סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 27, 2026 10:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא

כמה ייגמר?
תל אביב ב-3 13%  13%  [ 3 ]
תל אביב ב-4 38%  38%  [ 9 ]
תל אביב ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-4 17%  17%  [ 4 ]
ירושלים ב-3 8%  8%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 24
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 11:54 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בשישי הסדרה תהיה לכל היותר ב 2-0 להבנתי , אלא אם כן כבר נקבע תאריך קודם לדיון בערעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:00 pm 
Junior

Avishai כתב:
העונה הזאת נגמרה ברגע שירדו לחדר ההלבשה בסוף הרבע השלישי בהיכל, כל ניתוח מקצועי עכשיו שקול להתייעצות רופאים מעל גופה.
גם יונצ'וק בראיונות נשמע אתמול כמו בנאדם שזרק מגבת וכבר מכין את הקרקע לראיונות שאחרי העזיבה.

אם הפועל רוצים לעבוד חכם לשם שינוי - בשישי בבוקר צריכה לצאת הודעת תודה ליונצ'וק, במוצ"ש וולקאם לאוברדוביץ'.
לא להשאיר לאוהדים דקה להתבוסס בתסכול ממה שקרה.

הקבוצה היא מת מהלך עוד לפני המשחק הראשון, בערך מאז ההפסד לטורק. הייתה סוג של התייצבות אבל ללכת לפלייאוף עם מאמן שכולם יודעים שהוא עוזב מעביר מסר בעייתי ולא סתם המחוייבות של הזרים הייתה בהתאם.
בכל מקרה, אני מסכים שאחרי הירידה לחדר ההלבשה הקבוצה ממש סיימה את העונה. בגלל זה אני לא מבין את ההתעקשות על הערעור, זה רק מאריך את פרפורי הגסיסה של העונה ופותח פתח לעוד התבזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:15 pm 
Hall of Famer

בילי תומפסון כתב:
בשישי הסדרה תהיה לכל היותר ב 2-0 להבנתי , אלא אם כן כבר נקבע תאריך קודם לדיון בערעור.

הערעור מחר בצהריים כמדומני.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:17 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
Avishai כתב:
העונה הזאת נגמרה ברגע שירדו לחדר ההלבשה בסוף הרבע השלישי בהיכל, כל ניתוח מקצועי עכשיו שקול להתייעצות רופאים מעל גופה.
גם יונצ'וק בראיונות נשמע אתמול כמו בנאדם שזרק מגבת וכבר מכין את הקרקע לראיונות שאחרי העזיבה.

אם הפועל רוצים לעבוד חכם לשם שינוי - בשישי בבוקר צריכה לצאת הודעת תודה ליונצ'וק, במוצ"ש וולקאם לאוברדוביץ'.

הקבוצה היא מת מהלך עוד לפני המשחק הראשון, בערך מאז ההפסד לטורק. הייתה סוג של התייצבות אבל ללכת לפלייאוף עם מאמן שכולם יודעים שהוא עוזב מעביר מסר בעייתי ולא סתם המחוייבות של הזרים הייתה בהתאם.
בכל מקרה, אני מסכים שאחרי הירידה לחדר ההלבשה הקבוצה ממש סיימה את העונה. בגלל זה אני לא מבין את ההתעקשות על הערעור, זה רק מאריך את פרפורי הגסיסה של העונה ופותח פתח לעוד התבזות.

איזו התעקשות על ערעור? הערעור הוא של ת״א ֿ, לא של הפועל. לגבי הדיון עצמו, באמת ציפית שהפועל ירושלים הייתה באה לדיון וטוענת שהיא מסכימה עם תל אביב והיא דורשת להעניק לה הפסד טכני.....? מעניין איך היו קוטלים את ההנהלה אם היא הייתה עושה משהו כזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:40 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
זה לא רק עניין של הפסיקו לשרוק, זה גם עניין של למדו איך לשמור
כשמתרומים מולו ורטיקלית בלי הטיה של הגוף או שליחת ידיים
כל מה שעין של צופה רואה זאת התנגשות בין גוף קטן לגוף גדול
וההטייה היא לחשוב שבוצעה עבירה על הגוף הקטן
אבל זאת לא עבירה זאת התנגשות מבלי שאף אחד ביצע עבירה והמחמירים יגידו אולי בכלל עבירת תוקף
השופטים שורקים לפי אותם כללים
הפועל תל אביב אחרי 5 הפסדים רצופים להארפר למדה איך לשמור עליו מבלי שישרקו לעבירה
עכשיו תורנו במשחק לשנות משהו כדי לעקוף את הפתרון שתל אביב פיתחה
הם לא שומרים אותו אותו דבר

הפועל תל אביב אחרי כל הבדיחות המוצדקות על חשבונה, היא קבוצת כדורסל רצינית ומקצועית מאוד, רואים שם גרף שיפור ברור והפקת לקחים
העבירות על הארפר היא דוגמא אחת
ההבנה שמיצ'יץ הרבה יותר אפקטיבי כשמדר לידו ולא ג'ונס היא עוד דוגמא
השימוש במוטלי מהספסל אחרי ששגב עושה את האימפקט ההגנתי שלו, מכניס צניעות אצל מוטלי ומשפר את ההגנה שלו
גינת היה גרוע אתמול, אבל העבודה שלו בלי הכדור (הוא מאסטר בעבודה בלי כדור) סידרה הרבה מצבים לת"א

לחלוטין צודק לדעתי.
שמו על הארפר שומרים גבוהים יותר שנתנו לו צעד אבל חסמו לו את הדרך לסל. זה היתרון מול שחקן נמוך יותר, ניתן להסתיר לו את הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:41 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
דניאל כתב:
Avishai כתב:

איזו התעקשות על ערעור? הערעור הוא של ת״א ֿ, לא של הפועל. לגבי הדיון עצמו, באמת ציפית שהפועל ירושלים הייתה באה לדיון וטוענת שהיא מסכימה עם תל אביב והיא דורשת להעניק לה הפסד טכני.....? מעניין איך היו קוטלים את ההנהלה אם היא הייתה עושה משהו כזה.

שמעתי היום חלק מראיון עם דיוויד בסן. קודם כל עצוב בעיני שהאיש הזה, שהיה מנהל בהפועל, מתנהג כאילו שהוא צריך להראות לכולם שזה לא משפיע עליו ולכן הוא מבקר את הפועל יותר מכל אחד אחר. זה בסדר גמור שאתה עובד של המנהלת ואתה צריך לדאוג לאינטרסים של המנהלת, אבל לא צריך לירוק לבאר שממנה שתית.

בכל מקרה לדבריו מי שיגיש את הערעור זה התובע של האיגוד והמנהלת תצטרף לתביעה כמי שגם נפגעה מההחלטה ולדבריו כנראה שגם הפועל ת״א תצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:41 pm 
Hall of Famer

איגוד הכדורסל הגיש את הערעור וכנראה מחר תתקבל החלטה סופית
https://share.google/mOCXqA0XKXta4WdKR

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:55 pm 
Hall of Famer

קראתי את נימוקי פסק הדין כפי שהובאו בערוץ הספורט.
איזה לופט געשעפט.
כלום עם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 12:56 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
ללכת לפלייאוף עם מאמן שכולם יודעים שהוא עוזב מעביר מסר בעייתי ולא סתם המחוייבות של הזרים הייתה בהתאם.

מה היית מצפה שיקרה לפני הפלייאוף? לפטר את יונתן אלון?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 2:13 pm 
Hall of Famer

אחד הדברים המעצבנים (אותי לפחות) הוא שבאופן כמעט אוטומטי ב"משחקים גדולים" - המאמן המנצח יוכרז כמי ש"עשה שחמט" (או כל סופרלטיב אחר ברוח דומה) למאמן המפסיד. כאילו לא יכול להיות ששני המאמנים תפקדו מצוין / גרוע, או סתם היו ביום ממוצע.
לדעתי ברמת המאקרו מה שאיטודיס עושה פה כאסטרטגיה - פשוטו כמשמעו פוגע בסיכויי הקבוצה שלו לקחת אליפות.
אתמול מדר (שרק לפני יומיים אמרו שעלה לשחק עם זריקות!) שיחק 36 דקות, ויינרייט 33, מיצ'יץ' 30, מוטלי 29.
29 זו בדיוק כמות הדקות שקיבל הארפר, שהיה השחקן עם הכי הרבה דקות בהפועל ירושלים (ולא היה טוב, אז אי אפשר לבוא בטענה "עוד כמה דקות שלו על המגרש - והיינו מנצחים"). שני בדקות בירושלים סמית עם 26 - גם כן יותר מדי (אל מול סקפינצב).

זה הרי לא משהו נקודתי פה, אלא פילוסופיה מאוד מוזרה (אני בספק אם ראיתי העונה עוד מאמן יורוליג של קבוצה עם סגל ראוי - הכוונה לא משהו כמו מונאקו בלי שחקנים, או איזו וירטוס שעולה למשחק פתאום בלי 3 גארדים מהרוטציה או משהו - שמראש מחליט הרבה פעמים שהוא הולך עם 8-9 שחקנים במשחק בלבד, ולא רק במשחקי מאני-טיים).
אם ביורוליג ניתן לתרץ (עם הצדקה מסוימת) שחלק מהשחקנים לא ברמה - אז אני לא חושב שמישהו יכול לטעון שטימור ופלטין נופלים לצורך העניין מבורג ובן-משה (ששניהם שיחקו יותר מ-20 דקות כ"א אתמול! ונתנו יופי של תרומה).
בסוף הרי הפלייאוף הוא משחק כל יומיים, ובשביל לקחת אליפות הפועל ת"א צריכה לעבור 10-13 משחקים מלחיצים (ולרוב כנראה צמודים) בפחות מחודש.
אם הכוונה (והרי רמת היריבות והלחץ רק יילכו ויעלו בהמשך) היא לתת מדי משחק 30-35 דקות למדר ומיצ'יץ' ולקוות שהם יישארו בשיאם (כמו רמתם לאחרונה) עד הסוף - אז אני סקפטי מאוד לגבי האסטרטגיה הזאת.
בפרט מול ירושלים הנוכחית, יש להפועל ת"א יתרונות באיכויות ובעומק מכל כך הרבה כיוונים (למה אגב אודיאסי לא נרשם בעצם? את הקצת הדקות של קוק אפשר בקלות לתת לפלטין - למה שלא יציק איזה 10-15 דקות במשחק לקרינגטון למשל? ובזכות אודיאסי למקסם עוד יותר את השליטה תחת הסלים מול ירושלים), שפשוט אי שימוש בספסל מקטין את הפערים.

ברוח דומה (וכתבתי זאת גם תוך כדי המשחק) אהבתי דווקא את "תוכנית ניהול המשחק של יונתן אלון".
הרי הוא יכל באופן מקביל לשתף רק 7-8 שחקנים (סקפינצב לא ברמה לכאורה, בורג רק הגיע, חנוכי בינוני ומטה וכו') ואז להתלונן שעזבו לו 3 זרים ששיחקו במשחק הקודם, והקבוצה לא ערוכה להתמודדות עם הרוטציה הזאת. בפועל על המגרש הוא השתמש בכל הכלים שהיו לו (והחוכמה היא ללכת לזה כהחלטה מקדימה ובשלב מוקדם במשחק, ולא רק מתוך מצוקה) וזה לחלוטין יכל להסתיים הפוך עם עוד/פחות שלשה כלשהי בסיום (וזה מבלי לדבר על שריקות כאלה ואחרות...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 2:17 pm 
Freshman

גם טימור וגם אודיאסי פצועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 2:34 pm 
מנהל פורום

טימור, רנדלוף, אודיסאי, אניס ובריינט פצועים. חמישה שחקנים פצועים, זה לא מעט אפילו בקבוצת טנקינג ב NBA
מלקולם כמו אניס ובריינט מוגדרים באתר המנהלת כלא פעילים

להבנתי צריך להקפיא שחקן על כל רישום חדש שקרה אחרי ההקלות של מלחמת אירן 2
אז למה לא להקפיא את בריינט שגם ככה פצוע ואת אניס שבכלל פצוע, פצוע, פצוע
ובכך להכשיר את רנדולף וקוק לשחק מבלי להקפיא את מלקולם

או בקיצור מה קורה עם מלקולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 3:40 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
טימור, רנדלוף, אודיסאי, אניס ובריינט פצועים. חמישה שחקנים פצועים, זה לא מעט אפילו בקבוצת טנקינג ב NBA

אי אפשר להקפיא את אניס כי הוא נפצע לפני המלחמה.
את בראיננט הקפיאו בשביל קוק
הקפיאו את מלקולם (בשביל רנדולף) כי גם הוא פצוע (או לפחות היה פצוע בזמן שהקפיאו אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 3:55 pm 
Junior

בני12 כתב:
uriel17 כתב:

אי אפשר להקפיא את אניס כי הוא נפצע לפני המלחמה.
את בראיננט הקפיאו בשביל קוק
הקפיאו את מלקולם (בשביל רנדולף) כי גם הוא פצוע (או לפחות היה פצוע בזמן שהקפיאו אותו)

כנראה שיש להם מקפיא ממש גדול :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 4:26 pm 
מנהל פורום

או בקיצור שחקנים פעילים פצועים: רנדולף ואודיסאי
שחקנים פעילים בריאים אך נוכחים: אוטורו ובלייקני
אוטורו מדווח כאחד שאולי יעזוב את הפועל ת"א למרות החוזה ויעבור לריאל שמאוד אוהבת לאסוף סנטרים, מאוד
ואז לפצוע אותם
גרובה, לן, טאברס והנה בא אוטורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 4:59 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
או בקיצור שחקנים פעילים פצועים: רנדולף ואודיסאי
שחקנים פעילים בריאים אך נוכחים: אוטורו ובלייקני
אוטורו מדווח כאחד שאולי יעזוב את הפועל ת"א למרות החוזה ויעבור לריאל שמאוד אוהבת לאסוף סנטרים, מאוד
ואז לפצוע אותם
גרובה, לן, טאברס והנה בא אוטורו

גם בר טימור פצוע
רשמית, גם בלייקני עדיין פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 6:57 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אחד הדברים המעצבנים (אותי לפחות) הוא שבאופן כמעט אוטומטי ב"משחקים גדולים" - המאמן המנצח יוכרז כמי ש"עשה שחמט" (או כל סופרלטיב אחר ברוח דומה) למאמן המפסיד. כאילו לא יכול להיות ששני המאמנים תפקדו מצוין / גרוע, או סתם היו ביום ממוצע.
לדעתי ברמת המאקרו מה שאיטודיס עושה פה כאסטרטגיה - פשוטו כמשמעו פוגע בסיכויי הקבוצה שלו לקחת אליפות.
אתמול מדר (שרק לפני יומיים אמרו שעלה לשחק עם זריקות!) שיחק 36 דקות, ויינרייט 33, מיצ'יץ' 30, מוטלי 29.
29 זו בדיוק כמות הדקות שקיבל הארפר, שהיה השחקן עם הכי הרבה דקות בהפועל ירושלים (ולא היה טוב, אז אי אפשר לבוא בטענה "עוד כמה דקות שלו על המגרש - והיינו מנצחים"). שני בדקות בירושלים סמית עם 26 - גם כן יותר מדי (אל מול סקפינצב).

זה הרי לא משהו נקודתי פה, אלא פילוסופיה מאוד מוזרה (אני בספק אם ראיתי העונה עוד מאמן יורוליג של קבוצה עם סגל ראוי - הכוונה לא משהו כמו מונאקו בלי שחקנים, או איזו וירטוס שעולה למשחק פתאום בלי 3 גארדים מהרוטציה או משהו - שמראש מחליט הרבה פעמים שהוא הולך עם 8-9 שחקנים במשחק בלבד, ולא רק במשחקי מאני-טיים).
אם ביורוליג ניתן לתרץ (עם הצדקה מסוימת) שחלק מהשחקנים לא ברמה - אז אני לא חושב שמישהו יכול לטעון שטימור ופלטין נופלים לצורך העניין מבורג ובן-משה (ששניהם שיחקו יותר מ-20 דקות כ"א אתמול! ונתנו יופי של תרומה).
בסוף הרי הפלייאוף הוא משחק כל יומיים, ובשביל לקחת אליפות הפועל ת"א צריכה לעבור 10-13 משחקים מלחיצים (ולרוב כנראה צמודים) בפחות מחודש.
אם הכוונה (והרי רמת היריבות והלחץ רק יילכו ויעלו בהמשך) היא לתת מדי משחק 30-35 דקות למדר ומיצ'יץ' ולקוות שהם יישארו בשיאם (כמו רמתם לאחרונה) עד הסוף - אז אני סקפטי מאוד לגבי האסטרטגיה הזאת.
בפרט מול ירושלים הנוכחית, יש להפועל ת"א יתרונות באיכויות ובעומק מכל כך הרבה כיוונים (למה אגב אודיאסי לא נרשם בעצם? את הקצת הדקות של קוק אפשר בקלות לתת לפלטין - למה שלא יציק איזה 10-15 דקות במשחק לקרינגטון למשל? ובזכות אודיאסי למקסם עוד יותר את השליטה תחת הסלים מול ירושלים), שפשוט אי שימוש בספסל מקטין את הפערים.

ברוח דומה (וכתבתי זאת גם תוך כדי המשחק) אהבתי דווקא את "תוכנית ניהול המשחק של יונתן אלון".
הרי הוא יכל באופן מקביל לשתף רק 7-8 שחקנים (סקפינצב לא ברמה לכאורה, בורג רק הגיע, חנוכי בינוני ומטה וכו') ואז להתלונן שעזבו לו 3 זרים ששיחקו במשחק הקודם, והקבוצה לא ערוכה להתמודדות עם הרוטציה הזאת. בפועל על המגרש הוא השתמש בכל הכלים שהיו לו (והחוכמה היא ללכת לזה כהחלטה מקדימה ובשלב מוקדם במשחק, ולא רק מתוך מצוקה) וזה לחלוטין יכל להסתיים הפוך עם עוד/פחות שלשה כלשהי בסיום (וזה מבלי לדבר על שריקות כאלה ואחרות...).

לגבי איזה עוד מאמן מתנהל ככה, התשובה הברורה היא עתמאן. אם אתה רוצה את זה במספרים, אז לשתי הקבוצות (פאו והפועל) היו העונה ביורוליג 7 שחקנים שמשחקים מעל 20 דקות במשחק, אצל פאו 3 שיחקו מעל 25 דקות, בעוד שאצל הפועל רק בראיינט. אני אישית מסכים איתך שזה מוגזם ושאפשר היה לנצל את הסגל בצורה יותר טובה, אבל אני גם חושב שזה לא מקרי שאלה שניים מהמאמנים היותר מוצלחים ביורוליג בעשור האחרון. לא כי זו דרך בריאה להתנהל, אלא כי בעיני זה מעיד על היכולת שלהם דווקא לצאת מהשבלונה ולעשות מה שצריך בשביל לנצח.
לגבי העובדה שטימור ואודיאסי פצועים כבר הגיבו, לגבי פלטין, לדעתי זה נובע מההעדפה של איטודיס ללכת עם סייז במצ'אפ הספציפי מול ירושלים.
אבל באופן כללי ולגבי הסוגיה שפתחה את ההודעה שלך, נראה לי שהתשובה היא שיש עוד כמה דברים בכדורסל חוץ מניהול דקות. ספציפית, לדעתי הסוגיה המרכזית בסדרה עד כה (לפחות מהצד שלנו) זה הטיפול השונה בהארפר שדי פירק אותנו בשנתיים האחרונות. השילוב הזה של שומרים גדולים שמפריעים לו להרים שלשות ויציאה מאוד אגרסיבית על הפיק אנד רול (גם במחיר של הגנה חשופה מאחורה) די מוכיח את עצמו. סוג של "אני מעדיף לאכול חרא מאחרים, אבל לא מהארפר".
אז כן, איטודיס אולי כהרגלו מגזים עם סחיטת השחקנים, אבל הוא בהחלט ראוי למחמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 8:10 pm 
Freshman

בעיני הבעיה בניהול הרוטציה של איטודיס היא לא כמות הדקות הכוללת שמשחקים השחקנים, אלא שהוא שהוא שוחק אותם.
יש הבדל בין שחקן שמשחק שמונה דקות רצוף ברבע, לעומת 4 דקות עם הפוגה על הספסל, ואז ארבע דקות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 8:41 pm 
Junior

לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל ההברקה של לשים על הארפר שומרים גדולים זכורה לנו היטב מאיזו סדרה בעונה שעברה, ששוחקה פעם, כשכדורסל עוד היה מרגש ואוהדים באו לראות את הקבוצה שלהם משחקת. ולגבי להביא דאבל טים, גם זה איכשהו קצת פחות מרשים אותי כשהשחקנים שמהם מהמרים הם צוף בן משה ואיתן בורג. איטודיס קיבל מיונתן אלון בראש פעם אחרי פעם במשך שנתיים כשיש לו סגל משמעותית יותר טוב. אז עם כל הכבוד לשלושת רבעי הנצחון מיום ראשון האחרון, הוא היה אתמול מרחק פוזשן אחד מלחטוף את אחד ההפסדים המשפילים שאפשר לדמיין מקבוצה מתה. מי שרוצה, בהחלט מוזמן למסגר את זה כתפקוד שראוי למחמאות, אבל יש כאן בעיה מסויימת של מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 8:50 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל ההברקה של לשים על הארפר שומרים גדולים זכורה לנו היטב מאיזו סדרה בעונה שעברה, ששוחקה פעם, כשכדורסל עוד היה מרגש ואוהדים באו לראות את הקבוצה שלהם משחקת. ולגבי להביא דאבל טים, גם זה איכשהו קצת פחות מרשים אותי כשהשחקנים שמהם מהמרים הם צוף בן משה ואיתן בורג. איטודיס קיבל מיונתן אלון בראש פעם אחרי פעם במשך שנתיים כשיש לו סגל משמעותית יותר טוב. אז עם כל הכבוד לשלושת רבעי הנצחון מיום ראשון האחרון, הוא היה אתמול מרחק פוזשן אחד מלחטוף את אחד ההפסדים המשפילים שאפשר לדמיין מקבוצה מתה. מי שרוצה, בהחלט מוזמן למסגר את זה כתפקוד שראוי למחמאות, אבל יש כאן בעיה מסויימת של מציאות.

מה שהוא אמר.

אני לא יודע מה היה יחס ההימורים על המשחק, אבל כמה אנשים כאן באמת חשבו שיהיה משחק צמוד, שלא לדבר על כך שכל זה עם הופעה חלשה של הארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 9:23 pm 
Freshman

אני כנראה מהבודדים שזה עוד מטריד אותם, כי יש עוד המון בעיות אחרות - אבל שואל שוב:
4 שחקנים זרים המריאו בשני/שלישי, ככל הנראה לפחות חלקם לא חזרו לארה"ב אלא איפשהו באירופה.

יש אינדיקציה כלשהי שמי מהם עתיד לחזור לקראת המשחק מחר?
למה שזה לא יקרה בעצם?

וואט אבר איט טייקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 9:27 pm 
Junior

אני מניח שכולם כבר מזמן בארה״ב. אם היתה למישהו בהפועל את התושיה לשכנע אחד מהם שאפשר כשלב ראשון להעביר לילה-שניים במלון בקפריסין - בוודאות היינו שומעים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 10:45 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:

זה קצת עצוב הצורך הזה כל הזמן להקטין את הקבוצה שלך כדי שאם תנצחו זו הפתעה ענקית ואם אנחנו מנצחים אז כמעט חטפנו את אחד ההפסדים הכי משפילים שאפשר לדמיין.
הרי במציאות, אתה מציג צד אחד מאוד ספציפי של המציאות. באותה מידה אפשר להגיד שבמציאות, הפועל הופיעה לסדרה הזאת ללא שלושת השחקנים הטובים שלה העונה, ללא אחד הישראלים הבכירים שלה, ללא הסנטר שלה שסיים בחמישיית העונה, עם זר שהגיע לפני יומיים ולא מסתכל על הסל, ועוד זר שלא מסתכל על הסל כבר שנתיים בערך. וזה לפני שהזכרנו את תומר גינת שחזר מפציעה ונראה כמו שחקן ליגה א' או את ליוואי רנדולף, שגם הספיק כבר להיפצע. אם ירושלים הייתה עולה מולנו בלי הארפר, וויילי וקרינגטון, היינו דוחפים לכם 30 הפרש במחצית ככל הנראה. זאת גם מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 10:46 pm 
Junior

מנחם כתב:
נביא בעירו כתב:

מה שהוא אמר.

אני לא יודע מה היה יחס ההימורים על המשחק, אבל כמה אנשים כאן באמת חשבו שיהיה משחק צמוד, שלא לדבר על כך שכל זה עם הופעה חלשה של הארפר.

אתמול הפועל הייתה פייבוריטית לפי מהמרי הווינר, במשחק הראשון ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 10:48 pm 
Hall of Famer

לא נכון. במשחק הראשון הווינר היה על תל אביב במינוס 4. מחר הווינר כרגע על תל אביב במינוס 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], shmueliki, ציפה דריפה אלמדלסי ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: