סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 27, 2026 11:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יאניס למיאמי
הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 6:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יחד עם פורטיס. הירו, וור, חיימי, קספר ו3 בחירות סיבוב ראשון למילווקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יאניס למיאמי
הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 7:16 am 
מנהל פורום

תודה לאל שלא בסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 7:34 am 
מנהל פורום

לא מבין עם מי ישחקו פורטיס ויאניס
באם ופונטקיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 7:58 am 
Hall of Famer

למה לא?
אני מאד אוהב את הירו, אפילו מאד מאד, אבל הוא לא משחק בדרך כלל. אז מה שנשאר זה בעיקרון חיימי חאקז שזה חמוד, אבל בוא - יש את דביון מיצ׳ל (פוינט גארד טהור, שגם שומר. מוקי בליילוק מודרני). יש את וויגינס שעדיין יכול ליצור, פאוול שבטח יכול לקלוע. פלה לארסון שהוא בכל זאת סוג של חאקז (קצת פחות טוב) ויוביץ׳ שאולי עוד ייצא ממנו משהו. לא רע בכלל.

אם יאניס בריא ובאם בריא, זה פרונט קורט אדיר, שמובל על ידי פוינט גארד של ממש ולפחות שלושה שחקני כנף סבירים ומעלה.
אבל זה אם גדול, כי איכשהו אני לא בטוח שיאניס יכול להיות בריא לאורך זמן. הוא כבר שנים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 8:07 am 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
תודה לאל שלא בסלטיקס.

אתה מעריך שבראון ישאר בסלטיקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 8:10 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
למה לא?
אני מאד אוהב את הירו, אפילו מאד מאד, אבל הוא לא משחק בדרך כלל. אז מה שנשאר זה בעיקרון חיימי חאקז שזה חמוד, אבל בוא - יש את דביון מיצ׳ל (פוינט גארד טהור, שגם שומר. מוקי בליילוק מודרני). יש את וויגינס שעדיין יכול ליצור, פאוול שבטח יכול לקלוע. פלה לארסון שהוא בכל זאת סוג של חאקז (קצת פחות טוב) ויוביץ׳ שאולי עוד ייצא ממנו משהו. לא רע בכלל.

אם יאניס בריא ובאם בריא, זה פרונט קורט אדיר, שמובל על ידי פוינט גארד של ממש ולפחות שלושה שחקני כנף סבירים ומעלה.
אבל זה אם גדול, כי איכשהו אני לא בטוח שיאניס יכול להיות בריא לאורך זמן. הוא כבר שנים לא.

או קיי
לאיזה מקום במזרח אתה מהמר שהקבוצה תגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 8:10 am 
Sophomore

3 בחירות דראפט ראשונות עבור שחקן שיחגוג 32 בסוף השנה, פציע, שמתבסס על עליונות אתלטית, זה פשוט יותר מדי. במיוחד אחרי השינוי בסיכויים בדראפט. החלטה אומללה של ההנהלה של מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 8:33 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
תודה לאל שלא בסלטיקס.

אתה מעריך שבראון ישאר בסלטיקס?

תראה, אני לגמרי לא רואה את מה שאתה רואה בקשר למערכת היחסים שלו עם הסלטיקס, אז אני חושב שאין רצון אקטיבי ממי מהצדדים להפרד. אז אני לא רואה מוטיבציה לא מקצועית להפרד ממנו או שלו להפרד מהסלטיקס. אם יצוץ משהו מקצועי שהופך את הפרידה לרצויה? אז אני מניח שזה ייבחן. אבל את זה אני יכול לומר על כל שחקן בליגה שהוא לא וומבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 8:56 am 
Senior

לפי הדיווחים (והם כל מה שיש לנו כרגע) בראון היה די נלהב מהאפשרות שיועבר בטרייד ויקבל הזדמנות להנהיג קבוצה.
בשילוב בין זה לבין כל האישורים לזה שבראון היה חלק ממה שבוסטון הציעו, אני חושב שיש סיכוי לא רע (גם אם ממש לא ודאי) שבראון לא מתחיל את העונה בסלטיקס. זה חייב להיות לפחות קרע קטן ביחסים בין הקבוצה לשחקן (לא בהכרח במובן של דם רע, אלא במובן של הליכה בכיוונים נפרדים).

לגבי הטרייד עצמו - מודה שאני מופתע שהבאקס לקחו דווקא את ההצעה של מיאמי שהיא קצת סתמית ובעיקר הופכת אותם לקבוצת כדורסל חלשה יחסית שאפילו לא מחזיקה בבחירות של עצמה (לעומת התרחיש עם בראון שבו הם לפחות מנצחים יותר משחקים ואולי יש להם קלף שיוכל להחזיר להם את הבחירות של עצמם מפורטלנד).
בשביל מיאמי אני קצת מבין את המהלך - כי בסוף אם הם מצליחים להביא את יאניס בריא לפלייאוף יש להם כנראה את השחקן הכי טוב במזרח, וכי הם לא ויתרו על כל הבית בשבילו, אבל מצד שני גם - הם לא באמת קונטנדרים או משהו קרוב לזה עכשיו. שילוב של יאניס ובאם יהיה רחוק מלמקסם את התפוקה של שניהם להערכתי, והם עם צורך די נואש לקלעים ויוצרים מהקו האחורי. זאת קבוצה פחות טובה (משמעותית?ֿ) ממה שהיה סביב יאניס ב2020-2023 במילווקי, לצורך העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 9:23 am 
Sophomore

מבין את העסקה לשני הצדדים, הבחירות זה תמיד סימן שאלה אז אני לא מנסה להתנבא לגביהן- זמן יגיד, אבל 3 בחירות בשביל יאניס זה לא משהו לא הגיוני.
מבחינת מילווקי הם פשוט בחרו שחקנים עם אפסייד (וור, חיימי) על פני כוכב כמו בראון שבאמת יכלו אולי להעביר בהמשך, אולי ממש לפורטלנד כדי לקבל שליטה על הבחירות שלהם חזרה.
אבל, כמו שיש סיכון לגבי כמה האפסייד של השחקנים הצעירים להתממש, יש סיכוי של שחקן כמו בראון עם פציעה ואז ערך שיורד מחוזה ענק שיהיה קשה יותר לסחור בו.

מבחינת תוצאה כמו שאני רואה אותה עכשיו:
מיאמי היו נואשים ולקחו הימור על סופרסטאר, קשה להתווכח עם זה.
מיקצועית סימן שאלה כרגע, נראה כמו חמישייה עם מעט מאוד ריווח (יאניס, באם, מיטצ׳ל) ומבחינת סגל אין הרבה דרכים להוסיף עומק, מניח שהם סומכים על תרבות ההיט למצוא שחקני רוטציה מכלום.
מילווקי עדיין יכולים להרחיב את העיסקה מבחינתם ולשלוח שחקן כמו הירו לדטרויט, וור לליקרס וכו׳ בשביל עוד בחירות.
נזכור שכל הקבוצות צריכות להשאר יחסית תחרותיות עם השינויים בדראפט, אז נצטרך לראות איך הסגל נבנה סביב העסקה הזו כדי להעריך באמת מבחינת מילווקי- בשולי כדאי להם למצוא דרך להעיף את קוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 9:29 am 
מנהל פורום

העניין שמישהו יצטרך להיות בתחתית
וכרגע מילווקי נראית אחד הקבוצות המעניינות לקטגוריה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 9:46 am 
Hall of Famer

בשולי, איזה הבדל מטורף בין מזג האוויר שהוא חווה במילווקי (חורפים מהגיהנום) למה שיחווה במיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 9:46 am 
Hall of Famer

לא רואה את מילווקי מעבירים את וור כ"כ מהר, לדעתי מבחינת אפסייד הוא ביי-פאר השחקן הכי חשוב שהם קיבלו והם יריצו אותו לא מעט, הוא הראה המון ניצוצות כשהוא קיבל דקות בעונה שעברה, ואני לגמרי יכול לראות כאן תרחיש ג'רמיין אוניל (מי שזקן-זוכר) שהיה תקוע בפורטלנד מאחורי ראשיד וואלאס וכשעבר לאינדיאנה וקיבל הזדמנויות הפך לאולסטאר מהר מאוד.

אני הירו אני מאוד אוהב, אבל הוא באמת לא הראה יכול להישאר בריא, לדעתי מילווקי תצטרך לוותר על אחד משלושת הגארדים שלה, פורטר (שיש לו אופציה על 5 מיליון לעונה הבאה שהוא כמעט בוודאות יוותר עליה כדי לחתום על חוזה גדול), רולינס או הירו, שלושתם גארדים איכותיים, רולינס על החוזה הכי נוח, אבל יש מצב שעל הירו הם יקבלו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 9:48 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
3 בחירות דראפט ראשונות עבור שחקן שיחגוג 32 בסוף השנה, פציע, שמתבסס על עליונות אתלטית, זה פשוט יותר מדי. במיוחד אחרי השינוי בסיכויים בדראפט. החלטה אומללה של ההנהלה של מיאמי.

דווקא השינויים בסיכויי הדראפט הופכים את ההחלטה של מיאמי ליותר הגיונית. הבחירות שהם מעבירים תמורת יאניס הם בחירה 13 בדראפט הנוכחי, לא נורא בכלל ובחירות דראפט לא מוגנות ב-2031 ו-2033. אם בעבר הסתכלנו על עסקת ברוקלין-בוסטון כאבן בוחן לויתורי דראפט, פה גם אם מיאמי תידרדר בשנים הללו, כשיאניס לא יהיה רלוונטי (מה שבכלל לא בטוח, אנחנו יודעים את היכולת של ההיט להביא כוכבים, אולי רק הלייקרס עולים עליהם), אז בשל השינוי בלוטרי אי אפשר לדעת מה תהיה הבחירה. דווקא ככל שהם יהיו גרועים יותר, הסיכוי של איבוד בחירת טופ 3 יורד. ומראש העסקאות הללו הן ספקולטיביות. במקביל לג'קפוט של הסלטיקס, אני זוכר את העסקה של פילי עם הלייקרס שהייתה אמורה להביא לפילי כמעט בוודאות בחירת טופ 3, אך איכשהו בעזרת הגנות ומזל היא התמסמסה ללא הרבה.

אני מבין לחלוטין את ההימור של מיאמי. ביחד עם באם וגם וויגינס שעדיין נמצא שם, נורמן פאוול ודביון מיצ'ל, שנראה כמו רכז ראשון שמיש וכמובן פורטיס מהספסל, יש סגל בכלל לא רע לרוץ איתו כקונטנדרית. נשאר קצת לעבות את הסגל עם כל מיני חוזי מינימום לווטרנס שמחפשים טבעת (דבר שמיאמי יודעים לעשות טוב מאד) ולהחזיק אצבעות שיאניס יגיע בריא לחלוטין לפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 10:21 am 
מנהל פורום

זה סיין אנד טרייד? נדמה לי שלא
כלומר הוא יכול לחתוך החוצה ממיאמי בסוף העונה הקרובה ולהרוויח פחות כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 3:50 pm 
מנהל פורום

יש לי הרגשה שיאניס יהיה בריא מאוד בעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 6:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לסופרמן וור יש יופי של פוטנציאל. בשנתו השניה, באותה כמות דקות למשחק (22) הוא עלה מ-9.3 נק 7.4 כ"ח ו-1.1 חס', ל-11.1 נק' 9 כ"ח (ואותה כמות חסימות), על פניו שינוי מינורי, אבל הוא גם שיפר את האחוזים מהקו (מ-69% ל-74%) ובעיקר את הקליעה מבחוץ (מחצי שלשה למשחק ב32% ל1.2 שלשות למשחק ב40%). 7 פוטר אתלטי ונייד עם קליעה מ3 זה מצרך מאוד מבוקש, והוא רק בן 22.

הסתכלתי על הsplits שלו, וב47 המשחקים בהם קיבל 20 דקות ומעלה (בעונה החולפת) הוא עמד על ממוצעים של: 13.4 נק' (64% ל2, 1.4 שלשות ב-41%, 76% מהקו) 10.9 כ"ח ו-1.5 חס'.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ג' יוני 23, 2026 6:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 6:48 pm 
מנהל פורום

מילווקי במהלך מפתיע חותכת תאנסיס אנטטוקומפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 6:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
מילווקי במהלך מפתיע חותכת תאנסיס אנטטוקומפו

אלכס אנטטקומפו בטח מתחבא ברגעים אלה בירכתי הפיסרב פורום ומקווה שלא ישימו לב אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 8:03 pm 
Junior

אני לא לגמרי מבין את הטרייד הזה מהצד של מיאמי - אם הדיווחים נכונים ובוסטון הציעו את בראון ועוד שתי בחירות דראפט, הגיוני שהם יכלו לצרף קבוצה שלישית שתקבל את בראון תמורת עוד 3-4 בחירות סיבוב ראשון. זה גם יכול היה להיות הבלייזרס, ואז זה גם הבחירות של הבאקס.
אני גם לא לגמרי מבין את יאניס, הוא מגיע לקבוצה שלא בטוח שיותר טובה ממה שהיה לו במילווקי בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 9:46 pm 
מנהל פורום

כן, זה מה שביל סימונס אמר בפוד חירום שלו
שלא בטוח שהוא משחק עם קבוצה טובה יותר מהעונה הקודמת
אני לא מסכים
יש במיצ׳ל הרבה יותר ממה שראינו עד עכשיו
באם שחקן מעולה לכינור שני הרבה יותר טוב מטרנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2026 10:18 pm 
Senior

מילווקי בעונה האחרונה הייתה קבוצת יורולחג בינונית בלי יאניס. לפני שנתיים-שלוש? יש על מה לדבר, אבל יאניס כרגע עוזב קבוצה מחורבנת ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה