסי לפי מספר הדקות הישראליות) אבל עדיין מדובר על איזשהי נקיטת עמדה.
3.מכבי וירושלים הן הקבוצות היחידות שצריכות זרים לאירופה ולפי מצב העניינים גם ירושלים תרד מזה בעונה הבאה. הרי לא משתלם להשתתף באירופה ולכן אין צורך להחזיק זרים בשביל אירופה.
4.יש X כסף שמתחלק בין מספר מסוים של ישראלים ומספר מסוים של זרים. אז אם תוריד את מספר הזרים ותעלה את מספר הישראלים המשכורת של הישראלים דווקא יירדו ורוב הכסף ילך למס הכנסה.

אני חייב לשאול, ההודעה שלך פארודית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עגל"ה (כן רק עכשיו שמתי לב שזה הר"ת של הכינוי שלך), אני די בטוח שיש להשבתת מגן מעמד חוקי בישראל. אני לא יודע אם הנסיבות מתאימות כרגע חוקית, אבל לבעל מפעל מותר לסגור את המפעל כמדומני. אסור לו לפטר עובדים ולא לתת להם לחזור בסיום השביתה. אבל אני מודה שאני לא סגור על זה, יבוא אורן ויתקן אותי אם צריך.

למי ששאל על המתאזרחים: המתאזרחים חברים בארגון השחקנים, אבל ממש לא פעילים בשביתה הזו. בישיבה שהייתה אתמול נכח רק מתאזרח אחד, שהוא במקרה גם מתאזרח שלא שיחק כל העונה (חנן קולמן).
דווקא במאבק הקודם המתאזרחים היו פעילים מאד, והכי פעילים היו דווקא המתאזרחים ממכבי. דרק שארפ היה אחד הדוברים המיליטנטים ביותר של הארגון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' מרץ 28, 2013 11:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:58 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
דובראש כתב:

אני חייב לשאול, ההודעה שלך פארודית?

רק הסעיף האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 11:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באמת? גם הסעיף של אלה שלא משקיעים בכדורסל?
אוחיון לא משקיע? רקנאטי של הרצליה לא משקיע? הבעלים של נתניה לא משקיע? גם הבעלים של מכבי משקיעים, זה שהם גם מרוויחים עוד לא עושה את ההשקעה ללא שלהם. גם ירושלים חיה על כסף פרטי, לפחות כרגע.
המשכורות של הישראלים לא ירדו כי הקבוצות יצטרכו שחקנים ישראלים בינוניים כדי למלא את סגליהן, ולכן גם יצטרכו לשלם להם יותר. בטח יחסית לרמתם.

גם מה שכתבת על "מקום העבודה של חברי המנהלת" נשמע די מגוחך. רובם אנשים עם עוד עסקים בנוסף לכדורסל, ויש להם ממה לחיות לא רע בכלל. אני מניח שרוזן, הרציקוביץ', אוחיון, רקנאטי ובעלי הקבוצות האחרים יחיו אפילו יותר טוב, כי יישאר להם עוד כסף. מי שהכדורסל הוא עבודתו היחידה הם השחקנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 11:17 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
עגל"ה (כן רק עכשיו שמתי לב שזה הר"ת של הכינוי שלך), אני די בטוח שיש להשבתת מגן מעמד חוקי בישראל. אני לא יודע אם הנסיבות מתאימות כרגע חוקית, אבל לבעל מפעל מותר לסגור את המפעל כמדומני. אסור לו לפטר עובדים ולא לתת להם לחזור בסיום השביתה. אבל אני מודה שאני לא סגור על זה, יבוא אורן ויתקן אותי אם צריך.

למי ששאל על המתאזרחים: המתאזרחים חברים בארגון השחקנים, אבל ממש לא פעילים בשביתה הזו. בישיבה שהייתה אתמול נכח רק מתאזרח אחד, שהוא במקרה גם מתאזרח שלא שיחק כל העונה (חנן קולמן).
דווקא במאבק הקודם המתאזרחים היו פעילים מאד, והכי פעילים היו דווקא המתאזרחים ממכבי. דרק שארפ היה אחד הדוברים המיליטנטים ביותר של הארגון.

הלו, חנן קולמן סופסוף חזר לשחק במשחק האחרון נגד אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 11:29 pm 
Hall of Famer

אין צורך לתקן, ראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:36 am 
מנהל פורום

ונחזור שנייה לדיון - אני מבין ומסכים שנציגי השחקנים לא באים באינטרסים טהורים ומנסים קצת להטעות את הציבור כדי לקבל הסכם שמטיב עימם, אולי גם מבלי ש"מגיע להם", אבל איך אפשר להיות בצד של בעלי הקבוצות אחרי שקוראים את הציטוטים בכתבה הזו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4361858,00.html

זה פשוט גועל נפש מה שהולך שם. מילא מישהו כמו הרציקוביץ' שבאמת מוציא הרבה כסף מכיסו (למרות שגם הוא היה צריך ראשי עיר שאין להם בעיה לבזבז חופשי כספי ציבור), אבל רובם הם שצריכים את הליגה הזו ואת השחקנים כדי להתקיים ולא ההפך.

כמה מן הציטוטים:
"ילדים מטומטמים" (דני כהן, הפועל י-ם)
"מי הם בכלל?! אנחנו שנים בנינו את הכדורסל הישראלי, הם מפונקים ואנחנו אשמים בזה" (עמית גל הליצן, גלבוע)
"הולכים להרוס את אחת הליגות היפות ביותר" (יצחק פרי, ראשל"צ)
"אנחנו באים מתוך רצון טוב, מתוך מחויבות לכדורסל הישראלי" (חיים אוחיון, גלבוע)

ניראה לי אנשים פה מספיק אינטליגנטים להבין לבד למה הדברים האלה מעלים גיחוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:42 am 
Senior

כי זה שהם אנשים מפגרים עם אופי חרא אולי לא אומר שהם לא צודקים. הם צודקים בטענות שלהם אבל מה לעשות שכושר ההתבטאות שלהם והדיבור שלהם כנראה רחוק ולדעת איך להציג את זה. מי שבעד הצד של הקבוצות זה לא בגלל שהבעלים והמנהלים הם אנשים גדולים וחכמים אלא כי הצד שלהם הוא הצד הנכון לדעתו והצד של השחקנים לא.

אני מציע לשמוע את קטש ביציע העיתונות היום (נגמר לא מזמן, יש מלא שידורים חוזרים) והוא דיבר דווקא יפה מאד, חכם מאד וגם נשמע אמיתי מאד בשביל להבין למה נכון להיות בצד של הקבוצות (וכל זה לא סותר שום דבר ממה שאמרת על הבעלים והמנהלים והדברים שהם אמרו בכנס דימיקולו הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:01 am 
Freshman

מה שאני בעיקר לא מבין זה דבר אחד, אוקיי, יש חילוקי דעות והיו כמה ישיבות שלא הסתכמו הסכמה, אבל מצד שני הפערים הם לא כאלה מהותיים (כולם מסכימים על חוק רוסי, השאלה היא האם ארבעה או חמישה זרים ולכמה זמן), אז למה לעזאזל לא להודיע שחוזרים לשחק לחודש שבמהלכו יתקיימו X פגישות ורק אם בסיומן לא תהיה החלטה או רעיון יצירתי, חוזרים לאיומים ולביצועים על שביתה. הרי זו לא תוכנית כבקשתך, קרי אם לא קיבלתי מה שאני רוצה, אז שוברים את הכלים, יש דרך ויש צורה לעשות כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: