סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ספטמבר 21, 2026 11:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 5:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הדילמה הראשית: אבולוציה או רבולוציה. כלומר האם לבוא בגישה של שינויים גדולים וחוץ משיי אף אחד לא בטוח כאן, או לתקן פה ושם. את הקליעה ולהוסיף וומבי סטופר
1. מה עושים עם האופציות קבוצה?
1.1 אופציית קבוצה על דורט, 18 מיליון מאריכים?
1.2 אופציית קבוצה על הארט, 28 מיליון מאריכים?
1.3 אופציית קבוצה על קנריץ' ווילאמס, 7 מיליון מאריכים?
2. אם ממשים אופציות קבוצה על הארט ודורט וק. ווילאמס, הם הופכים בעונה הבאה לקבוצה הכי יקרה בליגה. אומר שנית הכי יקרה בליגה. אוקלהומה. אפרון שני,
עמוק באפרון השני אם ממשים את הארט ודרט וק. ווילאמס. אם לא ממשים את דורט וק. ווילאמס אבל כן ממשים את הארט אז הם באפרון השני אבל עם קצת אקרובטיקה אפשר לרדת לאפרון הראשון
3. צ'ט. עולה בעונה הבאה לשכר של 41 מיליון וזה רק ילך ויעלה. עובדים איתו על האופי? שמים אותו בטרייד כדי לקבל וומבי סטופר? לשנמך חוזה, כבר אי אפשר
והוא היה האכזבה הכי גדולה בסדרה הזו.
4. ג'יי דאב עולה ל41 מיליון בעונה הבאה. מה נגיד? עונה מלאת חוסר מזל ינוח קיץ ויחזור חדש, כמו בריצה לאליפות?
או לראות ברצף הפציעות וביכולת אחרי החזרה מהפציעות כסימן הזהרה מוקדם ולחפש טרייד כל עוד הליגה מאמינה בו?
5. אי אפשר לחזק בלי טרייד רק עם נכסים שנצברו כמו שהסברתי בסעיף 2, הקבוצה הופכת ליקרה מאוד. י
6. טרייד על מי? יאניס? טריי מרפי? שניהם? מרקונן?
7. להסתפק באיזה מיטצ'ל רובינסון שיאמלל את וומבי 30 פעם במשחק עד שיצא בשש עבירות וומבי כבר יאבד את החשק לחיות. וומבי הרוויח ביושר התנקשות
בקריירה הספורטיבית שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 11:57 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהייתה סדרה ברמה גבוהה, של שתי קבוצות מיוחדות מאוד, ועם המון עומק ואיכויות.
ברור שבמבחן התוצאה למי אכפת שעשית שני סוויפים, אם אתה מפסיד בגמר האזורי, אבל ברמת המאקרו לא חושב שהפלייאוף של אוקלהומה היה חלש/מאכזב במיוחד, ויש להם גם נקודות חיוביות לקחת לשנים הבאות (בעיקר אם נזכור שג'יי-דאב שיחק רק בחמישה משחקים בפלייאוף) - כי כמה שחקני משנה נתנו פלייאוף טוב בכללי, ובפרט סדרה טובה מול הספרס:
1. קארוסו - ממש מדהים מול הספרס. 15 נקודות בממוצע, 50% לשלוש (גם כשלא שומרים אותך זה לא מובן מאליו, בפרט שאלו לא שלשות פנויות לגמרי, אלא עם הצל של וומבי ממרחק...), כניסות חזקות עד הטבעת גם מול וומבי, וכמובן אינסוף דיפלקשנים ופעולות מועילות. בן 32 ועדיין יכול להיות שחקן מרכזי מאוד בקונטנדרית (אולי אפילו ממש עד סוף החוזה שלו - עוד 3 שנים).
2. מיצ'ל ומקיין כסקוררים מהקו האחורי - הראשון עם ממוצעים סביב 4,4,15 בכל הפלייאוף. השני עם 10 נקודות ב-17 דקות בממוצע - הראה שהוא יופי של אינסטנט-אופנס. כמובן שאם ג'יי-דאב משחק 30-35 דקות מדי משחק, אז התפקיד היחסי שלהם קטן, מה שיכול עוד יותר להגדיל את היעילות/אפקטיביות וכו'.
3. וואלאס - 48% לשלוש בפלייאוף. בפרט כמדומני איזה 4 שלשות ברבע האחרון וכמעט הקאמבק במשחק 7. למעשה כבר בעונה הסדירה השיג מספרים ממש דומים לדורט, ובפלייאוף (ובפרט בסדרה מול הספרס) כבר נראה טוב ממנו, אז נראה לי טבעי שלא ייממשו כעת אופציית קבוצה לדורט, ויגדילו את התפקיד היחסי של וואלאס.
4. ג'יילין וויליאמס - ממש ממש אחלה, אפילו מול הספרס. מאוד חכם, עושה את שלו, מדי פעם כמה שלשות ברצף.

מה הדברים העיקריים שהייתי חושב שצריך לעשות:
א. להמשיך עוד עונה אחת עם הארטנשטיין, לא עם דורט.
ב. לחפש כבר "מחליף עתידי להארטנשטיין", זה יכול להיות שחקן יחסית אפור (כמו שהספרס יחסית הבריקו עם קורנט) שיעזור להם לדקות ספציפיות במצ'-אפים צפויים עתידים מול וומבי ויוקיץ', ובעיקר (אפיק ההתקדמות העיקרי שלהם בשנים הקרובות בעיניי) לטרגט איזה גבוה שהוא שנה שנייה-שלישית ועדיין על חוזה רוקי, ולתת לקבוצה שלו הצעה "שהיא לא יכולה לסרב לה" (צעיר או שניים סבירים משלהם, בחירות דראפט וכו'). לפני שנה חשבתי על דורן למשל, משהו בסגנון הזה מבחינת קצב ההתפתחות/התקדמות (כמובן לא במצבו כעת לקראת החוזה הגדול, אלא שחקן שהם עוד יוכלו להנות ממנו עוד 2-3 פלייאופים על חוזה הרוקי, לקראת הבעיות הצפויות בשכר).
ג. בשוליים - יש אופציות קבוצה על קנריך וויליאמס (7M) וטופיץ' (5.5M). פה הם יכולים להעריך מה הסיכוי שהשחקנים הללו יתקדמו עוד משמעותית, או לחילופין מה הם צפויים לבחור בדראפט ולחזק את שולי הרוטציה בדרך הזו. עקרונית לצורך החיסכון הכספי - אולי כדאי לשקול פרידה, אפילו שלכאורה אלו לא חוזים כבדים.

לא חושב שהייתי מחפש "טרייד גדול" על הולמגרן או ג'יי-דאב, אלא אם נוצרת הזדמנות מיוחדת (סטייל ניקו האריסון עם דונצ'יץ'). בפרט לא הייתי הולך על הדור של דוראנט, יאניס וכו', אלא רק על יותר צעירים.

כמובן שהספרס נראים כמו קבוצה מבטיחה מאוד לשנים הקרובות, אבל גם להם יהיו את האתגרים שלהם בעוד שנה-שנתיים (בין אם זה הארכת חוזים, פציעות, היררכיה וכו'), ולחלוטין לא הייתי סותם את הגולל על אוקלהומה בתצורתה הנוכחית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 8:32 am 
מנהל פורום

בנוסף, סטטיסטית סביר להניח שבשלב מסוים לומבי תהיה פציעה שתשבית אותו לעונה או חצי עונה.
האם זה משהו שאוקייסי צריך לבנות עליו? לא יודע, אבל זה כן משהו שסביר שיקרה מתישהו לאור מבנה הגוף של ומבי ויותר סביר מאשר סופרספטארים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 5:55 pm 
Junior

שמואליקי, ניתוח יפה. מסכים שויתור על דורט מתבקש. אבל יש גם עוד דרכים לחסוך בשכר. ציינת את קנריק וטופיץ' כי יש להם חוזים עם אופציית קבוצה. את קנריק אולי הייתי משאיר כי יש לו ערך לקבוצה. לטופיץ' פשוט אין מקום ברוטציה והוא שחקן שצריך את הכדור בידיים ודקות כדי להתפתח. לא רואה את זה קורה והייתי שולח אותו לקבוצה אחרת כחלק מחבילה (כן, גם אם בעתיד הוא יהיה איזה ג'וש גידי, שזה משהו שאי אפשר לראות כל עוד הוא בת'אנדר).

מעבר לשלושה האלה, ארון וויגינס ואייזייה ג'ו נמחקו מהרוטציה בפלייאוף אפילו כשמיצ'ל וג'יי דאב פצועים. הם לא מצטיינים בהגנה (לפחות ביחס לאחרים) ולא מספיק יצירתיים בהתקפה (לוויגינס יש יצירתיות, אבל לא ברמה מספיק גבוהה) והקליעה של ג'ו לא מספיקה כדי לחפות על זה. הם יקבלו בשנה הבאה 22 מיליון ביחד. אבל יש להם חוזים יורדים נוחים לעוד שנתיים (וויגינס אפילו עם שנה שלישית אופציית קבוצה) ולדעתי לא תהייה בעייה למצוא להם קבוצה שתהנה מהכישורים שלהם יותר מהת'אנדר. אז אפשר להעביר אותם כחלק ממהלך על שחקן או פשוט כדי לחסוך שכר (צריך להחתים את וואלאס לחוזה חדש).

הארנשטיין זה סימן שאלה בעיני, בהנחה שהת'אנדר מכוונים לסגל שבעיקר נבנה כדי להתמודד מול הספרס בשנים הקרובות. זה לא רק השכר הגבוה לשנה הבאה, אלא גם השאלה אם הוא השחקן הכי מוצלח לתפקיד. מצד אחד, הוא היה השומר שהכי הצליח מול וומבי וגם תרם בריבאונד התקפה וחכמת משחק. מצד שני, אין לו בכלל קליעה מבחוץ (אפילו לא ברמת האיום), וכשהת'אנדר איתו על המגרש וומבי לא צריך בכלל לצאת מהצבע והכל נהיה הרבה יותר צפוף. אני מאוד מחבב אותו והייתי בכל זאת משאיר אותו אם הוא מוכן לחתום על חוזה חדש נמוך יותר (נניח 15 עד 18 מיליון לשלוש שנים). אבל אחרת, צריך באמת לחפש מחליף.

מי? אופציה אחת היא מה ששמואליקי הציע. אבל יש גם אופציות אחרות. קודם כל, בדראפט שעבר הת'אנדר בחרו בתומאס סורבר, סנטר בגובה 2.10 עם מוטת ידיים של 2.30 ו-120 קילו, די נייד, שאמור להצטיין בהגנה (2 בלוקים ו-1.5 חטיפות למשחק בקולג'). למרבה הצער, הוא נפצע במחנה האימונים וגמר את העונה, אז הם לא יכלו לראות מה הוא שווה וכנראה שיקח עוד זמן לבדוק את זה. סביר להניח שגם הוא, כמו הארטנשטיין, לא יהווה איום מבחוץ. אבל אולי הוא יכול לשמור על וומבי? ותג המחיר שלו (בערך 5 מיליון לעונה) נמוך משמעותית.

מעבר לזה, לת'אנדר יש את הבחירה ה-12 (וה-17) בדראפט הקרוב. השחקן שהייתי מטרגט איתה הוא יאקסל לינדנברג ממישיגן (גם אם צריך להתקדם מקום או שניים כדי לקבל אותו). הוא כבר בן 24 אז לכאורה האפסייד מוגבל, אבל הוא קומבו פורוורד גדול (2.08, מוטת ידיים של 2.23, במשקל 110 קילו), עם יופי של הגנה, שגם יכול לשים גוף על וומבי וגם להוות איום מהשלוש שיוציא אותו מהצבע (37% ב-4.5 זריקות למשחק בריצת האליפות של מישיגן).

מהלכים גדולים יותר? בהחלט לא הייתי הולך על שחקנים כמו דוראנט או מרקאנן, בעיקר בגלל המשכורות. את יאניס אני מאוד אוהב ולדעתי הוא עדיין גיים צ'יינג'ר, אבל מעבר לדאגות הבריאותיות (שאולי קצת מוגזמות) ועניין הריווח (גם פחות מודאג מזה כשיש לך שחקן ברמה הזו), יש את עניין השכר, שאיתו אוריאל התחיל את הפוסט. ההבדל בשכר בין צ'ט לבין יאניס הוא בערך 20 מיליון דולר, וזה משמעותי מאוד לקבוצה שצריכה לחשוב עכשיו בזהירות על כל דולר. אם כבר, הייתי עושה מהלך צנוע יותר על מישהו כמו טריי מרפי מניו-אורלינס, שמביא גודל וקליעה בעמדת הסמול פורוורד. גם הוא לא זול (27 מיליון בשנה הבאה), אבל זה משהו שאפשר אולי להסתדר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 6:44 pm 
Sophomore

מסכים עם הניתוחים בגדול, לא נראה לי שזה על הראדר אבל לעשות אוברקורקשן בשלב הזה ובהתחשב בחיסורים זה לא אחראי, בטח שלא איזה זקן דוראנט שישנה את כל האיזון בחדר ההלבשה וגם לא ישנה את המאצ׳אפ עם וומבי.

אני גם חושב שהשאלה היא לא לגבי צ׳ט ספציפית שכן נתן עונה מעולה, כן גם העלה סימני שאלה לגבי תפקוד כאולסטאר באופן מתמשך וכנראה גם החסינות המנטלית מול וומבי ספציפית, אבל הוא עדיין נכס מקצועי על המגרש ובמשכורת הזו.
אני שם גם את יאניס כסימן שאלה מבחינת רצון שלהם להכנס להרפתקאה כזו, ולו בגלל האישיות (מקצועית יש הגיון) וניהולית הצורך להאריך לו ב300 מיליון זה חתיכת שינוי כיוון.
אני כן חושב לעומת זאת שלהביא סנטר מהדראפט ולהתחיל לבנות אותו זה קצת פחות מתאים בשלב הזה, היריבות עם הספרס כאן, צריך מישהו שישנה את מערך הכוחות כבר שנה הבאה.
נראה שהשארה של הארט הכי הגיונית בטח אם הוא מסכים לחוזה ארוך וקטן יותר (שיהיה גם סחיר לכמה שנים הקרובות) ולהתמקד ב4.5 פיזי שיכול לשחק גם איתו וגם עם צ׳ט לסירוגין,
אולי משהו בפרופיל של באנקרו מבחינת הפיזיות (פחות עם הארט, אחלה עם צ׳ט).
יכולים גם לתת ליוטה הצעת לבן על לבן +נכסים שאי אפשר לסרב לה על קסלר במקום הארט אם הם חושבים שיש לו פוטנציאל במאצ׳אפ מול וומבי, או פשוט להוסיף עוד איזה RW3 ולקוות שזה יספיק.

השאלה הגדולה יותר היא אם צריך באמת ללכת על איזה מרפי ולהעלות את רמת היצירה והשוטמייקינג בהתקפה בעמדה הזו, כי לכאורה ג׳יי דאב בריא יותר טוב אול אראונד, וגם אם הם בכיף יכולים לשחק יחד, בסוף היוסג׳ מוגבל.
רעיון מעניין אבל בשבילם מרפי, ובכלל יש להם כ״כ הרבה גמישות הקיץ עם אופציות קבוצה וכמובן שק הנכסים, הם בעצם יכולים ללכת על כל שחקן שהם רוצים ויהיה קשה להגיד להם לא.
בקונסטלציה מסויימת אם הם מודאגים מהזמינות של ג׳יי דאב, הייתי הולך על שילוב של גארד יוצר (מהספסל) ומרפי במקומו ודורט, ונותן עוד שנה לבחון את הצמד צ׳ט-הארט מול הספרס לפני מהלך גדול יותר.
זה יכול להיות איזה שארפ מפורטלנד, אפילו דסומו, תכלס יש את מיטצ׳ל גם אז אולי זה גם נמהר מידי לעשות, אבל יש פה מחשבה על מה שראינו שקורה שדוחקים את שיי לפינה עם הדאבלים, יכול להיות שלא יזיק עוד פליימייקינג טהור, אולי אפילו ריבס.
אבל בגדול הכי הגיוני להשאיר הכל על קינו מבחינת שיטה ולבחון שידרוגים פר עמדה לרוחב הסגל- קאמארה על דורט, קסלר על הארט אולי, דסומו על וויגינס, כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 8:09 pm 
Senior

התאנדר במקום מעניין מאוד. מעריך שהשאלה הראשונה שהם יישאלו את עצמם היא האם זאת הייתה ההזדמנות שלהם לנצח את הספרס עם ההרכב הזה ומעכשיו, ככל שהספרס יתבגרו זה רק יילך ויעשה פחות סביר, או שהכל טוב, ועם ג׳יי דאב בריא ומיטצ׳ל בריא, הם יהיו פייבוריטים בעונה הבאה.
אני חושב שנגלה את התשובה הזאת במהלך הקיץ, ושבהתאם לזה אפשר יהיה לצפות לאחת משלוש גישות מצידם:
אחת היא כזאת שאומרת שאם לא ניצחת הפעם את הספרס, הפעם הבאה תהיה כבר הרבה יותר קשה ולכן יש צורך בחיזוק משמעותי על ידי פדייה של הרבה מהנכסים שלהם עבור איזה יאניס כזה.
אחרת היא שהם חזקים מספיק כבר עכשיו, וצריכים אולי שינויים בשוליים וטיפה להשתחרר מחוזים כבדים, אבל המטרה היא להישאר כמה שאפשר על אותו המסלול.
והשלישית היא שהסיכויים כרגע לא טובים מול הספרס, שזה עדיין לא הזמן לעשות מהלך על כוכב גדול ושהדגש צריך להיות על חסכון משמעותי ובריחה מהאייפרון העונה, בשביל מאמץ מחודש בעתיד אחרי עוד קצת למידה עצמית כמו שפרסטי אוהב. זאת האופציה הכי פחות סבירה בעיני, אולי אפילו לא סבירה בכלל, אבל היא לא משהו שלא ראינו מבעלים של קבוצות.

התאנדר הצליחו עד עכשיו לרקוד יפה על התווך שבין שימור האופציות והנכסים העתידיים לבין הצלחה גדולה מאוד במיידית - כזאת שמאפשרת להם לשמר את כל האופציות והנכסים. זאת הפעם הראשונה שנראה שמשהו אולי קצת נשבר בגישה הזאת וזה יהיה מסקרן לאללה לאן פרסטי ייקח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 8:43 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד למיצ׳ל, שהוא באמת אחלה שחקן והכל, ג׳יי דאב של השנה הקודמת היה הפיפן של הקבוצה. קשה לג׳ורדן לנצח בלי פיפן (במיוחד אם שג״א, לא באמת ברמה של ג׳ורדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 11:15 pm 
Junior

עשו פה אחלה ניתוחים, אז אני רק אגע בשלוש נקודות:
- צריכים להחליט עקרונית האם עושים מהלך גדול על כוכב סטייל יאניס או לפחות מרקאנן. עד עכשיו זה לא היה נדרש, בהתחשב בשיפור של הספרס גם חזרה של ג'יי דאב לכושר יכולה לא להספיק. יאניס זה יקר ומסוכן, אבל אוקייסי במצב שהיא חייבת לקחת את הסיכון הזה לטעמי, ויש לה את הנכסים לשלם
- הסגל בכל מקרה רחב מדי - יש להם כרגע 15 מקומות תפוסים ברוסטר ועוד 2 בחירות סיבוב ראשון - כלומר יהיו חייבים להוריד שני שחקנים לפחות
- צריך לא רק לצמצם את הסגל בגלל מגבלת ה-15, לטעמי הם צריכים לעשות בחירה בין שחקנים שהם רוצים לקדם. אייזיאה ג'ו ואארון ויגינס זו דוגמא טובה, כנראה שהם לא בתכניות ויש להם ערך. אבל גם לדעתי יש שאלה מבין דורט ווואלאס - הייתי משחרר את דורט כדי לתת יותר דקות לוואלאס. אני גם חושב שאג'יי מיצ'ל וג'ארד מקיין זה שני שחקנים שהראו המון פוטנציאל, וחייבים לתת להם דקות בשנה הבאה. תוסיפו את סובר וטופיץ' - זה יותר מדי שחקנים שצריכים לקבל דקות, או נכסים מבוזבזים אם הם לא מקבלים דקות. הם חייבים לקצר את הרוטציה למקסימום 11-12 שחקנים שמקבלים דקות משמעותיות. צריך לקחת בחשבון גם פציעות, אבל גם בהנתן הפציעות של ג'יי דאב ומיצ'ל עדיין השנה ג'ו, וויגינס וטופיץ' לא קיבלו דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 8:13 am 
Hall of Famer

צ'ט עבור KD. מי אומר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 10:26 am 
Junior

satriani כתב:
צ'ט עבור KD. מי אומר לא?

אוקייסי, וזה אפילו לא קרוב
דוראנט כבר הוכיח שהוא לא רק שלא משפר קבוצות אלא גם לוקח אחורה קבוצה שכבר היו טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 12:05 pm 
Junior

אני חושב שיש קצת הסחפות עם הספרס, הם לא ישלטו בליגה וגם אם ישתפרו כצפוי, עדיין יש ענייני פציעות של שחקני מפתח כמו שקרה לתאנדר. אם הם היו ניגפים 4-1 היה כדאי לעשות חושבים אבל הסדרה הזאת יכלה בקלות ללכת לתאנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 12:10 pm 
Hall of Famer

על כל עונה אפשר לספר סיפורים, אבל בפועל דוראנט היה שותף לניצחונות רק בשתי סדרות פלייאוף בשבע השנים האחרונות (מאז עזב את גולדן-סטייט).
לפעמים זו הקבוצה, לפעמים הוא לא כשיר, אבל זו השורה התחתונה.
מילא קבוצות אחרות שרוצות "להמר" שהכל יתחבר להם איתו (ובסוף מתחרטות על זה...), אבל OKC עדיין במצב מצוין מבחינת הסגל והאופק שלה (זה לא סותר שהספרס אולי במצב מצוין עוד יותר), ואין להם סיבה לסכן זאת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 12:54 pm 
מנהל פורום

נה ראינו או מה למדנו משתי האליפויות שהוא לקח עם קרי?
אם יש לך קבוצה ארוזה מוכנה שצריכה שלייקס על החגורה כדי לנצח, דוראנט הוא האחד
עד לגבי האופי וסט הכישורים, אין ספק שהוא יכול להיות לשיי כמו שהיה לקרי
רק שאז הוא היה בן....כמה? 30 נגיד?
ועכשיו הוא בן ..כמה? 37 אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2026 1:15 pm 
Sophomore

אבל כל העוצמה שלהם באה מזה שיש סגל שלם שמתאים את עצמו לשיטה, משחק הגנה וממלא תפקיד התקפי כחלק מהשטף.
בהתקפה, הוא בטח לא הארדן ש״הוא השיטה״ והוא כן יכול להפוך לנשק בידודים כחלק מהשיטה, וגם המאמן וגם השחקנים יכולים למצוא דרכים להכיל ואף למקסם את זה בתאוריה.
אבל בגיל הזה הוא לא יכול לשחק הגנה בקצב והאינטנסיביות הזו והוא יהיה סיכון גדול מבחינת חדר הלבשה ותרבות.

אני באמת חושב שהתגובות מוגזמות והם בסבירות קטנה מאוד ילכו על מהלך קיצוני כמו יאניס (מילא) או דוראנט ויעדיפו להביא עוד כוח אש שיתאים את עצמו למארג והתרבות שכבר ביססו.
מקצועית גם אפשר להוסיף חתיכות מאוד ספציפיות שמשלימות פערים במאצ׳אפ מול הספרס אבל הם דומיננטים מול שאר הליגה, איזה אינטרס יש להם לזעזע מכונה משומנת עם יתרון על 28 קבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2026 7:43 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
satriani כתב:
צ'ט עבור KD. מי אומר לא?

אוקייסי, וזה אפילו לא קרוב
דוראנט כבר הוכיח שהוא לא רק שלא משפר קבוצות אלא גם לוקח אחורה קבוצה שכבר היו טובות

ברור עדיף "אולסטאר" שעושה חמישים מיליון ולא זרק לסל המשחק שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה