סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 11:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:12 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הגיון עקום. היה עדיף כבר להשאיר את פרימן ובכלל לא להכנס לכל הסיפור הזה.

חכמון זה לא סיבה. הוא היה פאקטור השנה בדיוק ב2 משחקים, נגדנו בסיבוב הראשון כשהולמן נפצע במהלך המשחק. ובמשחק אחרי כשהולמן עדיין היה בחוץ בגלל הפציעה. שחקן של 7 דק' ו 2.7 נק'.

החליפו שחקן טוב (שרואים באשדוד שהוא שחקן טוב) בשביל שחקן אמור לשדרג, כל זה כשהם היו במקום השני בליגה וביכולת מצויינת כל השנה. ועכשיו שחררו את השחקן שהביאו ומי בסוף מחליף אותו דאוול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:40 am 
Hall of Famer

ההחלפה הקודמת כבר לא רלוונטית , ובהקשר שלה יש צדק לא מועט בדבריך .
לא שחכמון הוא איזה כוכב , אבל ממש לא אידיאלי שטוני יאנגר נהיה מחליף ראשון לגבוהים ...

בעניין אחר , בית הלחמי בראיון לאחר המשחק אמש ( שבו הרצליה חטפה 95 נקודות בבית מקבוצת תחתית ) - "שיחקנו הגנה נכונה" :shock:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:55 am 
Senior

לא אידיאלי אבל ככה קטש אוהב את זה... גם לפני הפציעה זה היה ככה (למה אתה חושב שיאנגר בקושי שיחק 5 דק' במשחק אם תוציא את 2 המשחקים בלי הולמן, שגם בהם הוא שיחק פחות מ20 דקות). מבחינתו מחליפים לגבוהים דאוול את יאנגר זה בטח מושלם :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 9:17 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
בנתניה משחק בינוני בשליטה של חיפה אבל ביתרון קטן הסתיים בניצחון הקבוצה עם הסגל היותר טוב. למרות חיסרון של קאר שאילץ לשתף יותר שחקנים מבדרך כלל (כהן ושגב עם איזה 10 דקות וצ'וברוביץ' שהיה מצוין עם 10 דקות). בסופו של דבר הגודל והפיזיות של חיפה ומשחק פנים פשוט יותר טוב גמר את המשחק הזה. מאין קרב חפירות ביום לא טוב של הרבה שחקנים (מקל וקלאתס חלשים יחסית) אבל ניצחון סופר חשוב שמקבע את המקום ברביעה המובילה עם ניצחון כפול על נתניה.

למרות שרוב המשחק היה צמוד, נתניה-חיפה היה אחד המשחקים היותר מצ'עממים שראיתי בישורון. פשוט משחק בקצב עייף, עם המון טעויות בשני הצדדים ובינוניות לרוב.

צ'וברביץ' לא היה "מצוין" (למרות שני ג'אמפ שוטים מפתיעים מאד וחסימה אדירה על אורלנד, שתכף נגיע אליו) כמו שהקו הקדמי שלנו (למעט הבלחות של מרקו קילינסוורת') היה ממש עלוב. אני אוהב את אלכס, הוא בחור טוב ואתלטי עם גוף מצוין, אבל יש לו ידיים איומות בתפיסת כדורים ואינטיליגנציית משחק של גרביל ביצות. אם שחקן כזה עושה עליך 7 נקודות ב10 דקות, זה אומר עליך יותר מאשר עליו.

והנה הגענו לאורלנד. זו כבר עונה שנייה שאני משתגע מהטמטום של שחקן שמחוץ למגרש הוא אחד האינטיליגנטיים, אבל על המגרש הוא פשוט עושה דברים שלא ייעשו. בכל משחק הוא עושה אינספור פלופים שהרבה פעמים עולים לקבוצה בעבירות טכניות מוצדקות לגמרי ומיותרות לגמרי. במשחק הזה הוא עשה בין היתר את הדברים הבאים:

1. כ2 שניות לסיום המחצית, 3 הפרש לחיפה, פול סטול עם הכדור אי שם עמוק בתוך החצי החיפאי מתכונן לזריקת התאבדות משלושת רבעי מגרש. מי מגיע אליו בריצת אמוק כדי לעשות פאול ולשלוח אותו ל2 נקודות קלות מהקו? כמובן, יהוא.

2. 2 דקות בתוך הרבע האחרון, 2 הפרש לחיפה, אורלנד מחטיא שלשה וסבור שנעשה עליו פאול ע"י בריאן כהן. הוא רץ לכל אורך הירידה להגנה בצעקות שבר ותנועות תיאטרליות על פיני רימון שלא מתייחס אליו (אצל שולפים כמו שמש ואסתרון זה היה טכנית כבר שם), אז כדי בכל זאת לקבל את הטכנית הוא רץ מול העיניים של השופט לתוך הגוף של כהן ועוד מגדיל ועושה פלופ כאילו רצחו אותו. קיבל עוד טכנית מוצדקת, מטומטמת, מיותרת ואני לא מבין למה פרנקו לא העיף אותו לספסל מאותו רגע ועד סוף המשחק. אני במקום ההנהלה גם הייתי שוקל לקנוס אותו. יש גבול לכמות הפעמים שהדבר הזה יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 1:25 pm 
Sophomore

אילת מצאה מחליף לוושינגטון
לארי אובאנון חתם עד סוף העונה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 32&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 1:30 pm 
Junior

basketball_fan כתב:
אילת מצאה מחליף לוושינגטון
לארי אובאנון חתם עד סוף העונה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 32&lang=HE

זה לא ההוא מהתוכנית בידור בארה״ב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
אני אוהב את אלכס, הוא בחור טוב ואתלטי עם גוף מצוין, אבל יש לו ידיים איומות בתפיסת כדורים ואינטיליגנציית משחק של גרביל ביצות.

זה בגלל שבכדורעף אסור לתפוס את הכדור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:49 pm 
Junior

עושה רושם שהם מתכוונים לשחק עם חמישה זרים(אחד בחוץ בכל משחק) ברגע שהופסון יחזור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 4:51 pm 
Senior

זה סיבוב מעניין... מפרימן, לוושינגטון, לאובנון שהוא בעצם אותו שחקן כמו פרימן.

אם ככה בטח ישחררו את דאוול אחרי שהובסון יחזור. אין סיבה לקבוצה כמו אילת להחזיק 5 זרים ולא להלביש מישהו כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:07 pm 
Hall of Famer

הופסון אמור לחזור לשחק תוך שבוע-שבועיים,יכול להיות שישאירו את דוואל למקרה של פציעות או שאובנון לא ישתלב.נזכיר שלארי אובנון שיחק בשנה וחצי החאורנות בארגנטינה ובליגה השווצרית.

יצא לי לראות את המשחק של הפועל ת'א מול גליל אתמול,רנדל(חוץ מ2 איבודים ברבע האחרון) היה טוב מאוד עם כמה קליעות מחצי מרחק ולחימה מתחת לסלים.

בקשר לאלה שחושבים שלא תהיה יורדת העונה,אז ציריכם לזכור שלהבדיל משנים קודמות השנה נותנים עדיפות לקבוצות הליגה הלאומית לעלות ליגה.סתם למשל אם נהריה מסיימת ראשונה ולא יכול ה לעלות אז פונים לנס ציונה במקום ה-2 ולא לקבוצה מהליגה הבכירה כמו בעבר. חוץ מזה שלנהריה כנראה יהיה התקציב לעלות ליגה ואני מהמר שהיא תחליף את אשקלון בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:10 pm 
Junior

גם גליל חותכים את באומן ו ירושלים רוצים להחליף את פולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:10 pm 
Senior

זה כמובן לא נכון. החוק הוא שברגע שהעולה לא יכולה לעלות העדיפות היא לקבוצה שירדה ליגה. לא זכור לי שהחוק הזה שונה.

ככה או ככה לדעתי אין בליגה הלאומית אף קבוצה שיכולה לעלות ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:14 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
זה כמובן לא נכון. החוק הוא שברגע שהעולה לא יכולה לעלות העדיפות היא לקבוצה שירדה ליגה. לא זכור לי שהחוק הזה שונה.

פירסמו בזמנו באתר WALLA את השינוי אני ינסה להביא לינק.

ראשי נהריה הצהירו שהמטרה שלהם לעלות ליגה ויש להם את האמצעים הכלכליים ובשביל זה הם בנו את אחד הסגלים היותר איכותיים ויקרים בליגה השנייה בשנים האחרונות.(כמובן שיש להם בנוסף גם את אחד האולומות היפים בארץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 11:02 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:

השמועה מדברת על נהריה או קרית אתא.
לדעתי הרבה תלוי בבחירות המונציפליות(שיערכו כמה חודשים אחרי שיקבעו העולות )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 11:08 pm 
Senior

רצון זה יפה, צריך גם יכולת. אם אני לא טועה סביב נהריה יש עדיין חובות גדולים שלא שולמו. קריית אתא כבר הייתה בליגת העל וזה לא החזיק מים.

ברור שהרבה תלוי בבחירות אבל העניין הוא שהבחירות הם באוקטובר, תקציב צריך להיות הרבה לפני זה בשביל לקבל מקום בליגת העל. אף אחד בעירייה לא יכול הרי להתחייב לקבוצות האלה לתקציב דווקא בגלל הבחירות, ולכן אף אחת מהם (או כל קבוצה אחרת לשם העניין) לא תוכל לעלות ליגה ולהעמיד בטוחות וכו' בזמן שצריך.

שנה הבאה זה כבר סיפור אחר... מי שיבחר יכול להחליט שהוא רוצה להעלות את הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 12:33 am 
Hall of Famer

אני חוזר בי מהצידוד ( המסוים ) במהלכים של אילת . לא ברור מה הפאניקה לשחק תקופה קצרה ( משחק או שניים ) עם זר פחות . יותר מדי שינויים לקבוצה שבסך הכל רצה יפה .
אובאנון היה נהדר בשנתיים הראשונות שלו בארץ בראשון ( אפילו זממתי עליו כמחליף לבלצ'ר בשרון ) , אך איכזב בשנתו השלישית בחיפה , ומאז כעבור לא הרשים יותר מדי ( בן 29.5 אגב ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 8:47 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
רצון זה יפה, צריך גם יכולת. אם אני לא טועה סביב נהריה יש עדיין חובות גדולים שלא שולמו. קריית אתא כבר הייתה בליגת העל וזה לא החזיק מים.

ברור שהרבה תלוי בבחירות אבל העניין הוא שהבחירות הם באוקטובר, תקציב צריך להיות הרבה לפני זה בשביל לקבל מקום בליגת העל. אף אחד בעירייה לא יכול הרי להתחייב לקבוצות האלה לתקציב דווקא בגלל הבחירות, ולכן אף אחת מהם (או כל קבוצה אחרת לשם העניין) לא תוכל לעלות ליגה ולהעמיד בטוחות וכו' בזמן שצריך.

שנה הבאה זה כבר סיפור אחר... מי שיבחר יכול להחליט שהוא רוצה להעלות את הקבוצה שלו.

הבחירות בנובמבר.
אני לא מתמצא בנושאים המוניצפלים של הערים הללו אבל ראש עיר מכהן יכול לשמור כמה לירות בצד (כבר עכשיו) על מנת להראות שהוא הביא את הקבוצה לליגה הבכירה(מדובר בכמה מיליונים שזה סכום מאוד קטן בשביל קמפיין).
אני זוכר ישיבת מועצה שהייתי בה כאשר ר"ג הייתה בליגה הראשונה ושמה אושר בהינף יד 800,000 ש"ח "ערבויות" על מנת שהקבוצה תוכל להתחזק בזרים שיעזרו להשאר בליגה. אגב ההצבעה הייתה פה אחד כך שאפילו נציגי האופוזיציה לא התנגדו לבזבוז המטורף הזה. אם אני זוכר נכון ר"ג ירדה באותה שנה והתמונה של ביל טיפש וחברה שלו נצרבה לי בזכרון כאחד הדברים המרגשים שראיתי בכדורסל(בלי ציניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 5:01 pm 
Senior

דובראש ראש עיר לא יכול להעביר החלטה כזאת לפני הבחירות מכיוון שעד כמה שידוע לי בתכלס הכספים מהעירייה מתקבלים רק לשנה שאחרי, זאת אומרת בקיץ הזה אפשר להעביר תקציב ל2014, ל2013 כבר קיבלו.
ראש עיר יכול במהלך קמפיין הבחירות להבטיח שאם וכאשר הוא יבחר כראש עיר הוא יתן תקציב לקבוצה בליגת העל וכו', זה כן. אבל אי אפשר לבנות קבוצה על הבטחה, במיוחד שאתה לא יודע אם הוא יבחר או לא.
איך בדיוק תבנה קבוצה בנהריה? בקריית אתא? על הבטחה של ראש עיר שאם יבחר יתן? מעבר לעובדה שהבטחה לזה לא בטוחות, גם אתה לא יודע אם הוא יבחר, וגם אם יעמוד בהבטחה אם כן. וככה אי אפשר לבנות.

העניין של הבחירות הוא בדרך כלל הפוך, בשנת בחירות כמו זאת ראש עיר של קבוצה בקיץ בדרך כלל לא יחליט להוריד בתקציב או יפרק את הקבוצה, כי הוא לא רוצה את הפרסוםה שלישי. הוא בדרך כלל יחכה שנה עד אחרי הבחירות ואז יעשה את זה. אבל בשביל לעלות את הקבוצה ליגה הוא צריך קודם להיבחר. ומאד יהיה קשה לקבוצות לאומית לעלות ליגה על סמך ניחוש של מי שיבחר בבחירות (והבטחותיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 5:04 pm 
Sophomore

אני מאמין שבנהריה יוכלו לעלות ליגה אם וכאשר, כך גם בנ"צ בהנחה ויהיה להם איפה לשחק. אופציה נוספת לעולה פוטנציאלית היא עפולה שראש העיר זורק שם ים כסף על ספורט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 5:09 pm 
Senior

שוב, דווקא בגלל הבחירות אף אחת מהקבוצות לא תוכל לעלות. ראש העיר שם לא יכול להתחייב לתקציב מכיוון שהוא לא יכול להתחייב שהוא ממשיך. ואת הבטוחות, הקבוצה וכו' צריך להביא לפני הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs, THE G1 ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה