סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 9:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 2:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רוני, גם אני הייתי מעדיף שבהתקפות הקריטיות תהיה תנועה של הכדור, איזשהו תרגיל ולא אופן מגעיל. אבל האופן הזה של כרמלו זה מה שהיה קורה בכל מקרה. בהינתן העובדה הזאת, הזריקות של מלו, כשהוא מפתיע את השומר, כשיש לו מבט סביר לשלשה וכשהוא מרגיש את השלשה, עדיפות על כך שהוא יוריד עוד 5 שניות על השעון ואז יקח שלשה הרבה יותר קשה, כשהשומר יודע בדיוק מתי הוא הולך לקחת אותה, או כשבאה שמירה כפולה להפריע לו.

אתה יכול להגיד שוודסון מאמן דביל שהוא נותן למלו לנהל כך את ההתקפות האחרונות, אתה לא יכול להגיד שמלו לקח זריקות מטופשות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 2:49 pm 
Freshman

rony כתב:
ואם הזריקה הזו של מלו היא הזריקה הכי טובה שיש לניקס, אז למה הם לא הולכים אליה בכל התקפה? ואן גנדי בעצמו אומר שזה עדיף על ג'פריס שזורק זריקה חופשית, אם זה כל כך יעיל ולא דורש התקפה מסובכת, אז שיעשו את זה גם לא בקלאץ'.

ושוב, אתה מתעלם מזה ש... הם היו בפיגור 3. כל מה שאתה כותב הוא נכון לסיטואציות רגילות. בגלל זה כל עניין ה"שיעשו את זה בכל התקפה" לא רלוונטי. במילא צריך לקחת שלשה לא? אז או שאתה לוקח לפני שההגנה מתארגנת, או שאתה מחכה כמה שניות ואז גיבסון היה מעכל שעדיף לו לשמור על הקשת או שבכלל היו באים לדאבל-אפ על מלו ומכריחים אותו לזריקה עוד יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 3:17 pm 
Hall of Famer

במצב הנתון זו לא הייתה זריקה טיפשית לדעתי (בהמשך למה שאמרו כאן) אבל ההירובול והמעין דו-קרב שהלך בין כרמלו לרוז היה מכוער ולא ראוי. רוז צריך לנסות ללכת בדרכו של נאש, לא של ארינאס. לחזור מפציעה כשהקבוצה שלך בסך הכל עם מאזן מעולה גם בלעדיך ולקחת כל כך הרבה התקפות על עצמך... אני מאוד לא אהבתי את צורת המשחק הזו. מה שכן, הופתעתי מההגנה של הניקס. או יותר נכון מעצם זה שהיא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 3:54 pm 
Junior

כשזה לא בקלאץ' ולא צריך שלשה דחוף מחפשים זריקה פנויה יותר. ובעיני, כשאתה בפיגור בהתקפה אחרונה להשאיר או לא להשאיר זמן לקבוצה השניה זה לא האישו. המטרה היא לקלוע ולהישאר בחיים כך שאם יש לך זריקה מספיק טובה (בלי קשר למלו, אתה לא מסכים ששל מלו היתה כזו) 8 שניות לסיום בדר"כ לא מבזבזים אותה כדי אולי לקבל זריקה סבירה אחרת 2 שניות לסיום.

ההירובול של מלו-רוז היה באמת מופרז. אבל לא מפתיע בהתחשב בכך שאלו הם, שזה בגארדן, ושאין לקבוצותיהם שחקן חוץ יוצר נוסף.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' אפריל 09, 2012 3:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 3:54 pm 
מנהל פורום

32 נק' לגרין אחרי לא מחט משחקים שגמר בדאבל פיגרס ג'ראלד גרין מזכיר לנו את קיומו אחרי שנים מוזרות ביחס לכישרון שלו
סין, רוסיה, סך הכל עדיין צעיר הבחור אולי יסתדרו לו הברגים בראש ויתחיל לתת מה שהוא יכול, אם אכן כך ניו ג'רזי שיחקו אותה, בסך הכל עונה סבירה לגמרי שלו עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 4:10 pm 
Hall of Famer

רוז נתן ורוז לקח. צריך לזכור שהבולס היו בפיגור 21 הפרש ברבע הראשון, והשלשות ברבע השלישי החזירו את הקבוצה למשחק. יחד עם זאת, לא שיתף מספיק את החברים, בעיקר המילטון ובוזר שהיו בהחלט יכולים לקבל יותר כדורים כדי לכווץ את ההגנה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

מה שמדאיג אותי זו העובדה שרוז ישב בצד, ראה את הקבוצה שלו מסתדרת בלעדיו, זיהה בוודאי את התפקיד הגדול יותר של בוזר ושל האחרים ואני מניח שהוא מודע לצורך להכניס את המילטון לעניינים ועדיין הלך אחד על אחד לאורך חלק גדול מהמשחק. ציפיתי שהוא יחזור עם המסקנה ההפוכה.

ברמות הגבוהות באמת - ולאורך פלייאוף שלם - רוז כנראה ייקח יותר מאשר הוא ייתן. אני לא רואה אותו סוחב על עצמו קבוצה לאליפות בשיטת המשחק הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 5:45 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד לרוז, והירובול/לא הירובול, כאן בדיוק נכנס התפקיד של טום תיבודו. בפלייאוף האחרון רוז לקח יותר מדי שלשות וזה פגע בשיקגו. תיבודו, על אף שצריך לדעת גם לשחרר את הרסן לפעמים, צריך להבין יותר טוב איך רוז משתלב במשחק הקבוצתי, ואיך להפוך את המשחק עם רוז לקבוצתי יותר ופחות סוליסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 6:42 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב, חברה, כולה משחק ראשון אחרי הפציעה. סביר להניח שיקח קצת זמן לכולם לעשות את ההתאמות. אם הבולס תיראה ככה גם עוד שבוע אז אפשר יהיה לדבר על בעייה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 8:30 pm 
Freshman

מצטרף מאוחר קצת לדיון אבל בכל מקרה.
אני חושב שה"הירו-בול" של כרמלו לא היה כל כך מוגזם, אפשר לשים לב שכשהגיע דאבל אפ הוא שחרר כדור יפה לנובאק שקלע ואז הכדור החליט לצאת.
גם נראה שהכניסה של מלו לסל לקראת הסוף לוותה בלא מעט מכות משחקני שיקאגו ולא נשרקה עבירה.
בהתחשב בנתונים ובכך שג'יי אר (תחנה אחרונה) סמית' באחוזים של קוטג' מהשלוש והשדה בכלל, הזריקות של מלו אמנם היו לונג שוט, אבל אופציה סבירה לסיטואציה בה היה נמצא.
אם היה עושה מהלך אחר ומאבד/מישהו אחר מחטיא היו שואלים למה כרמלו לא לקח זריקה בסוף.
אפשר גם לראות שפרט לסמית' שאף פעם לא מפחד לזרוק, כל השאר לא בדיוק איימו על הסל בדקות הסיום, וזה כמו שאמרו פה בעיה של המאמן.
לעומתו, רוז חוץ מהחטאות העונשין הלוזריות, גם הלך לסל על 3 שומרים והוציא זריקה רעה מאוד, היה צריך להרים את הראש ולהוריד כדור. כבר אסף את כל הניקס אחריו, לא זוכר בוודאות את המהלך אבל אני משוכנע שלפחות שני שחקנים היו בעמדה טובה יותר לקליעה והיה זמן למסור להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 10:11 pm 
Sophomore

אני איתך גם לגבי האיחור וגם בקשר ל"הירובול" של כרמלו, לא כ"כ היתה לו ברירה, חוץ ממנו אף אחד בניקס לא פגע, סמית היה בערב של 6 מ-22 מהשדה, שמפרט 5 מ-14 ונובאק 0 מ-4, חוץ מהמסירה לנובאק לפני ההארכה היתה עוד מסירה שלו לסמית שהיה פנוי לגמרי והחטיא שלשה.
למה וודסון נתן לכרמלו לרכז? כי לין פצוע ובארון דיוויס הוא הבעיה הכי גדולה של הניקס כרגע. המזל של הניקס הוא שוודסון לא מקובע ולא החזיר את דיוויס בכח, אלא שיחק בלעדיו כמעט כל הרבע האחרון וההארכה.
דובר כאן על קבוצות שטעו כשלא השאירו על צ'נדלר ובתחילת העונה היתה (גם כאן) הרבה ביקורת על המהלך שהניקס עשו על צ'נדלר אבל אחרי כמעט עונה שלמה אפשר לומר שהניקס עשו עסקה טובה. צ'נדלר בא לעבוד כל לילה (חוץ ממשחק נגד אטלנטה לפני כשבוע), לעבוד אצלו זה הגנה והאסל והוא מדביק את כל הקבוצה (אל תתפלאו שהניקס משחקים הגנה, אפילו בתקופה של דאנטוני הבעיה היתה בהתקפה ולא בהגנה). אתמול הוא היה ענק, היתה ההתקפה ההיא בה הוא שמר את הכדור של הניקס שלוש פעמים וגם במהלך האחרון של ההארכה הכדור הגיע לכרמלו בזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 4:14 am 
Sophomore

ההתנהגות של רוז במחצית השנייה ובהארכה משדרת הוראה של מאמן לקחת על עצמו יותר. במחצית הראשונה רוז היה מאוד מהוסס ולא ניסה ליזום. למחצית השנייה עלה שחקן אחר מבחינה מנטלית, וראו איך לאט לאט החלודה יורדת. אני מאמין ששיקגו הפסידה את הדברים על הבסיס, ריב' הגנה, איבודי כדור ויותר מדי זריקות מבחוץ. היא גם הפסידה את המשחק בגלל החלודה של רוז, ואני חושב שזה הפסד שת'יבודו היה מוכן להקריב כדי להוריד את החלודה מרוז. אין לשיקגו זמן, והיא חייבת את רוז בכושר טרום הפציעה. כבר בסוף השבוע יש משחק נגד מיאמי (ושבוע אחריו משחק נוסף), כשהפלייאוף כבר מבצבץ באופק. אגב, למרות 29 נק' ויכולת קליעה טובה מבחוץ, רוז היה מאוד מאוד חלוד. למעט פעמים ספורות, לא הצליח לחדור לסל. קבלת ההחלטות שלו הייתה מזעזעת, ואני חושב שזה חלק מחוסר הביטחון של המחצית הראשונה. הדבר הכי חשוב - רוז הרגיש טוב מבחינה פיזית במהלך המשחק, למרות האינטנסיביות. אני מקווה שהפציעות נשארו מאחור (למרות תכנון לתת לווטסון לנוח כמה משחקים לקראת הפלייאוף), ושיקגו תוכל להתרגל לסגל מלא, להיררכיה סופית ולתרגילי התקפה ראויים.
בסך-הכל, למרות הפסד מתסכל ומעצבן, יש לשיקגו סיבות להיות אופטימית כמעט אחרי כל הפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 5:29 pm 
Hall of Famer

בינתיים רוז סובב את הקרסול ובספק למשחק הלילה מול... הניקס (ביונייטד סנטר)!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1, rony, גמליאל ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה