סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ספטמבר 26, 2026 11:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 96  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 25-26
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 12:20 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
זה לא כל כך משנה. אם נשאר סכום ראוי בארנק אפשר יהיה להביא מישהו לא פחות טוב. זה לא שקרי בלאקשיר היה אחרון שחקני הכדורסל האיכותיים והחופשיים בכדור הארץ. אם ניאלץ להסתפק בעודף שנשאר אחרי ג׳ונסון ג׳ורדן ג׳ורדן אז מה זה משנה אם בלאקשיר היה בשוק, במילא אין לנו כסף בשבילו…

מניח (או יותר נכון מקווה) שמייעדים סכום נאה עבור "החתיכה האחרונה בפאזל" (בעיניי היא לא צריכה להיות האחרונה).
שם שמאוד הייתי רוצה לראות זה מונטרז הארל, אבל הוא האריך חוזה באוסטרליה ואני לא רואה את הפועל משלמת ביי-אאוט.
יש עוד שם שקפץ לי, אני מאמין שהוא יגרום ללא מעט אנשים לגרד באי נוחות אבל אני אוהב אותו, אין ספק שהמניה שלו בירידה והוא כנראה לא בשיאו, אבל בסוף הוא רק בן 31 וברמות האלה אני מאמין שהוא עדיין יכול לתת הרבה - ג'ורדן מיקי, אחרי עונה של מספרים בסין שווה לבדוק בעיניי אם בא לו לחזור לכדורסל תחרותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 6:51 am 
Freshman

אנטוניו לאמב הוא סמול פורוורד בהגדרה שלו
והוא אכן כזה במשחק שלו והוחתם בקבוצה על המשבצת הזאת.
הוא משלב משחק קליעה מבחוץ, חדירה ומשחק פנים. וזה בדיוק מה שסמול פורוורד אמור לעשות.
אני לא רואה אותו משחק בעמדות הפנים באירופה, אלא אם כן יש הכרח.
ג'וזיאה הוא זר שביעי וזול שאמור להחליף את כריס בתפקידי הגנה קליעה משלוש.
הפועל תחתים בודאות עוד שחקן פנים.
וכדאי מאוד שזה יהיה 4-5 מאסיבי, אם אנחנו רוצים להתמודד באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 8:15 am 
Sophomore

מנסה לחשוב מתי בפעם האחרונה אם בכלל הבאה של זר פרוספקט לקצה הרוטציה עבדה לנו
היה את איזיאה קאמינגס באחת העונות של קטש, ג׳ו אוצ׳וול לואל (או משהו כזה) ואיזה ליטאי שהעיף פה כמה לבנים מהשלוש אבל לפחות קיבלנו עליו כמה לירות כשהגיע לנבא
השחקנים לא בהכרח היו כ״כ גרועים, אבל קשה מאוד להצליח בקונסטלציה הזאת, בעיקר כי הם כמעט ולא משחקים בליגה

אז נשאלת השאלה - אם הנער כ״כ מזכיר את כריס ג׳ונסון - אז למה לא כריס ג׳ונסון? למה לא אור קורנליוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 8:17 am 
מנהל פורום

נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:05 am 
Sophomore

bangalaDesh כתב:
מנסה לחשוב מתי בפעם האחרונה אם בכלל הבאה של זר פרוספקט לקצה הרוטציה עבדה לנו
היה את איזיאה קאמינגס באחת העונות של קטש, ג׳ו אוצ׳וול לואל (או משהו כזה) ואיזה ליטאי שהעיף פה כמה לבנים מהשלוש אבל לפחות קיבלנו עליו כמה לירות כשהגיע לנבא
השחקנים לא בהכרח היו כ״כ גרועים, אבל קשה מאוד להצליח בקונסטלציה הזאת, בעיקר כי הם כמעט ולא משחקים בליגה

אז נשאלת השאלה - אם הנער כ״כ מזכיר את כריס ג׳ונסון - אז למה לא כריס ג׳ונסון? למה לא אור קורנליוס?

היה את גיילן אדאמס שהגיע לפה ישר מהקולג׳ בלי ניסיון כהימור בכסף קטן (לעמדת מחליף של קילפטריק) ויצא יחסית טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:17 am 
Senior

לי הוא נראה שחקן בפרופיל כזה שהשכר שלו הוא כנראה שליש משל ג׳ונסון.
מנה שהבנתי קורנליוס היה עולה להפועל במענק של מתווה הזרים, ואני מהמר שגם ביקש יותר ממה שג׳ג׳ג׳ יקבל, ככה שהפועל חוסכת איזה 3 מיל' על ההחלפה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:22 am 
Hall of Famer

bangalaDesh כתב:

ביחסי הכוחות הנוכחיים בליגה - אין שום סיבה שה"זר השולי החדש" לא ישחק את מרבית המשחקים.
מול הקבוצה הממוצעת לא צריך את שני הסקוררים בקו האחורי (ולראיה - העונה שעברה, במרביתה לא היה אפילו את הובר...), ובטח ובטח שלא צריך 4 זרים גבוהים (כולל לאמב, כל עוד נמרוד לוי כשיר).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:28 am 
Freshman

שם נוסף שיכול להיות מעניין אבל הוא קצת הימור:
Reggie Perry
2.08 אתלט ופיזי מאוד, בן 25 בלבד.
ריבאונדר טוב, מגוון התקפית, קליעה די טובה לשלוש וגם יכולת מסירה לא רעה בכלל.
את מרבית הקריירה העביר עד כה בג'י ליג שם הוא שומר על נתונים סטטיסטיים גבוהים, חוזים זמניים בנב"א (לפני כמה שנים העמיד 10 נק' למשחק בפורטלנד בעשרה משחקים של גארבז'), עונה מלאה בסין יחד עם ג'ארמר גאלי ועוד קצת גיחות לפורטו ריקו ושוב לסין.
השנה בג'י ליג (41 משחקים)
17.3 נק
9 ריב'
2.4 אס'
35% ל-3 ו-80% מהעונשין

בונוס: שיחק במיסיסיפי שכבר הוציאה סנטר לא רע ששיחק אצלנו לפני כמה וכמה שנים יחד עם חברו הגארד שנושא את שם היוזר של מישהו פה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:38 am 
Sophomore

Tbowers15 כתב:
Reggie Perry
את מרבית הקריירה העביר עד כה בג'י ליג שם הוא שומר על נתונים סטטיסטיים גבוהים, חוזים זמניים בנב"א (לפני כמה שנים העמיד 10 נק' למשחק בפורטלנד בעשרה משחקים של גארבז'), עונה מלאה בסין יחד עם ג'ארמר גאלי ועוד קצת גיחות לפורטו ריקו ושוב לסין.
17.3 נק
9 ריב'
2.4 אס'
35% ל-3 ו-80% מהעונשין

בונוס: שיחק במיסיסיפי שכבר הוציאה סנטר לא רע ששיחק אצלנו לפני כמה וכמה שנים יחד עם חברו הגארד שנושא את שם היוזר של מישהו פה..

מיסיסיפי זה מריו אוסטין לדעתי. מי זה חברו הגארד? טימי באוורס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:43 am 
Freshman

גמליאל כתב:
Tbowers15 כתב:
Reggie Perry
17.3 נק
9 ריב'
2.4 אס'
35% ל-3 ו-80% מהעונשין

מיסיסיפי זה מריו אוסטין לדעתי. מי זה חברו הגארד? טימי באוורס?

דוז פוואה:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 12:56 pm 
Sophomore

Tbowers15 כתב:
Reggie Perry
17.3 נק
9 ריב'
2.4 אס'
35% ל-3 ו-80% מהעונשין

איך הוא בהגנה? צריך מישהו שהוא לפחות לא חור. אני מעדיף שחקן עם סייז שנותן הגנה וקליעה טובה על פני סקורר מגוון שהוא חור הגנתי בסגל הקיים. יש כרגע לא מעט גיוון התקפי ומעט מדי הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 2:38 pm 
Freshman

יואי כתב:
Tbowers15 כתב:
Reggie Perry
17.3 נק
9 ריב'
2.4 אס'
35% ל-3 ו-80% מהעונשין

איך הוא בהגנה? צריך מישהו שהוא לפחות לא חור. אני מעדיף שחקן עם סייז שנותן הגנה וקליעה טובה על פני סקורר מגוון שהוא חור הגנתי בסגל הקיים. יש כרגע לא מעט גיוון התקפי ומעט מדי הגנה

קשה קצת לענות על זה. הוא מאוד חזק ולכן גם קצת כבד וזה גם משהו שנכתב עליו בדוח הסקאוטינג לפני הדראפט (אחרי עונה במיסיסיפי של 17.5 נק' ו-10 ריב' למשחק), אז לרדוף אחרי שחקנים קטנים ממנו אני מניח שיהיה לו קצת קשה, אבל הוא דווקא כן מובילי ואחד שיכול לרוץ את כל המגרש די מהר גם עם הכדור ביד.
קשה מאוד לשפוט על בסיס משחקים בליגה הסינית ובפורטו ריקו שם אף אחד לא שומר אף פעם..בג'י ליג אני חושב שהוא היה בסדר, כנראה לא שומר מדהים אבל גם לא חור. הוא כן נוטה לבעיית עבירות אבל הוא סה"כ בן 25 ומעולם לא שיחק באירופה, אז עדיין יכול לשנות הרגלים.
כאמור, זה הימור גדול, אבל בעיניי שחקן מעניין. מתאים לאקוניס להביא אחד כזה במחיר מציאה איכשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 3:16 pm 
Junior

זמן לחשוב על מצ'אפים. קצת דיכוטומי אבל בונים סגל עקום אז צריך לפתור התנגשויות.

בקו האחורי יש לנו בעיית סייז. השילוב הטבעי יותר בעיניי הוא הארפר-הובר, ווינסטון-קרינגטון. ראינו את הארפר והובר עובדים יחד לא רע בפלייאוף, הובר מוריד עומס מהובלת הכדור של הארפר (לא שנראה שהעומס הזה הפריע לו. מישהו פעם חטף לו כדור באמצע המגרש?) ויש לו טווח קליעה שמושך את השומר שלו די גבוה החוצה ובשאיפה פותח להארפר מסלול לרוץ. הוא גם שחקן חמקמק כזה, אתה לא מסתכל עליו רגע ופתאום הוא מופיע באיזה חור ופותר בעיות מעצם היותו שם. לקרינגטון, למשל, אין את זה בכלל, מבחינתו סתם להתייבש בצד כשמסביב אנשים זזים ממקום למקום, הסיטואציה שבה הוא הכי יעיל היא כשהאקשן קורה רחוק ממנו והכדור מגיע אליו במצב שהשומר שלו עדיין חצי מחויב לעזרה איפשהו.

לאמב, מניח שזה יותר חבר של ווינסטון. קודם כל כי הוא רוצה שההתקפה תלך אליו וזה סוג של התנגשות עם הארפר. ווינסטון שיחק השנה עם פורוורד גדול שמבחינתו רק לעלות מהצבע החוצה דרך חסימה ולהרים שלשה, קוואן צ'יטהאם. לא יודע אם זה אומר הרבה, מניח שגם אני יכול לתת לו את המסירה האחרונה, ולאמב אמור להיות בכיר בהיררכיה אז יהיו לו הרבה דקות עם הארפר.

ווינסטון-וויילי והארפר-סמית' הם שילובים די מתבקשים, גם הגנתית במחשבה על איך מגיבים לפיקנרול, ווינסטון חזק יחסית ואולי יכול לקנות זמן לוויילי לחזור אחורה. לגבי הגבוה האחרון, נראה את מי יביאו, אבל המחשבה שלי היא על שחקן שבתקווה יהיה איכותי ומנוסה אבל משלים באופיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 3:42 pm 
Junior

בינתיים, דיווחים (רציניים, לדעתי) על כך שכמה קבוצות יורוליג מרחרחות בכיוון של הארפר. אתן פה דל״פ: בהנחה שהתקציב מוגבל ומה שאנחנו רואים כרגע זה פחות או יותר התקציב של הקבוצה, אז תוספת של 1.5-2 מיליון דולר תעזור לנו לבנות קבוצה משמעותית יותר טובה מאשר הקבוצה שתהיה פה עם הארפר+גבוה מחליף ב-300 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 5:37 pm 
Hall of Famer

סתם ספקולציה, אולי כשיקול משני בהחתמה של ווינסטון, הייתה הידיעה/מחשבה/שמועות שהצעות מכובדות על הארפר צפויות להגיע (או אף היו על השולחן באותו הזמן ממש), וכדאי להשאיר פתח אולי לקבלן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 5:54 pm 
Sophomore

לא חושב ששום ווינסטון לא יוכל לגבות את מה שהארפר נתן לנו. בכדורסל, במנהיגות ובסמל שהוא הפך להיות פה.
עזיבה של הארפר תהיה אסון גם מקצועית, גם תדמיתית בכל הקשור לקשר עם הקהל.
גם לא חושב שלהביא שחקנים אחרים בסכומים שיתפנו (במחירים של היום) יבטיח לנו משהו יותר טוב. בדיעבד הארפר חתם פה יחסית בזול לעומת המחירים שרצים בקיץ הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 6:08 pm 
Hall of Famer

מסכים
עזיבה של הארפר תהיה מכת מוות לקשר עם הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 6:23 pm 
Junior

אני לא מסכים. לא מספיק מכיר את השוק, אבל די בטוח שב-800-900 אלף דולר אפשר להביא מישהו לא פחות טוב מהארפר, שהוא שחקן מיוחד, אבל מלא בחסרונות (הגנה, קליעה לא יציבה) ובסופו של דבר תלוי כמעט לגמרי באופן שבו השופטים שורקים. בתסריט סביר, זה משאיר תוספת של איזה 700k לגבוה שנשאר. ההבדל בין גבוה ב300k לעוד גבוה במיליון דולר שווה בעיניי את המכה התדמיתית שבוויתור על הארפר בתחילת אוגוסט, אבל אולי זה אני…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 7:20 pm 
Hall of Famer

למה אכפת לנו הדיווחים על הארפר ליורוליג? גם בעונה שעברה פנר רצו אותו וקיבלו שלילי מאדלסון. יקרה גם הקיץ.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2025 10:18 pm 
Freshman

אני פשוט לא מאמין שיש כאן מישהו שמוכן לקבל או להסכים עם האופציה או האפשרות שהארפר ישוחרר מהפועל.
זה בחיים לא יקרה ולכן הפועל החתימה או ו על חוזה גבוה לשלוש שנים, מייד עם סיום העונה.
לא יקרה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2025 12:42 am 
Junior

טוב בואו נביא גבוה. רק שחקנים פנויים (למיטב ידיעתי).

קטגוריה 1 - תואם וויילי. נוכחות בצבע, ריבאונד, פינישרים, חוסמים:
קייל אלכסנדר (טורק-טלקום), סטיבן אינוק (ריטאס), אלפא קאבה (קוריאה)

קטגוריה 2 - טיישונים. זריזים, מורידים כדרור ורצים, תוקפים קלוז-אאוטים, טווח מסוים:
וינס האנטר (זניט), רייקוואן גריי (אא"ק), דווין רובינסון (צדביטה)

קטגוריה 3 - סטרץ'. פנים לסל, יד מכל הטווחים, מגוונים התקפית:
בריידי מאנק (ז'לגיריס/מרסין/פורט-ריקו), מקסים סאלאש (בורק), נייט ססטינה (ולנסיה), סם וורדנברג (אוסטרליה/פורטו-ריקו)

קטגוריה 4 - טכניים, חזקים, גב לסל, עקשנים, מנוע טוב:
ג'אקורי וויליאמס (דובאי), דארל וויליס (אריס), כריס סילבה (הרצליה)

שונות: ג'ורג' קונדיט (גראן-קנאריה), דמיאן אינגליס (יפן), ניקולה טנסקוביץ' (בודוצ'נוסט). ומסתבר שלואיס אולינדה שהוזכר בעבר חתם היום במנרסה

הבו עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2025 8:53 am 
Freshman

הודי כתב:
אני פשוט לא מאמין שיש כאן מישהו שמוכן לקבל או להסכים עם האופציה או האפשרות שהארפר ישוחרר מהפועל.
זה בחיים לא יקרה ולכן הפועל החתימה או ו על חוזה גבוה לשלוש שנים, מייד עם סיום העונה.
לא יקרה בחיים.

גם הנימוק שאפשר למצוא מישהו ברמתו ב900 אלף דולר הוא "לא מבוסס" במקרה הטוב. התחרות בשוק השחקנים מביאה לכך ששחקנים סבירים פלוס, שבעבר קיבלו 400 אלף, היום מקבלים כפול ויותר מזה. ברגע שאתה תופס שחקן בסדר הגודל הזה במחיר של הארפר אתה לא משחרר אותו, סוף סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2025 9:07 am 
Sophomore

xalmon כתב:

קטגוריה 2 - טיישונים. זריזים, מורידים כדרור ורצים, תוקפים קלוז-אאוטים, טווח מסוים:

בריידי מאנק (ז'לגיריס/מרסין/פורט-ריקו), מקסים סאלאש (בורק), נייט ססטינה (ולנסיה), סם וורדנברג (אוסטרליה/פורטו-ריקו)

שונות: ג'ורג' קונדיט (גראן-קנאריה), דמיאן אינגליס (יפן), ניקולה טנסקוביץ' (בודוצ'נוסט). ומסתבר שלואיס אולינדה שהוזכר בעבר חתם היום במנרסה

הבו עוד

אני חושב שהכי נכון כשהסגל כמעט גמור להסתכל על השחקן האחרון קודם כל מהזווית של הציוותים.
אני חושב שהדרישה הכי חשובה היא שזה יהיה שחקן שיכול לשחק דקות משמעותיות ובאופן טבעי גם ב-4 לצד ווילי/סמית' וגם ב-5 לצד נמרוד/לאמב. ולעשות את שניהם גם ברמות הכי גבוהות בשלבי ההכרעה מול התל אביביות.

זאת לבד דרישה מאד לא טריביאלית כי זה אומר שהוא יצטרך -
- סייז לשמור ולקחת ריבאונד מול 5ים פיזיים כולל אלו של התל אביביות.
- ריבאונדר טוב מאד.
- מספיק נייד לשמור על 4ים קטנים.
- יכולת לשחק בהתקפה מחוץ לצבע כדי שלא יווצר פקק כשהוא משחק 4 ליד ווילי/סמית'.

למצוא שחקן שעושה את השילוב הזה ברמת טופ יורוקאפ זה גם ככה אתגר גדול ככה שאם יש מישהו שעונה על כל אלו הייתי לוקח בלי שאלות. פחות משנה לי איך הוא עושה את זה בדיוק (למשל אם הוא פותח את הצבע כסטרצ' עם קליעה מרחוק או כטיישון שנע מבחוץ פנימה ומסיים טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2025 1:51 pm 
Freshman

xalmon כתב:

הבו עוד

יש פה כמה שמות שאהבתי ואני גם במעקב אחריהם - בריידי מאנק, דווין רובינסון, ססטינה וסילבה.
הבנתי שקונדיט חתם בסין וסם וורדנברג האריך חוזה באוסטרליה. שמועות שג'אקורי סגר במארוסי, אני הייתי בטוח שיגיע לחולון.

אני אזרוק כמה שמות, חלקם יותר סנטרים, חלקם יותר פוורדים וחלקם גם וגם. כולל שמות של שחקנים שאוהבים לשחק בליגות נידחות והם בגדר חשיבה מחוץ לקופסא:
די.ג'יי ווילסון (סין)
קני לופטון ג'וניור (המועדף עליי למרות הגובה וההגנה, שחקן שהוא שובר שוויון באירופה, מעין סופו משודרג)
אקיל מיטשל (פורטו ריקו)
רג'י פרי (ג'י ליג וסין)
ג'ורדן מיקי (סין, ייתכן שהאריך חוזה)
דאריוס בייזלי (סין וג'י ליג, מפלצת אתלטית שבאה לידי ביטוי בשני צידי המגרש, נפצע בסאמר ליג ולא ברור מה חומרת הפציעה)
קול סווידר (ג'י ליג, כנראה מעל התקציב שלנו..בטח יגיע לסופיה)
צ'ארלס באסיי (כנ"ל, אבל מותר לחלום)
דלאנו באנטון (נב"א וג'י ליג, לא ברור איך עדיין שחקן חופשי)
כריס בושיי (נב"א, פתיחת ארנק)
קווין נוקס (כנ"ל)
פי.ג'יי הול (ג'י ליג ונב"א)
מיקה פוטר (ג'י ליג ונב"א)
אייזיאה היקס (קוריאה ופורטו ריקו)
פאריס באס (סין ופורטו ריקו)
ג'סטין טילמן (נאנטר)
טיילר ביי (נסצי ולבנון)
אקסבייר קוקס (כנראה האריך חוזה באוסטרליה)
מרקיז כריס (סין)
זאק אוגוסט (יפן)
קמרון אוליבר (סין ואוסטרליה)
מרקיז מקדאפי (דיזון)
קייל ווילצ'ר (ונציה)
דייויד מקורמק (מילאנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2025 2:33 pm 
Sophomore

שום דבר לא מעל התקציב שלכם. זה רק ענין של החלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 96  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], idpwf1 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: