סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 27, 2026 9:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא

כמה ייגמר?
תל אביב ב-3 13%  13%  [ 3 ]
תל אביב ב-4 38%  38%  [ 9 ]
תל אביב ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-4 17%  17%  [ 4 ]
ירושלים ב-3 8%  8%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 24
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רק להמחיש את גודל הקרקס, השופט גזר על ירושלים קנס ונשיאה בעלויות המשחק החוזר. כלומר, הוא הכיר באשמה של ירושלים ומשום כך נתן להם פרס עצום.
כלומר, תוצאת הסדרה היא 0-0 והיום מחזיקת יתרון הביתיות תשחק בחוץ את המשחק הראשון בסדרה.
לקרוא לזה חוג זו מחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:08 pm 
Hall of Famer

אם הייתי במשחק ביום ראשון אני מקבל כרטיס חינם למשחק החוזר?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:09 pm 
Freshman

מישהו צריך לממן את הקנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:09 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
יש את הקטע הזה של לקרא לכדורסל חוג, נכון? אני באמת מכיר חוגים שמנוהלים יותר נכון וחכם. יש מצב שיהיה צריך לשחק את משחק 4 לפני שיהיה ברור אם בכלל צריך אותו. איזה בדיחה…

מין הסתם ישנו את הסדר של המשחקים, אם זה באמת ייצא אל הפועל...... ביום חמישי ושבת יהיו שני משחקים ביד אליהו. אני מניח שעם כל הלחץ התקשורתי וכו׳ ההחלטה תשתנה בערעור. מתי יסגרו את הקרקס הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:25 pm 
Hall of Famer

זה יתהפך בערעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:30 pm 
Sophomore

תשמעו אם הפועל מנצחת איכשהו היום עופר ינאי הולך להתפחלץ ברמות אחרות ונוספו כ״כ הרבה דרכים שמחוץ למגרש לסדרה הזו להתפוצץ :)
שלא לדבר על זה שכולם פה קיפלו מלחמה כאילו טראמפ, ביבי או משמרות המהפכה לא יכולים לעשות מהלך ולהתחיל אותה מחדש בכל רגע נתון.
התרחיש של הוקיץ׳ של משחק 4 לפני שיודעים אם צריך אותו באמת מצחיק, הליגה בדיחה, ובמחשבה שניה אולי צריך להפסיק לדרוש את ראשי ההנהלה, הם בסך הכל ביישור קו עם הרמה של ניהול הליגה, בסוף חייבים ליהיות ליצנים כדי לעבוד בקרקס.

ועדיין, אני חושב שיש פה עוד זווית: העובדה ש4 זרים עזבו את הקבוצה סוג של היוותה הוכחה שלא היו מניעים זרים בהחלטה לא לעלות לרבע הרביעי ביום ראשון, אני מניח שזה היה הפרט שהטה את המטוטלת, ויש הגיון מסויים בוואקום.
כמובן שהצד הציני של ההגיון הזה הוא שהם בטח חושבים שבכל מקרה הפועל בלי חלק נכבד מהזרים גם ככה תפסיד, אז אין סיכון שבסוף הקבוצה המקופחת לכאורה תפסיד.
והדובדבן שבקצפת זה מצד שני עדיין הטילו את האשמה על הפועל עם הקנס והעלויות, ככה שאי אפשר אפילו להגיד שזה הכל יושב תחת נסיבות כוח עליון וכו׳.
מצד שלישי לא הסכימו להזיז את חצי הגמר השני ששוחק תחת חוסר וודאות, פחות זרים למכבי ובלי קהל, ועכשיו המשחק החוזר ישוחק עם קהל? כל כך הרבה שאלות, זה מביך וקורע באותו הזמן.

השיט שואו שהולך להתגלגל הלאה עכשיו זה משהו שיכול לקרות רק בליגת העסקנים שלנו, אני אפילו לא מבין איזה אינטרס ההחלטה הזו משרתת:
כנראה שלא של הפועל שתזכה להיות מובכת בעוד אקסטרה משחק, בטח שלא שלנו האוהדים, בטח שלא הפועל או מכבי ת״א, ובטח שלא המנהלת שיחרבנו עליה מכל כיוון.
אם יש פה קונספירציית שחיתות, אני אפילו לא יודע מי יכול להיות המשחד... ואם ת״א מערערת וזוכה, כל זה תוך כדי שהסדרה בעיצומה רק נזכיר, זה רק מעמיק את הבור של המנהלת.

כולנו פה אוהבים כדורסל מקומי אבל אני באמת חושב שכל הסימנים מצביעים על הצורך לסגור ולהפריט לגמרי את הענף, זה פשוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:46 pm 
Hall of Famer

אפשר לדבר על כדורסל?
אז מה יש לנו הערב?
להפועל ירושלים אין הגנה הערב. בכלל.
צפוי משחק עם סקור גבוה.
המשחק יהיה תחרותי אם ווינסטון והארפר יתפסו יד מבחוץ.
מקווה שנחזיק לשלושה רבעים לפחות.
מגיע לקהל, מגיע גם לאדלסון הביש גדא ויותר מכולם - מגיע להארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:51 pm 
Sophomore

קלוש ביותר אבל יש תרחיש שהפועל היום מנצחת ומתחילה מסע לנסיקה מקצועית בלתי צפויה כי המצב ההזוי שם הרבה שחקנים במוטיבציה לעשות את הבלתי יאומן:

- הארפר שמשום מה תחת כישוף של מתן נראה שרוצה להשאר בקרקס בתור ההדליינר שממשיך להכניס את הראש ללוע האריה לרקע תשואות הקהל (ולקוות שהאריה לא יזכר שהוא אריה בטעות)
- קאדין המושמץ שבניגוד להערכות פה דווקא יעלה את המחיר שלו לעונה הבאה (כאן או שם) אם ישחק טוב ויהיה האס של הסדרה
- בורג עם עודף מוטיבציה אחרי שישב שנה בהקפאה ויכול להפוך בין רגע לאהוב האהדים, במועדון שהוא אוהד מילדות
- דימה, שמצב שתחת מעטה האדישות הוא בכלל רוצח סדרתי ויהיה לו סוף סוף מקום לפרק אגרסיות, מה גם שת״א לאו דווקא מוכנה לסייז שלו ואולי קצת נטולת תשובות, בעיקר ללא אטורו
- לוי, שכמובן לא יהיה יעיל לאורך זמן שבאמת צריכים שיהיה אבל למה לא עכשיו כשהוא יכול להוסיף שמן למדורת הטירלול של ינאי, בדרך להפסד למכבי בגמר
- קשיוס שנע בין אימונים לפגישות AA בחודשים האחרונים יכול להתחיל יוני פיכח ולבוא משום מקום לקלאץ׳ (ולקבל ממתן חוזה של מיליון לשנה ל3 שנים ולחזור לאלכהול והסמים)
- סמית׳ שגם ככה טוב במאצ׳אפ הזה יחשוב שהנה ההזדמנות להראות לכל האוהדים הרעילים שהוא תמיד היה הסנטר הטוב בקבוצה
- וכמובן, עירבוב קלפים מטורף, סערה מושלמת של נסיבות לא צפויות שאולי יגרמו לכך שהפועל ת״א יתקשו להגיב לרוטציות המשונות שעל המגרש (טוב גם לאלון, סוג של כל התשובות הלא נכונות תופסות בשלב הזה)

בחזרה למציאות כמובן שלא, אבל אני כבר הייתי בכיוון של לוותר על לצפות במשחק הערב, והנה אני לגמרי בעיניין שוב, אולי הקונספירציה היא בכלל כדי להעלות את הרייטינג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 5:54 pm 
Freshman

אבימאל כתב:
אפשר לדבר על כדורסל?
אז מה יש לנו הערב?
להפועל ירושלים אין הגנה הערב. בכלל.
צפוי משחק עם סקור גבוה.
המשחק יהיה תחרותי אם ווינסטון והארפר יתפסו יד מבחוץ.
מקווה שנחזיק לשלושה רבעים לפחות.
מגיע לקהל, מגיע גם לאדלסון הביש גדא ויותר מכולם - מגיע להארפר.

טוב, שלוש רבעים זה הסטנדרט הירושלמי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:21 pm 
Hall of Famer

מי פילל.
4 כותרות ראשיות של spprt5 עוסקות בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:31 pm 
Freshman

אבימאל כתב:
מי פילל.
4 כותרות ראשיות של spprt5 עוסקות בכדורסל.

ואף אחת מהן לא מסבירה מה לעזאזל הסבר הדיינים, לפסיקת משחק חוזר ולא חידוש מהרבע הרביעי.

באמת שזה נשגב מבינתי. גם אם התקבלו הטענות של ה. ירושלים (שזה דבר שמשפטית אני חושב שיש לו קייס. קרה מקרה דומה בכדורגל במשחק בין ב"ש לסכנין כמדומני שקבוצה אחת לא הסכימה לחדש את המשחק לדרישת השופטים ובכל זאת לא ממש נענשה), מה הסיבה לאפס את כל שלושת הרבעים הראשונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:33 pm 
Junior

איך אתם מציעים לחדש את הרבע הרביעי?
להביא את כולם במיוחד ל20 דק? לעשות משחק רצוף 5 רבעים כשהראשון הוא הרביעי של הקודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:36 pm 
Freshman

10 דקות בלי קהל, כן.
זה לא כזה מורכב.
מה יותר קשה לארגן לוגיסטית - משחק שלם או רבע אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Freshman

מה הבעיה להביא את כולם לרבע אחד? חבל על הנסיעות באוטובוס? מה עם זה שבדיעבד כל מי שהגיע בראשון, וכל ההוצאות מסביב היו לחינם? להביא לרבע אחד זה רע ולמחוק מאמץ של שלושה רבעים זה טוב? אני אוהד ירושלים, ובעיני זו החלטה גרועה.
בזמן שמיועד למשחק חוזר, תעשו רבע אחד מאותה תוצאה. אם אני לא טועה גם היו דברים מעולם, אנסה לבדוק אם יהיה לי פנאי. בכדורגל בוודאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Freshman

מוציאים את החשק מהענף. הכדורסל זה אחד הדברים היחידים שמשמחים אותי בארץ מאז הקורונה ופשוט מחרבים את הענף הזה. כל פעם שיש משבר בוחרים לא נכון והמנהלת הזאת הפכה מגוף מקצועי ומתוקתק לגוף חובבני שהאיגוד נראה לידו כמו יול"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:40 pm 
Freshman

קודם כל החלטה מפתיעה . בהחלט אפשר להצדיק אותה ואפשר לא . יש להודות שיש חוסר עקביות בהחלטה לחייב את י-ם הוצאות ומצד שני לקבוע משחק חוזר.

כמה שאלות?

האם עדיין מותר להחתים זרים ? ישראלים?

מישהו יודע מה המצב של יובל וגבי?

יש שקט מצד הפועל תל אביב על מי מהזרים שלהם בארץ ומי לא - אני לא אתפלא אם נגלה פתאום שגם תל אביב לא מעלה למגרש חמישה זרים הערב . ( לא אתפלא כלומר הייתי שם שקל תמורת 5 ש"ח בהימור על זה או משהו דומה)

לי-ם וגם ובכל מקרה לתל אביב יש פתאום משימה לנסות למרות הכל לשכנע זרים לחזור לארץ ( או לשכנע את ישראל להפציץ בדחייה) , אני מניח שהאתגר של י-ם הוא ויילי וסניד של תל אביב ( אוטורו ובלייקני ואולי אודייסי )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:43 pm 
Junior

כן, להביא לרבע אחד זה הרבה יותר בזבזני וחסר טעם מלהביא למשחק מלא ועוד עם קהל.
מעבר לזה שמדובר פה בשחקנים מקצועיים ופלייאוף חצי גמר הליגה והם לא באים להעביר רבע בכיף כמו בספורטק.

אני גם לא מתחבר בכלל לפס"ד אבל הפתרון של לשחק רבע אחד גם לא נראה לי. לדעתי היה צריך להיות פה הפסד טכני.

גם ולנסיה לא באה לארץ ב2004 בגלל חשש ממצב בטחוני ומאוד הבינו אותם אבל נתנו להם טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:46 pm 
Freshman

ממליץ על אדר פאר לשופט של המשחק החזור.
שיהיו קצת צחוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 6:55 pm 
Freshman

Dovi כתב:
כן, להביא לרבע אחד זה הרבה יותר בזבזני וחסר טעם מלהביא למשחק מלא ועוד עם קהל.
מעבר לזה שמדובר פה בשחקנים מקצועיים ופלייאוף חצי גמר הליגה והם לא באים להעביר רבע בכיף כמו בספורטק.

אני גם לא מתחבר בכלל לפס"ד אבל הפתרון של לשחק רבע אחד גם לא נראה לי. לדעתי היה צריך להיות פה הפסד טכני.

גם ולנסיה לא באה לארץ ב2004 בגלל חשש ממצב בטחוני ומאוד הבינו אותם אבל נתנו להם טכני.

דוגמאות

1. https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=468393
2. https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=159704
3. https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=102759
4. https://www.espn.com/nba/news/story?id=3192421

אבל אציין ביושר, שבכדורגל האנגלי לדוגמא התקנון קובע בדווקא שהמשחק יחודש מהדקה הראשונה ויאופס ל0-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 7:56 pm 
Freshman

בילי תומפסון כתב:
קודם כל החלטה מפתיעה . בהחלט אפשר להצדיק אותה ואפשר לא . יש להודות שיש חוסר עקביות בהחלטה לחייב את י-ם הוצאות ומצד שני לקבוע משחק חוזר.

כמה שאלות?

האם עדיין מותר להחתים זרים ? ישראלים?

מישהו יודע מה המצב של יובל וגבי?

יש שקט מצד הפועל תל אביב על מי מהזרים שלהם בארץ ומי לא - אני לא אתפלא אם נגלה פתאום שגם תל אביב לא מעלה למגרש חמישה זרים הערב . ( לא אתפלא כלומר הייתי שם שקל תמורת 5 ש"ח בהימור על זה או משהו דומה)

לי-ם וגם ובכל מקרה לתל אביב יש פתאום משימה לנסות למרות הכל לשכנע זרים לחזור לארץ ( או לשכנע את ישראל להפציץ בדחייה) , אני מניח שהאתגר של י-ם הוא ויילי וסניד של תל אביב ( אוטורו ובלייקני ואולי אודייסי )

איך אפשר להצדיק אותה אם על הפועל ת"א איימו בהורדת ליגה אם לא תופיע למשחקים בצפון המופגז תחת התרעות?
במקרה הזה אפילו לא הייתה התרעה, רק בקשה לפנות את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 8:07 pm 
Junior

למה לתת דוגמאות מהכדורגל כשלפני איזה חודש שיחקו בספרד מחצית שנייה של משחק כדורסל שהתחיל בינואר או משהו. ג'ובנטוט-מלאגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 8:09 pm 
Hall of Famer

ההחלטה כל כך הזויה מכל הבחינות - שנותר רק לצחוק
אז אתרום את חלקי

היות שלהפועל ת"א יש 6-7 זרים זמינים (לפחות) כפי הנראה, לצד 8 ישראלים (קולשוב הרי לא מתלבש כעת כשכל השאר כשירים) - אז אני במקומם מציע שהמשחק החוזר ייערך ממש במקביל לאחד מהמשחקים הרגילים בסדרה. אפשר שאחד ייערך בת"א ואחד בירושלים - נשמע לי אחלה קונספט.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 8:16 pm 
Sophomore

חוזר אחורה עמוד או שניים, אבל חייב לנסות להבין את ההיגיון של המתלוננים על קבוצות שפונות לשחקנים שלא מחזיקים בחוזה לגבי העונה הבאה.
אתם מצפים גם מהקבוצה שלכם לא לעבוד עד יום סיום הליגה ולהתחיל לבדוק עם השחקנים הפוטנציאליים רק במועד המוסרי?
האם מה שמבלבל אתכם זה הנבא, ואתם לא מודעים להבדלים בין המפעלים?
אתם מבינים שהשחקנים האלה יכולים לדבר גם עם קבוצות ממדינות אחרות?
כפי שהוזכר פה כבר, בכדורגל שחקנים חותמים בקבוצה הבאה שלהם כבר בינואר. לא זכור לי שעולה שם הקרקס הזה של קהל שבטוח שהשחקן ששיחק אצלו כמה שנים הולך למכור אותו כדי שהקבוצה הבאה שלו תשמח כבר עכשיו. בכדורגל (או כמו במקרה צ'ורצ'יץ' בעבר) זה גם אשכרה יכול להשפיע על העונה הבאה, כששחקן יכול למנוע מהקבוצה הבאה שלו, כלומר מעצמו, עונת צ'מפיונס ליג.
איזה אינטרס לעזאזל יש לקרינגטון למכור או לא להתאמץ עכשיו?
אפילו להיפך, אם הוא לא חתום בשום מקום, אפשר בעולמות מסויימים להניח שהוא לא ירצה להתאבד על משחק ולהסתכן בפציעה שיכולה לעלות לו מליון ומשהו דולר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 8:35 pm 
Hall of Famer

קרינגטון משחק. מעט מאוד קהל יחסית למעמד, לפחות בנתיים. תל אביב הביאו משהו בסביבות ה-150 בהגזמה, וגם אצלנו דליל:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2026 8:42 pm 
Hall of Famer

איזה ראיון מציק של פופלינגר עם מוטלי...
הוא לא עונה לה (ובצדק מבחינתו) על ההחלטה לבטל את המשחק הראשון, ואז היא שוב ושוב שואלת אותו הדבר בניסוח אחר...
והוא מגוון בין Next question, ל- I am here to play basketball

ואז עברנו ל"מה עושה אתכם לקבוצה טובה יותר מירושלים?"
והוא עונה "את זה נצטרך לראות על המגרש"...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Dovi, גמליאל, עמוס לב ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: