סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אוגוסט 09, 2026 4:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA בין חמישי לשישי
הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 11:07 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בלי קשר להצהרות ספציפיות, פלאש, בין יכולת של שחקן וערך הטרייד שלו ממש אין התאמה חד-חד ערכית.

בכל אופן דוקא גאסול יכול להיות צ'יפ לא רע, השילוב של היכולות שלו (וראינו אותו בפורמה מצויינת רק לפני פחות משנה, בלונדון) והחוזה הנגמר עושים אותו מאוד טריידבל.

לא רואה את הקשר נוביצקי-דאלאס נפסק, סורי. בכל מקרה הפלייאוף הזה מאד צריך לעניין את הלייקרס. תהיה קבוצה (דנבר ? אינדיאנה ? אטלנטה ? יוסטון ?) עם נכסים שיהיה חסר לה הגרוש ללירה ותרצה לשדרג אחרי הפלייאוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 11:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אה, ולטעמי, הליגה צריכה לעשות חושבים רציניים בקשר לקיצור הלו"ז. כבר לא בטוח שמהבחינה הכי חשובה - זו של השורה התחתונה - יש עדיין יתרון כלשהו ללו"ז הארוך. דרק רוז, קובי, רונדו - אנחנו מדברים על שלושה שחקני פרנצ'ייז עם פציעות משביתות לשנה בשלושה מארבעה השווקים הכי גדולים של הליגה. וחוץ מזה יש גם את דני גריינג'ר, טוני פארקר, כריס פול פיספס לא מעט משחקים, כנ"ל כרמלו. לברון ווויד בוחרים לנוח, פופוביץ' מספסל מהמקפצה. זה הכל סימפטומים של בעייה אחת. זה לא משפיע על הרייטינג ? על מכירת הכרטיסים ? על מכירת החולצות? You bet your ass.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 11:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לגמרי.
ויש גם קווין לאב השנה (18 משחקים) האוורד באמצע שנה שעברה, זה 5 שחקנים מהטופ 15 בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:19 am 
Sophomore

כל הדיבורים האלו על קיצור לו"ז או קיצוץ במספר המשחקים עושים לי דווקא רע.
אני אהיה ממש מבואס אם הליגה תהיה ליגה של 70-60 משחקים בלבד על אותו פרק זמן.

אגב, מישהו אכן בדק את זה שבעונות המקוצרות (שנה שעברה, ובעונת 98/99) אכן היו פחות פציעות לא רק ביחס לזה שיש פחות משחקים?
זאת אומרת, אם למשל בעונה שיש 80 משחקים יש 8 פצועים, ובעונה שיש 50 משחקים יש 5 פצועים, אז אם פה בעצם שום הבדל מהותי(לדעתי לפחות) . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:27 am 
Hall of Famer

אהוד, בכנות הלוגיקה שלך לא עובדת מכמה סיבות.
א. העומס יוצר פציעות, כך שאם בעונה של 50 משחקים (לא דחוסים) יהיו 5 פצועים, בעונה עם 80 משחקים יהיו לפחות 9.
ב. גם אם לא, 5 פצועים קשה (כלומר, כאלה שגומרים חלק גדול מהעונה) עדיפים על שמונה. אני מעדיף פלייאוף בו רק חמישה כוכבים נעדרים מאשר פלייאוף בו שמונה כוכבים נעדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:36 am 
Sophomore

נורטון כתב:
אהוד, בכנות הלוגיקה שלך לא עובדת מכמה סיבות.
א. העומס יוצר פציעות, כך שאם בעונה של 50 משחקים (לא דחוסים) יהיו 5 פצועים, בעונה עם 80 משחקים יהיו לפחות 9.
ב. גם אם לא, 5 פצועים קשה (כלומר, כאלה שגומרים חלק גדול מהעונה) עדיפים על שמונה. אני מעדיף פלייאוף בו רק חמישה כוכבים נעדרים מאשר פלייאוף בו שמונה כוכבים נעדרים.

א. בדקת ?

ב. אבל שכחת משהו קטן. אמנם הפליאוף הוא עם פחות פצועים, אבל מצד שני יש פחות משחקים בעונה.
לדעתי עדיף יותר פצועים ביותר משחקים. הפציעות זה לא משהו שהוא בלתי נסבל לאוהדי ה NBA. חיים עם זה ונמשיך לחיות עם זה.

בכל מקרה, יכול להיות שהפתרון הוא התחלה של העונה שלושה שבועות קודם, ואז יותר זמן למרוח עליו את המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 2:07 am 
Hall of Famer

א. לא, אבל זה סוג של היגיון שכזה.
ב. פלייאוף, קצת, רק קצת, יותר מעניין מהשלושים משחקים שלא משוחקים.

בכל מקרה, אני דווקא מחבב את הפתרון שלך, הייתי מעדיף שבועיים מאשר שלושה, אבל כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:52 am 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
אה, ולטעמי, הליגה צריכה לעשות חושבים רציניים בקשר לקיצור הלו"ז. כבר לא בטוח שמהבחינה הכי חשובה - זו של השורה התחתונה - יש עדיין יתרון כלשהו ללו"ז הארוך. דרק רוז, קובי, רונדו - אנחנו מדברים על שלושה שחקני פרנצ'ייז עם פציעות משביתות לשנה בשלושה מארבעה השווקים הכי גדולים של הליגה. וחוץ מזה יש גם את דני גריינג'ר, טוני פארקר, כריס פול פיספס לא מעט משחקים, כנ"ל כרמלו. לברון ווויד בוחרים לנוח, פופוביץ' מספסל מהמקפצה. זה הכל סימפטומים של בעייה אחת. זה לא משפיע על הרייטינג ? על מכירת הכרטיסים ? על מכירת החולצות? You bet your ass.

גם אנדרו ביינום (כמה שאפשר לקרוא לו פרנצ'ייז פלייר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], idpwf1, אבו שוקרי ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה