סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ספטמבר 26, 2026 10:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 96  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 25-26
הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 2:30 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
וואו, החתמה בומבה למען האמת, שיחוק. מזכיר סמולים של פעם שאני אוהב ומוקיר, עם הפוסט אפ והטאצ' בקרש, מייק מיצ'ל, פרוויס שורט. טוב ברור שנסחפתי אבל יש משהו - לא רואים הרבה שחקנים עם פוסט אם מלוטש כזה בימינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 2:30 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:
אני מתכוון במצטבר
קח את סורקין, ג'ונדי, בלאט, תוסיף להם את ליפ וגור לביא
ותקבל ביחד נתח תקציבי כנראה הגדול בכל הזמנים לישראלים
זה נראה מאוד נכון לתקופה של חוסר ודאות בהגעת זרים לישראל
משהו שאולי יש בו קצת הפוגה, אבל יכול להכות בנו מחדש בכל רגע

אתה אולי מתכוון במצטבר, אבל בהודעה עצמה רשמת שמכבי פתחה את הכיס בקיץ וכנראה שהמחאה עשתה את שלה.
כמובן שההחתמות של סורקין, בלאט, ג'ון די ואפילו ליף ולביא הגיעו לפני המחאה.
בעיני ההחתמות הללו הן בעיקר פאניקה ופוגעות ביכולת של מכבי להביא זרים מובילים.

כלומר שבקיץ הזה הם הוסיפו עוד מיליון שש מאות נטו לישראלים למרות כל מה ששמו בעונה שעברה
זה חייב לבוא ממשהו שלא קשור לכדורסל. לחץ אוהדים או מצב בטחוני.
כי כדורסל, אין כאן

אתה בטוח החוזים של לביא וליף שפורסמו הם בנטו? ההרגשה שלי שלפחות ה - 550 אלף של לביא זה ברוטו.
כמו שרשמתי, אני חושב שזה בא ממשהו שלא קשור לכדורסל, פאניקה. זה לא לחץ אוהדים, כי הלחץ המשמעותי החל אחרי ההחטמות.
הפאניקה היא שליף, השחקן הישראלי היחידי שבאמת יש לו פוטנציאל להפוך לכוכב יורוליג, יילך להפועל. אז נזרוק עליו את הבוחטה ונקווה שנקבל בעמדה מספר 4 את היכולת של שחקן זר. גור לביא בעיני גם פאניקה שילך לאחת המתחרות ומכבי מפסידה גם בשוק הישראלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 2:51 pm 
Junior

שייך לת'רד אחר, אבל זה לא רק ליף - ווקר אמור לקבל 2.2 מיליון דולר, שזה הכי הרבה במכבי אי פעם פרט לארויו, גבוה פי 3 מהזרים שהיו בשנה שעברה וגבוה ב-50% מהזרים המובילים שהיו לפני שנתיים (לורנזו ובולדווין). בהחלט פתחו את הארנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 2:55 pm 
Senior

xalmon כתב:
אין שום סיבה לסמוך עלי כי יש לי סלידה מסוג השחקן שהוא וכי אני מוטה לרעת העונה האחרונה שלו, אחרי הפציעה באכילס, שבה הוא אכן תפח משמעותית ונהיה סוג של בטטת שלשות (יותר מ-7 זריקות למשחק בליגה). הוא גם מהשחקנים האלה שנראים עייפים אחרי כל מהלך, יכול להיות שוב עניינים של משקל, אני לא משוכנע שהוא מסוגל להטביע כרגע. בטרנטו לא ראיתי אותו שומר בכלל, הדיל היה שמיילס קייל אחראי לדברים האלה (ולכן הוא עכשיו בברצלונה).

הוא כן חזק ודי טכני, מה שאומר שהוא באמת ישלים את התכונה הזו שחיפשנו נואשות מפורוורד בעונה האחרונה, אז יש מצב שגם ממנו וויילי ירוויח (הוא אמנם לא מוסר גדול, אבל חלק משמעותי מההצלחה של וויילי בטופאש היתה דרך הקובי-ברייאנט-אסיסטס שקיילב הומסלי היה מארגן לו. בכלל, כל מהלך שאיננו נעילה של אוסטין וויילי הוא מהלך יותר טוב מהמהלך נעילה של אוסטין וויילי). אני מניח שיביאו איזה גבוה עם אוריינטציה הגנתית שכאילו אמור לשחק הגנה בשביל כל השאר, ואז נתעצבן עליו שהוא נגר.

אני דווקא תופס מלאמב מוסר לא רע. מה שכן, נראה שבטרנטו הוא היה יחסית תחנה אחרונה. אבל אולי אני לא זוכר נכון, כי בסרטוניםמטרנטו הוא נראה לי כבד בדיוק כמו שאני זוכר אותו.

אני גם חושב שהוא קצת יותר 4 ממה שעושים ממנו כאן.
כלומר - לא אופתע אם חוץ ממנו יבוא עוד מישהו קצת יותר דומה למורגן, כ3 נטו ולאמב ישחק בעיקר ב4. זאת אפילו תהיה קצת טעות אם זה לא המצב לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 2:56 pm 
Junior

יאללה, עכשיו רק נשאר להביא 4 שמרווח את המגרש ויודע לקלוע מבחוץ, יכול להוריד כדור, יודע להפעיל את ויילי, שומר היטב על עמדות 1-4, קולע טוב מהעונשין, רים פרוטקטור, ריבאונדר התקפה טוב, 2.06 כזה עם זריזות של גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 3:06 pm 
מנהל פורום

טים דאנקן כזה, מה כבר ביקשנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 3:21 pm 
Junior

וגם שיחבר את חדר ההלבשה ויעלה רק 200 אלף דולר, שיהיה מקום לעוד זר בעמדות 4-5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 3:25 pm 
Junior

stavs כתב:
xalmon כתב:
אין שום סיבה לסמוך עלי כי יש לי סלידה מסוג השחקן שהוא וכי אני מוטה לרעת העונה האחרונה שלו, אחרי הפציעה באכילס, שבה הוא אכן תפח משמעותית ונהיה סוג של בטטת שלשות (יותר מ-7 זריקות למשחק בליגה). הוא גם מהשחקנים האלה שנראים עייפים אחרי כל מהלך, יכול להיות שוב עניינים של משקל, אני לא משוכנע שהוא מסוגל להטביע כרגע. בטרנטו לא ראיתי אותו שומר בכלל, הדיל היה שמיילס קייל אחראי לדברים האלה (ולכן הוא עכשיו בברצלונה).

הוא כן חזק ודי טכני, מה שאומר שהוא באמת ישלים את התכונה הזו שחיפשנו נואשות מפורוורד בעונה האחרונה, אז יש מצב שגם ממנו וויילי ירוויח (הוא אמנם לא מוסר גדול, אבל חלק משמעותי מההצלחה של וויילי בטופאש היתה דרך הקובי-ברייאנט-אסיסטס שקיילב הומסלי היה מארגן לו. בכלל, כל מהלך שאיננו נעילה של אוסטין וויילי הוא מהלך יותר טוב מהמהלך נעילה של אוסטין וויילי). אני מניח שיביאו איזה גבוה עם אוריינטציה הגנתית שכאילו אמור לשחק הגנה בשביל כל השאר, ואז נתעצבן עליו שהוא נגר.

אני דווקא תופס מלאמב מוסר לא רע. מה שכן, נראה שבטרנטו הוא היה יחסית תחנה אחרונה. אבל אולי אני לא זוכר נכון, כי בסרטוניםמטרנטו הוא נראה לי כבד בדיוק כמו שאני זוכר אותו.

אני גם חושב שהוא קצת יותר 4 ממה שעושים ממנו כאן.
כלומר - לא אופתע אם חוץ ממנו יבוא עוד מישהו קצת יותר דומה למורגן, כ3 נטו ולאמב ישחק בעיקר ב4. זאת אפילו תהיה קצת טעות אם זה לא המצב לדעתי.

הוא היה לגמרי תחנה אחרונה. מצאתי משחק מלא, נתתי לזה שלוש דקות והתחלתי להתעצבן https://www.youtube.com/watch?v=vh2J86fuCuc

מסכים לגבי הפסקה השניה. זה לא כזה משנה איך נקרא לזה, 3 או 4, אבל כשהאקשן הראשון שלו (שזה לצאת מחסימה ולהעיף שלשה) לא עובד - הוא הולך לאלבואו ועובד משם. אפשר לשים לידו איזה נגר דינמי, אולינדה או משהו, ולהחליט אחר-כך מי זה מה, אבל הוא ישחק הרבה כ-4, בין השאר כדי להחביא את הלאות ההגנתית שלו

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך ה' יולי 31, 2025 6:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 4:13 pm 
Freshman

לא ברור אם זה יעבוד וכו'.
אבל מבחינת השמות, הפועל עם 2 החתמות מרשימות.
הוסיפו המון כישרון התקפי.
מעניין מאוד אם מכוונים לעוד זר אחד אחרון לעמודות 4-5. או שמכוונים גם לעוד שחקן לעמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 4:22 pm 
Hall of Famer

נראה שעברנו תוך שנתיים מקבוצה של תוצאות של 60-70 לקבוצה של 100-110.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 4:26 pm 
Junior

ברור שמכוונים לעוד שני זרים. השאלה היא איזה שניים. לגבי ענייני תחנה אחרונה, בחירת זריקות וכו׳ - יש לקבוצה מאמן ובתקווה תהיה בה גם היררכיה. לא ראיתי את טרנטו בעונה שעברה, אבל אני מניח שהמעמד של לאמב בהפועל מן הסתם יהיה טיפה פחות מרכזי בקבוצה שיש בה הארפר, ווינסטון, קרינגטון וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 4:44 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
נראה שעברנו תוך שנתיים מקבוצה של תוצאות של 60-70 לקבוצה של 100-110.

ליונצ'וק היו שני מורים. קטש ודז'יקץ' נראה לי שהעונה הוא בקטע הקטשי
אולי מכינים קבוצה לעונה הבאה כשקטש יעבור ממכבי אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 6:29 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
ברור שמכוונים לעוד שני זרים. השאלה היא איזה שניים. לגבי ענייני תחנה אחרונה, בחירת זריקות וכו׳ - יש לקבוצה מאמן ובתקווה תהיה בה גם היררכיה. לא ראיתי את טרנטו בעונה שעברה, אבל אני מניח שהמעמד של לאמב בהפועל מן הסתם יהיה טיפה פחות מרכזי בקבוצה שיש בה הארפר, ווינסטון, קרינגטון וכו׳.

למה זה כל כך ברור שמכוונים לעוד שניים? בכל השנים האחרונות הפועל פתחה את העונה עם 6 זרים, פרט ל-2023 כשקרינגטון היה ה-7 שגם לא נרשם כזר לליגה בחודשים הראשונים.
כל עוד לא השתנתה מגבלת הרישום של 5 זרים, אני לא יכול להיות בטוח שיתחילו את העונה עם 7, ולא שיתחילו עם 6 ויצרפו עוד זר במהלך העונה.
אגב, ירושלים כנראה לא תביא עוד גבוה ישראלי, ותנסה לכסות את עמדות הפנים עם זרים - ויילי, סמית', ה-4 החדש ונמרוד לוי אמורים להספיק, אבל זה אומר שאחד מבין הארפר, ווינסטון ולאמב לא מתלבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 6:41 pm 
Sophomore

קודם כל שיהיה בהצלחה, שחקן בקליבר של טופ יורוקאפ זה ראוי ובדיוק מה שאנחנו אמורים לכוון אליו

עכשיו, לא ראיתי אותו, אפילו לא היילייטס אז אל תקחו אותי יותר מידי ברצינות, אבל הרזומה והסטטיסטיקה שלו קצת עשו לי וייבים של אוסטין דיי, מגדולי המנחוסים שנחתו פה. כמובן שאשמח להתבדות

אגב, בכתבה בספורט5 ציינו שהפועל חרגו מהמסגרת התקציבית כדי להחתים אותו ב600k, ואם זה נכון אז כל מי שציפה פה לגבוה אכזר במליון דולר הולך להתאכזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 6:42 pm 
Freshman

כל הדיווחים האחרונים אומרים שהפועל תפתח את העונה עם 7 זרים.
אני חושב שדווקא ווילי או סמית' יעשו רוטציה ביניהם ואחד מהם (בטח גסטין יותר) ישב בצד לא מעט משחקים.
לדעתי גם הארפר ווינסטון לא צריכים להירשם ביחד במרבית משחקי הליגה, כך שיוכלו לנוח כמה שיותר במשחקי ליגה וביורוקאפ יהיה אפשר לבחון את ההתאמה שלהם זה לצד זה ולהחליט אם במשחקי ההכרעה בליגה כדאי לרשום אותם ביחד.
מאמין שלאמב והוורוד הנוסף שיגיע יהיו די באנקרים.
אותי מטריד שראיתי בכמה מקומות שכתבו שלאמב מגיע לעמדה 4..הוא אמנם 3 שלגמרי יכול לתת דקות גם ב-4, בטח בליגה, אבל אני מאוד מקווה שיביאו עוד זר לעמדה 4/5 ברמה גבוהה עם קליעה מבחוץ. מישהו אמר קרי בלקשייר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 6:46 pm 
Freshman

bangalaDesh כתב:
קודם כל שיהיה בהצלחה, שחקן בקליבר של טופ יורוקאפ זה ראוי ובדיוק מה שאנחנו אמורים לכוון אליו

עכשיו, לא ראיתי אותו, אפילו לא היילייטס אז אל תקחו אותי יותר מידי ברצינות, אבל הרזומה והסטטיסטיקה שלו קצת עשו לי וייבים של אוסטין דיי, מגדולי המנחוסים שנחתו פה. כמובן שאשמח להתבדות

אגב, בכתבה בספורט5 ציינו שהפועל חרגו מהמסגרת התקציבית כדי להחתים אותו ב600k, ואם זה נכון אז כל מי שציפה פה לגבוה אכזר במליון דולר הולך להתאכזב

תנוח דעתך, הוא אולי לא מושלם אבל ממש לא אוסטין דיי.

לגבי הפרסום של ספורט 5 - לא הייתי מתרגש מהניסוח הזה, בטח כתבו את זה כדי שהכתבה שלהם על הברז הסגור מלפני כמה שבועות לא תיראה תלושה לחלוטין מהמציאות..מניח שהם גם היו רוצים למסור ד"ש חם לקיילב דניאלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:23 pm 
Sophomore

לא כל כך מכיר את לאמב מעבר לסטטס, בעיני בגלל שיש מגבלה של 5 זרים ורק לוי הוא גבוה ישראלי טבעי, יש משמעות גדולה מאוד לשאלה האם הוא באמת מסוגל לשחק 4 בארץ סטייל ג'ונסון, כי בלי זה בוודאי נצטרך לוותר עליו ו/או על ווינסטון במאני טיים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:27 pm 
Sophomore

שתי ההחתמות דיי מרשימות ומוסיפות כוח אש התקפי שהיה מאד חסר לנו בשנה שעברה.

ההנחה שלי היא שלאמב מוחתם כ-2-3 במקום מורגן ולא כ-3-4 במקום כריס ג'ונסון. מזכיר שיונצ'וק אוהב שחקנים עם סייז לעמדה ולכן לא סביר שזה השחקן המוביל שלנו ל-4.

מה שמדאיג אותי בקו ההחתמות, ומתחבר לחשש הכללי שלי מהצעירות של הצוות המקצועי שלנו, זה שמרגיש לי שעשו פה over correction. היה קונצנזוס שחסר לנו כוח אש התקפי אז עכשיו כל ההחתמות רק התקפיות ואולי שוכחים שזו קודם כל קבוצת הגנה. כמו ילד שעולה על רכב בפעם הראשונה ושובר הגה בחדות מידי ואז שובר בחזרה.

שימו לב להבדלים -
- הובר במקום דברת
- ווינסטון במקום פיליפ
- לאמב במקום מורגן
- פריצקי במקום אורקו

השחקן היחידי בקבוצה שהוא באמת שומר מעולה לעמדה שלו זה זוסמן. וזה כשבשנה שעברה היו לנו 3-4 כאלו (תלוי איך סופרים).

ההחתמה המשמעותית שנותרה לנו היא של הזר האכזר ב-4. מקווה שיביאו לשם מפלץ הגנתי כמו בראון שעלה פה בעבר. אם ילכו גם שם על איזה בלאקשייר התקפי, אז הייתי אומר שיש לנו פה בעיה...

נערך לאחרונה על ידי גמליאל בתאריך ד' יולי 30, 2025 7:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:34 pm 
Sophomore

לאמב הוא 3-4. לא 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:42 pm 
Sophomore

doron_ke כתב:
לאמב הוא 3-4. לא 2-3.

השאלה היא אם הוא יותר המחליף של מורגן או של כריס ג'ונסון.
הנחתי ששל מורגן. שזה אומר למשל שהוא יכול לשחק בקו אחורי לצד זוסמן והארפר (סביר שזו תהיה החמישייה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:43 pm 
Sophomore

אני גם מקווה שלאמב הוא לא ה4 האכזר שדובר כאן עליו, ועדיין, אם הוא לא יוכל לתת דקות משמעותיות גם בעמדה 4, אנחנו נאלץ לותר עליו או על ווינסטון במאני טיים בארץ. אי אפשר לשחק עם 3 וחצי גבוהים בכדורסל של היום. עם כל הכבוד, חוץ ממורגן אף אחד משחקנים שהזכרת לא עשה משהו ראוי לציון בשנה שעברה, ככה שהתרומה שלהם ככלל לא היתה גדולה. הפוטנציאל ההגנתי של הקבוצה הנוכחית נמוך יותר, אבל לא בהרבה, אבל כן, שני השחקנים הנוספים בסגל יצטרכו להיות שחקני הגנה טובים. במובן הזה לא פחות מהעזיבה של מורגן, יש את השאלה מה המקום של סמית בסגל הזה. אם הוא המחליף הראשון של וויילי אנחנו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:48 pm 
Freshman

הכל חוזר בסוף לאותה נקודה - הזרים שחתמו עד עכשיו מראים על שינוי קונספציה, בעיניי לפחות מדובר בשינוי מבורך ובשחקנים שאמורים לשדרג את הסגל הקיים ובאופן כללי שחקנים טובים יותר מאלה שהם מחליפים - א-ב-ל הבנייה כרגע היא בעייתית מאוד במקרה בו יש חמישה זרים בטופס, לא בגלל איכות הזרים אלא בגלל שבכל מקרה חייבים עוד ישראלי איכותי בעמדה 5 ולכן הטעות עם זלמנסון יכולה להתברר כקריטית אם לא יגיע לכאן מתאזרח כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:51 pm 
Sophomore

יואי כתב:
אני גם מקווה שלאמב הוא לא ה4 האכזר שדובר כאן עליו, ועדיין, אם הוא לא יוכל לתת דקות משמעותיות גם בעמדה 4, אנחנו נאלץ לותר עליו או על ווינסטון במאני טיים בארץ. אי אפשר לשחק עם 3 וחצי גבוהים בכדורסל של היום. עם כל הכבוד, חוץ ממורגן אף אחד משחקנים שהזכרת לא עשה משהו ראוי לציון בשנה שעברה, ככה שהתרומה שלהם ככלל לא היתה גדולה. הפוטנציאל ההגנתי של הקבוצה הנוכחית נמוך יותר, אבל לא בהרבה, אבל כן, שני השחקנים הנוספים בסגל יצטרכו להיות שחקני הגנה טובים. במובן הזה לא פחות מהעזיבה של מורגן, יש את השאלה מה המקום של סמית בסגל הזה. אם הוא המחליף הראשון של וויילי אנחנו בבעיה.

מסכים, חוץ מזה כריס ג'ונסון כן נתן הגנה גדולה בפלייאוף. לדעתי בלי ההגנה שלו אנחנו לא עוברים את הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 7:54 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
שתי ההחתמות דיי מרשימות ומוסיפות כוח אש התקפי שהיה מאד חסר לנו בשנה שעברה.

ההנחה שלי היא שלאמב מוחתם כ-2-3 במקום מורגן. מזכיר שיונצ'וק אוהב שחקנים עם סייז לעמדה ולכן לא סביר שזה השחקן המוביל שלנו ל-4.

מה שמדאיג אותי בקו ההחתמות, ומתחבר לחשש הכללי שלי מהצעירות של הצוות המקצועי שלנו, זה שמרגיש לי שעשו פה over correction. היה קונצנזוס שחסר לנו כוח אש התקפי אז עכשיו כל ההחתמות רק התקפיות ואולי שוכחים שזו קודם כל קבוצת הגנה. כמו ילד שעולה על רכב בפעם הראשונה ושובר הגה בחדות מידי ואז שובר בחזרה.

שימו לב להבדלים -
- הובר במקום דברת
- ווינסטון במקום פיליפ
- לאמב במקום מורגן
- פריצקי במקום אורקו

השחקן היחידי בקבוצה שהוא באמת שומר מעולה לעמדה שלו זה זוסמן. וזה כשבשנה שעברה היו לנו 3-4 כאלו (תלוי איך סופרים).

ההחתמה המשמעותית שנותרה לנו היא של הזר האכזר ב-4. מקווה שיביאו לשם מפלץ הגנתי כמו בראון שעלה פה בעבר. אם ילכו גם שם על איזה בלאקשייר התקפי, אז הייתי אומר שיש לנו פה בעיה...

חושב אותו דבר, אבל זה היה פער רציני להשלים בהתחשב בעונה עם 70+ משחקים, פציעות וכו׳ ככה שאולי זה לא אובר קורקשיין כמו שזה יהיה איזון אחר עם השני זרים (בתקווה) האחרונים.
מה שבטוח שכרגע השיחרור של קורניליוס נראה נמהר, אין סיבה לא להחזיק אותו כסטופר הגנתי למשימות מיוחדות (אלא אם הוא ממש התחנן לעזוב).
בכל אופן חולק את החשש אבל מקווה שזה חלק גדול בשיקול החלקים האחרונים בפאזל- על פניו הורדנו את הצורך בלקלוע בשחקני 2way מובהקים בכל העמדות עם העלאת הרף ההתקפי, ולמצוא שחקני הגנה אתלטים (סוויצ׳אבלים) זה משימה יחסית אפשרית.
הייתי מוסיף תיעדוף לגבוהה שיכול להגן על הטבעת, אפשר שיהיה קצת נגר, השחקן ב3 חייב ליהיות יותר מאוזן, מורגן היה משלים את הקו אחורי באופן מושלם... איפה קונים כזה?

אגב טימי, פחות הייתי דואג מהסגל לליגה לפני 2026 כי תמיד אפשר לקנות ישראלי מצטיין בליגה, אחרי שינאי יסיים את רשימת הקניות שלו כמובן.
ואכן, הפורווארד הנוסף חייב ליהיות מישהו שמחליף הגנתית את גם את מורגן וגם את כריס (כשהוא שמר למטה), זה עמדת בול פגיעה בשבילנו ולא כזה פשוט לקלוע אחד מאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2025 8:47 pm 
Junior

הפועל גם ככה עם קו קדמי קצת מוגבל - לוי מוגבל באופן כללי, סמית' די קטן ל-5. זה אומר שחייב להגיע עוד 4 ולא שלאמב הוא ה-4 שלנו. לאמב באותו הסייז של מורגן, אז אני לא מבין למה שהוא לא יהיה ה-3.

בארץ החמישייה החזקה צריכה להיות הארפר, זוסמן, לאמב, 4, ויילי. ווינסטון וקרינגטון צריכים להיות המחליפים לעמדות 2-3 (כולל הזזה של זוסמן לעמדה 3), הובר ווינסטון המחליפים לעמדה 1. מהבחינה הזו בעמדות 1-3 אנחנו מכוסים טוב. הבעיה היא בעמדות 4-5, המחליף היחיד זה נמרוד לוי, שזה בעייתי כי (1) הוא יחיד (2) הוא לא יציב (בלשון המעטה). אני מקווה שלא נצטער בסוף העונה על המחסור בישראלי גבוה שכולם ראו כבר בקיץ. כנראה שיצטרכו לאלתר, או עם איזו מירון רוינה, או עם ה-4 שישחק גם 5, לאמב שישחק גם ב-4 וכו', למרות שכל הפתרונות האלה זה כמו להפוך את הגרביים בצבא.

באירופה המצב יכול להיות יותר טוב, כי יהיה גם את סמית' (שכנראה לא יהיה ב-5 הזרים הבכירים בליגה) ואולי עוד איזה גבוה סטייל אוגביידה (אבל שיודע כדורסל).

חשוב להגיד שכולם רואים את המחסור בישראלי גבוה, אבל אני לא בטוח שיש פתרון כל כך פשוט. הפועל ת"א כנראה נעלה את שגב מזמן, זלמנסון כנראה לא מתאים לתפקיד יחסית זוטר (גבוה 4 בליגה, גבוה 5 או 6 באירופה), צ'אצ'א פצוע, ליף במכבי. כנראה שהפתרון הכי טוב לעמדה הזו היה נעם אביבי, קצת חבל שפספסו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 96  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: