סל ניוז
https://www.salnews.com/forum/

הכי הרבה נק' בקבוצה
https://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=21037
עמוד 1 מתוך 1

מחבר:  עמוס לב [ ה' מרץ 19, 2026 12:55 am ]
נושא ההודעה:  הכי הרבה נק' בקבוצה

ה-83 של באם גרמו לי להתעניין מי הקלעים הגדולים ביתור בכל קבוצת אן.בי.איי. אז כמה אבחנות מעניינות.
הקלע המוביל הכי מוזר בקבוצת אן.בי.איי - פרד ואן וליט עם 54 נק' בטורונטו. גם המשך הצמרת קצת מוזר. סיאקם עם 52, דרוזן עם 52 (הגיוני), טרנס רוס עם 51 ומי שהכי הגיוני, וינס קרטר בצוותא עם 51 נק'.
הקבוצה עם הטופ טן הכי מוזר? - בדטרויט תמיד עשו דברים אחרת. סטאקהואז 57, טרפיוקה 56, דייב בינג 54, יארדלי 52 (היישר משנת 58), סאדיק ביי (???), ריפ ושוב יארדלי עם 51, מלאכי פלין ובלייק גריפין 50 וסוגרים את העשיריה טרפיוקה, בינג, יארדלי עם 49. איפה אייזיאה, גו' דומארס, גרנט היל?
ונעבור לדומיננטיים -
הכי מפתיע? לא תיארתי לעצמי כמה דיים לילארד קלע הרבה. שיא של 71 נק', אבל גם 5 ההצגות הבאות שייכות לו (61, 60, 59). מייטי מאוז סטודומאייר, אהוב הפורום אנדרה מילר וברנדון רוי במקומות 7-9. ואז לילארד במקומות 10-13. ג'ף פטרי עם פעמיים 51 סוגר את הטופ 15 ואז לילארד במקומות 16-19. סה"כ 18 פעמים בטופ 25 של הבלייזרס.
הכי צפוי? אתם יכולים להגיד מישהו אחר חוץ ממייקל ג'ורדן? 9 פעמים מתוך הטופ 10 (צ'ט וולקר השתחל במקום 8-9). סה"כ 22 פעמים מתוך 25. ג'ימי באטלר השתחל פעמיים ברשימה.
הכי דומיננטי באמת? ברור שהשם היה עולה בהימורים, אבל הפתיע אותי כמה דומיננטי, כי ווילט שיחק בווריירס, קבוצה עם הרבה קלעים גדולים בהיסטוריה. ועדיין 12 ההופעות הגדולות בהיסטוריה של המפרץ הן שלו וזה מה שמעלה אותו מעל מייקל. ריק בארי, ג'ו פולקס וסטפ קארי משאירים את ווילט עם 22 פעמים כמו מייקל. אם השלישיה היו משחקים בשיקגו, הם היו מתמקמים במקומות 2, 4, 5 עם 64, 63, 62 בהתאמה.
איפה קובי? לרוע מזלו הוא שיחק בקבוצה עם שחקנים גדולים. 12 פעמים מתוך 25. עדיין 4 פעמים בטופ 10 ו - 53 נק' במקום ה-25 היו מציבים אותו הרבה יותר גבוה בקבוצות אחרות.
לברון? הרבה פעמים במיאמי ובקליבלנד, פעם אחת בלייקרס, רחוק מהאחרים.
עוד אחד אחרון דומיננטי? ג'יימס הארדן עם טופ 9 של הרוקטס. באמצע קלווין מרפי מפריע ואז שוב הארדן בין 11-14. סה"כ 18 פעמים וזה בקבוצה שהיו לה סקוררים משובחים כמו אלווין הייז והאקים ומוזס מאלון. הכי מפתיע? טי-מאק לא בטופ 25.

מחבר:  uriel17 [ ה' מרץ 19, 2026 1:48 am ]
נושא ההודעה:  Re: הכי הרבה נק' בקבוצה

יופי של פוסט
ואני שמח על האזכור של דיים
הוא החזיק קבוצה שעשה פלייאוף אחרי פלייאוף וכמה סדרות גדולות בפלייאוף
השקיעה של פורטלנד והטרייד למילווקי פוגע בסיפור הקריירה שלו אבל שוכחים איזה שחקן מיוחד הוא היה
לא אהבתי הביקורת על בחירתו לאחד מה 75 הגדולים בכל הזמנים
חוץ מזה שיש שם שמות שבחיים לא שמעתי

מחבר:  נורטון [ ה' מרץ 19, 2026 3:11 am ]
נושא ההודעה:  Re: הכי הרבה נק' בקבוצה

קאט במינסוטה ובוקר בפניקס קלעו איזה 70 או קרוב לזה פעם,לא?

מחבר:  rony [ ה' מרץ 19, 2026 12:43 pm ]
נושא ההודעה:  Re: הכי הרבה נק' בקבוצה

נורטון כתב:
קאט במינסוטה ובוקר בפניקס קלעו איזה 70 או קרוב לזה פעם,לא?


קא"ט הגיע ל-62, בוקר ל-70.

מחבר:  shmueliki [ א' מרץ 22, 2026 9:17 pm ]
נושא ההודעה:  Re: הכי הרבה נק' בקבוצה

פוסט מעניין מאוד, תודה עמוס.

אני "אשתלב" עם עוד אנקדוטה שחשבתי עליה (וטרם מיציתי בחיפושי AI וכו') בעקבות השיא של אדבאיו - הוא קלע 83, כאשר תצוגות הקליעה הבאה שלו היא "רק" 41, כלומר מעט יותר מכפול. אז חשבתי האם יש עוד שחקנים ששיא הקריירה שלהם הוא יותר מכפול מאשר התצוגה הבאה בתור שלהם?
(הכוונה לא לשחקנים ששיחקו משחקים ספורים, ועשו איזה 10 נקודות בערב השיא שלהם, ושתי נקודות במשחקים האחרים...)

כמה בדיקות ידניות שעשיתי בעקבות אינטואיציה:

דיוויד תומפסון - שיא של 73, 44 בתצוגה השנייה

טוני דלק - 53, 27 - אוף!
קורי ברואר - 51, 29
מלאכי פלין - 50, 27

הייתי בטוח שיש לי את זה עם תנאסיס אנטטוקומפו שמשום מה קלע פעם 27 נקודות, אבל יש לו גם 23 נקודות, אם כי המשחק השלישי כבר יורד ל-14...

חבר (שהוא ממש עם זיכרון צילומי למספרים, שיאים וכו') מיד שלף את אלק פיטרס עם שיא של 36, ורק 8 נקודות במשחק הבא בתור (אם כי הקריירה שלו ב-NBA כן הייתה מאוד קצרה).

מעניין מה האינטואיציות שלכם כאן.

מחבר:  נורטון [ ב' מרץ 23, 2026 12:20 am ]
נושא ההודעה:  Re: הכי הרבה נק' בקבוצה

אני מאמין שיש גם שחקנים שהיה להם ממוצע שנתי גבוה, והממוצע השנתי הבא היה פחות מחצי. בראש עולה לי דנה בארוס (אבל בדקתי וזה לא מדויק ,היתה לו עונה של 20, והעונה הבאה אחריה היתה עם 13)

עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/