סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ספטמבר 21, 2026 3:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 12:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
וכמו שאנחנו מכירים את קטש, הוא גם יקבל דקות
הסיפור של עומר מאייר, הוא חריג בקריירה של קטש. מניח שיום אחד בעתיד יצוץ הסבר לדבר המוזר הזה שקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 3:55 pm 
Sophomore

טריפונוביץ' שבתחילת העונה הפגין חוסר יציבות בליגה הטורקית, סיים אותה בצורה יחסית טובה עם דאבל פיגרס ב-12 מתוך 16 המשחקים האחרונים.
המספרים שלו מול הגדולות במחזורים האחרונים:
מול פנרבחצ'ה 17 נק' (אך עם ריבאונד אחד בלבד, איבוד אחד וללא אסיסטים) ב-23 דקות.
מול אנאדולו 13 נק', 5 ריב', 2 אס' ו-0 איבודים ב-20 דק'.

נערך לאחרונה על ידי Euro_Basket בתאריך ה' אוגוסט 07, 2025 4:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 4:18 pm 
Freshman

תרימו גבה אבל דעתי היא שלטריפונוביץ יש את הפוטנציאל להיות הטיריק ביברוביץ של מכבי, ואפילו לזכות בהגנה טובה יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 5:01 pm 
Hall of Famer

מה גורם ל"פוטנציאל" הזה?
הוא לא הראה זאת באף קבוצה אחרת עד כה, לכאורה לא מתקדם/משתפר בשנים האחרונות, ובפרט "הכדורסל של קטש" וסביב אינספור שחקנים אמריקאיים - לא בדיוק יגרום לתרגילי קלעים עבורו.
אני יכול להסכים (בדוחק) שבקבוצה עם שיטה של תרגילי קלעים (נניח באיירן עבור אובסט) הוא יכול לעלות מהספסל ועדיין להיות חלק משמעותי ממשחק ההתקפה, בדקות שלו. אבל במכבי? מתי היה פעם אחרונה "קלע טהור" בכלל? קירק פני?!

Euro_Basket כתב:

זה לכאורה מאוד אנקדוטלי מצידי לדבר על נתונים ממשחק בודד, אבל פה חלק מהבעיה (על פי הנתונים, זה לא שאני מכיר אותו לעומק או משהו...) בהחתמה הזאת בעיניי - מדובר בשחקן משלים עם תרומה רוחבית מאוד נמוכה, פרט ליכולת קליעה (שגם היא לא מדהימה לרמות הללו, עד שיוכיח אחרת).
ממוצע האסיסטים הגבוה ביותר שלו בקריירה בעונה סדירה הוא 1.4, ב-23 דקות משחק בליגה הטורקית בעונה האחרונה (דווקא בליגת האלופות משום מה עלה פתאום ל-2.7 אסיסטים לא אופייניים בממוצע, אבל זה מדגם קטן של 13 משחקים). אם הולכים ליורוליג - השיא שלו בתחום זה הוא 0.8 בלבד ב-18 דקות משחק בפרטיזן.
גם בריבאונדים הוא בממוצע של סביב 2 רוב העונות.
זה שחקן זר של כמעט חצי מיליון דולר, מה יקבלו ממנו במשחק - שלשה אחת מוצלחת וזהו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 5:41 pm 
Hall of Famer

ברמת המאקרו, למה אני לא מתלהב מהסגל של מכבי (יגיד מי שיגיד שזה לא חדש אצלי, וזה נכון...):
הוחתמו פה 4 שחקנים (כמעט) ללא ניסיון של כדורסל אירופי: ווקר-דאוטין-בריסט-ליף. הם מקבלים סדר גודל של 5 מיליון ביחד (נטו).
נכון שווקר זו החתמה גם בשביל תדמית/משבר אוהדים וכו', ולליף יש ערך מוסף של ישראלי (ושלא יהיה חלילה באחת מהאדומות).

אבל אם אני בורר אלטרנטיבות, בסכום מכובד מאוד שכזה היה ניתן להביא למשל (לא חייבים...) 3-4 שחקני יורוליג מוכחים (או בגישה אחרת, להוציא קצת פחות כסף על השחקנים המובילים, ואז אפשר להביא מחליפים יותר טובים מאשר טריפונוביץ' וסנטוס).
שחקנים שעברו השנה לקבוצות "לא גדולות" ביורוליג (כמעט כולם לדעתי ללא צורך בביי-אאוט), וסביר שאת חלקם היה אפשר להביא בסדר גודל של מיליון-מיליון וחצי דולר כ"א (שזה אותם 5 מיליון חלקי 3-4, ואולי עם עודף):
גארדים - וויליאמס-גוס, וילדוזה, קרסן אדוארדס, דריוס תומפסון, אברמוביץ', כריס ג'ונס
פורוורדים - קורדיניה, סמי אוג'יליי, מונקה, שנגלייה, ג'בארי פארקר
סנטרים - מוזס רייט, דווין בוקר, ג'ייטה, איבקה?!
ברור שלא כל אחד היה מסכים להגיע לישראל וכו', אבל סביר שמתוך המיקס הזה היה ניתן לייצר איזה שחקן אחד מכל "סוג".

חוץ מזה (וסביר שבכסף יותר קטן) יש את גידרייטיס שנטש את היורוליג לטנריפה, את יוצאי מלאגה (אמנם ללא ניסיון יורוליג, אבל הצלחות מוכחות ועקביות בליגה הספרדית), ובכלל שחקנים שהוכיחו את עצמם למשך מספר שנים במפעלים המשניים באירופה (סטייל קולסון, רנדולף והורד - שמכבי הצליחה איתם יפה בשנים האחרונות ב"ווריאנט הזה").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 6:40 pm 
Sophomore

לדעתי אתה לא מספיק מודע לרמת המשכורות כיום ביורוליג (ובנוסף לא לוקח מספיק ברצינות את הקושי בהבאת שחקנים לארץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 9:06 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
מה גורם ל"פוטנציאל" הזה?
הוא לא הראה זאת באף קבוצה אחרת עד כה, לכאורה לא מתקדם/משתפר בשנים האחרונות, ובפרט "הכדורסל של קטש" וסביב אינספור שחקנים אמריקאיים - לא בדיוק יגרום לתרגילי קלעים עבורו.
אני יכול להסכים (בדוחק) שבקבוצה עם שיטה של תרגילי קלעים (נניח באיירן עבור אובסט) הוא יכול לעלות מהספסל ועדיין להיות חלק משמעותי ממשחק ההתקפה, בדקות שלו. אבל במכבי? מתי היה פעם אחרונה "קלע טהור" בכלל? קירק פני?!

Euro_Basket כתב:

זה לכאורה מאוד אנקדוטלי מצידי לדבר על נתונים ממשחק בודד, אבל פה חלק מהבעיה (על פי הנתונים, זה לא שאני מכיר אותו לעומק או משהו...) בהחתמה הזאת בעיניי - מדובר בשחקן משלים עם תרומה רוחבית מאוד נמוכה, פרט ליכולת קליעה (שגם היא לא מדהימה לרמות הללו, עד שיוכיח אחרת).
ממוצע האסיסטים הגבוה ביותר שלו בקריירה בעונה סדירה הוא 1.4, ב-23 דקות משחק בליגה הטורקית בעונה האחרונה (דווקא בליגת האלופות משום מה עלה פתאום ל-2.7 אסיסטים לא אופייניים בממוצע, אבל זה מדגם קטן של 13 משחקים). אם הולכים ליורוליג - השיא שלו בתחום זה הוא 0.8 בלבד ב-18 דקות משחק בפרטיזן.
גם בריבאונדים הוא בממוצע של סביב 2 רוב העונות.
זה שחקן זר של כמעט חצי מיליון דולר, מה יקבלו ממנו במשחק - שלשה אחת מוצלחת וזהו?

אתה מתייחס לצד אחד של המגרש, יש משמעות אדירה לאיך הוא משחק בצד השני, לא שאני יודע מה בדיוק התרומה שלו שם, אבל להסתכל רק על אס' וריבאונדים בתרומה הרוחבית זה שטחי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 9:48 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
גארדים - וויליאמס-גוס, וילדוזה, קרסן אדוארדס, דריוס תומפסון, אברמוביץ', כריס ג'ונס
ברור שלא כל אחד היה מסכים להגיע לישראל וכו', אבל סביר שמתוך המיקס הזה היה ניתן לייצר איזה שחקן אחד מכל "סוג".

חוץ מזה (וסביר שבכסף יותר קטן) יש את גידרייטיס שנטש את היורוליג לטנריפה, את יוצאי מלאגה (אמנם ללא ניסיון יורוליג, אבל הצלחות מוכחות ועקביות בליגה הספרדית), ובכלל שחקנים שהוכיחו את עצמם למשך מספר שנים במפעלים המשניים באירופה (סטייל קולסון, רנדולף והורד - שמכבי הצליחה איתם יפה בשנים האחרונות ב"ווריאנט הזה").

חלק מהשחקנים שציינת קיבלו הצעות ממכבי אך לא הגיעו מסיבות ביטחוניות (אדוארדס, אברמוביץ' ואני מניח שיש עוד).
גם בקרב המועמדים מה-NBA יש כאלה שמתאימים יותר ומתאימים פחות מבחינת סגנון המשחק שלהם.
לדעתי סנטרים כמו אוסקר צ'יבווי או דיירון שארפ (שאני מניח שנמצאים בפנקסים של מכבי בהיותם FA), יתאימו יותר ליורוליג מאשר קאי ג'ונס או ברנדן קרלסון.
צ'יבווי אגב סיכם בפרטיזן בחודש שעבר אבל כנראה משהו במו"מ השתבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 10:27 pm 
Hall of Famer

בכוונה הבאתי דוגמאות שברובן לא מהקבוצות הכי עשירות ביורוליג, בין היתר: דובאי (פורסם שתקציבם יעמוד על 16 מיליון יורו, אמנם בלי יותר מדי מיסים כפי הנראה...), ז'לגיריס, ולנסיה, בולוניה וכו'.
כריס ג'ונס גם מגיע לארץ, לי היה זכור ששכרו הוא סביב המיליון דולר, אבל יש אפילו פירסום לאחר החתימה שמדובר ב-800 אלף דולר. בכל מקרה ברור ב-100% שהוא יכל להיות רלוונטי מבחינת מכבי, הכל עניין של החלטה.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/18452805

תמורת החוזה של ווקר (7 מיליון דולר לשלוש שנים?) סביר מאוד להניח שכל שחקן מאלו שרשמתי היה לכל הפחות שוקל ברצינות את הגעתו. לא שזה בהכרח חכם לתת חוזה כזה (מונקה למשל שחקן אדיר לטעמי, אבל בקבוצה שכבר יש בה את הורד וסורקין - אולי לא כדאי ללכת עליו כשחקן היקר ביותר וכו'), אבל לשם השוואה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 10:33 pm 
Freshman

בשנה שעברה היה חסר סנטר, היה חסר 3 מחליף והיה חסר 2, ובכל זאת לקראת סוף העונה מכבי הראתה יכולת טובה מאוד, היום יש 3 ו3 מחליף, יש 2 שלא היה פה הרבה שנים, וכנראה יגיע סנטר וברמה גבוהה.התרומה של תמיר בלאט שהוא לא רכז ראשון עושה טוב לקבוצה, יש פה הרבה דברים שיתחברו לדבר אחד ואני לא מבין את הסקפטיות להגיד את האמת.לגבי אורוש בוא תביאו לי סיבה למה שלא יפרח? רנדולף בגיל 32 פעם ראשונה ביורוליג וראינט איך פרח, רוקאס היה אכזבה גדולה בבארסה והנה הפך לגארד מבוקש.ולבחור שנתן את כל הדוגמאות, מה עם כל הכבוד אברמוביץ וילדוזה מוזס רייט ושאר הדוגמאות שהבאת עשו מיוחד ביורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 10:50 pm 
Hall of Famer

מה הטיעון שטריפונוביץ' שחקן כה עדיף (בפרט בעמדה 3) כיום על מנקו (או על שאיוק/קליבלנד באם מתעקשים להשוות זרים לזרים).
המספרים שלהם ביורוליג הם אותם מספרים, ומנקו בפחות דקות (ואף בקבוצות טובות של מכבי משך שנתיים).
מנקו תיאורטית לא היה עושה 11 נקודות למשחק בטופאש בורסה (או הפועל חולון לצורך העניין)? היה עושה משהו באזור הזה.

"2 שלא היה פה הרבה שנים" - ווקר עדיף על בולדווין? לא יודע, אני פסול לעדות...

את העונה שעברה מכבי פתחה עם ריברו וגבריאל (וסורקין שהוא "קבוע") בסנטר. אני לא רואה איך יכול להיות שיפור בעמדה הזו. עד לרגע זה יש נסיגה (סנטוס כמחליף).

אברמוביץ' קלע 10 נקודות בעונת היורוליג האחרונה שלו בפרטיזן (שם טריפונוביץ הסתפק בשתי נקודות). בנבחרת סרביה של לפני שנה באולימפיאדה (מדליית ארד, הפסידו רק לארה"ב פעמיים, בפרט בחצי הגמר הכה זכור...) הוא היה לא פחות טוב ממיצ'יץ', שהוא שחקן די מדובר לאחרונה....
וילדוזה, מוזס רייט (וווילאימס-גוס) במקרה סיימו עונה כשחקני רוטציה בקבוצה שסיימה את עונת היורוליג הסדירה במקום הראשון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 10:56 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
וילדוזה, מוזס רייט (וווילאימס-גוס) במקרה סיימו עונה כשחקני רוטציה בקבוצה שסיימה את עונת היורוליג הסדירה במקום הראשון.

יוגב אוחיון וסילבן לנדסברג זכו ביורוליג.
על אותו משקל קבוצות יורוליג היו צריכות לחטוף אותם אחרי ששוחררו ממכבי, מה שבפועל לא קרה.

לא כל שחקן שמשחק ביורוליג הוא בהכרח יותר טוב או מתאים משחקן NBA שלא שיחק ביורוליג. כל מקרה לגופו.

נערך לאחרונה על ידי Euro_Basket בתאריך ו' אוגוסט 08, 2025 6:02 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 07, 2025 11:17 pm 
Hall of Famer

וויליאמס-גוס סיים זה עתה עונת יורוליג עם 23 דקות בממוצע (לא תוכנן לכך, אבל ווקאפ קצת נפצע וכו') בקבוצת יורוליג שסיימה במקום הראשון. הוא במקרה גם שחקן קבוצתי ושומר טוב (כמו שיעידו גם 5 שנים שעבר באולימפיאקוס ובריאל מדריד, לצד מראה עיניים).
דאוטין הוא נעלם ואי אפשר באמת לדעת "מה שווה ביורוליג". אני מעריך שהוא שחקן פחות טוב מוויליאמס-גוס בתור גארד של 25 דקות למשחק (בשאיפה, בכל זאת שחקן של מיליון דולר) בקבוצת יורוליג.
כמו כן אני מעריך בהסתברות גבוהה שמוזס רייט סנטר טוב יותר ממי שתביא מכבי.
ברור שניתן לא להסכים ולהעריך הפוך - זו מהות הפורום.
על שניהם כמדומני שרשמתי סביב אפריל-מאי כזה (שהיה דיבור שאולימפיאקוס לא מעוניינת בהמשך שירותם, כדי לצמצם את הסגל הרחב מדי שלהם, וגם כי קיינן אוונס חוזר מפציעה וכו') שמכבי צריכה לנסות להביא אותם (ואילו הייתי יודע אז לאילו מימדים תתפתח הפועל ת"א כקבוצת יורוליג - אז בוודאי שגם הם). זו לא רק "חוכמה בדיעבד".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 6:53 am 
Freshman

shmueliki כתב:
מה הטיעון שטריפונוביץ' שחקן כה עדיף (בפרט בעמדה 3) כיום על מנקו (או על שאיוק/קליבלנד באם מתעקשים להשוות זרים לזרים).
המספרים שלהם ביורוליג הם אותם מספרים, ומנקו בפחות דקות (ואף בקבוצות טובות של מכבי משך שנתיים).
מנקו תיאורטית לא היה עושה 11 נקודות למשחק בטופאש בורסה (או הפועל חולון לצורך העניין)? היה עושה משהו באזור הזה.

"2 שלא היה פה הרבה שנים" - ווקר עדיף על בולדווין? לא יודע, אני פסול לעדות...

את העונה שעברה מכבי פתחה עם ריברו וגבריאל (וסורקין שהוא "קבוע") בסנטר. אני לא רואה איך יכול להיות שיפור בעמדה הזו. עד לרגע זה יש נסיגה (סנטוס כמחליף).

אברמוביץ' קלע 10 נקודות בעונת היורוליג האחרונה שלו בפרטיזן (שם טריפונוביץ הסתפק בשתי נקודות). בנבחרת סרביה של לפני שנה באולימפיאדה (מדליית ארד, הפסידו רק לארה"ב פעמיים, בפרט בחצי הגמר הכה זכור...) הוא היה לא פחות טוב ממיצ'יץ', שהוא שחקן די מדובר לאחרונה....

מה שאני מסתמך עליו זה דוגמאות עבר אצל עודד קטש בקדנציה הזאת במכבי, וויד, לורנזו, קולסון, רנדולף, רוקאס, תמיר, ואפילו ג'יימי קלארק,ף.כל אלה שדרגו את המשחק שלהם בטח ה5 הראשונים זה השדרוג הכי טוב בקריירה שלהם ואין בזה עוררין, אני לא רואה סיבה שאורוש שיודע להוריד כדור, לקלוע באחוזים גבוהים, נלחם בהגנה לא יפרח אצל עודד, אין שום סיבה בטח שבריסט שחקן הפוך ממנו.כנל לוני ווקר.נכון שום דבר חא בטוח אין מאה אחוז, אבל להיות סקפטי לגבי זה זה לדעתי לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 7:21 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
וויליאמס-גוס סיים זה עתה עונת יורוליג עם 23 דקות בממוצע (לא תוכנן לכך, אבל ווקאפ קצת נפצע וכו') בקבוצת יורוליג שסיימה במקום הראשון. הוא במקרה גם שחקן קבוצתי ושומר טוב (כמו שיעידו גם 5 שנים שעבר באולימפיאקוס ובריאל מדריד, לצד מראה עיניים).
דאוטין הוא נעלם ואי אפשר באמת לדעת "מה שווה ביורוליג". אני מעריך שהוא שחקן פחות טוב מוויליאמס-גוס בתור גארד של 25 דקות למשחק (בשאיפה, בכל זאת שחקן של מיליון דולר) בקבוצת יורוליג.

האם ניסיון יורוליג זה הדבר היחיד שחשוב? מה לגבי יציבות? תפקוד במאני טיים? האם הוא עושה את חבריו לקבוצה טובים יותר?

יציבות הכי קל למדוד. שים לב לנתונים שלו בעונה הסדירה בהשוואה לשחקני יורוליג אחרים:
8.4 נק' למשחק עם סטיית תקן 5.89 (מקדם השתנות 0.7)
לשם השוואה:
טי ג'יי שורטס 18.7 נק' עם סטיית תקן 5.05 (מקדם השתנות 0.27)
קנדריק נאן 21.1 נק' עם סטיית תקן 7.93 (מקדם השתנות 0.38)
אלייז'ה בראיינט 13.9 נק' עם סטיית תקן 5.58 (מקדם השתנות 0.4)
רוקאס יוקובאיטיס 12.6 נק' עם סטיית תקן 5.50 (מקדם השתנות 0.44)

אל תשכח שהוא חתם בז'לגיריס על חוזה של 1.3 מיליון אירו לעונה. אם היה מגיע למכבי סביר להניח שהיה דורש עוד כמה מאות אלפים יותר.
האם לדעתך הוא שווה את זה? לדעתי יש סיבה שאולימפיאקוס לא השאירה אותו אצלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 7:57 am 
Freshman

ניסיון יורוליג הוא חשוב אבל לא כמו ניסיון באירופה.
הבעיה המרכזית במכבי היא שהגיעו לפחות שלושה שחקנים שאין לאף אחד מושג איך יתאקלמו במשחק האירופי (ליף, בריסט ודאונטין) וכמה זמן זה ייקח להם. זה קשוח. אני מניח שלפחות אחד מהם יתברר כשחקן שלא מתאים ליורוליג בלי קשר להתאקלמות. ואלו שכן יתאקלמו - ייקח להם זמן. ולא בטוח שההתאקלמות תתורגם לשחקן טופ יורוליג, כן?
דווקא ההחתמה של טריפונוביץ בסדר גמור. לא כישרון על אבל אחלה שחקן בכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 8:31 am 
Sophomore

בפנאתינאייקוס למשל קנדריק נאן שהגיע ישירות מה-NBA נחשב לבינגו ולהצלחה גדולה, בעוד שלורנזו בראון עם כל הניסיון האירופי שלו היה שם פלופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 8:56 am 
Freshman

נראה שמכבי ת"א לא תצרף סנטר משמעותי, לפחות ככה נכתב בתקשורת, אלא סורקין הוא הסנטר המוביל. זה התכנית שמדברים עליה
https://sport5.co.il/articles.aspx?Fold ... cID=514780

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 9:16 am 
Freshman

אלחנן כתב:
נראה שמכבי ת"א לא תצרף סנטר משמעותי, לפחות ככה נכתב בתקשורת, אלא סורקין הוא הסנטר המוביל. זה התכנית שמדברים עליה

איך להרוס כל מה שנבנה בדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 9:25 am 
Junior

Avda4 כתב:
אלחנן כתב:

איך להרוס כל מה שנבנה בדקה.

התגובות בפורום אוהדי מכבי זועמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 9:32 am 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
התגובות בפורום אוהדי מכבי זועמות

חפש בארכיון את התגובות שלהם להחתמה של טייריס רייס בזמנו כדי להבין עם מי יש לך עסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 10:13 am 
Freshman

Euro_Basket כתב:
בפנאתינאייקוס למשל קנדריק נאן שהגיע ישירות מה-NBA נחשב לבינגו ולהצלחה גדולה, בעוד שלורנזו בראון עם כל הניסיון האירופי שלו היה שם פלופ.

לצערנו, סטטיסטית יש פחות קנדריק נאן והרבה יותר פי.ג'יי דוזייר. לא שהשני שחקן רע, כן? מחבב אותו מאוד אבל לקח לו המון זמן להתאקלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 10:23 am 
Sophomore

Euro_Basket כתב:
shmueliki כתב:

חלק מהשחקנים שציינת קיבלו הצעות ממכבי אך לא הגיעו מסיבות ביטחוניות (אדוארדס, אברמוביץ' ואני מניח שיש עוד).
גם בקרב המועמדים מה-NBA יש כאלה שמתאימים יותר ומתאימים פחות מבחינת סגנון המשחק שלהם.
לדעתי סנטרים כמו אוסקר צ'יבווי או דיירון שארפ (שאני מניח שנמצאים בפנקסים של מכבי בהיותם FA), יתאימו יותר ליורוליג מאשר קאי ג'ונס או ברנדן קרלסון.
צ'יבווי אגב סיכם בפרטיזן בחודש שעבר אבל כנראה משהו במו"מ השתבש.

לא יודע איך הגעת למסקנה שאדוארדס לא רצה להגיע מסיבות ביטחוניות אבל זה פשוט לא נכון.
הוא אפילו רצה מאוד להגיע להפועל אבל איטודיס לא רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 10:29 am 
Hall of Famer

אולי הוא רצה לבוא כי אתם מרשים לשחקנים לא להגיע לארץ ומכבי לא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 10:47 am 
Sophomore

ממה שאני יודע זה בכלל לא היה אישיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: