סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ספטמבר 23, 2026 11:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 43  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 12, 2025 3:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דיווח בסרביה: חסיאל ריברו לא עבר את הבדיקות הרפואיות בכוכב האדום בלגרד בעקבות בעיות בקרסול. (ברק חקלאי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 12:00 pm 
Junior

אני באמת לא זוכר קיץ כזה, הפועל תל אביב מחתימה את כל מה שזז, החתמות בפרופיל גבוה מאד (בראיינט, אוטורו) ומכבי מצד שני רק מאבדת שחקנים.
בשנה שעברה הפועל תל אביב עשתה רעש ענק עם ההחתמה של מוטלי, אבל לא הרבה אח"כ מכבי הביאה את הורד מהפועל תל אביב, את רנדולף מירושלים והחתימה את יוקובאייטיס, שהיה החתמה יחסית גדולה. היא גם השאירה את ריברו.
עם כל הכבוד לגור לביא, המהלך היחיד המשמעותי של מכבי השנה זה ההחתמה של ליף, שחקן עם פוטנציאל אבל שמעולם לא שיחק באירופה. בגזרת הזרים מכבי נכון לעכשיו בלי אף החתמה, עומדים לאבד את יוקובאייטיס ואולי גם את הורד. וזה לא שהסגל הישראלי שנשאר מאד חזק, סורקין אדיר אבל בלאט נתן עונה לא מדהימה, ג'ון די כבר מבוגר וריימן זה לא משמעותי.

ירושלים אמנם נותנת פייט חזק למכבי ולא החתימה אף שחקן בפגרה, אבל ירושלים סיימה חזק את העונה עם ההחתמות של הארפר, קרינגטון וזוסמן, יחד עם ההבאה של הובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 12:16 pm 
Hall of Famer

הפסידו גם את ג׳ייק כהן ורפי מנקו…

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 12:35 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
אני באמת לא זוכר קיץ כזה, הפועל תל אביב מחתימה את כל מה שזז, החתמות בפרופיל גבוה מאד (בראיינט, אוטורו) ומכבי מצד שני רק מאבדת שחקנים.
בשנה שעברה הפועל תל אביב עשתה רעש ענק עם ההחתמה של מוטלי, אבל לא הרבה אח"כ מכבי הביאה את הורד מהפועל תל אביב, את רנדולף מירושלים והחתימה את יוקובאייטיס, שהיה החתמה יחסית גדולה. היא גם השאירה את ריברו.
עם כל הכבוד לגור לביא, המהלך היחיד המשמעותי של מכבי השנה זה ההחתמה של ליף, שחקן עם פוטנציאל אבל שמעולם לא שיחק באירופה. בגזרת הזרים מכבי נכון לעכשיו בלי אף החתמה, עומדים לאבד את יוקובאייטיס ואולי גם את הורד. וזה לא שהסגל הישראלי שנשאר מאד חזק, סורקין אדיר אבל בלאט נתן עונה לא מדהימה, ג'ון די כבר מבוגר וריימן זה לא משמעותי.

ירושלים אמנם נותנת פייט חזק למכבי ולא החתימה אף שחקן בפגרה, אבל ירושלים סיימה חזק את העונה עם ההחתמות של הארפר, קרינגטון וזוסמן, יחד עם ההבאה של הובר.

איתך בתובנה המרכזית אבל חושב שלביא יהיה יותר טוב מליף
ליף מריח כמו פלופ
בטח בארגסיביות של היורוליג
ליף הוא אחד שאם מרביצים לו הוא בורח לא מוריד כדור לרצפה וכשהוא מוריד זה בדרך פוגע לו ברגל ויוצא החוצה או שגארד קטן חוטף לו
בקיצור לא צופה לו גדולות
לביא נראה עשוי מהחומר של תומר גינת
לא פיזי אבל יודע להתאים את עצמו לפיזיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 1:51 pm 
Hall of Famer

אני גם כן בדעה שספציפית במכבי לביא יכול להיות "מנקו בתקופות הטובות שלו", וליף יהיה אכזבה (אולי עדיין יקלע יותר מלביא, אבל בתכלס יתרום פחות).
ירושלים שקטה בקיץ אבל כאמור משאירה את ליבת הסגל שלה, שזה המון.
אגב, איך פתאום דווקא כל הזרים של מכבי מנסים לברוח מפה? לכאורה היינו מצפים שגם הארפר (אחרי עונת שיא מטורפת) ינסה לברוח לחוזה באותו סדר גודל בקבוצת יורוליג או איזו מלאגה. להבדיל, אפילו אחד כמו ג'סטין סמית עושה רושם שמסכים להישאר פה בכסף קטן הרבה יותר (שסביר בהחלט שיכול לקבל גם בחוץ). מה מיוחד במכבי כעת שכולם (סביר שגם הורד, אלמלא זוגתו) רוצים לעזוב?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 8:27 pm 
Freshman

היו הבדלים משמעותיים בין תל אביב לירושלים במלחמה הנוכחית. גם בטיווחים מאיראן וגם מתימן.
אבל יותר מסתבר שזה עניין של אוירה בקבוצה, מה שמכבי תמיד התפארו בו (תלו את זה בעיקר בבנקאי ההוא שניהל את הקבוצה), שכנראה כבר לא מה שהיה, בעוד השחקנים בהפועל מדברים בכנות (להתרשמותי), על תחושת בית, הערכה וחיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 8:29 pm 
Junior

יוניק כתב:
היו הבדלים משמעותיים בין תל אביב לירושלים במלחמה הנוכחית. גם בטיווחים מאיראן וגם מתימן.
אבל יותר מסתבר שזה עניין של אוירה בקבוצה, מה שמכבי תמיד התפארו בו (תלו את זה בעיקר בבנקאי ההוא שניהל את הקבוצה), שכנראה כבר לא מה שהיה, בעוד השחקנים בהפועל מדברים בכנות (להתרשמותי), על תחושת בית, הערכה וחיבור.

לא נראה לי שרלוונטי משהו מלפני 17 שנה.
היו מספיק קבוצות מאז שהיו מאוד מחוברות והאחרונה היתה קרובה לפיינל פור ובלי המצב הבטחוני קרוב לוודאי שרוב השחקנים היו ממשיכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 8:46 pm 
Hall of Famer

המערכה עם איראן התחילה באמצע יוני.
מכבי לא החתימה אף זר חדש גם לפני כן...
לא מעט קבוצות אחרות בליגה הישראלית כן החתימו (ברור שזה פרופיל שחקנים שונה, אבל מכבי מציעה להם "מעטפת" שונה לגמרי, לא רק בשכר)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2025 9:06 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אגב, איך פתאום דווקא כל הזרים של מכבי מנסים לברוח מפה? לכאורה היינו מצפים שגם הארפר (אחרי עונת שיא מטורפת) ינסה לברוח לחוזה באותו סדר גודל בקבוצת יורוליג או איזו מלאגה. להבדיל, אפילו אחד כמו ג'סטין סמית עושה רושם שמסכים להישאר פה בכסף קטן הרבה יותר (שסביר בהחלט שיכול לקבל גם בחוץ). מה מיוחד במכבי כעת שכולם (סביר שגם הורד, אלמלא זוגתו) רוצים לעזוב?!

השחקנים של מכבי רוצים לברוח בעיקר בגלל המלחמה. בכל זאת היו כמה פגיעות ישירות במרחק של כמה מאות מטרים מהם.
אם היה נופל טיל ליד הבית של הארפר יכול להיות שגם הוא היה רוצה לעזוב, או היה מופעל עליו יותר לחץ מצד המשפחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 1:29 am 
Sophomore

בישראל היום מדווחים על מגעים עם מרסיו סנטוס, הסנטר המחליף של אולם ושחקן נבחרת ברזיל שרשם ממוצעים של 7.6 נקודות ו-3.2 ריב' ב-15 דק' למשחק ביורוקאפ.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/18406496

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 1:54 am 
Hall of Famer

וואו, סנטר מחליף של קבוצת ליגה גרמנית. כבוד.
ואני שוב מזכיר את השם - אוליבייה סאר. יהיה זול, הראה דברים בנ.ב.א כשהוא שיחק. שווה ניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 7:16 am 
Hall of Famer

עמנואל טרי מבשיקטאש דחה אותם לפני כמה ימים.
בורנל הסמול פור מברשיה גם במומ עם מכבי שמנסה להוריד את הבייאאוט
רוקאס על פי דיווחים באירופה יסגור במינכן בימים הקרובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 9:30 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
וואו, סנטר מחליף של קבוצת ליגה גרמנית. כבוד.
ואני שוב מזכיר את השם - אוליבייה סאר. יהיה זול, הראה דברים בנ.ב.א כשהוא שיחק. שווה ניסיון.

העניין עם כל השחקנים שנגעו ב NBA שרובם מנסים להיות (כעצתך, כמדומני) זנב לאריות
במקום לבחון את עצמם ולהגיד אם אני נראה כמו שועל, הולך כמו שועל, מיילל כמו שועל אז כנראה שאני שועל
וללכת להאבק על המקום בראש לשועלים שזה די קשה כפי שיספרו לך סשה וזנקוב וקנדריק נאן
אז עד שה NBA יגיד להם אתם שועלים
הם מחפשים להיות זנב או אפילו הכינה על הזנב
ללכת לג'י ליג ולחכות לפציעה
וכל מיני שטיקים כאלה
לכן כל כך קשה להחתים שחקנים שיש להם קייס (בעינהם) לNBA בשלב הזה של העונה
הם צריכים קודם לאבד תקווה ...כמו שקרה לנאן לפני שתי עונות ולסייבן לי בעונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 9:37 am 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל כתב:

איתך בתובנה המרכזית אבל חושב שלביא יהיה יותר טוב מליף
ליף מריח כמו פלופ
בטח בארגסיביות של היורוליג
ליף הוא אחד שאם מרביצים לו הוא בורח לא מוריד כדור לרצפה וכשהוא מוריד זה בדרך פוגע לו ברגל ויוצא החוצה או שגארד קטן חוטף לו
בקיצור לא צופה לו גדולות
לביא נראה עשוי מהחומר של תומר גינת
לא פיזי אבל יודע להתאים את עצמו לפיזיות

כן, מסכים ולכן רשמתי שהוא עוד לא היה באירופה. אבל אם לביא יותר טוב מליף זה בעיקר כי ליף הוא פלופ, אני לא רואה את לביא הופך לשחקן משמעותי ביורוליג בעונה הראשונה שלו. אולי שחקן 9-10. במכבי הרוטציה ביורוליג זה בעיקרון 6 זרים, בלאט, סורקין וג'ונדי. לביא יכול לבוא אח"כ ולקחת את הדקות של ריימן או מנקו. ליף בעיקרון יכול לקחת את הדקות של אחד מ-6 הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 9:46 am 
Junior

התיאוריה הישנה. אז רק נעיר כתמיד שזאת גישה לוזרית ומשונה ואני לא מבין למה להיאבק בכלל על להיות אריה ביורוליג, אם אפשר ישר לרדת לליגה הלאומית אצלנו בישראל ולקלוע 80 נק׳ למשחק במ.כ. הבקעה….

לגבי מכבי, אם זה לא היה כל כך מענג, זה היה עצוב. מה לעזאזל קורה שם? מרסיו סנטוס שוקל אם להגיע. המשא ומתן מול ג׳ייסון פאקינג בורנל וברשיה נמתח על פני שבועות. ורק סורקין תקוע שם שנים קדימה על משכורת של שליש מהשווי שלו בשוק פלוס עופר ינאי. הימור שלי: מעבר לעניין המלחמה, המנויים וההכנסות - רב הנסתר על הגלוי בכל מה שקורה שם מבחינה כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 11:19 am 
מנהל פורום

זה עניין של מודעות עצמית
דע מי אתה
אם אתה אפילו לא שועל אלא פודל?
לך תהיה ראש לפודלים
סביב הNBA יש יותר מיד שחקנים שלא שייכים לסצנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2025 3:17 pm 
Junior

רוקאס בריאיון פרידה ממכבי
https://share.google/VRxHzheVTz85klVMn

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 1:39 am 
Sophomore

אפרופו ברזילאים ומכבי, ידעתם שהאקס אלכס גרסיה שכיום כבר בן 45+ עדיין משחק כדורסל מקצועני?
הוא שחקן חמישייה בקבוצת באורו באסקט מהליגה הראשונה בברזיל שהגיעה לחצי גמר הפלייאוף והמספרים שלו לא רעים (13.3 נק', 4.7 ריב', 5.4 אס' ב-31 דקות).

לגבי סנטוס, למרות הרזומה הלא כ"כ מרשים, הוא עדיין לא בן 23 ויכול להתגלות כגניבה. יש לו משחק פוסט-אפ טוב והוא קולע שלשות באחוזים לא רעים.
הבעיה של מכבי כמובן היא שאם הוא יפרוץ בעונה הקרובה, בעונה לאחר מכן הוא כבר לא יהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 4:42 pm 
Hall of Famer

אושיי בריסט שמסתבר שהיה כמה עונות בפייסרס ואפילו נתן עונת דאבל פיגרז חתם במכבי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 4:54 pm 
Hall of Famer

שחקן מאוד מעניין לאירופה, צעיר יחסית, סייז טוב, אתלט טוב, קולע בסדר מבחוץ, יכול גם להוריד כדור לרצפה. הייתה לו בעיית סייז ב-NBA, אבל לאירופה בהחלט יכול להיות מאוד מתאים. מצד שני, אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים ליד ג'יילן הורד, שני שחקנים שמזכירים אחד את השני בהרבה דברים, אלא אם כן בונים עליו יותר כסמול ליד הורד (ואני לא בטוח שזו העמדה האידיאלית בשבילו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 5:28 pm 
Junior

לפי ספורט 5 הוא מגיע בשכר של 500-600 אלף דולר לעונה, נראה לי אחלה החתמה במחיר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 5:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ממה שזכור לי בריסט נחשב לשחקן הגנה ממש טוב אבל די נגר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 5:43 pm 
Junior

אמור להיות המחליף של רנדולף שכנראה עוזב בעמדה 3 .במחיר של 600 אלף דולר זו החתמה לא רעה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 6:07 pm 
Senior

אני מאוד מתקשה לראות את בריסט כ3 באירופה. הוא לא כל כך יוצר מכדרור ומאבדים הרבה מהיתרונות שהוא יכול להביא כ-4.
אבל שחקן חמוד מאוד ועל הנייר החתמה מצוינת של מכבי, אתלט מעולה שיכול להיות שומר על באירופה. כמובן שזה רק על הנייר ובפועל לפעמים קצת קשה להעריך איך הדברים האלו יתרגמו מעבר לאוקיינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2025 6:58 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ממה שזכור לי בריסט נחשב לשחקן הגנה ממש טוב אבל די נגר התקפי.

היו לו שתי עונות עם יותר משלשה למשחק באחוזים טובים. הוא לא קלעי אוטומטי, אבל הוא לא נגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], rony ו 103 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: