אז סיימתי לראות את המשחק במלואו וחייב לומר משהן על דני.
הוא הפך לסקורר כ״כ טיבעי וזה מדהים לראות העונה, הוא לא כופה שום דבר, לא לוקח מספר זריקות מוגזם, לא מתפתה להיט צ׳קס מיותרים, לא חשבתי שאראה סקורר ישראלי ברמה כזו בליגה ולמרות שאני מאשים את הגנים הסרבים, שאפו.
מצד שני ראיתי כתבה על זה שהוא חסר מזל בגלל שהמסירות שלו לא מתורגמות לאסיסטים בספורט 5 (הגויים אשמים), אבל בואו ראינו אותו כמה שנים וזה חוטא לאמת.
היו לדני כמה ראנים לאורך הקריירה, בין אם עקב פציעות בסגל ובין אם במכוון, שהיה לו יוסג׳ רייט גבוהה ודקות רבות של ניהול משחק והאספקט הזה לא מתרומם, וזה לגמרי בסדר.
אני חושב שתמיד תהיה לו את המסירה אבל יש אינסטיקטים טבעיים שאין לו, לטוב ולרע, כמו הפעלת גבוהים ותזמונים למסירות לובים מצד אחד, ומצד שני הוא גבוהה וחזק אז אין סיבה שהוא יחפש יותר מידי חדירות כדי להוציא כדור לקלעים- ברוב המקרים הוא יכול לסיים או להגיע לקו.
בכל אופן ככל שאני מתרשם שהוא הדבר האמיתי, הוא פשוט לא צריך להיות אופציה ראשונה בליגה, אלא אופציה שנייה או שפילו שלישית בקונטנדורית.
מאז שהתחיל להוביל את רשימות הקלעים הפסיקו לדבר על ההגנה יוצאת הדופן שלו בארץ, ובצדק, הוא באמת שם פחות דגש על הצד הזה במגרש, מה שמובן בהתחשב ביוסג׳ ההתקפי.
אותו יוסג׳ גם מתבטא כמובן בכמות האיבודים הגדולה, ופה קבור הכלב, חלק מזה זה קבלת החלטות, חלק מזה הכידרור, אני פשוט לא רואה אותו הופך למנהל משחק ברמה שכמות האסיסטים תצדיק את כמות האיבודים.
הגרסה הכי טובה שלו לטווח הארוך בליגה זה להיות אול ארואנדר, הוא ריבאונדר טוב, שחקן הגנה טוב בעמדות הנכונות, הקליעה נראית טוב עכשיו וכמובן החדירה והסיומת.
אני מקווה שההצלחה הזו של פורטלנד תעודד אותם לעשות טרייד על סקורר בכיר בעמדות 1-3 ודני יחזור לסלוט של מספר 2 מבחינת סקורינג.
אם הפורמולה זה לעשות אוק׳ אז זה לא ימריא לגבהים האלו, לא הוא או שארפ או סקוט יכולים ליהיות שיי, לא משנה כמה תהיה טובה ההגנה.
אם יבנו עליו לתפקיד הזה והוא יגיע לעונה הבאה במצב הזה כשווה לשווה לצד דיים, זה לדעתי לא יעבוד וגם יכול להגמר בנסיגה שלא באשמתו בכלל.
שים בינהם קלעי סקורר ברמת ה, לא יודע, טיילור הירו (שהוא קצת פחות גאנר, קצת יותר הגנה), וגם האסיסטים יעלו והאיבודים ירדו.
אגב מראש אל תיפלו עלי לגבי הירו

לא מדבר עליו ספציפית פשוט לא עולה לי לראש שחקנים כאלו שכבר מוכחים ככוכבים...
זה יכול ליהיות מי שחשבנו שברידג׳ס יכול ליהיות שהיה בנטס בהתאמה לדנא של הקבוצה,או לאווין בעולם הרבה פחות מושלם.
אבל נגיד הייתי גם חושב בכיוון של מאת׳ורין, קומינגה, גריימס או כל שחקן בסגנון הזה שחושבים שמוכן לעשות את הקפיצה בכמות היוסג׳ והזריקות בהצלחה, והוא לא הירו בהגנה.
אגב עולם מושלם, יש אחד כזה בשביל דני בפיניקס, אם יחליטו להעביר אותו אי פעם, הייתי מת לראות אותו משחק עם שחקן כמו בוקר, הגארד סקורר שביל אף פעם לא היה בשבילו.