סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אוגוסט 11, 2026 9:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:49 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קופצ'אק אמר שלעשות אמנסטי לקובי זה לא רעיון שעל הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:51 am 
Sophomore

Shiver כתב:
מאוד עצוב. היום בגיל מבוגר אין לי הרבה מעורבות רגשית יותר מדי בכדורסל. העסק בגיל כזה נהפך להיות קורקטי ויש פחות את הדרייב והריגוש שיש כשאתה ילד. ואז בא אירוע שמחזיר אותך לתקופה שהיית צעיר, שרבת עם החברים על מי יותר טוב. על זכרונות של לילות שנשארת ער בהם רק כדי להתעפץ שוב כדי להיות בסוף ער בדקה האחרונה של המשחק. אני מאוד מקווה שהקריירה של בראיינט לא תסתיים בדרך הזו, זה לא מגיע לו.

והנה הפוסט הקשה שקובי כתב לפני כמה שעות לאחר הפציעה:
ציטוט:
This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that??
I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that
was. Maybe this is how my book
ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever.
One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day.
"If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer.
I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge.
Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru.
Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out

קובי כותב בשגיאות כתיב?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 10:23 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Shiver כתב:
קופצ'אק אמר שלעשות אמנסטי לקובי זה לא רעיון שעל הפרק.

א. אתה יודע שעצם האמירה מעמידה את הרעיון על הפרק
ב. ע"ע אינספור דיבורי ה"למאמן יש גיבוי מלא" ו"הפיטורין לא על הפרק"

כמובן שזה נשמע רעיון הזוי לחלוטין על פניו, אבל לא הייתי בונה על ההכחשה הזו דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:04 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
והוא גם לא אמר את זה. הוא אמר שזה הדבר הכי רחוק מהמחשבות שלהם עכשיו. מה שלא אומר שום דבר על המרחק של זה מהמחשבות שלהם בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:07 am 
Junior

אמנסטי זה מגוחך בעיני.

קובי אמור לחזור במקרה הטוב באוקטובר/נובמבר/דצמבר-תחילת העונה. יש סיכוי טוב מאוד שהוא חוזר ב70% ממה שהוא היה וזה יכול להיות חומר לקונטנדרית. למה לבזבז את זה? תן שנה ניסיון, לא הולך, יצא עונת פרישה לאולי גדול שחקני הלייקרס. מילא אם החוזה שלו היה לעוד 3 שנים-הייתי מבין.

תרצו או לא, קובי==הלייקרס. גם אם זה ידרוש מהם לשלם כפול לעונה אחת הם יעשו את זה רק בשביל הכבוד לתת לו עונת פרישה (כל עוד הוא רוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:23 am 
Hall of Famer

לא שאני אומר שהלייקרס צריכים לעשות לקובי אמנסטי, אבל פלאש, קונטנדרית? עם קובי ב-70% יכולת? בחייאת זומזום, עם קובי ב-120% יכולת, הווארד, גאסול ונאש (בעונה הסבירה אולי האחרונה שלו) הם במקרה הכי טוב יגרדו פלייאוף בקושי וכנראה יעופו בסיבוב ראשון, איך פתאום הם הופכים לקונטנדרית? אלא אם כן אתה שוב בונה על זה שקבוצות אחרות יעמדו בתור כדי לתת ללייקרס את הכוכבים שלהן במתנה.

ולגבי אמנסטי לקובי, אני פשוט לא רואה את זה קורה. אז יכול להיות שבשיקול הכי קר ומרוחק עדיף להם לעשות את זה ולהתחיל בנייה מחדש עם קאפ ספייס ובחירה גבוהה, אבל כמו שסן-אנטוניו לא תעשה אמנסטי על דאנקן, כך אני גם לא רואה את הלייקרס עושים אמנסטי על קובי, יש דברים שהם מעבר לתועלת המיידית של הקבוצה. כבר דווח בעבר שהלייקרס בתהליך של לפנות קאפ ספייס לשנה הבאה כדי לרדוף אחרי לברון, אני מניח שאם הלייקרס בונים על כך שלברון מגיע הם יצטרכו סביבו צוות מסייע וקובי, בגיל 37 ועם עונה שלמה פלוס קיץ שלם להכנס לכושר, יכול להיות מבחינתם מרכיב מאוד חשוב בפאזל הזה. לא שאני חושב שלברון באמת יגיע ללייקרס, אבל עם הלייקרס אף פעם אין לדעת, הם כל פעם מצליחים להגריל סופרסטאר מכלום ברגע שהם נכנסים לתקופת מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:31 am 
Hall of Famer

רוני, הזקנת את קובי בשנה (אני לוקח את זה אישית, הוא נולד בדיוק ארבעה ימים אחרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:31 am 
Hall of Famer

קובי לא יסכים לעולם להיות נושא הכלים של לברון.

אני דווקא לא מבטל לגמרי את אפשרות האמנסטי על קובי. בניגוד למה שפלאש אומר על קובי=הלייקרס, זה לא משנה אם אנחנו רוצים את זה או לא אלא האם הנהלת הלייקרס רוצה את זה או לא. לדעתי הם לא. הם כמובן מכירים בערך של קובי ככוכב ענק, אבל גם הם יודעים שההסטוריה של הלוס אנג'לס לייקרס לא התחילה ונגמרה בקובי, אלא שהוא חוליה בשרשרת ארוכה של כוכבים מהגדולים שידעה הליגה הזאת והענף בכלל, ששיחקו בלייקרס. לכן, לדעתי, אם הם יחשבו שאמנסטי על קובי יביא להם את לברון או סופרסטאר אחר וכשיר-הם לא ישקעו ביותר מדי סנטימנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:55 am 
מנהל פורום

קופצ'אק נתן את ההכחשה לעניין האמנסטי לא מיוזמתו אלא כי הוא נשאל ספציפית על הסוגייה.

אני רואה אופציה שהיא יכולה להיות סבירה, שקובי מסכים מיוזמתו על אמנסטי ויחתום על חוזה חדש ומינימלי כשהוא חוזר, כדי לחזור כ-HERO לאליפות שישית. גם ככה כרגע החוזה של 30 מיליון הוא בעיקר עניין של פרסטיז' ופחות העניין הכסף עצמו. קובי עשה כבר מעל 200 מיליון דולר בקריירה רק ממשכורות, ובטח עם חוזי פרסום הוא איפשהו בחצי מילארד דולר. בינתיים הלייקרס עם הכסף הפנוי יוכלו לחזק את הקבוצה באיזה אולסטאר ועוד מחליפים ברמה קצת יותר גבוהה ככה שתהיה באמת קונטנדרית בקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 12:16 pm 
Hall of Famer

אמנסטי על קובי לא יביא ללייקרס את לברון מהסיבה הפשוטה שקובי ולברון הופכים לשחקנים חופשיים באותו הזמן-קיץ 2014, אז אמנסטי עליו לא מעלה ולא מוריד את הסיכויים של הלייקרס. מה שאני כן יכול לראות את הלייקרס עושים בשנה הבאה זה טאנקינג, במיוחד אם הווארד מחליט שלא לחזור וקובי לא כשיר בתחילת העונה. יושיבו את קובי חצי עונה פלוס, יעבירו את גאסול תמורת מישהו יותר צעיר (אולי מילסאפ או ג'פרסון? עוד לא חשבתי על זה לעומק), לא ייקחו על עצמם התחייבות לטווח ארוך וימלאו את הסגל בפילרים. הליגה סביר להניח תיתן להם במתנה את הבחירה הראשונה ואז לעונת 2014/5 הם מגיעים עם מי שיחליף את גאסול, בחירה גבוהה בדראפט, קובי אחרי מנוחה טובה ואם יהיה להם המון מזל אז גם לברון. כמובן שכל התכנית הזו יכולה להתפוצץ להם בפרצוף אם הם לא מצליחים להביא משהו נורמלי בתמורה לגאסול, אם הם מפשלים עם הבחירה בדראפט או אם לברון מבריז להם, אבל שוב, בהנחה שהכיוון שלהם זה לברון בקיץ 2014 אז המסלול הזה נראה די סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 12:56 pm 
מנהל פורום

ראיתם את הג'אמפ בול של נייט רובינסון (מעניין על איזה חוק הוא עבר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:23 pm 
מנהל פורום

לשחקן שקופץ אסור להיות זה שתופס את הכדור, לא משנה אם בתוך או מחוץ לעיגול.
מותר להם רק להעיף למישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:26 pm 
Freshman

אני היחיד שהזיל דמעה?
איבדתי חשק לראות כדורסל...
:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין מה הסיכוי עכשיו לתאוריית יואינג? קובי בחוץ, נאש משתלט על הקבוצה, האוורד, גאסול ושאר הלייקרים מעלים את הרמה והלייקרס מגיעים לגמר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:30 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:

מותר להם גם להעיף לסל, לא?

(או שהסל ההוא של פופאי ג'ונס לא אושר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:34 pm 
Senior

שואף לאפס. הייתי יותר מהמר על סוויפ של אוקלהומה עם 30 נקודות למשחק של ווסטברוק מול הקו האחורי הגריאטרי של הלייקרס, או שיוטה בכלל תהיה בפלייאוף על חשבון הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:37 pm 
Senior

ושיבר, קובי לא יכול לחזור ללייקרס מיד אחרי אמנסטי. יש איזו תקופת צינון נדמה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:39 pm 
Sophomore

מה האינטרס של לברון בכל התיאוריה הזאת של 'לברון-לייקרס'?

שוק גדול? הוא כבר סירב לניקס ולבולס.
קבוצה טובה בשביל לקחת אליפות? כבר יש לו עכשיו, לא בטוח שהלייקרס יהיו כאלה.
משכורת? הוא כבר כמעט במקס' וההפרש הוא זניח.

כמובן שיש לו אינטרס שלא לעבור ללייקרס- לא לשחק עם קובי (נניח) שבניגוד לוויד לא ידוע כחבר של לברון; קיבוע התדמית של אחד שרודף אחרי הדברים הלא נכונים; פספוס ההזדמנות ליצור שושלת בפרנצ'ייז אחד ועוד.

האינטרס היחיד שאני רואה הוא הכניסה לרשימת השחקנים הגדולים ששיחקו בפרנצ'ייז הגדול בליגה. חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:41 pm 
Freshman

אורן כתב:
ודים כתב:

http://www.youtube.com/watch?v=67sDdQg4CbE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:48 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
האינטרס של לברון תלוי במידה רבה במה שקורה במיאמי. דווין וויד מזדקן מחד, וחוקי מס המותרות החדשים הופכים את המשימה שלהם להשתפר לקשה הרבה יותר בשנים הבאות אלא עם המוסקטרים נותנים שלושתם הנחות גדולות במשכורת ולא בטוח שירצו. בוש למשל יהיה מאד מבוקש בדיוק באותה שנה (2014). אם הלייקרס נועלים את הווארד, הווארד חוזר לכושר DPY ובנוסף לזה הם מצליחים להשיג כשרון צעיר אחד או שניים, ואת קובי על משכורת מצחיקה, אולי יהיה כדאי יותר ללברון ללכת לשם. אבל זה הרבה "אמים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:52 pm 
Sophomore

עד איזה תאריך אפשר לעשות אמנסטי? מתי מתחילה העונה הבאה?
לדעתי כדאי לחכות עם ההחלטות עד הרגע האחרון, לראות איך קובי מחלים ואז לדבר עלזה. אני בכולופן לא הייתי פוסל אמנסטי על הסף.
מקווה מאוד שקובי יחתום על חוזה קטן בסוף העונה הבאה, רק יגרום לי להעריך אותו קצת יותר ויגרום לסיכוי טוב להישג כלשהוא אחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 2:47 pm 
מנהל פורום

אוראלזור כתב:
אורן כתב:
ודים כתב:

http://www.youtube.com/watch?v=67sDdQg4CbE

הסל של מיליצ'יץ' חוקי לגמרי.
לשחקן הקופץ, בהחלט מותר לתפוס את הכדור,בתנאי שמישהו מאלו שלא קפצו כבר נגע בו

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 7:04 pm 
Junior

א. בכמה הודעות שונות מדובר על האפשרות של הלייקרס לפנות קאפ ספייס אם משחררים את קובי באמנסטי, אבל הלייקרס מחוייבים כבר עכשיו לכמעט 50 מיליון דולר לשנה הבאה, בלי קובי ובלי הווארד. אם דוויט לא יחתום אמנסטי על קובי ייתן להם 7-8 מיליון פנויים לפרי אייג'נסי, לא משהו שייתן להם קונטנדרית כשכל הסגל יהיה נאש-ארטסט-גאסול-היל ופרי אייג'נט X. בשביל זה אף אחד בלייקרס לא יעשה מהלך שכזה על הפנים של המועדון בעשור האחרון. אם המהלך היה מעמיד אותם בפוזיציה חזקה להביא סטאר צעיר - מילא. אבל במצב הזה, כשהדבר היחידי שייחסך (אם הווארד יאריך חוזה כצפוי) זה מס המותרות, הלייקרס לא יעשו את זה. אמנם זה המון כסף, אבל זאת משפחת באס, לא סטרלינג.

ב. אם במקרה דוויט לא חותם, בהחלט יש טעם ללייקרס ללכת לעונת טנקינג כפי שהוזכר כאן. לתת לקובי שנת חופש מלאה (כלומר שימשיך להתחזק בפברואר-אפריל במקום לחזור ולקרוע את עצמו, יגיע ב2014 חזק ומוכן יותר סביר להניח) , לתת את פאו בשביל פינאטס לאחת המאוכזבות עם קאפ ספייס שלא הצליחה לנצל אותו על שחקן משמעותי בפרי אייג'נסי (ויהיו קבוצות כאלה) ולנסות להיות כמה שיותר גרועים כדי להביא את אחד משני האולסטארים העתידיים הכמעט בטוחים שייצאו ב2014, אנדרו וויגינס וג'בארי פרקר.
זה יכניס לדיכאון את סטיב נאש, את בעלי המנויים של הלייקרס שימשיכו לשלם הון תועפות כדי לא לוותר על המקום שלהם לשנים אחר כך, ובעיקר את החליפות ששילמו מיליארדים על זכויות השידור,
אבל זה בטח יהיה עדיף ללונג ראן מאשר ללכת על קבוצה של נאש-ארטסט-גאסול שלא תוכל להגיע לשום מקום.

* הבחירה ב2014 של הלייקרס נשארה אצלה, דרך אגב. הבחירה של 2015 שייכת לפיניקס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 10:55 pm 
Junior

כל מי שמפנטז על הלייקרס עושים אמנסטי לקובי חי בחתיכת סרט הזוי. שתהיו בעניינים. זה שקול לכך שהסלטיקס היו עושים טרייד על לארי בירד ומפרקים את השושלת כדי לחסוך כסף, בגלל שהוא נפצע בגב לשנה.

וכן, קונטנדרית. הלייקרס אחרי שלל הפציעות הפתיחה האיומה וחילופי המאמנים, התגבשו מצוין בחצי השני של העונה (26-12 כאמור), וגם זה כשגאסול נאש וארטסט החסירו כל אחד חופן משחקים, ועוד כמה פציעות של קובי והאוורד. בסגל המלא שהיה אמור לשחק בפלייאוף, הם במקרה הרע הקבוצה השלישית-רביעית בטיבה במערב יחד עם הקליפרס, והיות שבמזרח יש בדיוק קונטנדרית אחת, LA יכולים להיות קונטנדרית (אולי לא השנה בגלל המקום ה8, אבל כן שנה הבאה).

בעיני , פירוק החבילה יהיה טמטום מדרגה ראשונה אם קובי מחליט להתאושש. צריך לתת לנאש ודוויט להריץ את הקבוצה יחד עם שחקנים משלימים סבירים, לבנות על פיתוח תיאום בין נאש להאוורד שיוביל לפתיחה סבירה, לקוות לחזרה של קובי עד האלסטאר, פירוק ובניה מחדש לא יוביל אותם לשום מקום בשנתיים הקרובות - שבהם יש ללייקרס סיכוי לאליפות אם קובי חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:13 pm 
Senior

פלאש, נאש בן 39, והחסיר השנה 30 משחקים בגלל פציעות and counting. כלומר, למעלה משליש מהעונה הוא ישב על אזרחי. באמת שלא הייתי בונה על זה שהאיש יהיה חלק מרכזי בקונטנדורית(כלומר שחקן שני בחשיבותו). אם כבר, יותר סביר שהוא יצנח לרמת ג'ייסון קיד בשנה הבאה. כלומר פוינט סולידי אבללא הרבה מערבר לזה.
בשנה הבאה הוא יחגוג 40, והרכזים שישחקו מול הללייקרס כנראה יחגגו עוד יותר. אני בספק אם במערב קבוצה של האוורד ונאש שווה יותר ממקום שמיני(שזה מה שהלייקרס עם קובי הצליחו להגיע אליו העונה, וגם זה לא בטוח). בטח שלא מקומות 3-4. בשביל זה אני בספק אם שווה לקובי לקרוע את עצמו בשביל לחזור לעונה הקרובה.

ד''א, הלייקרס לא קיבלו השנה סוויפ מהקליפרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה