סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' ספטמבר 22, 2026 10:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 27, 2025 10:56 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שיין האנטר הושאל לאלופת פולין לגיה ורשה שתשחק בעונה הקרובה ב-BCL.

uriel17 כתב:
חשבתם שאני עובד עליכם?
https://africa.espn.com/nba/game/_/game ... s-clippers

שאפו על הזיכרון

uriel17 כתב:
מאמין שנראה ממנו דברים דומים למה שראינו בז'לגריס
שזה שחקן תורם, רע מאוד בקבלת החלטות ולכן גם לא שחקן מוביל
מהמר שירשם כאכזבה בדברי ימי מכבי תל אביב

מסכים. זו החתמה שנובעת מפאניקה. בסכומים שהולכים לשלם לו יחד עם חיסכון השכר של רוקאס + הבייאאוט שאמורים לקבל, הם היו יכולים להנחית שני שחקני יורוליג ברמה גבוהה לחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 7:22 am 
Freshman

בנתיים הרבה שחקנים שלא הצליחו לפרוץ, אצל קטש כן
בולדווין, לורנזו גם בגיל מאוחר אלה היו העונות הכי טובות שלו, רוקאס, ואלה שחקנים עם הרבה פחות פוטנציאל מלוני ווקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 7:44 am 
מנהל פורום

לוני כבר לא בגיל של לפרוץ או לא לפרוץ
הוא שחקן מגובש עם זהות ברורה
הוא כבר ניצח משחק חצי גמר פלייאוף בNBA
קטש לא ילמד אותו כלום
הוא יוכל לבודד אותו איפה שיש לו מיסמאצ' טוב
לבנות תרגילים שבהם הוא משתחרר לקטצ'אנדשוט
לא משהו שטרינקיירי לא עשה
קטש העונה יהיה הרבה פחות עצמאי לייצור את הכדורסל של פיק&רול אחרי פיק&רול
יש לו GM על הראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 8:19 am 
Freshman

זה מה שחשבו על בולדווין, ועוד יותר שהוא ובראון היו יחד בחמישייה חשבו שאין מספיק כדורים, אבל שיש כימיה טובה וחיבור טוב כל החסרונות נדחקים לצד, אני חושב שהוא יתפוצץ תחת עודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 11:38 am 
מנהל פורום

מי שבנה את הקבוצה עבור קטש באותו קיץ היה דויד בלאט והפעם זה קולדובלה
ככה שהסגל הזה פחות תפור ליכולות של קטש ויותר לחזון של קולדובלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 12:11 pm 
Freshman

אני לא חושב שעודד היה משתף פעולה עם בניית קבוצה שהיא לא מותאמת לו, בטח אחרי ההצלחות שלו ביחס למצב עם מכבי.קשה לי מאוד להאמין שיסכים לזה.אבל נחייה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 1:15 pm 
מנהל פורום

אם יש משהו למדנו על עודד, זה שהוא לעולם לא מתפטר, תמיד מחכה שיפטרו אותו
בא נקבע דייט בת'רד הזה לעוד חצי שנה מהיום
שים תזכורת :)
אני מהמר שווקר לא יהיה סיפור הצלחה במכבי
1. לא יהיה המנהיג של הקבוצה
2. המספרים שלו לא יהיו גבוהים משמעותית, אם בכלל מהמספרים בקובנה. שזה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 3:04 pm 
Freshman

חחח בכיף אני לא עושה תחרות, אני אוהב לדבר על כדורסל ועל מכבי .ולענייניו הכל יכול לקרות, המון שחקנים היו כשנתנו להם סבלנות הם סיפקו את הסחורה ואפילו מעבר, אני מאמין שצריך להיות אופטימים, הסיטואציה שלוני בא השנה היא שונה מהשוואה לזלגריס ששם הוא בא האמצצע העונה בגישה של העיקר לשמור על כושר ולחזור לאן בי איי, בלי מטרה ואכפתיות, ועכשיו כשהוא בא למכבי אני רואה את זה כדרך חדשה ולראשונה בקריירה שלו ממה שאני מבין שנותנים לו את המפתחות, אז לדעתי לא צריך לבוא אנטי למה יהיה איתו כי אני מסתכל על החיובי שיכול לקרות ובטח שעם עודד והחופש שהוא נותן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 3:45 pm 
מנהל פורום

אז איך אתה רואה את החמישיה של מכבי בעונה הבאה?
מי ישחק באיזה עמדה?
מי יהיו המחליפים העיקריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 4:25 pm 
Freshman

מקווה שיגיע 5 איכותי, הורד, בריסט, לוני, מאמין שרוקאס ישאר בסוף.
אני אבל לא יודע עד כמה בריסט מתאים לקטש כי הוא אוהב 3 שיודע לייצר כמו רנדולף לדוגמא, כן הייתי רוצה שיגיע 3 שיודיע להוריד כדור לרצפה ולא רק לחתוך, למרות שמבחינת כימיה לחימה והגנה בירסט זה חשוב ליד ווקר, ויחד עם הורד זה הגנה טובה +.
החלום כרגע שבוסטון יגיע ויהיה חמישייה שניה יחד עם קלארק ובלאט כי יחד עם ווקר זה לא יסתדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 5:35 pm 
Hall of Famer

כבר כמה ימים אני לא יודע "איך לאכול" את ההחתמה של ווקר.
מצד אחד, כמובן שמגיע עם רזומה NBA טוב למדי, וראינו בעיניים מה הוא יכול לתת גם ברמות הללו.
מצד שני, ממש לא התרשמתי מתקופתו בז'לגיריס ואפרט:

1. מאזן קבוצתי - ווקר התחיל לשחק החל ממחזור היורוליג השמיני. ז'לגיריס הייתה במאזן סנסציוני של 1-6 עד לאותו רגע (דווקא עם לוח משחקים לא קל - אולימפיאקוס, מונאקו וברצלונה). לאחר לכתו הם סיימו את העונה במחזורים האחרונים עם סיומת של 5-3 (כבר לא היה ממש על מה לשחק אמנם). סך הכל זה מאזן חיובי של 6-9 בלעדיו. הם סיימו במאזן עונתי של 19-15, כלומר עם ווקר המאזן היה 13-6 חלש. לא טוען שהוא הרס את הקבוצה, אבל קשה לומר שהוא שיפר אותה על סמך הנ"ל.
2. יעילות - 45% אחוז לשתי נקודות, 33% בינוניים ומטה לשלוש (עבור שחקן שלקח למעלה מ-6 שלשות בממוצע למשחק), יחס אסיסטים/איבודים של 1:1. כהערת אגב - ז'לגיריס הייתה אחרונה ביורוליג באחוזים לשתי נקודות כקבוצה, עם 52.2%. מקום אחד מעליהם הייתה אלופת אירופה פנרבחצ'ה - לך תבין...
עד כמה האחוז לשתי נקודות לא טוב - עיינו ברשימה הבאה:
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ls2Percent
דירוג כל השחקנים (אני מניח מעל לכמות משחקים/זריקות מסוימת, ווקר למשל לא מופיע כי שיחק רק 17 משחקים למשל), 129 במספר. האחוז של ווקר היה ממקם אותו במקום ה-124 מתוכם...
אנקדוטה - שחקן נוסף שבמקרה קלע אשתקד 45% לשתיים ו-33% לשלוש - מייק ג'יימס (לא בעונה מבריקה שלו). אבל הוא לפחות מוסר 5.8 אסיסטים על 1.9 איבודים, בעוד ווקר מוסר 1.8 אסיסטים על אותם 1.9 איבודים.
בליגה הליטאית אגב (כמובן לא הרמה שנגדה הוא אמור להימדד, ועדיין) האחוזים עולים דרמטית: 52% לשתיים, 54% פתאום לשלוש!
מה שלא עולה זה עדיין אותם 1.8 אסיסטים (אמנם בפחות דקות מאשר ביורוליג, ועם פחות איבודים).
3. קלאץ' - כאן אין לי נתונים, אבל אני זוכר הרבה יותר סלים גדולים של פרנסיסקו בסופי משחקים מאשר של ווקר.

במצב התדמיתי/מקצועי שאליו הגיעה מכבי - אני מניח שהיה צורך בהחתמה אחת "מפוצצת", ואני מניח שאת זה השיגו.
מצד שני, אם מביאים לצידו סנטר כמו סנטוס (ונניח יגיע עוד זר אחד בסדר הגודל הכלכלי הזה), אז בשלושה מיליון דולר הללו במצטבר - היו יכולים להביא 3 שחקנים עם יותר ניסיון יורוליג, וכנראה יותר תפוקה (לשם השוואה נוחה לז'לגיריס - כמה הם כבר משלמים סך הכל לוויליאמס-גוס, מאודו לו ומוזס רייט שהצטרפו הקיץ - אולי פחות...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 6:39 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
כבר כמה ימים אני לא יודע "איך לאכול" את ההחתמה של ווקר.
מצד אחד, כמובן שמגיע עם רזומה NBA טוב למדי, וראינו בעיניים מה הוא יכול לתת גם ברמות הללו.
מצד שני, ממש לא התרשמתי מתקופתו בז'לגיריס ואפרט:

1. מאזן קבוצתי - ווקר התחיל לשחק החל ממחזור היורוליג השמיני. ז'לגיריס הייתה במאזן סנסציוני של 1-6 עד לאותו רגע (דווקא עם לוח משחקים לא קל - אולימפיאקוס, מונאקו וברצלונה). לאחר לכתו הם סיימו את העונה במחזורים האחרונים עם סיומת של 5-3 (כבר לא היה ממש על מה לשחק אמנם). סך הכל זה מאזן חיובי של 6-9 בלעדיו. הם סיימו במאזן עונתי של 19-15, כלומר עם ווקר המאזן היה 13-6 חלש. לא טוען שהוא הרס את הקבוצה, אבל קשה לומר שהוא שיפר אותה על סמך הנ"ל.
2. יעילות - 45% אחוז לשתי נקודות, 33% בינוניים ומטה לשלוש (עבור שחקן שלקח למעלה מ-6 שלשות בממוצע למשחק), יחס אסיסטים/איבודים של 1:1. כהערת אגב - ז'לגיריס הייתה אחרונה ביורוליג באחוזים לשתי נקודות כקבוצה, עם 52.2%. מקום אחד מעליהם הייתה אלופת אירופה פנרבחצ'ה - לך תבין...
עד כמה האחוז לשתי נקודות לא טוב - עיינו ברשימה הבאה:
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ls2Percent
דירוג כל השחקנים (אני מניח מעל לכמות משחקים/זריקות מסוימת, ווקר למשל לא מופיע כי שיחק רק 17 משחקים למשל), 129 במספר. האחוז של ווקר היה ממקם אותו במקום ה-124 מתוכם...
אנקדוטה - שחקן נוסף שבמקרה קלע אשתקד 45% לשתיים ו-33% לשלוש - מייק ג'יימס (לא בעונה מבריקה שלו). אבל הוא לפחות מוסר 5.8 אסיסטים על 1.9 איבודים, בעוד ווקר מוסר 1.8 אסיסטים על אותם 1.9 איבודים.
בליגה הליטאית אגב (כמובן לא הרמה שנגדה הוא אמור להימדד, ועדיין) האחוזים עולים דרמטית: 52% לשתיים, 54% פתאום לשלוש!
מה שלא עולה זה עדיין אותם 1.8 אסיסטים (אמנם בפחות דקות מאשר ביורוליג, ועם פחות איבודים).
3. קלאץ' - כאן אין לי נתונים, אבל אני זוכר הרבה יותר סלים גדולים של פרנסיסקו בסופי משחקים מאשר של ווקר.

במצב התדמיתי/מקצועי שאליו הגיעה מכבי - אני מניח שהיה צורך בהחתמה אחת "מפוצצת", ואני מניח שאת זה השיגו.
מצד שני, אם מביאים לצידו סנטר כמו סנטוס (ונניח יגיע עוד זר אחד בסדר הגודל הכלכלי הזה), אז בשלושה מיליון דולר הללו במצטבר - היו יכולים להביא 3 שחקנים עם יותר ניסיון יורוליג, וכנראה יותר תפוקה (לשם השוואה נוחה לז'לגיריס - כמה הם כבר משלמים סך הכל לוויליאמס-גוס, מאודו לו ומוזס רייט שהצטרפו הקיץ - אולי פחות...).

לגביי 1, 2 אלה דברים שאני סומך על קטש בהם כי ראיתי מקרי עבר, כמובן שאין לדעת שום דבר אבל בזה הרבה דברים תלויים בהם וזו העבודה שלהם.לגביי 3 זה ה"חשש" שלי גם האם הוא יממש את הפוטנציאל שלו ונגיע למאני טיים הוא יראה אופי כמו של קנדריק נאן? יקח על עצמו וגם יצליח, האם הוא יכול להיות קילר וווינר? פה זה כבר מקום שאף אחד לא יכול לעזור חוץ מווקר עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 6:42 pm 
Hall of Famer

אפרופו קלאץ'/ווינר וכו' - את מה שיוקובייטיס נתן למכבי ברגעי ההכרעה בליגה והגביע פה בארץ - יהיה קשה לשחזר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2025 10:33 pm 
Sophomore

Avda4 כתב:
מקווה שיגיע 5 איכותי, הורד, בריסט, לוני, מאמין שרוקאס ישאר בסוף.

יישאר? אחרי הטראומה שעבר פה והלחץ מהמשפחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2025 1:36 am 
Sophomore

מלפפון חדש: ג'ף דאוטין ג'וניור שסיים חוזה בפילדלפיה.
קלע 30 נק' והוסיף 4 חטיפות נגד וושינגטון בחודש אפריל ב-29 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2025 2:33 pm 
Freshman

Euro_Basket כתב:
מלפפון חדש: ג'ף דאוטין ג'וניור שסיים חוזה בפילדלפיה.
קלע 30 נק' והוסיף 4 חטיפות נגד וושינגטון בחודש אפריל ב-29 דק'.

נראה חלש להחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2025 12:39 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אפרופו קלאץ'/ווינר וכו' - את מה שיוקובייטיס נתן למכבי ברגעי ההכרעה בליגה והגביע פה בארץ - יהיה קשה לשחזר.

כן יהיה למכבי קשה להביא שחקן ברמתו שלמעשה היה השחקן הכי חשוב ואיכותי לדעתי במכבי בעונה שעברה.רוקאס סגור בבאיירן מינכן וכנראה מכבי מחכה לחתימה הרשמית של ווקר מחר כדי להודיע על שיחרור רוקאס .יצטרכו להביא רכז פליט נבא ברמה סבירה ליורוליג .בוסטון ג’וניור שהיה במגעים עם מכבי יחתום כנראה באולימפיקוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 3:25 am 
Sophomore

בינתיים לפי ישראל היום המועמדות של לונדברג ירדה מהפרק, בעוד שספורט 5 הזכירו מלפפון חדש: ג'יילן הוד שיפינו, אקס הלייקרס ופילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 3:21 pm 
Junior

צ’ארלס בסיי הסנטר של סאן אנטוניו במומ עם מכבי על פי ישראל היום
הסמול פור בן ה24 טרופונביץ מטופאש בורסה סיכם במכבי על פי ספורט 5.שיחק קצת ביורוליג וקיבל מעט דקות בפרטיזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 4:17 pm 
Sophomore

אז מכבי הפכה לפח הזבל של פרטיזן? רוצה להחתים את כל השחקנים שפרטיזן לא רוצה אצלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 5:07 pm 
Hall of Famer

מסתכל בסטטיסטיקות שלו:
https://www.proballers.com/basketball/p ... trifunovic
עונת יורוליג אחרונה בפרטיזן - 14 דקות, 2.5 נקודות, 1.5 ריבאונדים, 0.5 אסיסט.
השנה בליגה הטורקית - 23 דקות, 11.4 נקודות, 2.1 ריבאונדים, 1.4 אסיסטים (שני האחרונים אמורים להדאיג בעיניי, עבור שחקן בעמדה 2-3 כזה).

חרף שאני הראשון לעודד הבאה של שחקנים אירופאיים (ובפרט סרבים) לארץ - האם בטוחים שהוא באמת כה עדיף על מנקו/לביא?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2025 5:23 am 
Sophomore

להבנתי מכבי חיפשו סמול פורוורד חכם עם ניסיון אירופאי וקליעה טובה מחוץ לקשת.
לא יודע אם מנקו/לביא הם ההשוואה הנכונה. הוא יותר מזכיר לי את רוקאס גיידראיטיס כשהיה בגילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2025 7:07 am 
Freshman

הקו האחורי של מכבי ת"א מתגבש: דאונטין ג'וניור על סף הצטרפות לפי ספורט 5, רוקאס סיים

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514328

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2025 11:31 am 
Junior

על פי ספורט 5 ווקר יחתום הערב בסיום 9 באב והגארד ג’ף דאוטין על סף חתימה .בקשר לדאוטין לדעתי מכבי עושה טעות כי הוא הרבה יותר ס.גארד מרכז......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2025 12:29 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מסתכל בסטטיסטיקות שלו:
https://www.proballers.com/basketball/p ... trifunovic
עונת יורוליג אחרונה בפרטיזן - 14 דקות, 2.5 נקודות, 1.5 ריבאונדים, 0.5 אסיסט.
השנה בליגה הטורקית - 23 דקות, 11.4 נקודות, 2.1 ריבאונדים, 1.4 אסיסטים (שני האחרונים אמורים להדאיג בעיניי, עבור שחקן בעמדה 2-3 כזה).
חרף שאני הראשון לעודד הבאה של שחקנים אירופאיים (ובפרט סרבים) לארץ - האם בטוחים שהוא באמת כה עדיף על מנקו/לביא?

לשם השוואה - מנקו בעונת 23-24 (כשמכבי עוד הייתה טובה) - 20 משחקים, 8 דקות למשחק, 2.6 נקודות, 11/26 (42%) לשלוש, 1.4 ריבאונדים, 0.3 אסיסטים. בעונה האחרונה אותם המספרים בערך (למרבה האבסורד - שותף בפחות משחקים, עדיין 8 דקות למשחק).

בכל הכתבות טריפונוביץ' מוצג בגאווה כ"שחקן נבחרת סרביה". זה טכנית נכון (גם כעת הוא בסגל המורחב), אבל בפועל הוא לא שיחק איתם באף טורניר גדול, אלא רק ב"מוקדמות חלונות" (שם כמובן כמעט כל הבכירים לא משחקים - NBA, יורוליג וכו'), וגם שם לא תמיד - למשל רק שני משחקים ב"קמפיין" האחרון.

ההשוואה לגידרייטיס מעניינת, כי הוא למשל מסדר גודל השחקנים האירופאיים שמכבי מקפידה לא לנסות בשנים האחרונות (כעת עבר לטנריפה - מכבי לא יכלו להתמודד עם ההצעה שלהם?!). ההבדל הוא שגידרייטיס יחגוג הקיץ 33, והוא לאחר 5 עונות רצופות עם ממוצע נקודות דו-ספרתי ביורוליג (לצד 4 ריבאונדים כממוצע קריירה), בעוד טריפונוביץ' כבר לא ילד (24.5), וכאמור לא הראה כלום בשתי עונות יורוליג עם פרטיזן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17 ו 132 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: