סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 7:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 1:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Mook כתב:
הוא גם היה מנהיג וטיפוס חזק ודומיננטי על המגרש. טרם הפציעות בסה"כ היה מדובר בשחקן הישראלי הכי משמעותי שהיה למכבי בשנים האחרונות, בעיניי אף יותר משפר (את שלף אני לא סופר בכלל).

אגב, הדלגיטימציה שעושים לבורשטיין וגרין בסוף הקריירה שלהם מאוד עצובה בעיניי. מדוע הזכרון הקולקטיבי הישראלי נוטה להיות כ"כ אכזר?

עם כל הכבוד מוק ואתה יודע שיש לי הרבה כבוד אליך, זה פשוט לא לעניין להשוות את שפר לבורשטיין.
שפר היה כוכב אמיתי שבאליפות הדובדבנים היה הגו טו גי, וזה בלי קשר לעונת מכללות מדהימה (לפחות בהתחלה)
התקרה של שפר היתה 5 רמות מעל התקרה של בורשטיין שהוא שחקן חביב ומוצלח בפני עצמו.
שפר הצעיר היה סקורר ענק ורכז בחסד, תראה קצת משחקים של קונטיקט מהשנה הראשונה שלו ותיזכר.
את אותה דלגיטימציה בערוב ימיו אתה עושה לשפר עם הטיעון הלא רציני הזה.
שפר עם ראש מוברג עד הסוף יכל להיות שחקן רוטציה מכובד ב-NBA , אפילו רכז מחליף בקבוצה רצינית ובעיני לא פחות מכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 1:58 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שמוק התייחס למעמד של שפר מול בורשטיין במכבי ת"א בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 2:17 pm 
Hall of Famer

מסכים לחלוטין עם רן. למרות החסרונות שלו, שפר בשיאו היה כנראה הפוינט הישראלי המוכשר ביותר. אול אראונדר אמיתי, שיכל היה לשחק גם עם הגב לסל בהצלחה רבה, גם להוריד ריבאונדים הרבה יותר טוב מרוב הגארדים, וגם לקלוע שלשות באחוזים גבוהים מאד. ובעיקר בעיקר - סביר להניח שיחד עם עדי גורדון (ובעיניי יותר ממנו), הוא היה מנהל המשחק הגדול ביותר מבין הישראלים שאני ראיתי, ובהפרש ניכר.
הבעיה המרכזית של שפר היתה חוסר יציבות כרוני. וחבל, כי היו לו את כל הכלים להיות סוג של פפלוקאס ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 11:38 am 
Junior

אני לא צריך לראות משחקים של קונטיקט בכדי להיזכר... אני זוכר. כולנו קמנו לראות את האייסמן כפי שקמנו לראות את היונה וכולנו גם קמנו לראות את הדראפט שלו. אלו היו שנות הפרובנציאליות הישראלית ודורון היה סוג של גחל גדול במדורת השבט.

אני זוכר את כל מה שהוא עשה טרם מכבי, ויותר מכך, אני אגדיל לומר שכרכז טהור הוא ככל הנראה אחד הגדולים שיכלו להיות לנו.

אין שמץ של ספק בכלל שהוא היה צריך להיות גדול מבורשטיין. אבל שים לב שכל השיאים שהצגת היו טרם מכבי.

במכבי, מה לעשות, דורון היה אנדראצ'יבר תמידי. היו לו הבלחות וזה היה עוד יותר מרגיז אבל האופי שלו במכבי היה תבוסתני (בניגוד לאופי שהוא הציג אצל קלהון, ד"א)

בורשטיין בעיני היה שחקן שתרם הרבה יותר למכבי, שהיה מחובר הרבה יותר למכבי ושסחט את עצמו עד הקצה הרבה יותר משפר. ולכן, אני חושב שכישראלי הוא בעיני היה שחקן עדיף על דורון במכבי ואתה יודע מה? בהפרש לא קטן. עומד מאחורי כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה