סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 27, 2026 9:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כמה ייגמר?
תל אביב ב-3 13%  13%  [ 3 ]
תל אביב ב-4 38%  38%  [ 9 ]
תל אביב ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-4 17%  17%  [ 4 ]
ירושלים ב-3 8%  8%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 24
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 10:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:
לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל ההברקה של לשים על הארפר שומרים גדולים זכורה לנו היטב מאיזו סדרה בעונה שעברה, ששוחקה פעם, כשכדורסל עוד היה מרגש ואוהדים באו לראות את הקבוצה שלהם משחקת. ולגבי להביא דאבל טים, גם זה איכשהו קצת פחות מרשים אותי כשהשחקנים שמהם מהמרים הם צוף בן משה ואיתן בורג. איטודיס קיבל מיונתן אלון בראש פעם אחרי פעם במשך שנתיים כשיש לו סגל משמעותית יותר טוב. אז עם כל הכבוד לשלושת רבעי הנצחון מיום ראשון האחרון, הוא היה אתמול מרחק פוזשן אחד מלחטוף את אחד ההפסדים המשפילים שאפשר לדמיין מקבוצה מתה. מי שרוצה, בהחלט מוזמן למסגר את זה כתפקוד שראוי למחמאות, אבל יש כאן בעיה מסויימת של מציאות.

זה קצת עצוב הצורך הזה כל הזמן להקטין את הקבוצה שלך כדי שאם תנצחו זו הפתעה ענקית ואם אנחנו מנצחים אז כמעט חטפנו את אחד ההפסדים הכי משפילים שאפשר לדמיין.
הרי במציאות, אתה מציג צד אחד מאוד ספציפי של המציאות. באותה מידה אפשר להגיד שבמציאות, הפועל הופיעה לסדרה הזאת ללא שלושת השחקנים הטובים שלה העונה, ללא אחד הישראלים הבכירים שלה, ללא הסנטר שלה שסיים בחמישיית העונה, עם זר שהגיע לפני יומיים ולא מסתכל על הסל, ועוד זר שלא מסתכל על הסל כבר שנתיים בערך. וזה לפני שהזכרנו את תומר גינת שחזר מפציעה ונראה כמו שחקן ליגה א' או את ליוואי רנדולף, שגם הספיק כבר להיפצע. אם ירושלים הייתה עולה מולנו בלי הארפר, וויילי וקרינגטון, היינו דוחפים לכם 30 הפרש במחצית ככל הנראה. זאת גם מציאות.

כן, ברור שאפשר להציג את זה ככה ואפשר להציג את זה ככה. אבל העניין הוא שיש דבר שנקרא אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:10 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לגבי איזה עוד מאמן מתנהל ככה, התשובה הברורה היא עתמאן. אם אתה רוצה את זה במספרים, אז לשתי הקבוצות (פאו והפועל) היו העונה ביורוליג 7 שחקנים שמשחקים מעל 20 דקות במשחק, אצל פאו 3 שיחקו מעל 25 דקות, בעוד שאצל הפועל רק בראיינט. אני אישית מסכים איתך שזה מוגזם ושאפשר היה לנצל את הסגל בצורה יותר טובה, אבל אני גם חושב שזה לא מקרי שאלה שניים מהמאמנים היותר מוצלחים ביורוליג בעשור האחרון. לא כי זו דרך בריאה להתנהל, אלא כי בעיני זה מעיד על היכולת שלהם דווקא לצאת מהשבלונה ולעשות מה שצריך בשביל לנצח.
לגבי העובדה שטימור ואודיאסי פצועים כבר הגיבו, לגבי פלטין, לדעתי זה נובע מההעדפה של איטודיס ללכת עם סייז במצ'אפ הספציפי מול ירושלים.
אבל באופן כללי ולגבי הסוגיה שפתחה את ההודעה שלך, נראה לי שהתשובה היא שיש עוד כמה דברים בכדורסל חוץ מניהול דקות. ספציפית, לדעתי הסוגיה המרכזית בסדרה עד כה (לפחות מהצד שלנו) זה הטיפול השונה בהארפר שדי פירק אותנו בשנתיים האחרונות. השילוב הזה של שומרים גדולים שמפריעים לו להרים שלשות ויציאה מאוד אגרסיבית על הפיק אנד רול (גם במחיר של הגנה חשופה מאחורה) די מוכיח את עצמו. סוג של "אני מעדיף לאכול חרא מאחרים, אבל לא מהארפר".
אז כן, איטודיס אולי כהרגלו מגזים עם סחיטת השחקנים, אבל הוא בהחלט ראוי למחמאות.

עתאמן הוא דוגמא מצוינת למאמן שנכשל העונה בענק ביורוליג: קצת מנרמלים את זה, אבל בתחילת השנה פאו' נחשבה/דורגה כקבוצה מספר 1 ביורוליג, הם עוד קיבלו כבונוס את הייז-דיוויס לשליש עונה, לא היו פציעות מרובות מדי לשחקני המפתח שם (נאן, עוסמאן, סלוקאס, גראנט) והם סיימו מקום שביעי, והודחו ברבע הגמר. איכשהו בדיוק בהקשר הזה, עתאמן הצליח לייצר נרטיב כאילו אין לו מספיק עומק/איכות של שחקנים (הנאומים שאין לו שחקנים בעמדה 4, הפרידה הלא ידידותית מהולמס ויורצבאן וכו'), שזה כמובן אבסורד לגמרי לקבוצה שלקחה את היורוליג עם פחות מזה לפני שנתיים (גריגוניס ופאפאפטרו פחות או יותר סגרו את עמדה 3 אז, איפה זה ואיפה הסגל הנוכחי...), ומחזיקה בתקציב הגבוה ביותר במפעל.
אני לא טוען שזו "שיטה" (רוטציה קצרה, התבססות מרכזית על כמות קטנה של שחקנים, לעיתים ייבוש מוחלט ומודע של שחקנים שיכולים לתרום) שלא יכולה להצליח (לראייה כפי שציינת - עתאמן, לאיטודיס יש הצלחות פחות מובהקות/עדכניות), אבל כל מקרה לגופו, ותלוי בהקשרים של לו"ז המשחקים, מי השחקנים הבכירים ומידת כשירותם הכללית (למשל "להמר" על מדר ומיצ'יץ' - נשמע לי קצת מסוכן, לא בטווח של המשחק הקרוב, אלא שבוע-שבועיים קדימה), מי השחקנים הפחות בכירים ורמתם היחסית מול היריבות וכו'.

נקודתית לעכשיו, אני לא חושב שהפועל ת"א נראית טוב במיוחד בפלייאוף הזה (בוודאי שלא מול ראשון, וגם מול ירושלים לא צריך להתרשם יותר מדי משני משחקים יחסית צמודים - בראשון היה איזה 3 הפרש דקה לסיומו המוקדם, מול קבוצה עם בעיות מבניות לא קטנות משלה).
בוא ננסח את זה אחרת - אילו מדר היה משחק בהפועל ירושלים (ולצורך העניין רועי הובר בהפועל ת"א), האם ירושלים לא לוקחת את הסדרה הזאת (ואולי אפילו בצורה פחות צמודה, מאשר 2 המשחקים הנוכחיים)?
ישראלי ברמה הזאת (משני צידי המגרש, ובפרט בכושרו הנוכחי), זה משהו שאמור לתת נוק-אאוט ליריבה (בפרט שרחוקה משיאה, מכל הבחינות).
על הנייר יש להפועל ת"א (אפילו "רק" בסגלה הנוכחי וללא בראיינט, בלייקני ואוטורו) 4 שחקני על (ברמה ההתקפית) ברמת הליגה הישראלית - מיצ'יץ', מדר, ג'ונס ומוטלי. אז אדרבה, שאם רוצים גודל ואגרסיביות הגנתיים (ובפרט מול הארפר) - מה הבעיה לשלב את פלטין? (שעל חולשתו ההתקפית יכולים כאמור לחפות הגארדים האחרים שיהיו על המגרש, לצד מוטלי כמטרה בגבוהים).

בסוף במשחק בירושלים הגיעו לפוזשן אחרון כשהארפר ביום קליעה נורא, וירושלים איכשהו מחפה על זה עם בורג ובן-משה.
האם הפועל ת"א בשיטתה/תצורתה הנוכחית יכולה לחפות על ערב קליעה באותו סדר גודל של מיצ'יץ' למשל?
לטעמי יש בחודש האחרון איזו אנומליה שמדר, מיצ'יץ' ומוטלי מציגים רמה פסיכית (רציתי לרגע לומר את הכדורסל הטוב בחייהם, אבל זה מקטין את מה שעשו שני האחרונים בקריירה...), ועדיין הפועל ת"א כקולקטיב לא מרשימה (אותי לפחות).
בסוף כאן (בין היתר) נמדד המאמן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 10:05 am 
Freshman

נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:
לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל ההברקה של לשים על הארפר שומרים גדולים זכורה לנו היטב מאיזו סדרה בעונה שעברה, ששוחקה פעם, כשכדורסל עוד היה מרגש ואוהדים באו לראות את הקבוצה שלהם משחקת. ולגבי להביא דאבל טים, גם זה איכשהו קצת פחות מרשים אותי כשהשחקנים שמהם מהמרים הם צוף בן משה ואיתן בורג. איטודיס קיבל מיונתן אלון בראש פעם אחרי פעם במשך שנתיים כשיש לו סגל משמעותית יותר טוב. אז עם כל הכבוד לשלושת רבעי הנצחון מיום ראשון האחרון, הוא היה אתמול מרחק פוזשן אחד מלחטוף את אחד ההפסדים המשפילים שאפשר לדמיין מקבוצה מתה. מי שרוצה, בהחלט מוזמן למסגר את זה כתפקוד שראוי למחמאות, אבל יש כאן בעיה מסויימת של מציאות.

זה קצת עצוב הצורך הזה כל הזמן להקטין את הקבוצה שלך כדי שאם תנצחו זו הפתעה ענקית ואם אנחנו מנצחים אז כמעט חטפנו את אחד ההפסדים הכי משפילים שאפשר לדמיין.
הרי במציאות, אתה מציג צד אחד מאוד ספציפי של המציאות. באותה מידה אפשר להגיד שבמציאות, הפועל הופיעה לסדרה הזאת ללא שלושת השחקנים הטובים שלה העונה, ללא אחד הישראלים הבכירים שלה, ללא הסנטר שלה שסיים בחמישיית העונה, עם זר שהגיע לפני יומיים ולא מסתכל על הסל, ועוד זר שלא מסתכל על הסל כבר שנתיים בערך. וזה לפני שהזכרנו את תומר גינת שחזר מפציעה ונראה כמו שחקן ליגה א' או את ליוואי רנדולף, שגם הספיק כבר להיפצע. אם ירושלים הייתה עולה מולנו בלי הארפר, וויילי וקרינגטון, היינו דוחפים לכם 30 הפרש במחצית ככל הנראה. זאת גם מציאות.

כן, ברור שאפשר להציג את זה ככה ואפשר להציג את זה ככה. אבל העניין הוא שיש דבר שנקרא אמת.

ההפסד לראשון הרבה יותר משפיל מכל הפסד שלא יהיה לירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 10:17 am 
Freshman

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
לגבי איזה עוד מאמן מתנהל ככה, התשובה הברורה היא עתמאן. אם אתה רוצה את זה במספרים, אז לשתי הקבוצות (פאו והפועל) היו העונה ביורוליג 7 שחקנים שמשחקים מעל 20 דקות במשחק, אצל פאו 3 שיחקו מעל 25 דקות, בעוד שאצל הפועל רק בראיינט. אני אישית מסכים איתך שזה מוגזם ושאפשר היה לנצל את הסגל בצורה יותר טובה, אבל אני גם חושב שזה לא מקרי שאלה שניים מהמאמנים היותר מוצלחים ביורוליג בעשור האחרון. לא כי זו דרך בריאה להתנהל, אלא כי בעיני זה מעיד על היכולת שלהם דווקא לצאת מהשבלונה ולעשות מה שצריך בשביל לנצח.
לגבי העובדה שטימור ואודיאסי פצועים כבר הגיבו, לגבי פלטין, לדעתי זה נובע מההעדפה של איטודיס ללכת עם סייז במצ'אפ הספציפי מול ירושלים.
אבל באופן כללי ולגבי הסוגיה שפתחה את ההודעה שלך, נראה לי שהתשובה היא שיש עוד כמה דברים בכדורסל חוץ מניהול דקות. ספציפית, לדעתי הסוגיה המרכזית בסדרה עד כה (לפחות מהצד שלנו) זה הטיפול השונה בהארפר שדי פירק אותנו בשנתיים האחרונות. השילוב הזה של שומרים גדולים שמפריעים לו להרים שלשות ויציאה מאוד אגרסיבית על הפיק אנד רול (גם במחיר של הגנה חשופה מאחורה) די מוכיח את עצמו. סוג של "אני מעדיף לאכול חרא מאחרים, אבל לא מהארפר".

עתאמן הוא דוגמא מצוינת למאמן שנכשל העונה בענק ביורוליג: קצת מנרמלים את זה, אבל בתחילת השנה פאו' נחשבה/דורגה כקבוצה מספר 1 ביורוליג, הם עוד קיבלו כבונוס את הייז-דיוויס לשליש עונה, לא היו פציעות מרובות מדי לשחקני המפתח שם (נאן, עוסמאן, סלוקאס, גראנט) והם סיימו מקום שביעי, והודחו ברבע הגמר. איכשהו בדיוק בהקשר הזה, עתאמן הצליח לייצר נרטיב כאילו אין לו מספיק עומק/איכות של שחקנים (הנאומים שאין לו שחקנים בעמדה 4, הפרידה הלא ידידותית מהולמס ויורצבאן וכו'), שזה כמובן אבסורד לגמרי לקבוצה שלקחה את היורוליג עם פחות מזה לפני שנתיים (גריגוניס ופאפאפטרו פחות או יותר סגרו את עמדה 3 אז, איפה זה ואיפה הסגל הנוכחי...), ומחזיקה בתקציב הגבוה ביותר במפעל.
אני לא טוען שזו "שיטה" (רוטציה קצרה, התבססות מרכזית על כמות קטנה של שחקנים, לעיתים ייבוש מוחלט ומודע של שחקנים שיכולים לתרום) שלא יכולה להצליח (לראייה כפי שציינת - עתאמן, לאיטודיס יש הצלחות פחות מובהקות/עדכניות), אבל כל מקרה לגופו, ותלוי בהקשרים של לו"ז המשחקים, מי השחקנים הבכירים ומידת כשירותם הכללית (למשל "להמר" על מדר ומיצ'יץ' - נשמע לי קצת מסוכן, לא בטווח של המשחק הקרוב, אלא שבוע-שבועיים קדימה), מי השחקנים הפחות בכירים ורמתם היחסית מול היריבות וכו'.

נקודתית לעכשיו, אני לא חושב שהפועל ת"א נראית טוב במיוחד בפלייאוף הזה (בוודאי שלא מול ראשון, וגם מול ירושלים לא צריך להתרשם יותר מדי משני משחקים יחסית צמודים - בראשון היה איזה 3 הפרש דקה לסיומו המוקדם, מול קבוצה עם בעיות מבניות לא קטנות משלה).
בוא ננסח את זה אחרת - אילו מדר היה משחק בהפועל ירושלים (ולצורך העניין רועי הובר בהפועל ת"א), האם ירושלים לא לוקחת את הסדרה הזאת (ואולי אפילו בצורה פחות צמודה, מאשר 2 המשחקים הנוכחיים)?
ישראלי ברמה הזאת (משני צידי המגרש, ובפרט בכושרו הנוכחי), זה משהו שאמור לתת נוק-אאוט ליריבה (בפרט שרחוקה משיאה, מכל הבחינות).
על הנייר יש להפועל ת"א (אפילו "רק" בסגלה הנוכחי וללא בראיינט, בלייקני ואוטורו) 4 שחקני על (ברמה ההתקפית) ברמת הליגה הישראלית - מיצ'יץ', מדר, ג'ונס ומוטלי. אז אדרבה, שאם רוצים גודל ואגרסיביות הגנתיים (ובפרט מול הארפר) - מה הבעיה לשלב את פלטין? (שעל חולשתו ההתקפית יכולים כאמור לחפות הגארדים האחרים שיהיו על המגרש, לצד מוטלי כמטרה בגבוהים).

בסוף במשחק בירושלים הגיעו לפוזשן אחרון כשהארפר ביום קליעה נורא, וירושלים איכשהו מחפה על זה עם בורג ובן-משה.
האם הפועל ת"א בשיטתה/תצורתה הנוכחית יכולה לחפות על ערב קליעה באותו סדר גודל של מיצ'יץ' למשל?
לטעמי יש בחודש האחרון איזו אנומליה שמדר, מיצ'יץ' ומוטלי מציגים רמה פסיכית (רציתי לרגע לומר את הכדורסל הטוב בחייהם, אבל זה מקטין את מה שעשו שני האחרונים בקריירה...), ועדיין הפועל ת"א כקולקטיב לא מרשימה (אותי לפחות).

למה מדר תמורת הובר ולא תמורת קרינגטון לדוגמא?
למעט הרבע השלישי בו קלע 9 נקודות, מיציץ קלע 2 במחצית הראשונה ורק 3 נקודות ברבע הרביעי (ב-12 שניות האחרונות שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 10:28 am 
Hall of Famer

בהפועל תא מאמינים שבלייקני ואוטרו יחזרו לישראל בימים הקרובים אחריי מסע שכנועים
2 הקבוצות יעלו הערב עם אותם סגלים מהמשחק הקודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 10:35 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה שבוי של הרגע, לפחות לגבי עתמאן.
האיש זכה בשלושה תארי יורוליג 2 מתוכם כשהוא לא בטופ של הקבוצות העשירות וגם התואר עם פאו, פאו לא הייתה עשירה בפער מקבוצות צמרת אחרת. אלא הייתה בטופ 4 עם הפרשים קטנים לפה ולשם
איטודיס לעומתו לקחת את היורוליג רק עם צסקא שהייתה הקבוצה הכי עשירה ביורוליג במובהק לא סתם בטופ 4 או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 11:03 am 
Hall of Famer

אני כמובן לא מזלזל ברמתו של עתאמן כמאמן (עשה גם גמר אליפות אירופה עם נבחרת טורקיה, באם רוצים להחמיא לו), ולמען האמת גם לא באיטודיס (שהשנה אנחנו מבינים עוד יותר עד כמה המעבר דרך ולנסיה בדרך לזכייה ביורוקאפ - הוא מרשים מאוד). גם למאמנים (ולשחקנים...) הכי טובים יש תכונות פחות טובות מטבע הדברים.
פשוט מה שאני רואה בעיניים העונה (ועם איטודיס זה "מקרוב") גורם לי לסימני שאלה לגבי איך הם "מנהלים את הסגלים שלהם" (והפגיעה של זה גם במסגרות המקומיות, שם יש להם פחות זרים, והרוטציות ממילא הופכות לקצרות יותר, אלא אם משלבים "בכוח" שחקנים מקומיים בכירים פחות).
האם מה שאנחנו רואים בחודש האחרון לא מעלה סימני שאלה האם מוטלי ומדר (בסדר הזה לצורך העניין) לא היו יכולים לתרום יותר להפועל ת"א ביורוליג? האם זו לא ביקורת לגיטימית? האם לא יכול להיות שבשנה הבאה "פתאום נגלה" שמדר ומוטלי יהיו אולי משמעותיים מאוד בעונת יורוליג (אולי מוצלחת יותר) של הקבוצה?

לא שזה הדבר הכי חשוב לדיון - אבל עתאמן גם הפסיד פעמיים השנה בליגה הסדירה ביוון לאולימפיאקוס (ואולי בגלל זה יפסיד את האליפות במשחק 5 בחוץ), וגם בסדרת הגמר אשתקד הפסיד להם 3-1.
גם המאזן של איטודיס מול הפועל ירושלים (ומכבי ת"א) כידוע לא מרשים במיוחד בשנה וחצי האחרונות, ואולי זה גם בגלל "האלמנט הזה" במובן מסוים (ואולי מקרי, או בעיקר בגלל השופטים לדעת כאלו ואחרים - בפרט ביוון..., הכל יכול להיות).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 11:29 am 
מנהל פורום

לעניין השופטים ביוון
לא ראיתי ליגה יוונית, במצטבר בשנים האחרונות בין 10 ל20 משחקים
לדעתי אין שיפוט מושחת
וכמו שאולמיפיאקוס כעסה על השיפוט על לרמה שסרבה להשתתף והורידו אותה ליגה ככה עכשיו פאו משתוללים
כן, לא פוסל שאם היה משלב את מדר, פלאטין וכו יותר היה מרוויח אותם קצת יותר טובים בליגה
לא משהו מוכח או ברור מאליו
על מכבי איטודיס מוביל 1:3 העונה
את הפועל ירושלים הוא עומד להדיח בארבעה ימים הקרובים
תגיד שהנסיבות הקלו עליו?
תגיד
בסוף אתה יכול להתמודד רק עם מה שיש מולך ולא מה שיכול היה להיות מולך

דעתי היא שאיטודיס פחות טוב מעתמאן
את התארים בצסקא הוא חייב לפער תקציבים ענק שעמד לרשותו בפנר הוא נכשל
הניצחון במיני סדרה מול ולנסיה היא ההישג הכי גדול שלו מאז צסקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 12:03 pm 
Hall of Famer

לדעתי (ברמת המסגרות בישראל, או אם רוצים ספציפית בקרבות המצ'-אפ מול קטש ויונתן אלון...) חובת ההוכחה כעת היא על איטודיס, ולא ההיפך.
בינתיים עובדתית הוא לא לקח תואר מבין 3 ניסיונות (פעמיים גביע, אליפות אשתקד), וזה בניגוד לשתי הצלחות באירופה (ואני מסכים שלטעמי זו ביורוקאפ אפילו גדולה יותר).
הנסיבות שונות כל פעם (עוד/פחות פציעה/היעדרות לעומת היריבות, שיפוט נגד מכבי וכו'), אבל בסוף יש שורה תחתונה, בינתיים לפחות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 12:07 pm 
Hall of Famer

מה קורה עם הערעור? מתי זה אמור לקרות ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 12:10 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
מה קורה עם הערעור? מתי זה אמור לקרות ?

מה בוער לך?
זה לא שיש משחק היום או משחק אופציונלי בשבת שצריך להחליט מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 1:03 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
לדעתי (ברמת המסגרות בישראל, או אם רוצים ספציפית בקרבות המצ'-אפ מול קטש ויונתן אלון...) חובת ההוכחה כעת היא על איטודיס, ולא ההיפך.
בינתיים עובדתית הוא לא לקח תואר מבין 3 ניסיונות (פעמיים גביע, אליפות אשתקד), וזה בניגוד לשתי הצלחות באירופה (ואני מסכים שלטעמי זו ביורוקאפ אפילו גדולה יותר).
הנסיבות שונות כל פעם (עוד/פחות פציעה/היעדרות לעומת היריבות, שיפוט נגד מכבי וכו'), אבל בסוף יש שורה תחתונה, בינתיים לפחות.

אני פשוט מכין אותך לאליפות שהוא עומד לקחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 1:17 pm 
Freshman

עצוב שזה יכול להיות משחק אחרון שלנו העונה ולא עושים סולד אאוט ל-1500 כרטיסים.
אין לי תלונות לאוהדים, אני אישית מגיע בשביל השחקנים, אבל מבין את כל מי שרואה שההנהלה והצוות לא עושים כלום כדי להראות איזשהו מאמץ שמנסים להישאר תחרותיים.

יכלו לשכנע לפחות אחד או שניים מהזרים שעזבו שימתינו במדינה שכנה ולא עשו את זה. אבל רבאק, תראו שאכפת לכם - אפילו תוציאו איזה פוש בערוץ הספורט שמדברים איתם ועושים מאמצים לשכנע שיחזרו כדי לקושש לפחות עוד כמה כרטיסים ולקבל דחיפה נוספת..כנראה הבעיה שיש לי עדיין ציפיות ותקווה. נראה שהם מחכים כבר ללכת לים.

אפילו וויתרו היום על הסלוגן שליווה עד כה את הפלייאוף

יאללה תביאו לי אוברדוביץ בהקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 1:45 pm 
Sophomore

Tbowers15 כתב:
אין לי תלונות לאוהדים, אני אישית מגיע בשביל השחקנים, אבל מבין את כל מי שרואה שההנהלה והצוות לא עושים כלום כדי להראות איזשהו מאמץ שמנסים להישאר תחרותיים.

יכלו לשכנע לפחות אחד או שניים מהזרים שעזבו שימתינו במדינה שכנה ולא עשו את זה. אבל רבאק, תראו שאכפת לכם - אפילו תוציאו איזה פוש בערוץ הספורט שמדברים איתם ועושים מאמצים לשכנע שיחזרו כדי לקושש לפחות עוד כמה כרטיסים ולקבל דחיפה נוספת..כנראה הבעיה שיש לי עדיין ציפיות ותקווה. נראה שהם מחכים כבר ללכת לים.

הפעם האחרונה שסיימנו עונה מייאשת כ"כ ביד אליהו הייתה 2013. הפכו עלינו 15 הפרש ברבע האחרון של משחק 3 עם המכות בין ליאור ליפשיץ לריקי היקמן.
האווירה ביציע הייתה בערך אותו דבר, אולי מינוס הזעם כי לא היה ממי ולמה לצפות, יותר דאגנו שהקבוצה תצליח להתקיים בקיץ.
חודש אחר כך אורי אלון קנה את הקבוצה ויצאנו לכמה שנים מאוד מוצלחות.
יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 2:08 pm 
Freshman

Avishai כתב:
Tbowers15 כתב:

הפעם האחרונה שסיימנו עונה מייאשת כ"כ ביד אליהו הייתה 2013. הפכו עלינו 15 הפרש ברבע האחרון של משחק 3 עם המכות בין ליאור ליפשיץ לריקי היקמן.
האווירה ביציע הייתה בערך אותו דבר, אולי מינוס הזעם כי לא היה ממי ולמה לצפות, יותר דאגנו שהקבוצה תצליח להתקיים בקיץ.
חודש אחר כך אורי אלון קנה את הקבוצה ויצאנו לכמה שנים מאוד מוצלחות.
יהיה בסדר.

זוכר את המשחק היטב. טראומה ועונה מייאשת באופן כללי. רבע בלהות שמאיר טפירו וקורטני פלס בטח מתקשים לשכוח עד היום.
אני נזכר בשמות נוספים מהעונה הזו והפרופורציות מעודדות בהחלט.

בהתחשב בכלים שיש למועדון היום הפארסה הנוכחית הייתה צריכה להימנע, לכל הפחות היו צריכים לעשות מאמצים לצמצם נזקים, אבל באמת לא ברור כמה מבעלי התפקידים יישארו כאן עוד שבוע..אז זה די מובן.

כאמור, באוברדוביץ וברנר ננוחם. הבו לנו גם צוף בן משה בבייאאוט לאילתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 2:34 pm 
מנהל פורום

בסך יש אולי 200 כרטיסים פנויים מתוך ה1500 ואני מניח שחלק עוד יקנו ברגע האחרון
לא ישנתי בלילה בגלל המשחק של הניקס אולי אנמנם בהפסקת המחצית של המשחק הזה
שיגעון התקופה הזו של השנה
לפחות היורוליג נגמר
נשאר רק לג'נגל בין הליגה הישראלית ל NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:14 pm 
Hall of Famer

כצפוי ניצחון טכני.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:28 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
כצפוי ניצחון טכני.

לא היתה באמת החלטה אחרת שהם יכלו לקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:31 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
בסך יש אולי 200 כרטיסים פנויים מתוך ה1500 ואני מניח שחלק עוד יקנו ברגע האחרון
לא ישנתי בלילה בגלל המשחק של הניקס אולי אנמנם בהפסקת המחצית של המשחק הזה
שיגעון התקופה הזו של השנה
לפחות היורוליג נגמר
נשאר רק לג'נגל בין הליגה הישראלית ל NBA

מסכים מאוד ואפילו אני מופתע לטובה מהכמות שנמכרה. להביא יותר מ-1,300 אוהדים למשחק חוץ שנראה די אבוד מראש בסדרה שהסיכוי להפוך אותה שווה לסיכוי שקרינגטון ישחק אצלנו בעונה הבאה.
שאפו לקהל של הפועל. באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:43 pm 
Junior

בני12 כתב:
עופר האדום כתב:
כצפוי ניצחון טכני.

גם אני בתור אוהד הפועל ירושלים טוען שזו ההחלטה המ7צדקת והנכונה כי זה היה יכול ליצור תקדים מסוכן בעתיד.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:51 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה עונה עם כוכבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 3:55 pm 
Freshman

ככל שאני חושב על זה יותר

יש בעייתיות גדולה בהחלטה לחדש את המשחק אחרי פינוי הקהל .

היא מתעלמת מהמשמעות המנטלית והסערה הנפשית שאירוע כזה מייצר , ממש מצוקה קיומית .

באופן לא מפתיע לא מעט זרים הגיעו לנתבג כנראה מיד ממנורה כדי לברוח מכאן.

האם מרגע שהיא התקבלה , ירושלים הייתה אמורה לא לעלות - לא יודע. אולי הייתה אמורה לעלות בלי מי שלא מרגיש בנוח ולערער על תוצאת המשחק אחרי - באמת לא יודע.

בכל מקרה נראה כמו מבוא לסיום מבאס של עוד עונה .

ועדיין לא בטוח שטראמפ ו/או האירנים ייתנו לעונה הזו להסתיים עם אלופה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 4:04 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
כצפוי ניצחון טכני.

יש לאן לערער עדיין? סולברג, משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 4:50 pm 
Junior

בני12 כתב:
עופר האדום כתב:
כצפוי ניצחון טכני.

ברור שהייתה החלטה אחרת שהם יכלו לקבל, עובדה שזו ההחלטה שקיבל בית הדין בדיון הראשון.

הדחייה של הערעור וההתעקשות של המנהלת להגיש ערעור מעידים על אטימות ועל גישה שחושבת ששחקנים הם מכונות. יותר מזה ההחלטה הזו היא איתות לשחקנים זרים שלא סופרים את התחושות שלהם. במקום שהמנהלת תגיד שהיא מבינה שאי אפשר לצפות משחקנים לחזור לשחק אחרי כזו סיטואציה, שלפחות מבחינתם היא מאוד מלחיצה, ההתנהלות מעידה שמבחינתם העיקר שההצגה תימשך.
כמו שלא מצפים ששחקנים ימשיכו במשחק אחרי ששחקן מתמוטט על פרקט/דשא גם כאן היה צריך להפעיל שיקול דעת ולא חשיבה קרה ומנוכרת. רק להזכירך לפני שבוע אריקסן מדנמרק התמוטט במשחק מול אוקראינה ואחרי כמה דקות קם והלך בכוחות עצמו לאמבולנס ולמרות זאת המשחק הופסק.

עצם העובדה שארבעה משחקני הפועל עזבו מיד אחרי, כשלפי הבנתי שניים מתוכם אחרי שהושגה הסכמה של חזרה של הפסקת האש, מעידה שהם באמת נלחצו מהסיטואציה ועל זה מעידה גם העובדה שלפחות שני שחקנים של תל אביב גם עזבו את הארץ מיד אחרי.

מה שכן, עכשיו לפחות אני יודע מי אני רוצה שתזכה באליפות, בהנחה שבגמר יהיה דרבי תל אביבי.

נערך לאחרונה על ידי מנחם בתאריך ה' יוני 11, 2026 4:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2026 4:57 pm 
Hall of Famer

מנחם כתב:
בני12 כתב:
עופר האדום כתב:
כצפוי ניצחון טכני.

ברור שהייתה החלטה אחרת שהם יכלו לקבל, עובדה שזו ההחלטה שקיבל בית הדין בדיון הראשון.

הדחייה של הערעור וההתעקשות של המנהלת להגיש ערעור מעידים על אטימות ועל גישה שחושבת ששחקנים הם מכונות. יותר מזה ההחלטה הזו היא איתות לשחקנים זרים שלא סופרים את התחושות שלהם. במקום שהמנהלת תגיד שהיא מבינה שאי אפשר לצפות משחקנים לחזור לשחק אחרי כזו סיטואציה, שלפחות מבחינתם היא מאוד מלחיצה, ההתנהלות מעידה שמבחינתם העיקר שההצגה תימשך.
כמו שלא מצפים ששחקנים ימשיכו במשחק אחרי ששחקן מתמוטט על פרקט/דשא גם כאן היה צריך להפעיל שיקול דעת ולא חשיבה קרה ומנוכרת. רק להזכירך לפני שבוע אריקסן מדנמרק התמוטט במשחק מול אוקראינה ואחרי כמה דקות קם והלך בכוחות עצמו לאמבולנס ולמרות זאת המחק הופסק.

עצם העובדה שארבעה משחקני הפועל עזבו מיד אחרי, כשלפי הבנתי שניים מתוכם אחרי שהושגה הסכמה של חזרה של הפסקת האש, מעידה שהם באמת נלחצו מהסיטואציה ועל זה מעידה גם העובדה שלפחות שני שחקנים של תל אביב גם עזבו את הארץ מיד אחרי.

מה שכן, עכשיו לפחות אני יודע מי אני רוצה שתזכה באליפות, בהנחה שבגמר יהיה דרבי תל אביבי.

קשה לי לא להסכים איתך בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: