סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 20, 2026 10:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 12:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
במקרה של בלאט לא צריך לדמיין יותר מדי, כי הוא היה שחקן של 19 דקות בממוצע בעונת 2023-4 המוצלחת מאוד (קל וחומר בלי ביתיות) של מכבי, והיה חשוב מאוד בקבוצה ההיא (חמישי בדקות, אחוזים שמתקרבים ל-90-40-50, 4.8 אסיסטים על 1.8 איבודים, שיתוף הפעולה המצוין עם ריברו וכו').
אז הנה הוכחה שתמיר בלאט יכול להיות משמעותי בקבוצה שמגיעה להישגים ביורוליג. כזכור בסדרת הפלייאוף בולדווין חזר תוך כדי פציעה ושיחק רק בשני משחקים, ואז אפילו המשקל הסגולי של בלאט גדל עוד יותר - 22.5 דקות בממוצע בסדרה - רביעי בקבוצה, 5.2 אסיסטים על 1.6 איבודים.
פחות חשוב לטעמי הטייטלים "רכז פותח" או "רכז מחליף". בלאט מקבל העונה 22 דקות משחק בממוצע ביורוליג, וזה כאמור לא מאוד רחוק ממה שקיבל אז, בקבוצה בה במובהק היה "רכז מחליף".

בשולי הדיון, בתקופתו של בלאט באלבה היא לא הייתה נמושה, למשל בעונת 2021-2 (עם הרחקת הקבוצות הרוסיות לקראת סיום העונה), הם סיימו במאזן 16-12 שלילי, שזה 43% ניצחונות, נתון שמכבי ת"א (הנוכחית, ולא מן הנמנע שגם בשנים הקרובות) תשמח להגיע אליו.

רוצה לומר - היכולת של בלאט (ובאופן דומה סורקין) היא יחסית נתון. מטבע הדברים מכבי מביאה זרים על וסביב העמדות שלהם, והעונה בפרט לא בגרושים. אילו לוני ווקר היה מהשחקנים הטובים באירופה (וזו הייתה הציפייה וההצדקה לכאורה לחוזה כמו שמכבי נתנה לו), אז לא היו מדברים האם בלאט טוב מספיק לתפקידו במכבי. בסוף כשכל שחקני הרכש נעים בין סבירים (בריסט, ליף) לנפילות (ווקר, סנטוס, דאוטין וטריפונוביץ' - שני האחרונים זה לא אני אומר, אלא "מעמדם בקבוצה") - אז הזרקור מופנה באופן שלילי גם כלפי הישראלים.
בלאט הוא לא הפיתרון של מכבי, אבל בוודאי שלא ה-בעיה בעיניי.

עמוס, מה פירוש "החוזים של בלאט ושל סורקין נוראיים וידפקו את מכבי"?
כלומר בוא נניח שלא ניתן להשאיר אותם בפחות כסף, ושאתה מגיע כמקבל ההחלטות לקיץ הקרוב ויכול במחי החלטה וללא עלות כספית - לחתוך אותם (ואת ליף גם?).
מה החלופות? אם תנסה לפתות את קרינגטון וזוסמן לדוגמא - זה לא יעלה לך פחות. להישאר עם איזה גור לביא כישראלי המרכזי?
דווקא רמת הזרים שמכבי מביאה בשנתיים האחרונות, מראה שבלאט וסורקין לא רחוקים מרמתם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 1:04 am 
Hall of Famer

הפתרון שלי היה לתת להם ללכת. רוב הסיכויים, לדעתי סורקין די במובהק, שהמקום היחידי שבו הם היו מקבלים שכר יתור גבוה היה בהפועל ת"א. אין ספק שזה היה מקשה על מכבי יותר בליגה, שם לישראלים יש משקל רב יותר, אבל זה היה מאפשר למכבי לשים כסף יותר נורמלי על זרים. את ליף הייתי מביא, בעיקר בגלל שעלות המעביד שלו בשנה הקרובה ונדמה לי שגם בשנה הבאה היא כמו זר. לא היה את סורקין, אבל בכסף שהתפנה מכבי יכלה להביא סנטר עדיף על סורקין שאולי גם מוכן לשמור ולקחת ריב' בהגנה, דברים שיש להם יתרון בכדורסל. כמו כן היה אפשר לשדרג את עמדת הרכז מבלאט לרכז יותר טוב. יש לי הרגשה שאם למכבי בקיץ היה סגל יתור נוצץ עם רכז וסנטר ברמה אירופאית גבוהה, אז גם הפאניקה של ההחתמה של ווקר הייתה יורדת ואז לא היו זורקים את הסכום הזה על ווקר ואפשר שוב היה לבנות בצורה קצת יותר שפויה. קבוצה של רכז אמריקאי, גארד לידו, נניח בריסט, ליף וסנטר נראית הרבה יותר טוב מאשר הקבוצה הנוכחית. בארץ אפשר היה להשאיר את מנקו, להביא את לביא ואפילו יפתח זיו שכזה. זה סגל לא מיטבי, יכול להיות שאפילו הסיכויים שלו בליגה יותר נמוכים משל הסגל הנוכחי, אבל בעיני זה היה סגל שלא מתבזה באירופה. הסכומים של בלאט וסורקין די הכתיבו בעיני את התפקיד שלהם בחמישיה ואלמלא ההתפרעות של עופר ינאי, כנראה שגם לוני ווקר לא היה מגיע לארץ.

לגבי המעמד של בלאט, אתה צודק שלא הרבה השתנה בדקות שלו, אבל יש הבדל. קודם כל יש משמעות לרכז מחליף ורכז פותח. בלאט שיחק דקות דומות, אבל כמות הדקות שלו מול המחליפים של היריבה הייתה יותר גבהוה. בדקות ההכרעה היה הרבה יותר קל להושיב אותו ולא להיפגע התקפית. היום בלאט עם כל החסרונות צריך להיות על המגרש, כי החלופות יותר גרועות. וזה לא רק מתי הוא משחק, אלא גם מה המשמעות שלו בקבוצה. הראת יפה שהוא היה מבחינת משמעות השחקן השחקן החמישי, אולי רביעי, אולי שישי. היום הוא בין 3 השחקנים המשמעותיים של מכבי והיוצר השני של מכבי אחרי ווקר (שכדאי לבדוק את הסטט' שלו בדקות ההכרעה, יש לי הרגשה שהם אפילו מחווירים לעומת הסטט' הכלליות).

בלאט וסורקין הם לא הבעיה של מכבי על פי היכולת שהם מפגינים, אבל בעיני הם הבעיה באיך הסגל נבנה מלכתחילה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 2:22 am 
Hall of Famer

אני לא ממש מסכים עם הרציונל שאם מכבי השקיעה 4 מיליון דולר (סכום ממש לא מבוטל) בשלושה זרים חדשים ומובילים בעמדות הגארדים ויחסית נכשלה איתם, אזי אילו היו משקיעים קרוב ל-5 מיליון דולר (שזה נניח הדלתא שנחסכת במעבר בין בלאט לזיו, או כל רכז ישראלי אחר "במעמדו") - יש סבירות להניח שהיה נוצר שיפור משמעותי (שיותר ממחפה על השינמוך, ובטח ביורוליג ברור שזה שינמוך, בין בלאט לזיו).
הנה, הגיע כעת לונדברג בכסף לא קטן (בעונה שלמה זה יוצא יותר מאשר בלאט עם המיסוי). גם אם ניתן לו כעת הנחת התאקלמות וכו', האם הוא יהיה בעוד כמה חודשים שחקן כה עדיף על בלאט? נמתין ונראה.
אם כבר לטעמי, "הוצאת היתר" היא על ישראלים שפחות תורמים ברמת היורוליג, כמו דיברתולומאו (שהעלו לו לכאורה את השכר רק בגלל שהעלו לבלאט) שמרוויח 650, ולביא - שבלי ששמנו לב, מרוויח בין 400 (עוד סביר, בהסתכלות לכמה שנים קדימה וכו') ל-600 (מוגזם) - תלוי לאיזה פירסום מאמינים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 11:48 am 
Hall of Famer

בוודאי שגם החוזה של ג'ון די הוא שערורייתי.
לפי הפרסומים שקראתי, מכבי תשלם ללונדברג 800 אלף עד סוף העונה. עם מיסוי של זר. עלות מעביד של בלאט זה יותר מאשר רק הבדלי המיסוי. עדיין משלמים הרבה יותר לבלאט.
ולפי הפסקה הראשונה שלך הרציונל הוא שמכבי לא יודעת במילא לבחור זרים, אז בוא נחתים ישראלים גבוליים שאנחנו יודעים שהם גבוליים בסכומים גבוהים. אז אם הטיעון הוא שבמכבי אין יכולת לבנות קבוצה כי מקבלי ההחלטות מחורבנים ובכל מקרה יגיעו שחקנים מחורבנים, אז אפשר להגן על ההחתמה של בלאט וסורקין, אבל אי אפשר לנהל ככה קבוצת כדורסל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 1:36 pm 
Hall of Famer

לונדברג בשנה חתום על 1.3 מיליון יורו. זה יותר מעלות בלאט לשנה שלמה (גם ההבדל בין דולר ליורו כיום זה איזה 15%).
מכבי אכן תשלם לו "רק" 800 אלף יורו, אבל תקבל אותו רק לחלק מהעונה (ולכן לא הוגן/משקף להשוות זאת לעלות של בלאט לשנה שלמה).

הטיעון שלי הוא כזה, ויותר קל להדגים זאת לגבי סורקין - הגבוה הזר הממוצע במכבי בשנים האחרונות - לא בהכרח טוב מסורקין (יש מוצלחים ממנו, יש פחות מוצלחים ממנו, בפועל במכבי עצמה - אני מניח שהוא איפשהו באמצע).
900 אלף דולר של סורקין זה עלות של 1.8 מיליון לערך.
האם בחוזה נטו של 1.4 מיליון דולר (שעלותו לערך 1.8 מיליון) אפשר בסיכוי גבוה להביא זר גבוה טוב מסורקין? סביר מאוד שכן, אך כמובן שאין ביטחון בכך בפועל (לוני ווקר וכו').
אבל אם לוקחים בחשבון את החוקים המקומיים והצורך בישראלים בליגה (ולקחת תארים בישראל..), שסורקין משחק בכל המסגרות בעוד חלק מהזרים יושבים בצד במשחקי הליגה (קל וחומר אם הרצון הוא להביא עוד זרים במקום הישראלים הבכירים) - אז לצד אותו הזר ו"במקום סורקין" תצטרך גם להחתים איזה שגב/זלמנסון ב-250 אלף, וזה כבר ישאיר לך בערך מיליון דולר נטו לאותו הזר. מה מביאים במיליון דולר והאם בתוחלת זה שיפור מהותי על סורקין? לא בטוח. ע"ע גבוהים אחרים שהובאו לארץ בקרוב למיליון דולר, גם לקבוצות אחרות (וויילי, אודיאסי, גבריאל למכבי עצמה וכו').

בכל מקרה, גם בהשוואה יחסית כמעט לכל קבוצת יורוליג יש מקומיים שהם Over-paid, החל מסלוקאס שמרוויח 3 מיליון יורו לעונה וכו'. כמובן ש"לא חייבים להשתתף במשחק הזה", אבל זה מאפיין של הצורך להחזיק בשחקנים מקומיים, ושלרוב יש כמה קבוצות שחפצות בשירותם של אותם שחקנים (וכיום זה נכון גם בישראל). לא חושב שזה מה שמפיל את מכבי לעומת קבוצות אחרות ביורוליג.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 1:51 pm 
Hall of Famer

מה זה חשוב כמה לונדברג חתום בפרטיזן. מכבי תשלם עליו 800 אלף.
ועלות מעביד היא עוד 20%-30% מעל לשכר הברוטו של השחקן הישראלי. אני לא יודע אם לשחקן הזר יש עלות מעביד דומה, אני חושב שלא, אלא פחותה.
ואם אתה מביא את סורקין כדוגמא, אז מכבי לא תצטרך להביא אף אחד אחר נוסף, כי את הגבוה הישראלי הנוסף היא כבר החתימה עם ליף. זה רק הפער בין סורקין לבין הזר. לגבי בלאט אפשר להגיד גם כן שעם ג'ון די מכבי סגרה את העסק, אבל אני כן חושב שאפשר להביא מישהו לליגה ולא בסכומים של 250 או 300 אלף, אלא בפחות.

והכול טוב ויפה, אבל יש לנו קנה מידה מאד פשוט להשוואה. העליה המשמעותית בשכר של בלאט וסורקין בפגרה הקודמת ואיזה זרים הגיעו לפני העליה ואיזה זרים הגיעו אחרי. מה היה המיקום של השניים ברוטציה לפני העליה בחוזים, מה אחרי. וזה עוד יותר בולט כשאתה לוקח את ההחתמה של ווקר בקונטקסט הנכון, של צעד פאניקה מול האוהדים ואחרי ההתחמשות של הפועל והעובדה שהם משחקים ביורוליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 3:00 pm 
Hall of Famer

פורסם שלונדברג יקבל ממכבי 130 אלף יורו בחודש (טכנית נותרו עוד בערך 7 חודשים לעונה, אולי פרטיזן לקחה אקסטרה משכורת או משהו...). בלאט מקבל סדר גודל (אני מחלק את השכר שלו ב-10, ככה "נוהגים", לא?) של 70 אלף דולר בחודש (שאמנם עולה למועדון כפול).

כשמכבי הביאה את בראון, בולדווין, קולסון וניבו (מניח שאליהם אתה מתכוון ב"איזה זרים הגיעו לפני העליה") - הם לא עלו יותר (ואני מאמין שאף פחות) מאשר דאוטין, ווקר, בריסט והורד (או אם רוצים זר חדש שהגיע - אז סנטוס).
זה לא רק הכסף מדבר פה.

אני בפרט לא מבין מדוע אתה "נטפל" לבלאט וסורקין דווקא, בעוד "מחליפיהם" בדמות דיברתולומאו ולביא מקבלים סכומים שלא פחותים בהרבה, רק עם תפוקה משמעותית פחות גדולה ביורוליג (ובמקרה של סורקין, גם בשלבי ההכרעה של הליגה הישראלית, שם הוא לא אחת השחקן הטוב ביותר על המגרש, כולל זרי שתי הקבוצות).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 3:18 pm 
מנהל פורום

הדיון בינכם מניח ישראלי אומר נטו = חצי מהברוטו וזה לא ממש נכון. זה רק מס הכנסה וקצת ביטוח לאומי, מה עם הפרשות לקרן השתלמות, קרנות פנסיה?
עלות הזרים לפי ההנחות שלכם זה 0.75/(השכר נטו) איפה המגורים, נסיעות הביתה, רכב צמוד, עמלת סוכן?
גם הסיפור הזה שהמס על הזרים הוא 25% הוא סוג של מוסכמה שלא ראיתי משהו מוסמך בעניין
סביר להניח שהסכומים ברוטו גבוהים יותר ממה שאתם מניחים

לעניין הבניה של מכבי
בולדווין, קולסון, ניבו ובראון היו ההברקות של בלאט האבא במיטבו
בעונה האחרונה בלאט האבא היה הרבה הרבה פחות טוב אבל עדיין הניב את רוקאס, לויד וגבריאל שעם כל הביקורת המוצדקת על כך שלא מדובר בשלישיה שתביא פלייאוף היא עדיין עם ערך יותר טוב מאלה של העונה.
ואז הגיע קולדובלה וכנראה מחזיר את מכבי לתקופת וויצ'יץ' שקדמה לתקופה בלאט 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 3:48 pm 
Junior

וגם פרט שולי של מלחמה שגרמה לזרים, בטח טובים, לא לרצות להגיע לכאן (ואלו שכן הגיעו ברחו מהר), הפסדי הכנסות מאי אירוח בבית ועלייה משמעותית של ההוצאות עם האירוח בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 4:12 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אני בפרט לא מבין מדוע אתה "נטפל" לבלאט וסורקין דווקא, בעוד "מחליפיהם" בדמות דיברתולומאו ולביא מקבלים סכומים שלא פחותים בהרבה, רק עם תפוקה משמעותית פחות גדולה ביורוליג (ובמקרה של סורקין, גם בשלבי ההכרעה של הליגה הישראלית, שם הוא לא אחת השחקן הטוב ביותר על המגרש, כולל זרי שתי הקבוצות).

בינתיים השחקן המוביל של מכבי בליגה הוא סנטוס.
14 נק' ו-5.8 ריב' ו-2 אס' בממוצע למשחק ב-23.3 דק'
82.4% ל-2 (ראשון בליגה)
42.9% ל-3
86.4% מהעונשין
שני בליגה בפלוס-מינוס (יחד עם קלארק)
שביעי בליגה במדד היעילות

לדעתי הוא יהפוך לטוב יותר ככל שהעונה תתקדם. גם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 5:01 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הדיון בינכם מניח ישראלי אומר נטו = חצי מהברוטו וזה לא ממש נכון. זה רק מס הכנסה וקצת ביטוח לאומי, מה עם הפרשות לקרן השתלמות, קרנות פנסיה?
עלות הזרים לפי ההנחות שלכם זה 0.75/(השכר נטו) איפה המגורים, נסיעות הביתה, רכב צמוד, עמלת סוכן?
גם הסיפור הזה שהמס על הזרים הוא 25% הוא סוג של מוסכמה שלא ראיתי משהו מוסמך בעניין

אם תשים לב, בדיון בינינו אני לא דיברתי על ברוטו, אלא על עלות מעביד שגבוהה ב-20%-30% מהברוטו. אני מניח שמרכיבי עלות מעביד אצל שחקן זר פחותים. רכב צמוד, עמלות סוכן, נסיעות, סביר להניח שזהים גם לזרים וגם לישראלים. מגורים יכול להיות הבדל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 5:09 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:

אני בעיקר נטפל לבלאט ולסורקין כי בנוסף לחשבון הבנק שלהם, גם המעמד הקבוצתי שלהם שופר פלאים. כלומר הפגיעה שלהם בקבוצה היא כפולה. גם לוקחים הרבה יותר כסף, אבל גם מקבלים מעמד הרבה יותר גבוה. האחרים רק דופקים את מכבי בפרמטר הכסף. אתה יכול להגיד שאם לא היו מחתימים גם את לביא ואת ג'ון די, אז היה מתפנה יותר כסף ואפשר היה להשקיע יותר בזרים, אבל במקרה הזה הדלתא בין השניים לבין המחליפים שלהם (וחייבים בכל זאת את הישראלים בסגל) יותר קטנה והיכולת של מכבי להשקיע את הכסף בזרים עדיפים הייתה קטנה. ועוד משהו קטן, החוזים של סורקין ובלאט קדמו לחוזים הנוספים, כלומר הצמד עיגן איזה מדד שעל פיו צריך לשלם. כמובן שגם היה מס "הפועל" מעורב בהחתמה של גור לביא.
אני די עקבי בביקורת שלי על מכבי כל השנים. הם בונים קבוצה כאילו הם ריאל מדריד או עשירת יורוליג אחרת, אבל עם חלק קטן מהמשאבים. מה שגורם לכך שיש חורים גדולים בשמיכה. אני הייתי מבין את המשאבים שלי ולוקח יותר הימורים של איכות על חשבון עומק. ברור לי שאני עלול לשלם על כך בעונה בשל פציעות, אבל מצד שני התקרה שלי יותר גבוהה. אני אומר שאני בונה קבוצה שבבסט קייס סצנריו שלה יכולה להגיע גבוה (ולא במקריות כמו למשל התואר האחרון של מכבי), אבל הרצפה שלה יכול להיות שיותר נמוכה. מכבי בונה קבוצה שהתקרה שלה במקרה הטוב תהיה להגיע לפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 09, 2025 5:24 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:

אם תשים לב, בדיון בינינו אני לא דיברתי על ברוטו, אלא על עלות מעביד שגבוהה ב-20%-30% מהברוטו. אני מניח שמרכיבי עלות מעביד אצל שחקן זר פחותים. רכב צמוד, עמלות סוכן, נסיעות, סביר להניח שזהים גם לזרים וגם לישראלים. מגורים יכול להיות הבדל.

הנחה נכונה, הם פחותים, ההפרשות הפנסיוניות לעובדים זרים קטנה בהרבה מאלה שנהוגים לעובד ישראלי ואין קרן השתלמות
השקיפות הפיננסית בכדורסל האירופי היא קטסטרופה אחת גדולה,אבל נדמה שהסכומים שמפורסמים בתקשורת הם נטו לא ברוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 10, 2025 12:33 pm 
Hall of Famer

לונדברג חתם רשמית.בלאט חוזר לנבירת וישחק כבר בסוף נוב' במוקדמות אליפות העולם
הבית של ישראל עם גרמניה קרואטיה וקפריסין.3 מעפילות לשלב הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 10, 2025 7:53 pm 
מנהל פורום

קטש: "לונדברג הגיע עם פציעה קלה, לא משהו רציני, עניין של חוסר מזל..."
כל העולם: חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 11, 2025 12:09 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
קטש: "לונדברג הגיע עם פציעה קלה, לא משהו רציני, עניין של חוסר מזל..."
כל העולם: חחח

הפציעה של לונדברג חמורה משחשבו.
https://share.google/EBOZFZbczRRwr9QOb

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 11, 2025 2:14 pm 
Hall of Famer

במכבי תל אביב הופתעו.

בשום מקום אחר בעולם אף אחד לא הופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 11, 2025 2:23 pm 
Hall of Famer

זה יהיה משעשע אם העניין ככה יתחיל להתעכב קצת, עד שהוא בכלל לא יירשם לליגה הישראלית (אל תשאלו אותי מה ההיגיון, אבל מי חשב שטריפונוביץ' לא יירשם ואומורי כן...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 12, 2025 11:51 am 
Hall of Famer

אם מכבי היתה יכולה היא היתה עושה ניקוי אורוות מחר בבוקר.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 12, 2025 11:53 am 
מנהל פורום

ניקוי אורוות אחרי שהסוסים ברחו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 16, 2025 8:45 am 
Sophomore

הסוכן של קנת' פאריד טוען שהוא סירב להצעה של מכבי מטעמי דת
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19246548

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 16, 2025 9:49 am 
מנהל פורום

Euro_Basket כתב:

פחחח "מטעמי דת". פשוט תכתבו שהוא אנטישמי שאוכל לארוחת בוקר קשקושי תעמולה פרו-פלסטינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 16, 2025 9:50 am 
Junior

אורן80, היו במכבי שחקנים מוסלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 16, 2025 12:27 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:
Euro_Basket כתב:

פחחח "מטעמי דת". פשוט תכתבו שהוא אנטישמי שאוכל לארוחת בוקר קשקושי תעמולה פרו-פלסטינית

מה מטעמי דת?
דווקא יש מסגדים ממש ליד המגרש הביתי
וביפו יש קהילה מוסלמית שתחבק אותו
ואולי מכבי תגדיל את מעגל האוהדים למוסלמים של יפו
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 16, 2025 12:35 pm 
מנהל פורום

לפי הסטורי הזה של לוני ווקר
נראה לי שהקבוצה הבאה שלו זה אברבנל
כיוון משדובר בסטורי, הלינק לא יהיה בתוקף עוד מעט
אז סליחה מראש
https://www.instagram.com/stories/lonni ... hobGZzNg==

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1062 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: