סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 20, 2026 1:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 12:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
doron_ke כתב:
לא יודע איך הגעת למסקנה שאדוארדס לא רצה להגיע מסיבות ביטחוניות אבל זה פשוט לא נכון.
הוא אפילו רצה מאוד להגיע להפועל אבל איטודיס לא רצה.

לא כתבתי האם הוא עצמו רצה או לא רצה, רק ציינתי שהעסקה נפלה בגלל המצב הביטחוני. הגעת למסקנה אחרת?
ציטוט:
השחקן כבר הביע נכונות להגיע והצדדים היו במגעים לאורך זמן רב, אלא שהמצב הביטחוני בישראל הוביל לכך שמשפחתו של אדוארדס לחצה עליו לא להגיע לישראל.

https://sport1.maariv.co.il/world-baske ... e/1588958/

נערך לאחרונה על ידי Euro_Basket בתאריך ו' אוגוסט 08, 2025 1:12 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 12:31 pm 
Junior

באתר וואן וגם וואינט פורסם כבר שלשום שמכבי במגעים עם איביקה שלדעתי עבר מזמן את השיא
סורקין והורד יצטרכו לעבוד שע7ת נוספות :idea:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 12:37 pm 
Hall of Famer

החדשות (באם נניח שהן אמינות) בעניין הסנטר בדיוק משתלבות עם "התזה" שלי. מכבי שמה המון כסף על כמה החתמות (החלטה אסטרטגית 1, הגיונית מאוד בפני עצמה) של כמה שחקנים שלא שיחקו עד כה באירופה (החלטה אסטרטגית 2, פחות טובה לטעמי), וזה מותיר אותה עם משאבים מצומצמצים בכמה החתמות נוספות של שחקני ספסל (טריפונוביץ', סנטוס, הסנטר הנוסף, החלפות ותוספות באמצע העונה - מה שתמיד מכבי עושה בקמצנות רבה) - ולכן גם הם לא שחקנים עם ניסיון ברמות אירופאיות גבוהות (נניח סטייל ריברו, יוקובייטיס וכו' - שלא הגיעו לפה בכסף גדול, לא בהכרח תוכננו לשחק בחמישייה, אבל הגיעו מקבוצות צמרת ספרדיות).
בינתיים עמדה 3 היא ברמת אי ודאות גדולה מאוד (בריסט וטריפונוביץ'), ועמדה 5 עד להודעה חדשה עם סורקין וסנטוס (מי יודע האם הוא ברמה מתאימה לתת 10-15 דקות יורוליג מדי משחק?!) בלבד.
למעשה מכל ששת השחקנים שהגיעו עד כה (5 זרים+ליף) בעלות מצרפית של קרוב ל-6 מיליון דולר נטו (סכום מכובד מאוד) - רק ווקר הוא "באנקר" כשחקן שאפשר לתת לו 25-30 דקות קבועות ביורוליג ולהיות פחות או יותר שקטים לגבי תרומתו.
האלטרנטיבה הייתה כאמור להחתים 3-4 שחקנים שכל אחד מהם הוא באנקר בפני עצמו ברמת יורוליג (גם אם קשה לקוות שמישהו מהם הוא מהשחקנים הטובים במפעל - תקווה שלכאורה קיימת כעת), ואז לצד ליבת השחקנים שנשארו אפשר להיות בטוחים שלפחות יש 6-7 שחקנים שיכולים לתת 20-25 דקות עקביות ברמת יורוליג בינונית (לפחות).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 1:11 pm 
Sophomore

אני לא חושב שאם סורקין ישחק 25 דק' וסנטוס 15 דק' בעמדה מס' 5 זה דבר נורא. גם ליף יכול לשחק שם במקרה הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 2:11 pm 
Sophomore

גם אם סורקין וסנטוס בעמדה 5 זה לא נורא, הרי שזה רע; אבל זה לא יהיה המצב.

אני אוהב מאוד את הקונספט עד כה - נראה איך זה יהיה אחרי החתמת הגבוה הנוסף (דרך אגב, איבקה לטעמי זה בכלל לא רעיון רע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 2:26 pm 
Sophomore

אם סורקין היה אירופאי שמשחק בבסקוניה וקולע 13 נק' למשחק ביורוליג כמו בעונה האחרונה, אני בטוח שהיו קריאות מצד אוהדי מכבי להחתים אותו.
הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

בינתיים בספורט 5 מספרים שטריפונוביץ' היה בטירוף להגיע
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514779

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 2:51 pm 
Junior

התגובות של אוהדי מכבי פה רק ממחישות את ההישג העצום של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 3:09 pm 
Freshman

יהרוג את ווקר ודאוטין עם פיקים חלשים, יחפש לקבל את הכדור ולא לשחרר את הגארדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 3:24 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
התגובות של אוהדי מכבי פה רק ממחישות את ההישג העצום של ההנהלה.

אני מניח שזה לא מדגם מייצג של אוהדי מכבי, אבל מיכאל ספציפית בשלב הזה של הקיץ בעונה שעברה היה עסוק בלחגוג את ההחתמה האמיצה של דריל מייקון והסביר בעדינות לסקפטיים שבינינו שהוא כשיר לגמרי מבחינה פיזית, הוא פשוט צריך עוד חודשיים שלושה כדי להכנס לכושר משחק (או משהו כזה). על הדרך, הוא ביטל את עופר ינאי כתופעה חולפת ואמר שהוא יעזוב בתוך עונה או שתיים והצביע על הכשלון המקצועי המחפיר של הפועל תל אביב שסנדלה את עצמה לשנים קדימה ללא תמיר בלאט. לסיום, הוא אפילו הציע לא לכתוב יותר בפורום אם מכבי תסיים במקום ה-14 ביורוליג. בקיצור, בחור אופטימי…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 3:25 pm 
Hall of Famer

עושים לטריפונוביץ' כתבות תדמית חיוביות (חלקן ניתוח מקצועי פרופר - שהוא בהחלט מעניין לקריאה, שלא תבינו לא נכון...) ברמה שלא זכורה לי על שחקן אל מול הרזומה שלו. אם הפועל חולון הייתה מחתימה אותו (לא מדע בדיוני) - זה היה מסתכם בפסקה בודדת ולקונית עד להגעתו ארצה.

"הוא יודע הכל על המועדון, אפילו יותר מהישראלים"...
בסדר, אז קרא פסקה בערך הויקיפדיה, וזוכר את מכבי קצת מהילדות שלו עקב אביו שאימן.

בטח שיהיה בטירוף - ישחק ביורוליג, ישהה חלק לא מבוטל מהעונה בבלגרד, וסביר ששכרו סדר גודל הוכפל לעומת עונתו הקודמת. מה יכל לבקש יותר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 5:10 pm 
Junior

משהו קטן לגבי ההחתמה של לוני ווקר, יכול מאוד להיות שזו הייתה עונת התלמדות ובכל זאת... כשחתם בז'אלגיריס בעונה שעברה אני הייתי בטוח שהוא יעשה אותם הסוס השחור של הליגה ובסופו של דבר:

ז'אלגיריס בלעדיו: 9 נצחונות, 6 הפסדים.
ז'אלגיריס איתו: 6 נצחונות, 13 הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 7:54 pm 
Freshman

THE G1 כתב:
משהו קטן לגבי ההחתמה של לוני ווקר, יכול מאוד להיות שזו הייתה עונת התלמדות ובכל זאת... כשחתם בז'אלגיריס בעונה שעברה אני הייתי בטוח שהוא יעשה אותם הסוס השחור של הליגה ובסופו של דבר:

ז'אלגיריס בלעדיו: 9 נצחונות, 6 הפסדים.
ז'אלגיריס איתו: 6 נצחונות, 13 הפסדים.

זו כזו השוואה לא רלוונטית, ווקר בא עונה קודמת בגישה שלא אכפת, אני פה לשמור על כושר, מה גם שהוא בא באמצע העונה, הוא ופרנסיסקו לא השלימו אחד את השני ולא היה חיבור טוב שם.הסיטואציה במכבי שונה לחלוטין, בונים עליו כאן הוא מגיע מתחילת העונה, הקבוצה נבנת איתו.יחד עם עודג והצלחתו עם גארדים הוא הולך להתפוצץ פה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 08, 2025 10:06 pm 
Hall of Famer

אני גם לא מבין את ההייפ המטורף סביב טריפונוביץ, הוא הולך להיות שחקן מחליף של 15-20 דקות (אלא אם כן בריסט יפצע/יתגלה כפלופ), אם הוא ייתן 2 שלשות למשחק ב-40% והגנה טובה-דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 12:05 am 
Hall of Famer

20 דקות למשחק הוא לא יקבל, ובוודאי ששתי שלשות למשחק הוא לא יקלע (רק 15 שחקנים בכל היורוליג אשתקד עמדו ברף הזה, הוא לא יהיה אחד מהם...).
אדרבה, אם הוא יידרש לתת 20 דקות במשחק - מצבה של מכבי לא משהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 12:45 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
20 דקות למשחק הוא לא יקבל, ובוודאי ששתי שלשות למשחק הוא לא יקלע (רק 15 שחקנים בכל היורוליג אשתקד עמדו ברף הזה, הוא לא יהיה אחד מהם...).

בשני המשחקים האחרונים שלו נגד קבוצות טופ 8 ביורוליג (כולל האלופה המכהנת) לפני ארבעה חודשים הוא קלע 3 שלשות בכל אחד מהם בכ-21 דק' בממוצע, כך שלא הייתי מספיד אותו כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 8:37 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אדרבה, אם הוא יידרש לתת 20 דקות במשחק - מצבה של מכבי לא משהו.

אז אולי לא הבהרתי את עצמי-זו מבחינתי התקרה שלו, פלוס מינוס, רול פלייר שנותן 3&D, וככזה הוא מקבל הרבה יותר מדי הייפ (ומבחינתי גם 1.7-1.9 שלשות למשחק לגמרי עומד ברף הזה, בטח כל עוד זה מגיע עם הגנה טובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 11:39 am 
Sophomore

נראה שזה ״הייפ מוזמן״ (ופתטי למדי) מצד ההנהלה.

טריפונוביץ׳ הוא אחלה החתמה בהתחשב שמה שצריך זה הגנה, אנרגיות, קליעה לא רעה מחוץ לקשת והבנה של מקומו ברוטציה - כל דבר מעבר לכך זה מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 11:40 am 
Sophomore

לא נראה לי שמישהו מצפה שהוא יהפוך לבודירוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 11:53 am 
Junior

Euro_Basket כתב:
אני לא חושב שאם סורקין ישחק 25 דק' וסנטוס 15 דק' בעמדה מס' 5 זה דבר נורא. גם ליף יכול לשחק שם במקרה הצורך.

השאלה מה שווים סנטוס וליף ברמת היורוליג.כרגע רק סורקין והורד ברמה גבוהה .רוצים להביא סנטר שיעלה מהספסל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 11:57 am 
Junior

rony כתב:
אני גם לא מבין את ההייפ המטורף סביב טריפונוביץ, הוא הולך להיות שחקן מחליף של 15-20 דקות (אלא אם כן בריסט יפצע/יתגלה כפלופ), אם הוא ייתן 2 שלשות למשחק ב-40% והגנה טובה-דיינו.

היה שחקן יורוליג בפרטיזן של 10_12 דקות בממוצע .יעלה מהספסל .אבל כרגע הבעיות המרכזיות של מכבי הם מחסור ברכזים איכותיים ומחסור בשחקני פנים איכותיים.אם קטש יצליח לחבר אותם אולי הם יאבקו על מקום בטןפ10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 3:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Euro_Basket כתב:

תהיה לנו בקרוב הזדמנות לראות בנבחרת מה שווה סורקין כסנטר פותח. לדעתי סורקין + סנטוס זו עמדה 5 סבירה ל-bcl, לא ליורוליג.
סורקין הוא סבבה בהתקפה (במיוחד כשהזריקה מבחוץ נכנסת) אבל הוא לא יכול להחזיק את ההגנה והריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 4:05 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Euro_Basket כתב:

תהיה לנו בקרוב הזדמנות לראות בנבחרת מה שווה סורקין כסנטר פותח. לדעתי סורקין + סנטוס זו עמדה 5 סבירה ל-bcl, לא ליורוליג.
סורקין הוא סבבה בהתקפה (במיוחד כשהזריקה מבחוץ נכנסת) אבל הוא לא יכול להחזיק את ההגנה והריבאונד.

לא חושב שלמכבי יש כרגע אפילו שחקן אחד הקו הקדמי שהוא עוגן הגנתי. ומילא היה לה איזה סופרסטאר התקפי כדי לפחות לאזן את זה, אבל בפועל כל מה שיש זה חבורת גבוהים סבירים פלוס מינוס התקפית וסבירים מינוס (מינוס) הגנתית, הורד הוא היחיד שבאנקר כשחקן חמישיה ביורוליג, כל האחרים ברמת מחליף ראשון-שני לכל היותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 4:27 pm 
Sophomore

את הטענה לגבי ההגנה אני יכול להבין, אבל דווקא בריבאונד (הן בצד ההגנתי והן בזה ההתקפי) סורקין יותר מבסדר.

יהיה מעניין לראות את היכולת של מכבי בריבאונד עם בריסט, הורד וסורקין - אני דווקא חושב שלא יהיו פערים בעיתיים בהיבט זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 5:10 pm 
Hall of Famer

סורקין עם 2.4 ריב' הגנה ב-23.2 דקות למשחק. לא הייתי מגדיר את זה יותר מבסדר. הוא דורג במקום ה - 5-7 במכבי בתחום, אחרי רנדולף ובצוותא עם יאקובייטיס וגבריאל (15 דקות לעומת 23.2 של סורקין). בצד ההתקפי אפשר להגדיר את ה - 1.7 ריב' כיותר מבסדר, מקום 18-22 ביורוליג (אבל עם יותר דקות למשחק מרוב הרשימה, ומכל השותפים לו למיקום).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 10, 2025 5:17 pm 
Sophomore

אני לא חושב שנכון לבחון יכולת שכזו רק על-בסיס נתון הריבאונד של השחקן עצמו (לא פחות, אם לא יותר חשוב - יכולת הנעילה/סגירה)

אין לי נתונים מתקדמים, אבל התחושה שלי היא שמכבי היתה לא רעה בכלל בריבאונד בשנה החולפת ויש לסורקין חלק שאינו זניח באמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: