כן, התבלבל לי הכל
זיין לא מוחק
שישאר לדראון עולם
ה BCL נגמר ושי האוזמן הוגג הגיגים על מהות החיים והקשר להם ל BCL
לפני שתקראו את שי, תקראו את אוריאל:
אני מאוד בעד שכל הקבוצות שאין להם רשיון A מלא לכל החיים מהיורוליג, טוב יעשו ויעברו ל BCL
המפעל הזה הראה שאפשר להנות מחוויית כדורסל אירופי ברמה גבוהה, מתח, תקשורות, מחנות אוהדים וכל מה שיפה בספורט הזה, גם בלי יורוליג
מי שלא מאמין לי שיחפש ברשת סרטונים של אוהדי ריטאס וילנא, או סרטונים של קבוצה אחרת שהדליקה את כל מלאגה בשנת 2023
במקום להיות עני בפתח המתחנן לטוב ליבו של אדוניו הקפריזי, טוב יעשה ה"עני" וילך לשחק במקום שלא מתחייס אליו כפרת מזומנים חולבת שמשלם קנס על היות סוג ז או סוג ב במקרה הטוב
עד כאן אוריאל והנה שי שהוא קצת פחות נחרץ אבל עדיין אוהב את ה BCL
ציטוט:
מן גם לשאול שאלות. על עתידו של מפעל שברור לכל שדינו להישחט על מזבח הפוליטיקה של הכדורסל האירופי. כן NBA אירופה, לא NBA אירופה– הBCL סוגרת עשור ועדיין התחושה שמדובר בפרויקט זמני. לאן מכאן? מה התכלית של זכייה בתואר אירופי שלא מקנה כרטיס לרמה הגבוהה יותר? האם בכלל צריך למדוד את תכלית המפעל בפרסים שהוא מעניק או שמא לקדש את החוויה, המורשת, הדרך, והכדורסל? סורי על הפילוסופיה, וברור שמענה לשאלות האלה הוא עניין של פרספקטיבה - אבל הפיינל פור הזה הוא ההוכחה שאפשר לייצר באירופה מוצר כדורסל איכותי מחוץ לבית היוצר של היורוליג. זו לא אותה הרמה, וודאי שלא אותה המסורת – אבל עדיין אפשר. פיב"א יכולה לטפוח לעצמה על השכם. לצד בעיות פורמט ברורות והזיות תורניות תוצרת הטראפני'ז למיניהן, נבנה במהלך השנים מפעל איכותי שהצליח למשוך אליו פרנצ'ייזים אטרקטיביים, לייצר רמה גבוהה של כדורסל ולעטוף אותה במעטפת תקשורת ומדיה הטובה ביבשת. מחכים ומצפים לעונה הבאה.