קוף ירוק כתב:
בנתניה משחק בינוני בשליטה של חיפה אבל ביתרון קטן הסתיים בניצחון הקבוצה עם הסגל היותר טוב. למרות חיסרון של קאר שאילץ לשתף יותר שחקנים מבדרך כלל (כהן ושגב עם איזה 10 דקות וצ'וברוביץ' שהיה מצוין עם 10 דקות). בסופו של דבר הגודל והפיזיות של חיפה ומשחק פנים פשוט יותר טוב גמר את המשחק הזה. מאין קרב חפירות ביום לא טוב של הרבה שחקנים (מקל וקלאתס חלשים יחסית) אבל ניצחון סופר חשוב שמקבע את המקום ברביעה המובילה עם ניצחון כפול על נתניה.
למרות שרוב המשחק היה צמוד, נתניה-חיפה היה אחד המשחקים היותר מצ'עממים שראיתי בישורון. פשוט משחק בקצב עייף, עם המון טעויות בשני הצדדים ובינוניות לרוב.
צ'וברביץ' לא היה "מצוין" (למרות שני ג'אמפ שוטים מפתיעים מאד וחסימה אדירה על אורלנד, שתכף נגיע אליו) כמו שהקו הקדמי שלנו (למעט הבלחות של מרקו קילינסוורת') היה ממש עלוב. אני אוהב את אלכס, הוא בחור טוב ואתלטי עם גוף מצוין, אבל יש לו ידיים איומות בתפיסת כדורים ואינטיליגנציית משחק של גרביל ביצות. אם שחקן כזה עושה עליך 7 נקודות ב10 דקות, זה אומר עליך יותר מאשר עליו.
והנה הגענו לאורלנד. זו כבר עונה שנייה שאני משתגע מהטמטום של שחקן שמחוץ למגרש הוא אחד האינטיליגנטיים, אבל על המגרש הוא פשוט עושה דברים שלא ייעשו. בכל משחק הוא עושה אינספור פלופים שהרבה פעמים עולים לקבוצה בעבירות טכניות מוצדקות לגמרי ומיותרות לגמרי. במשחק הזה הוא עשה בין היתר את הדברים הבאים:
1. כ2 שניות לסיום המחצית, 3 הפרש לחיפה, פול סטול עם הכדור אי שם עמוק בתוך החצי החיפאי מתכונן לזריקת התאבדות משלושת רבעי מגרש. מי מגיע אליו בריצת אמוק כדי לעשות פאול ולשלוח אותו ל2 נקודות קלות מהקו? כמובן, יהוא.
2. 2 דקות בתוך הרבע האחרון, 2 הפרש לחיפה, אורלנד מחטיא שלשה וסבור שנעשה עליו פאול ע"י בריאן כהן. הוא רץ לכל אורך הירידה להגנה בצעקות שבר ותנועות תיאטרליות על פיני רימון שלא מתייחס אליו (אצל שולפים כמו שמש ואסתרון זה היה טכנית כבר שם), אז כדי בכל זאת לקבל את הטכנית הוא רץ מול העיניים של השופט לתוך הגוף של כהן ועוד מגדיל ועושה פלופ כאילו רצחו אותו. קיבל עוד טכנית מוצדקת, מטומטמת, מיותרת ואני לא מבין למה פרנקו לא העיף אותו לספסל מאותו רגע ועד סוף המשחק. אני במקום ההנהלה גם הייתי שוקל לקנוס אותו. יש גבול לכמות הפעמים שהדבר הזה יכול לקרות.