סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 20, 2026 2:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 43  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 3:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
אלה כבר החדשות של אתמול. כבר כמה שנים שמדברים על הניאו-מכביזם המסתפק במועט. מה שיותר משעשע זה שיש מי שממלאת את המשבצת של המכביזם הישן והטוב, הדורסני וחסר העכבות ששם את הנצחון מעל כל דבר אחר…

אני מניח שאתה מדבר על הקבוצה הזאת שהחתימה את הכוכב הישראלי של יריבתה רגע לפני הסדרה ביניהן, איזרחה את הזר הבכיר שלה, וברגעים אלה ממש מנסה לקנות את דרכה לתוך היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 3:53 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
שהחתימה את הכוכב הישראלי של יריבתה רגע לפני הסדרה ביניהן

במסגרת טרייד מוסכם עם יריבתה תוך כדי פנייה קודם להנהלת הקבוצה, להבדיל מקבוצה אחרת שניסתה לפנות קודם כל לכוכב של קבוצה אחרת בניגוד להסכמתה.

ציטוט:
איזרחה את הזר הבכיר שלה

שאוזרח על ידי האיגוד ומאמן הנבחרת ולא על ידי הקבוצה. אגב, הוא מעולם לא היה הזר הבכיר שלה.

ציטוט:
וברגעים אלה ממש מנסה לקנות את דרכה לתוך היורוליג

בדיוק כמו קבוצה אחרת, שמנסה לקנות את דרכה ליורוליג בפי שתיים כסף.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 4:21 pm 
Junior

אז בגלל שהפועל הציעה יותר כסף ליורוליג אנחנו המכביסטים, בעוד שבכם יש אהבה והיא תנצח.
בכל מקרה, למקרה שלא הבנת, אני לא פה כדי להגן על הפעולות של הפועל או לבקר את ירושלים. רק משועשע מחוסר המודעות המגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 4:25 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
Dovi כתב:
הוקיץ' כתב:
Dovi כתב:
Euro_Basket כתב:
יכול להיות שבעזרת סקאוטינג טוב הם כן יצליחו להעמיד קבוצת פלייאין ומעלה בתקציב לא גבוה.
תראה את פריז למשל. התקציב שלהם לא היה גבוה יותר משל מכבי.

אין לי התנגדות שיעמידו קבוצה שראויה ליורוליג.
יש לי התנגדות שישפכו מלא כסף על קבוצה שלא תשחק בארץ רק כי הפועל תל אביב שופכת כספים בלי הכרה.

אם יצליחו לבנות משהו טוב בתקציב של פריז, אדרבה.

אין מה להגיד, העבודה של הנהלת מכבי הושלמה. לקחו את מותג הספורט החזק בארץ מקום המדינה והשתמשו במותג הזה כדי לגבות מחירים אסטרונומיים מהאוהדים שלהם, כך שהם עצמם יצטרכו להשקיע מעט מאוד, אם בכלל.
ומה יש לאוהדים להגיד על זה? מתנגדים לשפיכת כספים. דני פדרמן מבסוט.

פספסת משהו, בעיני קריטי, בדברים שלי.
אני ממש לא בעד ההסתפקות במועט רק חושב שחבל על שפיכת הכסף אם גם בשנה הבאה לא משחקים בבית עם קהל.
למכבי, בניגוד להפועל, אין צורך לעשות שואו ביורוליג והיא כנראה לא תועף מהיורוליג אם תיתן עונה גרועה.

אם עונה הבאה חוזרים לשגרה אני כן מצפה לשפיכת כספים (אם כי אני יודע שזה לא יקרה) גם כפיצוי על העונה הזאת וגם כי יש מתחרה בצד השני ולראשונה בהיסטוריה גם ביורוליג.

למה חבל על שפיכת הכספים?
אם הטענה היא שלא ניתן להצליח להתחרות ללא ביתיות, אז זו טענה מוזרה בהתחשב במה שמכבי עשו בשנתיים הקודמות ומה שהפועל עשו העונה.

על איזה שנתיים אחרונות אתה מדבר?
זו השנה השניה שמכבי משחק בלי בית והשנה הזאת רחוקה מלהיחשב להתחרות בהצלחה.

השנה הראשונה היתה עם סגל ממשיך וברמת יורוליג גבוהה.
כדי להביא שחקנים ברמה הזאת שיסכימו לשחק בישראל שעדיין במלחמה ולטוס כל-כך הרבה פעמים בשנה, צריך לשלם סכומי עופר ינאי ואין כל-כך מה שיחזיר את הכסף כי אין קהל. (ויש עוד הוצאות עודפות על ה׳אירוח׳ בבלגרד).

לכן, חבל למכבי להתפרע עם כסף בשביל להצליח באירופה, יכולה לעשות עונה פיננסית עד שהעניינים יחזרו להיות רגועים.
גם השנה טענתי שכל ההחתמות פלסטר האלה מיותרות.
בתחילת הדרך עוד היה אפשר לחשוב שאולי יחזרו במהלך העונה לארץ אבל ברגע שנגמר הסיכוי לפלייאוף/אין ולשחק בארץ, הייתי מוותר ומתמקד בתחרויות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 5:27 pm 
Hall of Famer

Euro_Basket כתב:
לקראת העונה הבאה יתפנו למכבי בתקציב השכר:
600 אלף דולר של ריברו
500 אלף דולר של שאיוק
חלק מה-1.2 מיליון דולר שנחסך על לויד (ביחס לתקציב של תחילת העונה שעברה, נוספו עוד כ-300 אלף לקלארק והתוספת לשכר שוויליאמס מרוויח לעומת גבריאל)
כרגע העתיד של ג'ייק כהן ומנקו עדיין לא הוחלט, אך סביר להניח שגם אם הם יעזבו המחליפים הישראלים שלהם ירוויחו בערך כמוהם.

הורד השתכר בכ-400 אלף דולר, והמשמעות היא שיש למכבי בערך סכום של 1.8 מיליון דולר להחתים שני שחקנים משמעותיים ולשדרג אותו.
לא מצאתי אזכור כמה בייאאוט מונאקו תצטרך לשלם למכבי אם היא תרצה להחתים את הורד, אבל אם הוא יהיה משמעותי, זה תיאורטית עשוי לאפשר למכבי להחתים שלושה זרים חדשים במיליון דולר כ"א.

אפשר לנתח כל "מרכיב" בנפרד, אבל אני חולק עליך מאוד בפרשנות "ברמת המאקרו", ואתמקד בהצגת העובדות הבאות:

1. בקיץ הקודם מכבי קיבלה סביב (כבר לא זוכר את הפירוט המדויק...) 1.5-2 מיליון דולר ביי-אאוטים. זה לא יקרה השנה.
2. את העונה הנוכחית מכבי פתחה עם זר אחד של מיליון דולר (לויד), ולאחר שהוא בחר לעזוב (ואף הקבוצה קיבלה עוד ביי-אאוט!) שאר העונה המשיכה ללא אף זר המשתכר מיליון דולר.
3. זו כבר ספקולציה שלי - מכבי ידעה שהיא פותחת את העונה את שכר שחקנים מסוים (הכולל את לויד ומייקון, גבריאל), ותיכננה/קיוותה שלא לעמוד בו בהמשך, אלא לצמצם עלויות - כפי שבאמת קרה. אחרת - אני לא מבין איך אפשר להסביר את העמדת הפנים שלהם להתנהלות השנה, ולכך ש"פתאום אין כסף".

אני מחבר הנקודות הנ"ל, ובאמת שלא מבין מאיפה האופטימיות שיבואו לכאן 2-3 זרים חדשים במיליון דולר (בתוספת לשחקנים שאמורים להישאר).
אני באמת חושב שהסגל של מכבי לעונה הבאה יחסית מלא (אלא אם במפתיע יוקובייטיס או בלאט למשל יעזבו), וכהרגלם הם ימשכו את זה עד סוף הקיץ ו"לא יספרו זאת לאוהדים", כמו שהיה עם "מחליף לקולסון", שעד עצם היום הזה - לא ממש הגיע...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 7:24 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
Dovi כתב:
הוקיץ' כתב:
Dovi כתב:
Euro_Basket כתב:
יכול להיות שבעזרת סקאוטינג טוב הם כן יצליחו להעמיד קבוצת פלייאין ומעלה בתקציב לא גבוה.
תראה את פריז למשל. התקציב שלהם לא היה גבוה יותר משל מכבי.

אין לי התנגדות שיעמידו קבוצה שראויה ליורוליג.
יש לי התנגדות שישפכו מלא כסף על קבוצה שלא תשחק בארץ רק כי הפועל תל אביב שופכת כספים בלי הכרה.

אם יצליחו לבנות משהו טוב בתקציב של פריז, אדרבה.

אין מה להגיד, העבודה של הנהלת מכבי הושלמה. לקחו את מותג הספורט החזק בארץ מקום המדינה והשתמשו במותג הזה כדי לגבות מחירים אסטרונומיים מהאוהדים שלהם, כך שהם עצמם יצטרכו להשקיע מעט מאוד, אם בכלל.
ומה יש לאוהדים להגיד על זה? מתנגדים לשפיכת כספים. דני פדרמן מבסוט.

פספסת משהו, בעיני קריטי, בדברים שלי.
אני ממש לא בעד ההסתפקות במועט רק חושב שחבל על שפיכת הכסף אם גם בשנה הבאה לא משחקים בבית עם קהל.
למכבי, בניגוד להפועל, אין צורך לעשות שואו ביורוליג והיא כנראה לא תועף מהיורוליג אם תיתן עונה גרועה.

אם עונה הבאה חוזרים לשגרה אני כן מצפה לשפיכת כספים (אם כי אני יודע שזה לא יקרה) גם כפיצוי על העונה הזאת וגם כי יש מתחרה בצד השני ולראשונה בהיסטוריה גם ביורוליג.

למה חבל על שפיכת הכספים?
אם הטענה היא שלא ניתן להצליח להתחרות ללא ביתיות, אז זו טענה מוזרה בהתחשב במה שמכבי עשו בשנתיים הקודמות ומה שהפועל עשו העונה.

הפועל בנתה תקציב מעל כמעט כל קבוצות היורוקאפ. אם היתה מנצלת אותו כמו שצריך גם היתה כנראה זוכה הרבה יותר בקלות.
מכבי נמצאת בתחתית התקציבים ביורוליג. תוסיף על זה את העדר הביתיות וזה מובן לחלוטין שהיא נראית כמו שהיא נראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 02, 2025 11:08 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אפשר לנתח כל "מרכיב" בנפרד, אבל אני חולק עליך מאוד בפרשנות "ברמת המאקרו", ואתמקד בהצגת העובדות הבאות:

1. בקיץ הקודם מכבי קיבלה סביב (כבר לא זוכר את הפירוט המדויק...) 1.5-2 מיליון דולר ביי-אאוטים. זה לא יקרה השנה.
2. את העונה הנוכחית מכבי פתחה עם זר אחד של מיליון דולר (לויד), ולאחר שהוא בחר לעזוב (ואף הקבוצה קיבלה עוד ביי-אאוט!) שאר העונה המשיכה ללא אף זר המשתכר מיליון דולר.
3. זו כבר ספקולציה שלי - מכבי ידעה שהיא פותחת את העונה את שכר שחקנים מסוים (הכולל את לויד ומייקון, גבריאל), ותיכננה/קיוותה שלא לעמוד בו בהמשך, אלא לצמצם עלויות - כפי שבאמת קרה. אחרת - אני לא מבין איך אפשר להסביר את העמדת הפנים שלהם להתנהלות השנה, ולכך ש"פתאום אין כסף".

אני מחבר הנקודות הנ"ל, ובאמת שלא מבין מאיפה האופטימיות שיבואו לכאן 2-3 זרים חדשים במיליון דולר (בתוספת לשחקנים שאמורים להישאר).
אני באמת חושב שהסגל של מכבי לעונה הבאה יחסית מלא (אלא אם במפתיע יוקובייטיס או בלאט למשל יעזבו), וכהרגלם הם ימשכו את זה עד סוף הקיץ ו"לא יספרו זאת לאוהדים", כמו שהיה עם "מחליף לקולסון", שעד עצם היום הזה - לא ממש הגיע...

יצאתי מנקודת הנחה שתקציב השכר יהיה אותו דבר, כפי שהוזכר כאן. אחרת כל מה שכתבתי לא רלוונטי.
מה יהיו המקורות שלו? זה כבר עניין של הבעלים של מכבי.

הייחוס הוא תקציב השכר של תחילת עונת 2024/5 (סה"כ 7.2 מיליון דולר):
ציטוט:
ג׳ורדן לויד: 1.2 מיליון דולר
רומן סורקין: 850 אלף דולר
ווניין גבריאל: 750 אלף דולר
רוקאס יוקובאיטיס: 700 אלף דולר
תמיר בלאט: 650 אלף דולר
חסיאל ריברו: 600 אלף דולר
דריל מייקון: 500 אלף דולר
ליוואי רנדולף: 500 אלף דולר
ג'ון דיברתולומיאו: 400 אלף דולר
ג'יילן הורד: 400 אלף דולר
ג'ייק כהן: 350 אלף דולר
רפי מנקו: 300 אלף דולר

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16266613

מבחינת ההסתכלות ל-2025/6:
הוצאות שיירדו: 3.4 מיליון דולר של לויד, גבריאל, ריברו, מייקון (שאיוק אגב קיבל חוזה בסכום זהה) וג'ייק כהן שצפוי לפרוש
הוצאות שיתווספו:
השכר של וויליאמס (לא זכור לי שפורסם אבל אמרו שזה לפחות כפול ממה שהרוויח באלבה כך שכנראה מדובר ב700 אלף דולר לעונה לפחות, ואולי גם מעט יותר).
השכר של קלארק (300 אלף דולר)
השדרוג לדיברתולומיאו (עוד כ-250 אלף לעונה)
השכר של ריימן (עוד כ-225 אלף לעונה)
סה"כ כ-1.475 מיליון דולר.

עד כאן חיסכון של 1.925 מיליון דולר.

ועכשיו לגבי הורד:
אם הוא עוזב השכר שייחסך הוא 400 אלף דולר + ביי אאוט (אופתע אם מכבי תשחרר את השחקן הכי טוב שלה לקבוצת יורוליג בפחות מ600-700 אלף דולר, אלא אם יש סעיף יציאה בחוזה שלו עם מספר אחר).

מכאן הגענו לכ-3 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 12:54 pm 
Junior

עוד עונה של משחקים בחול תהיה מכת ממוות כלכלית על מכבי אם לא ישנו את מבנה הבעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 5:22 pm 
Junior

מכת מוות כלכלית הוא ביטוי מוגזם. נראה לי שדעיכה איטית זה הרבה הרבה יותר סביר בתרחישי המוות. וגם לשם עוד לא הגענו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 10:03 pm 
Hall of Famer

איך עונה כמו העונה הנוכחית היא "מכת מוות כלכלית"?
הרי הקבוצה לא באמת בגירעון, אף בעלים לא שם סכומים רציניים (אם בכלל) מהכיס וכו'
אז איפה פה חומרת המצב הכלכלית...

הדעיכה הקיימת (ויש שיגידו, המתגברת) היא כמובן ברמה המקצועית/תדמיתית וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 3:48 pm 
Hall of Famer

הכותרת שמפנה לכתבה הבאה מעמודים אחרים באתר: "מכבי תל אביב מאמינה: מצאנו כוכב לעונה הבאה ביורוליג".
לא תאמינו - מדובר בג'ימי קלארק, שכנראה היה טוב במשחק הפלייאוף מול נס ציונה...
https://sports.walla.co.il/item/3747043

איכשהו אני ספקטי שיגיעו לכאן כמה זרים במיליון דולר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 12:01 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
הכותרת שמפנה לכתבה הבאה מעמודים אחרים באתר: "מכבי תל אביב מאמינה: מצאנו כוכב לעונה הבאה ביורוליג".
לא תאמינו - מדובר בג'ימי קלארק, שכנראה היה טוב במשחק הפלייאוף מול נס ציונה...
https://sports.walla.co.il/item/3747043

איכשהו אני ספקטי שיגיעו לכאן כמה זרים במיליון דולר.

עם רמות השכר שמשלמים היום ביורוליג מיליון דולר זה לא שכר של כוכב.
לשם השוואה (המספרים במיליוני דולר):
וזנקוב 4.19
לארקין 4.07
טבארס 3.39
מייק ג'יימס 3.28
סלוקאס 2.94
פאנטר 2.83
אפילו דאריוס תומפסון 2.6

אם על לויד שהוא שחקן טוב, אבל בטח לא כוכב, שילמו 1.2-1.3, במיליון דולר יבואו אולי שחקנים שנמאס להם לייבש ספסלים בקבוצות גדולות או כאלה שרוצים לעשות את קפיצת המדרגה מהיורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 1:41 am 
Hall of Famer

כוונתי הייתה שאולי מכבי עצמה מוציאה כעת במכוון החוצה קמפיין/נרטיב בו בעצם כבר יש לה "כוכב יורוליג" בקו האחורי, קלארק (את בלאט, ואפילו יוקובייטיס - יהיה להם קצת קשה כעת לשווק ככוכבי יורוליג...).
ולכאורה, אם כבר יש כוכב - מדוע להשקיע מיליון דולר (שאני מסכים שלא מספיקים להבאת שחקן מרמת היורוליג הגבוהה ביותר, להוציא "פגיעה חריגה" בשחקן טרם פריצה - אבל אי אפשר לבנות על זה) בגארד נוסף.

אדרבה, בדיוק ג'יילן הורד "הוציא החוצה" את העובדה שמכבי טרם הניחה לו בכלל הצעה לעונה הבאה.
אם על הורד מכבי לא מוכנה לשים מיליון דולר (שלא בטוח בכלל שיספיקו להשאירו - אבל לנסות אפשר...), אז על מי כן?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 2:08 am 
Sophomore

מצד שני אל תשכח שלדיברתולומאו הם היו מוכנים לשלם 650-700 אלף דולר לעונה. עלות המעביד שלו (כ-1.3-1.4 מיליון דולר) ושל סורקין (1.7 מיליון דולר) יותר גבוהה מזרים במיליון דולר שהמיסוי שלהם נמוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 4:12 pm 
Sophomore

פורסם לא מזמן ששתי התל אביביות מתחרות על שירותיו של איסמאל באקו מקאזאן (ונבחרת בלגיה) שמסיים חוזה.
לפני כן שיחק בבולוניה, מנרסה ווילרבאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 07, 2025 4:51 pm 
Sophomore

סליחה על השאלה. אבל מי??
איפה פורסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 07, 2025 5:36 pm 
Junior

אחריי שהורד וריברו קיבלו הצעות הרבה יותר גבוהות ממה שמכבי מציעה עכשיו תורו של רנדולף
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=505338

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 07, 2025 6:24 pm 
Junior

אם מכבי לא מצליחה לסגור את רנדולף, שבאמת נתן עונה ראשונה טובה ביורוליג אבל בגיל 30, אז כנראה שהמצב שם גרוע ממה שחשבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 12:11 am 
Sophomore

doron_ke כתב:
סליחה על השאלה. אבל מי??
איפה פורסם?

פורסם בישראל היום ב-18/4
https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/17771592

דניאל כתב:
אם מכבי לא מצליחה לסגור את רנדולף, שבאמת נתן עונה ראשונה טובה ביורוליג אבל בגיל 30, אז כנראה שהמצב שם גרוע ממה שחשבנו.

אם זה נכון, זה סותר את דברי אלי סהר שהתקציב יישאר דומה לשנה שעברה, אלא אם מכבי חושבת שהיא תמצא שחקן טוב מרנדולף בסכום שהם יצטרכו לשלם כדי להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 10:33 am 
Sophomore

לפי אור שקדי מכבי החליטו להגדיל משמעותית את תקציב השחקנים ולהעמיד קבוצה שתתמודד על מקום בפלייאוף היורוליג.
להורד אין אופציית יציאה בחוזה ומבחינתם הוא יהיה חלק מהסגל בעונה הבאה.

ציטוט:
מכבי תל אביב תגדיל את שכר השחקנים ובונה על הורד כחלק מהסגל

קולדבלה כבר עובד בשוק השחקנים לפי תקציב מוגדל ביחס לעונה הנוכחית, שהוגדר לו מההנהלה

בישיבת הנהלה שהתקיימה לאחרונה קיבל קולדבלה תקציב לבניית הקבוצה, כשההחלטה שהתקבלה היא שיפור משמעותי בשכר השחקנים ביחס לעונה הנוכחית, תקציב שאמור לעזור לאלופה הישראלית לכוון שוב לאזורי הפלייאוף של היורוליג.

https://sports.walla.co.il/item/3748257

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 11:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Euro_Basket כתב:
לפי אור שקדי מכבי החליטו להגדיל משמעותית את תקציב השחקנים ולהעמיד קבוצה שתתמודד על מקום בפלייאוף היורוליג.
להורד אין אופציית יציאה בחוזה ומבחינתם הוא יהיה חלק מהסגל בעונה הבאה.

ציטוט:
מכבי תל אביב תגדיל את שכר השחקנים ובונה על הורד כחלק מהסגל

קולדבלה כבר עובד בשוק השחקנים לפי תקציב מוגדל ביחס לעונה הנוכחית, שהוגדר לו מההנהלה

בישיבת הנהלה שהתקיימה לאחרונה קיבל קולדבלה תקציב לבניית הקבוצה, כשההחלטה שהתקבלה היא שיפור משמעותי בשכר השחקנים ביחס לעונה הנוכחית, תקציב שאמור לעזור לאלופה הישראלית לכוון שוב לאזורי הפלייאוף של היורוליג.

https://sports.walla.co.il/item/3748257

זה כל כך צפוי שמכבי לא יפתחו להורד את החוזה ויגדילו אותו ואז יקבלו שחקן ממורמר שגם יעזוב ברגע שיוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 12:21 pm 
Junior

על פי ישראל היום מכבי לא מתכוונת לשדרג כרגע את החוזה של הורד שכנראה יעזוב למונאקו שמציעה לו פי 3
רנדולף אולי גם בדרך החוצה עם סעיף שיחרור נמוך
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/17957430

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 2:26 pm 
Hall of Famer

הקבוצה הזו היא פארסה מתמשכת.
בסוף "רנדולף יעשה תמיר בלאט", ובגלל אותו סעיף של 80 אלף דולר - ייאלצו להגדיל לו את החוזה במאות אלפים.
עוד נגלה ששאיוק הוא אחד הבודדים שיישארו פה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 4:33 pm 
Junior

אני לא מבין מה הפארסה. החתימו את רנדולף והורד על 400-500 אלף דולר. שניהם, אני מניח, יקבלו בשנה הבאה הרבה הרבה יותר כסף מזה ולא בטוח שיש למכבי את הכסף הזה. לא מכיר הרבה מועדונים שיודעים לשמור שחקנים מרוצים למרות שהם יודעים שיכולים לקבל פי 2 במקום אחר. פעם היתה אגדה כזו ששחקנים מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להיות במכבי - המסעדות, כולם מדברים אנגלית, הבחורות הישראליות (והחוזה הכפול עם הכסף בבנק של מוני פנאן). אני מניח שאזעקה פעם ביומיים + 20 אקסטרה טיסות כדי לשחק משחקי בית מול אולם ריק מקזזים את הלוקסוס הזה, ואפילו אם מאיזשהי סיבה חשוב להם להשאר בארץ הקודש, יש שני מועדונים בארץ שמשלמים פחות או יותר אותו דבר במקרה של הפועל ירושלים, או פי 5 כשמדובר בעופר ינאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 6:37 pm 
Hall of Famer

הפארסה היא (בין היתר) איך הפועל ת"א, הפועל ירושלים (או כל מועדון אחר בסדר גודל דומה באירופה) כבר נמצא בשלב לא מבוטל של ההכנות לעונה הבאה, ובמכבי הצעדים היחידים שנעשו לאחרונה הן החתמות די מסתוריות של טיוס ומנסה.
נעזוב רגע את עופר ינאי בצד. סביר מאוד שהביקוש להארפר (שהרוויח השנה כמעט כמו רנדולף) באירופה - גדול מזה של רנדולף (בין היתר כי הארפר צעיר ממנו בחמש שנים), והנה ירושלים הצליחה להשאיר אותו בסכום סביר, חרף שאינם משחקים ביורוליג (ואולי שילמו "אקסטרה" רק בגלל זה). קבוצת יורוליג תשים מיליון דולר על רנדולף? אני בספק.
אני שוב שואל - נאמר בכל מיני פרסומים "מטעם הקבוצה" שהתקציב הולך לגדול - אם זה נכון, איך אין כסף לסגור (ואפילו לא שמענו על הצעות של ממש, ו"כמעט סגירה") עם הורד ורנדולף?
כשמכבי באופן חריג שמה חצי מיליון דולר באמצע העונה על שחקן - זה מסתיים בשאיוק...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: